Berättelsespel

 • Fly från fängelset
  Spela
  Fly från fängelset
  Spelat 23608 gånger

  En tårta landade precis i din cell. Kanske innehåller den några prylar som kan hjälpa dig att rymma?

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 11937 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • Flykten från vinterstugan
  Spela
  Flykten från vinterstugan
  Spelat 6194 gånger

  Den här stugan på den majestätiska bergssidan är knappast bekväm och det är bara en av anledningarna till varför du måste ta dig därifrån så snabbt som möjligt. Sätt ihop ledtrådar och hitta föremål som hjälper dig att fly i det här peka och klicka-spelet.

 • Youtuber's Saw Game
  Spela
  Youtuber's Saw Game
  Spelat 6168 gånger

  En dödlig mördare har kidnappat några av världens mest berömda Youtube-kändisar och endast du kan stoppa honom! Kan du spåra mördaren och ställa honom inför rätta innan fler faller offer i det här tuffa onlinespelet?

 • Container Flat Escape
  Spela
  Container Flat Escape
  Spelat 1718 gånger

  Det måste finnas en väg ut ur skeppscontainern. Det kanske finns ledtrådar i skåpen? De mystiska lådorna kanske kan vara till hjälp? Hur kommer du att fly i det här onlinespelet?

 • Desert Camp Escape
  Spela
  Desert Camp Escape
  Spelat 1566 gånger

  Finns det något sätt att fly från de farliga ökenbyggnaderna? Ta reda på det. Samla på värdefulla föremål medan du söker efter utgången i det här onlinespelet.

 • Fly från den läskiga källaren: episod 1
  Spela
  Fly från den läskiga källaren: episod 1
  Spelat 1492 gånger

  Du har hamnat i en läskig källare som är helt kuslig. Kan du hitta vägen ut i det här spännande pussel- och flyktspelet? Hitta föremål och ledtrådar som hjälper dig att fly.

 • Brick Building Escape
  Spela
  Brick Building Escape
  Spelat 1277 gånger

  Du har hamnat i en mystisk byggnad. Ta dig ut från rummet och se om du kan hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet. Börja med att lista ut sifferkombinationen till det låsta skåpet i hörnet.

 • Container Flat Escape 5
  Spela
  Container Flat Escape 5
  Spelat 1273 gånger

  Du är inlåst i en skeppscontainer igen. Kan du ta dig ut från den? Det finns bara ett sätt att ta reda på det. Hitta objekt och ledtrådar som hjälper dig att fly i det här utforskarspelet.

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1207 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Container Flat Escape 6
  Spela
  Container Flat Escape 6
  Spelat 1181 gånger

  Finns det något sätt att fly från den här skeppscontainern? Det kan vara den svåraste du nånsin har stött på. Se om du kan ta dig ut i det här utforskarspelet.

 • Flykten från vardagsrummet
  Spela
  Flykten från vardagsrummet
  Spelat 1043 gånger

  Du har fastnat i det här vardagsrummet och det finns ledtrådar gömda runt omkring dig. Har du vad som krävs för att lösa alla pussel i det roliga onlinespelet, Flykten från vardagsrummet?

 • Container Flat Escape 4
  Spela
  Container Flat Escape 4
  Spelat 924 gånger

  Du har hamnat i en skeppscontainer. Kan du hitta ett sätt att fly i det här utforskarspelet?

 • Flykten från det rena badrummet
  Spela
  Flykten från det rena badrummet
  Spelat 758 gånger

  Det är alltid trevligt när badrummet är rent men att fastna i ett badrum stinker. Kan du hitta ett sätt att fly i det här onlinespelet?

 • Flykten från arméhangaren
  Spela
  Flykten från arméhangaren
  Spelat 750 gånger

  Finns det en väg ut från arméhangaren? Hitta hjälpsamma objekt och fly i det här utmanande onlinespelet?

 • Flykten från den stängda butiken
  Spela
  Flykten från den stängda butiken
  Spelat 730 gånger

  Du har fastnat i en stängd butik. Finns det något sätt att ta sig ut? Sök efter dolda föremål och ledtrådar som hjälper dig att lösa pussel så att du kan ta dig ut från butiken. Om du håller dig fokuserad hittar du vägen ut i det här flyktspelet online.

 • Flykten från dockhuset
  Spela
  Flykten från dockhuset
  Spelat 640 gånger

  Du har fastnat i ett dockhus men det måste finnas ett sätt att rymma. Kan du lista ut hur i det här onlinespelet?

 • Prinsessan Julia på sjukhuset
  Spela
  Prinsessan Julia på sjukhuset
  Spelat 545 gånger

  Julia och hennes magiska vänner har drabbats av en mystisk sjukdom! Kan det vara mässling eller något ännu mer komplicerat? Du kan hitta svaren och hjälpa dem att må bättre i det här peka och klicka-sjukvårdsspelet.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 512 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Våghalsiga Gordon 2
  Spela
  Våghalsiga Gordon 2
  Spelat 494 gånger

  Gordon har bestämt sig för att delta på en skattjakt. Den kanske är för barn men det kommer inte stoppa honom! Hjälp Gordon att leta efter ledtrådar och värdefulla föremål i det här berättelsespelet. Han måste se upp för väktare och bortskämda ungar på vägen.

 • Container Flat Escape 2
  Spela
  Container Flat Escape 2
  Spelat 458 gånger

  Äventyret fortsätter i det här onlinespelet. Kan du fly från dessa konstiga skeppscontainrar? Du måste hitta föremål som hjälper dig att fly.

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spela
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelat 362 gånger

  Vinnie trodde han skulle komma undan med en väska full med pengar. Inte en chans! En liten armé med skurkar är efter honom! För att överleva på den här övergivna motorvägen behöver han din hjälp. Hjälp Vinnie att eliminera dem innan de kommer åt honom i det här spännande actionspelet.

 • Hjärntjuven
  Spela
  Hjärntjuven
  Spelat 343 gånger

  På det här laboratoriet finns hjärnor till några av historiens smartaste vetenskapsmän och ledare. Men någon stjäl dem hela tiden! Kan den skyldige vara den mystiska Dr Cloven? Det är upp till dig att ta reda på det i det här äventyrliga peka och klicka-spelet. Samla på ledtrådar och bevis som du behöver för att upptäcka den skyldige till dessa konstiga brott.

 • Ray Part 2
  Spela
  Ray Part 2
  Spelat 323 gånger

  Ray är tillbaka! Han vill njuta av en hamburgare på en sitt favoritmatställe med det finns ingen tid för det. Ännu ett uppdrag väntar honom. Följ med Ray när han återvänder till arbetet i det här actionspelet som är inspirerat av Välj ditt eget äventyr-böckerna.

 • That Pokeyman Thing Your Grandkids Are Into
  Spela
  That Pokeyman Thing Your Grandkids Are Into
  Spelat 304 gånger

  Han kanske inte har så stor koll på teknik men den här farfarn ska testa världens populäraste videospel. Följ med honom när han försöker fånga allt i det här roliga parodispelet.

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 297 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?

 • Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spela
  Flykten från medeltidsfortet: episod 1
  Spelat 290 gånger

  Det här fortet var plats för en våldsam strid. Striden är över och du kan vara den enda överlevaren. Kan du hitta ett sätt att fly i det här utmanande peka och klicka-äventyrsspelet?

 • Freak Out Kid Freaking Out
  Spela
  Freak Out Kid Freaking Out
  Spelat 255 gånger

  Den här ungen flippar ur eftersom han inte kan göra sitt jobb! Hjälp honom att lösa pussel och hitta föremål i detta underbara och helcoola 2D-spel i webbläsare Galen unge flippar ur.

 • Arcuz
  Spela
  Arcuz
  Spelat 249 gånger

  Hör upp alla unga utforskare: Vem kan rädda Arcuz från monstren?

 • Flykten Inc
  Spela
  Flykten Inc
  Spelat 213 gånger

  Reed och hans vän provar ett flyktrum som kallas Draculas slott. Kan de ta sig därifrån på 60 minuter eller mindre utan att bli attackerade av den berömda vampyren? Hjälp dem att hitta ledtrådar och lösa pussel som ger dem möjlighet att fly i detta peka och klicka spel.

 • Skepnaden i lägret
  Spela
  Skepnaden i lägret
  Spelat 204 gånger

  Lucy är det här lägrets nyaste rådgivare. Hon måste lära sig att skapa konst och hantverk, och att få barnen i hennes hytt att uppföra sig och bekämpa en farlig skepnad också. Allt under en dags arbete, eller hur? Kan du hjälpa henne i säkerhet och besegra skepnaden i detta peka och klicka spel?

 • Flykten från skogshuset
  Spela
  Flykten från skogshuset
  Spelat 202 gånger

  Den här stora byggnaden i skogen är verkligen rymlig och cool, men lite tråkig. Hitta ett sätt att fly och ta dig tillbaka till staden i det här onlinespelet.

 • Babysitting Fun
  Spela
  Babysitting Fun
  Spelat 165 gånger

  Den här pojken ska barnvakta sin bror Dane när hans föräldrar är borta men han vill leta efter skatten istället! Följ med när han tar hand om Dane och ger sig iväg på en episk resa i det här peka och klicka-äventyrsspelet.

 • Mermaid City
  Spela
  Mermaid City
  Spelat 164 gånger

  Det är tufft att vara en korvförsäljare i stan, särskilt när din rival försöker att ta ned dig! Lista ut hur du kan slå dina motståndare och behåll din affär i Mermaid City.

 • Skugriken arkad
  Spela
  Skugriken arkad
  Spelat 158 gånger

  Du har arbetat i denna videoarkad ett tag nu och det är din kväll på jobbet. Vad har hänt med det mystiska spelet på kontoret? Kommer du våga spela det i detta peka och klicka spel?

 • Historien om Brewster Chipptooth
  Spela
  Historien om Brewster Chipptooth
  Spelat 155 gånger

  Följ med Brewster Chipptoothi det här underbara peka och klicka-äventyret online. Sätt segel och hitta skatten tillsammans med din piratbesättning. Häng med nu och missa inget!