• Fashion Designer
  Spela
  Fashion Designer
  Spelat 9538 gånger

  Skaffa stilen som toppar nyheterna från Ny Fashion Week!

 • Designa min myströja
  Spela
  Designa min myströja
  Spelat 1393 gånger

  De här tre tjejerna är på jakt efter några nya tröjor som både är bekväma och supersnygga! Kan du skapa några i den virtuella studion som finns i detta kläd- och designspel? Här väljer du också ut några coola kjolar och accessoarer åt tjejerna, vilket verkligen ger dem en enhetlig look.

 • Min ponnypark
  Spela
  Min ponnypark
  Spelat 798 gånger

  Designa ett paradis för lekfulla ponnyer!

 • Rolig tatueringssalong
  Spela
  Rolig tatueringssalong
  Spelat 785 gånger

  Det är verkligen rusningstid i denna tatueringssalong och du kommer att ta plats som en av tatuerarna. Kan du hjälpa alla kunderna att skapa några riktigt fräcka designer innan du börjar tatuera dem i detta fenomenala simuleringsspel?

 • Modern modedesigner
  Spela
  Modern modedesigner
  Spelat 718 gånger

  Den här toppdesignern gör sig redo för ännu en rad med spännande modeutställningar. Nu har hon bara ett problem: hon försöker verkligen klämma ur sig ett antal fantastiska idéer. Kan du hjälpa henne att skapa några outfits som får showens domare att häpna samtidigt som hon håller sig inom sin budget i detta kläd- och designspel?

 • Design min snygga grödas topp
  Spela
  Design min snygga grödas topp
  Spelat 615 gånger

  Grödotoppar är även ett utmärkt sätt att hålla sig cool och snygg! Kan du skapa några av dem för dessa två fashionabla tjejer i detta uppklädnads- och designspel? De letar efter stilar som är jättebra, och som har några söta mönster.

 • Ellie designar jacka
  Spela
  Ellie designar jacka
  Spelat 596 gånger

  Ellie hittar inte riktigt vad hon letar efter i sina favoritbutiker. Därför har hon bestämt sig för att skapa en egen jacka i det här kläder- och designspelet. Hjälp henne att välja tyg, färg och till och med coola lappar. Hon behöver även råd med att välja en ny frisyr och några coola accessoarer med hennes skräddarsydda design.

 • Pojkvännen förtrollningsfabriken
  Spela
  Pojkvännen förtrollningsfabriken
  Spelat 552 gånger

  Denna hektiska häxan har ingen tid att hantera den lokala dejtingscenen. Därför bestämde hon sig för att skapa sin egen skräddarsydda pojkvän i detta romantiska och magiska onlinespel. Hjälp henne att bestämma vilka ingredienser som hon ska använda för att skapa sina drömmars kille. De ska bestämma om han är den sportiga typen eller typen som hellre skulle hänga på ett café med en bra bok.

 • Min mysiga vinterscarf
  Spela
  Min mysiga vinterscarf
  Spelat 519 gånger

  Vintern är en bra tid för att stanna inne och sticka en söt scarf. Du kan skapa alla slags fantastiska sådana i detta online simulerings- och designspel, och välja några outfits som ser fantastiska ut tillsammans med dem.

 • Nu och då: Snövit fyller 16
  Spela
  Nu och då: Snövit fyller 16
  Spelat 500 gånger

  Snövit kollar in alla hennes gamla coola stilar. Följ med när hon minns sina favoritkläder och frisyrer från när hon var tonåring, och några mer moderna stilar, i det här kläder-spelet för tjejer.

 • DecoRate: Designmästarna
  Spela
  DecoRate: Designmästarna
  Spelat 480 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en toppdesigner i detta onlinebaserade designspel? Skapa en fantastisk avatar innan du börjar inreda ett av flera rum medan du tävlar mot andra spelare från hela världen. Du kan välja vilka färger väggarna ska ha, bestämma möblemang och inredning, och mycket mer! Det finns också spännande utmaningar som verkligen kommer att sätta dig på prov.

 • Designa förlovningsringar
  Spela
  Designa förlovningsringar
  Spelat 469 gånger

  De här tre tjejerna ska gifta sig! Kan du skapa några fantastiska förlovningsringar åt dem i detta kläd- och designspel? Du kan välja ut ädelstenarna och bestämma all design innan du hjälper dem med en snabb manikyr. Dessutom kan du välja ut några coola och söta outfits åt dem som matchar deras nya ringar.

 • Princess Art School
  Spela
  Princess Art School
  Spelat 434 gånger

  Det är ny förtrollande dag på den här konstskolan. Kan du hjälpa den upptagna prinsessan att välja vilka teckningar hon ska jobba med under nästa lektion? När du är klar kan du hjälpa henne att sätta ihop en gullig utstyrsel som inspirerar hennes nästa mästerverk i det här kläder- och designspelet.

 • Bästisarnas matchande tatueringar
  Spela
  Bästisarnas matchande tatueringar
  Spelat 423 gånger

  De här prinsessorna är bästa vänner, och det är därför de har bestämt sig för att skaffa matchande tatueringar. Fast det är bara tillfälliga som varar några dagar. Men vilken design ska de välja? Du kan hjälpa dem att bestämma det i detta onlinebaserade simuleringsspel.

 • Shoe Designer - Marie's Girl Games
  Spela
  Shoe Designer - Marie's Girl Games
  Spelat 412 gånger

  Du kan skapa dina drömskor på Maries skoakademi. Designa och dekorera fantastiska högklackade skor eller coola pumps. Släpp loss din fantasi!

 • Kändisfashionista på omslaget
  Spela
  Kändisfashionista på omslaget
  Spelat 376 gånger

  Den här berömda kändisen är på väg till en fotografering för ett populärt modemagasin. Redaktörerna har bett henne att välja en utstyrsel, men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Kan du hjälpa henne att välja innan det är dags att ställa sig framför kameran i det här kläder- och designspelet? Du kan till och med sätta ihop omslaget!

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 353 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Stilar på flätor som vi älskar
  Spela
  Stilar på flätor som vi älskar
  Spelat 336 gånger

  De här tre tjejerna älskar flätor! Kan du hjälpa dem medan de skapar några coola nya stilar i detta onlinespel? Du kan även ge dem några modetips medan de väljer lite sött smink och kläder att bära också.

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 313 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Prinsessorna: T-shirt designers
  Spela
  Prinsessorna: T-shirt designers
  Spelat 294 gånger

  Att designa t-shirts är jättekul! Du kan hjälpa dessa prinsessor medan de skapar några fantastiska stilar i detta onlinespel. Vilka slags färger ska de använda? Vilka typer av t-shirts? Följ med dem när de bestämmer det.

 • Prinsessorna: Färga kläder
  Spela
  Prinsessorna: Färga kläder
  Spelat 290 gånger

  Det är dags för dessa fashionabla prinsessor att skapa lite nya kläder. De fokuserar verkligen på färgerna i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att skapa massor av fantastiska och färgstarka stilar?

 • Prinsessornas designtävling
  Spela
  Prinsessornas designtävling
  Spelat 282 gånger

  De här tre prinsessorna är redo att visa upp sina kläd- och designfärdigheter i detta underhållande onlinespel. Du kan följa med dem medan de inreder och möblerar rum, skapar gulliga outfits och mycket mer!

 • Prinsessan: Magiska älvan
  Spela
  Prinsessan: Magiska älvan
  Spelat 266 gånger

  Dessa prinsessor tittade precis på en av sina favorit fantasyfilmer. Nu undrar de alla hur de skulle se ut som älvor! Kan du hjälpa dem att skapa några riktigt magiska stilar och outfits i detta online klädes- och designspel?

 • Prinsessorna: Höstdesign-utmaning
  Spela
  Prinsessorna: Höstdesign-utmaning
  Spelat 254 gånger

  Var och en av dessa prinsessor har en bra modekänsla, men det betyder inte att de inte kan använda din hjälp i detta klä upp och designspel. Ge dem lite råd medan de deltar i en superelegant utmaning. Var och en försöker komma upp med några fantastiska utseenden som är helt perfekta för hösten.

 • Musikfestival med skåpbil
  Spela
  Musikfestival med skåpbil
  Spelat 245 gånger

  En fantastisk musikfestival ska hållas i helgen, men den här stackars tjejens skåpbil är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den så att hon hinner till festivalen innan den börjar i detta onlinebaserade simulerings- och designspel? Hon kan verkligen behöva hjälp medan hon reparerar alla skador, tvättar skåpbilen, inreder den och mycket mer!

 • Prinsessan: Avtagbara tatueringar
  Spela
  Prinsessan: Avtagbara tatueringar
  Spelat 237 gånger

  Dessa prinsessorna är på semester, och de har just bestämt sig för att fira sin vänskap genom att skaffa tatueringar! Okej, det rör sig om avtagbara tatueringar, men kan du hjälpa dem att skapa några coola designer i detta onlinespel?

 • Prinsessorna: Kalendrar
  Spela
  Prinsessorna: Kalendrar
  Spelat 232 gånger

  Dessa upptagna prinsessor har precis fått nya kalendrar, men de kan behöva stylas lite! Kan du hjälpa prinsessorna att göra dem supersöta i detta online designspel? De vill ge sina kalendrar massor av ljusa färger och fantastiska klistermärken.

 • Gör det själv: balklänning
  Spela
  Gör det själv: balklänning
  Spelat 223 gånger

  Den här tjejen är inte nöjd med balklänningen som hon fick med sig från köpcentret tidigare idag. Därför har hon bestämt sig för att fixa till den i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk och egen stil som är helt perfekt?

 • Skolprinsessorna: Designa min ryggsäck
  Spela
  Skolprinsessorna: Designa min ryggsäck
  Spelat 222 gånger

  Det är dags för de här två kungligheterna att återvända till skolbänken. De vill gärna börja sitt läsår med två skräddarsydda ryggsäckar. Kan du hjälpa dem att designa några supersöta sådana i detta onlinespel?

 • Designa min snygga blomkrona
  Spela
  Designa min snygga blomkrona
  Spelat 182 gånger

  Du kan skapa en underbar krona av blommor till var och en av tjejerna i detta onlinebaserade designspel. Du får förstås även välja ut blommornas form, stil och typ!

 • Prinsessans handväska
  Spela
  Prinsessans handväska
  Spelat 178 gånger

  Ikväll är det dags för en storslagen fest, och den här prinsessan är fast besluten att vara uppklädd till tänderna. Kan du hjälpa henne att skapa en fenomenal handväska som får hennes vänner att bli gröna av avund? Hon behöver verkligen dina råd i detta kläd- och designspel.

 • Prinsessans sommardesign
  Spela
  Prinsessans sommardesign
  Spelat 161 gånger

  Den här prinsessan är en berömd modedesigner och hon försöker komma på några spännande och trendiga stilar inför sommaren. Kan du hjälpa henne att skapa en samling coola badkläder, accessoarer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Prinsessan: Framsidetjejer makeover
  Spela
  Prinsessan: Framsidetjejer makeover
  Spelat 161 gånger

  De här prinsessorna kommer att behöva lite snabb makeover innan det är dags för dem att gå till en viktig fotografering. De är båda på väg att bli framsidetjejer i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska hudvårdsprodukter, smink, kläder, och mer?

 • Flower Design Shop
  Spela
  Flower Design Shop
  Spelat 134 gånger

  Din design kan få den här knoppande verksamheten att blomma!

 • Mina moderiktiga solglasögon
  Spela
  Mina moderiktiga solglasögon
  Spelat 131 gånger

  Var och en av dessa moderiktiga tjejer är på jakt efter nya och supersnygga solglasögon. Kan du ta fram några fantastiska varianter åt dem i detta onlinebaserade kläd- och designspel? När du är klar kan du också hjälpa tjejerna att välja ut några bra outfits som passar perfekt med deras nya solglasögon.

 • Mammas fotoalbum
  Spela
  Mammas fotoalbum
  Spelat 130 gånger

  Den här mamman ska snart få en bebis, och hon vill fira detta genom att någon tar en bild av henne. Kan du hjälpa till att skapa ett fantastiskt foto åt henne i detta onlinebaserade designspel? Kliv in i studion där du kan välja hennes kläder, bakgrund, inredning och mycket mer!