• DIY Omforma min pojkväns kläder
  Spela
  DIY Omforma min pojkväns kläder
  Spelat 12877 gånger

  Den trendiga tjejen går igenom hennes pojkväns garderob i det här design- och kläder-spelet. Följ med henne när hon letar efter gamla kläder som hon kan göra fantastiska utstyrslar av.

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 5998 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4156 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 3870 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 2299 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2163 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Prinsessornas magiska drinkar
  Spela
  Prinsessornas magiska drinkar
  Spelat 1355 gånger

  Dessa två trendiga kungligheter älskar enhörningskaffe och andra magiska drinkar. De vill göra några hemma och du kan hjälpa till att förbereda dem i det här kläder- och designspelet. Du kan dekorera deras koppar och följa med dem på en makeover medan de väljer nya frisyrer och utstyrslar som är helt förtrollande.

 • Alla hjärtans dag för prinsessan
  Spela
  Alla hjärtans dag för prinsessan
  Spelat 876 gånger

  Alla hjärtans dag är här och den upptagna prinsessan vill att allt ska vara perfekt. Det är trots allt deras årsdag! Kan du hjälpa henne att hitta en fantastisk present för hennes pojkvän, välja snygga kläder åt dem och mycket mer i det här romantiska onlinespelet?

 • Brudens hårsalong
  Spela
  Brudens hårsalong
  Spelat 773 gånger

  Den här bruden har varit alldeles för upptagen för att ta hand om sitt hår när hon förberedde allt inför sitt bröllop. Nu ser det helt rörigt ut! Kan du klippa och stajla hennes hår i det här onlinespelet för tjejer, så att hon ser helt fantastisk ut under ceremonin?

 • Skurkar på semester
  Spela
  Skurkar på semester
  Spelat 641 gånger

  Till och med skurkar gillar att åka på semester! Kan du hjälpa dessa ondskefulla brottsgenier att koppla av en stund, långt borta från alla sina onda planer, i detta makeover-spel? De behöver fixa till fantastiska frisyrer och skaffa kläder som är både hemska och eleganta!

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 549 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 506 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 434 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Prinsessornas ekovänliga livsstil
  Spela
  Prinsessornas ekovänliga livsstil
  Spelat 396 gånger

  Dessa prinsessor är hälsosamma! Kan du hjälpa dem med att förbereda en organisk frukost och välja ekovänliga kläder i det här onlinespelet för tjejer?

 • Min dagbok om sommarmode
  Spela
  Min dagbok om sommarmode
  Spelat 391 gånger

  Den här snygga tonåringen håller koll på utstyrslarna hon ska ha på sig i sommar i sin modedagbok. Hjälp henne att skriva medan hon skapar flera fantastiska stilar för avslutningen och mycket mer i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Legendariskt mode: japansk geisha
  Spela
  Legendariskt mode: japansk geisha
  Spelat 354 gånger

  Geishor är verkliga ikoner när det gäller den underbara världen av japanskt mode. Du kan följa med denna eleganta geisha medan hon väljer en ny solfjäder, en läcker kimono och mycket mer i detta onlinebaserade klädspel.

 • Prinsessans toteväska
  Spela
  Prinsessans toteväska
  Spelat 352 gånger

  Toteväskor är fantastiska men den här prinsessan hittar ingen som hon gillar i butikerna i sitt kungarike. Därför har hon bestämt sig för att skapa en egen! Kan du hjälpa henne att välja rätt material innan hon sätter ihop den nya väskan i det här bedårande designspelet för tjejer?

 • Rengör prinsessans släpvagn
  Spela
  Rengör prinsessans släpvagn
  Spelat 342 gånger

  Den här släpvagnen blev smutsig under prinsessans senaste resa. Kan du hjälpa henne att rengöra den i det här magiska simuleringsspelet online?

 • Prinsessorna: onlinerivaler
  Spela
  Prinsessorna: onlinerivaler
  Spelat 340 gånger

  En av de här prinsessornas bästa vänner är iväg på en spännande semester i Isriket. De är väldigt avundsjuka, men det betyder inte att de inte kan ha roligt i sitt eget rike. Kan du hjälpa dem att njuta av en avkopplande eftermiddag i deras favoritpark? De behöver din hjälp medan de fixar håret och väljer ut några coola kläder.

 • Modeproblem inför glamourpartyt
  Spela
  Modeproblem inför glamourpartyt
  Spelat 339 gånger

  Den här trendiga tjejen har akuta modeproblem och hon är försenad till ett glamoröst party. Kan du hjälpa henne att snabbt göra sig redo i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Surftjejen Tina
  Spela
  Surftjejen Tina
  Spelat 322 gånger

  Surfdag! Kan du hjälpa Tina att göra sig redo för en underbar morgon på hennes favoritstrand i det här onlinespelet? Hon måste inleda dagen med en snabb frukost.

 • Bästisar designar jeans
  Spela
  Bästisar designar jeans
  Spelat 310 gånger

  Dessa jeansälskande bästisar spenderar tid med att designa flera olika jeans och de vill lägga till coola och färgglada lappar. Varför inte följa med dem på en rolig och modeinriktad eftermiddag i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Alla hjärtans dag-dekorationer
  Spela
  Alla hjärtans dag-dekorationer
  Spelat 302 gånger

  Det är kärlek i luften! Lilly, Ella, Sarah och Gabby ska anordna ett alla hjärtans dag-party, men de har glömt att köpa dekorationer! Hjälp tjejerna att skapa dekorationer till festen innan deras vänner kommer.

 • Villain Quinn: modelejon på förstasidan
  Spela
  Villain Quinn: modelejon på förstasidan
  Spelat 249 gånger

  Quinn har bestämt sig för att sluta smida sina onda planer ... för tillfället. I stället vill hon jobba på sin modellkarriär. Åtta olika modetidningar vill redan ha henne på sina omslag! Kan du hjälpa Quinn att välja ut den perfekta outfiten för var och en och hjälpa till med att designa omslagen i detta djävulskt coola klädspel?

 • Musikfestival med skåpbil
  Spela
  Musikfestival med skåpbil
  Spelat 245 gånger

  En fantastisk musikfestival ska hållas i helgen, men den här stackars tjejens skåpbil är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den så att hon hinner till festivalen innan den börjar i detta onlinebaserade simulerings- och designspel? Hon kan verkligen behöva hjälp medan hon reparerar alla skador, tvättar skåpbilen, inreder den och mycket mer!

 • Morsdagskort
  Spela
  Morsdagskort
  Spelat 244 gånger

  Visa din uppskattning för din mamma med ett specialdesignat morsdagskort! Det finns många fina mönster och stilar att välja mellan, så släpp lös din kreativitet.

 • Apartment Make Over
  Spela
  Apartment Make Over
  Spelat 239 gånger

  Hjälp denna flicka dekorera lägenheten med de givna föremålen.

 • Skapa prinsessans kendama
  Spela
  Skapa prinsessans kendama
  Spelat 231 gånger

  Den här prinsessan älskar kendama- den häftiga japanska leksaken som påminner om en jojo. Kan du hjälpa henne att skapa en supergullig och färgglad kendama i det här designspelet för tjejer?

 • Surftjejen Nina
  Spela
  Surftjejen Nina
  Spelat 222 gånger

  Surfdags! Nina gör sig redo för en fantastisk morgon när hon ska surfa på vågorna på sin favoritstrand. Hon måste snabbt äta frukost och göra surfbrädan redo med gulliga och helcoola dekorationer. Kan du hjälpa henne i det här onlinespelet?

 • Ellies mysiga höststil
  Spela
  Ellies mysiga höststil
  Spelat 205 gånger

  Ellie firar hösten med några gulliga utstyrslar och avslappnande levande ljus. Kan du hjälpa henne att välja perfekta dofter och stilar i det här kläder- och designspelet online? Hon kommer att skapa ljus som är perfekta för hösten innan hon bestämmer sig för vilka trendiga kläder hon ska ha på sig härnäst.

 • Redo för skolan
  Spela
  Redo för skolan
  Spelat 204 gånger

  Den här unga tjejen är försenad till skolan. Kan du hjälpa henne att göra klart läxorna innan dagens första lektion i det här onlinespelet för tjejer?

 • Bead Smith Jen: Tribal
  Spela
  Bead Smith Jen: Tribal
  Spelat 202 gånger

  Jen älskar armband och halsband gjorda av pärlor. Hon behöver din hjälp med att skapa tribal-smycken i det här roliga modespelet.

 • My Party Car
  Spela
  My Party Car
  Spelat 200 gånger

  Du och dina vänner vill gå på fest men bilen har gått sönder. Hjälp din vän Eileen att fixa bilen och dekorera den sedan i det helroliga onlinespelet My Party Car.

 • Ninas kostymfest
  Spela
  Ninas kostymfest
  Spelat 176 gånger

  Nina har velat vara värd för en kostymfest ett bra tag nu, men hon har varit väldigt upptagen. Nu har hon lite tid över att organisera allt ihop i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Kan du hjälpa Nina att vara värd för den mest fantastiska galan någonsin? Hon måste baka en tårta, välja en cool kostym att bära, och mycket mer!

 • Blomsterhandlaren
  Spela
  Blomsterhandlaren
  Spelat 172 gånger

  Hur känns det att vara en blomsterhandlare? Ta reda på det i det här roliga designspelet. Du kan hjälpa den här trendiga blomsterhandlaren med blomvagnen. Hon vill skapa ett fantastiskt blomsterarrangemang och en display som lockar mängder av kunder.

 • Fens collegemode
  Spela
  Fens collegemode
  Spelat 172 gånger

  Den här fen ska inleda ännu ett år på ett helt magiskt college. Kan du hjälpa henne att välja förtrollande smink och mycket mer innan hon återvänder till skolan i det här makeover-spelet för tjejer?

Vi har så många dekorationsspel, så du kan nu designa i princip vilket föremål du vill. Allt från tårtor till matbord till sovrum, du kan måla, välja möbler och välja din favoritdesign. Vi har vinter semestertema-spel där du kan välja dekoren på matborden, vardagsrummet, kakelugnen och mycket mer i rött och vitt, som kommer ge den perfekta julstämningen. Du kan också välja ditt favorit dockhus, välja dina favoritfärger, karaktärer, och tillbehör. Om du har drömt om det, här är din chans! Designa till och med dina egna prylar, som en färgsprakande mobil eller iPod.

 

Många av våra dekorationsspel är designade för tjejer. Välj från många olika färger som rosa, lila och andra vackra färger samtidigt som du gör rummen stilrena med mat och andra detaljer. Dekorera tårtan med glasyr, strössel, ljus och till och med designa hela bageri fullt av bakverk! För yngre tjejer finns utmaningar med karaktärer som Polly Pocket och andra dockor att klä upp. Dekorera varje rum i huset, ändra tillbehören på din mobil och dekorera ett armband från vår dekorationssamling!