Boxningsspel

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 31325 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Trump on Top
  Spela
  Trump on Top
  Spelat 12085 gånger

  Det amerikanska presidentvalet är över men kampen går vidare i det här mobilspelet. Vem kommer att vinna den här gången- Trump eller Clinton? Följ med kandidaterna och deras galna vänner när de kämpar för sina liv!

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 11392 gånger

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Thumb Fighter
  Spela
  Thumb Fighter
  Spelat 10427 gånger

  Använd all din styrka och besegra din fiende i den här onlineversionen av det klassiska tumfajtingspelet. Kontrollera krigarna med A och L. Ha det så kul!

 • Get on Top Mobile
  Spela
  Get on Top Mobile
  Spelat 10257 gånger

  Vem av dessa robotbrottare kommer att vinna? Hoppa in i ringen och börja slåss i det här actionspelet.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 6668 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Krascha bilarna
  Spela
  Krascha bilarna
  Spelat 1207 gånger

  Allt är tillåtet på banan, så krascha och krossa de andra bilarna!

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 772 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Wrestle Physics
  Spela
  Wrestle Physics
  Spelat 684 gånger

  Dessa två brottare går upp mor varandra! Den första som klarar av att slunga andras skalle i marken kommer att vinna matchen i detta intensiva och roliga brottarspel. Utmana datorn eller testa dina färdigheter mot en kompis medan du beger dig till en serie snygga och konstiga platser. Se bara upp för alla kaktuserna!

 • Douchebag Life
  Spela
  Douchebag Life
  Spelat 560 gånger

  Träna för att komma i form och få betalt i det här superroliga webbspelet! Dra på dig kläder över dina välförtjänta muskler och ragga brudar!

 • Superfighters
  Spela
  Superfighters
  Spelat 401 gånger

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.

 • Expert Wrassling
  Spela
  Expert Wrassling
  Spelat 353 gånger

  Gör dig redo att bli ringens kung i det här roliga och pixlade brottningsspelet för två spelare. Kan du träffa din motståndare med ett expertslag med dina roterande armar?

 • Proffsbrottning
  Spela
  Proffsbrottning
  Spelat 313 gånger

  Några av världens bästa brottare är på väg in i ringen! Följ med Bulk, John Rhino och The Cliff när de förbereder sig för att tampas med motståndarna i detta sportspel. Kommer din brottare att stå som segrare medan du försöker tjäna in en massa mynt under din nästa storslagna match?

 • Drunken Boxer
  Spela
  Drunken Boxer
  Spelat 277 gånger

  Dessa två kämpar har druckit lite för mycket men det hindrar dem inte från att ställa sig i ringen. Vem kommer att vinna och ta sig tillbaka till puben och vem kommer att vakna upp på sjukhuset? Hjälp dem att slåss med nävarna i det här vilda sportspelet.

 • Boxningsmästerskap
  Spela
  Boxningsmästerskap
  Spelat 272 gånger

  Du kan starta en karriär, delta i en turnering, eller bara kasta dig in i en snabb match när du spelar detta boxningsspel. Välj din boxare och ta reda på om du kan hjälpa denna att bli en av sportens främsta atlet genom tiderna. Du kan också tjäna pengar för att förbättra deras statistik och hyra ännu bättre boxare längs vägen.

 • Anime Star Fighting
  Spela
  Anime Star Fighting
  Spelat 235 gånger

  De animerade stjärnorna har ett gemensamt mål – att vinna!

 • Boxningsstjärnor: Knockoutmästare
  Spela
  Boxningsstjärnor: Knockoutmästare
  Spelat 201 gånger

  Utmana boxare från hela världen i det här episka boxningsspelet. Kan du vinna några matcher på knockout när du slår och blockerar din väg mot mästerskapsmatchen?

 • Street Rage Fighter
  Spela
  Street Rage Fighter
  Spelat 195 gånger

  Enda sättet att få bukt med det här området är med dina egna två nävar! Och dina fötter ... och kanske en eller två knivar. Håll utkik efter sådana och en massa andra vapen medan du kämpar för att ta tillbaka din stad från ett hänsynslöst gäng i detta actionspel med retrokänsla.

 • Kungen av fajters: 2015
  Spela
  Kungen av fajters: 2015
  Spelat 193 gånger

  Välj en kämpe och gör dig redo att fajtas över hela världen. Kan du bli nästa kungen av fajters?

 • Stålnävar
  Spela
  Stålnävar
  Spelat 186 gånger

  Den här stan är full av banditer och de förtjänar alla ett kok stryk! Följ med den här mystiska främlingen när han lär dem vem som bestämmer och försöker återta gatorna i det här actionspelet i retrostil. Se till att hålla utkik efter användbara vapen som baseballträn och knivar längsmed vägen.

 • Knäpp brottningsutmaning
  Spela
  Knäpp brottningsutmaning
  Spelat 162 gånger

  Du har aldrig sett en brottningsturnering som den här förut. Några av världens märkligaste monster samlas för att brottas. Du kan till och med blanda och byta deras delar. Vill du skapa en brottare med huvud från den hemska Snömannen och kroppen från en vild banan? Det kan du göra i det här vilda och galna brottningsspelet.

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 114 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Svinga mot Trump
  Spela
  Svinga mot Trump
  Spelat 109 gånger

  Vill du puckla på Donald Trump? Kasta några ägg eller slå på honom med boxhandskar och få dig ett gott skratt!

 • The King of Fighters Wing
  Spela
  The King of Fighters Wing
  Spelat 99 gånger

  Har du det som krävs för att vinna en kamp?

 • Slag i ansiktet
  Spela
  Slag i ansiktet
  Spelat 99 gånger

  Är du trött på att behöva se folk du inte tycker om? Känner du för att slå dem rakt i ansiktet? Nu kan du göra det i det här beroendeframkallande och roliga spelet!

 • Gatufajt: Gängets ledare
  Spela
  Gatufajt: Gängets ledare
  Spelat 96 gånger

  Är du tillräckligt tuff för att leda det här gatugänget? Du måste bevisa dig själv i flera olika strider med bara händer. Slå dig fram till toppen i det här fajtingspelet.

 • Trollboxning
  Spela
  Trollboxning
  Spelat 96 gånger

  Trollen kastar sig in i ringen i ett boxningsmästerskap! Sorgsne Corb tar sig an Gonzul och Urm och andra dreglande trollvarelser för att se vem som har de hårdaste nävarna!

 • Zombie vs Hamster
  Spela
  Zombie vs Hamster
  Spelat 94 gånger

  Vilken sida väljer du i kriget mellan zombies och hamstrar?

 • Godisautomatens mästare
  Spela
  Godisautomatens mästare
  Spelat 79 gånger

  Dags för lite snacks. Ge dig på godisautomaten med allt du har. Befria godiset så snabbt du kan utan att förlora armar och ben!

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 72 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Anime Star Fighting
  Spela
  Anime Star Fighting
  Spelat 68 gånger

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • MMA Training Ground
  Spela
  MMA Training Ground
  Spelat 60 gånger

  För att tävla i MMA måste du vara beredd på att bryta några ben, inklusive dina egna.

 • Samurai Fighter
  Spela
  Samurai Fighter
  Spelat 60 gånger

  Arashin och Bei är två av rikets djärvaste samurajer. Följ med dem när de börjar ett episkt uppdrag för att eliminera ett hänsynslöst gäng ninjor och andra brottslingar i detta kampspel. Kan du hjälpa dem att sparka och slå sig förbi alla fiender i varje pulserande nivå?

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spela
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelat 60 gånger

  Ändlöst med brottare vill vinna över den här mästaren. Samarbeta med honom när han tävlar mot alla brottare i det här mexikanska brottningsspelet. De försvinner nog om han ger dem en omgång, men om han hamnar i problem kan han alltid använda kraftföremål som explosiva burritos och mycket mer.

 • Drunk Fu: Wasted Master
  Spela
  Drunk Fu: Wasted Master
  Spelat 55 gånger

  Den här killen har druckit för mycket men det stoppar honom inte från att ge sig in i en episk gatufajt. Kan du hjälpa honom att spöa sina motståndare och undvika en tripp till sjukhuset i det här actionspelet?

 • The King of Fighters mot DNF
  Spela
  The King of Fighters mot DNF
  Spelat 55 gånger

  Vem är kung bland alla slagskämpar? Ge dig in i ditt livs häftigaste fajter och kämpa för att bli kung! Slåss för seger!