• Prinsessor tränar tillsammans
  Spela
  Prinsessor tränar tillsammans
  Spelat 7278 gånger

  Dessa två prinsessor vill vara i bra form och äta rätt. De skulle behöva din hjälp med att skapa hälsosamma måltider, förbereda goda smoothies och välja coola träningskläder.

 • Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spela
  Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spelat 5609 gånger

  Det är dags för en shoppingrunda men dessa trendiga prinsessor måste hålla sig inom en budget. Kan du hjälpa dem att köpa så många gulliga utstyrslar och fantastiska accessoarer som möjligt i det här kläder- och shoppingspelet online?

 • Serenas dejtkväll
  Spela
  Serenas dejtkväll
  Spelat 3617 gånger

  Serena ska på dejt med sin kärlek ikväll men hon är försenad! Hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig eller vilket smink hon ska välja. Kan du hjälpa henne att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessor åker rullskridskor
  Spela
  Prinsessor åker rullskridskor
  Spelat 3331 gånger

  Det är en solig eftermiddag och vädret är perfekt för att åka rullskridskor. Dessa tre prinsessor ska sätta på sig sina skridskor och dra iväg till parken, men vilka kläder ska de ha på sig? Hjälp dem att välja i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Ellies futuristiska kläder
  Spela
  Ellies futuristiska kläder
  Spelat 2859 gånger

  Ellie är redo för en värld med futuristiskt mode och du är inbjuden att följa med. Hjälp henne med modetips när hon letar efter kostymer från science fiction-filmer som hon älskar i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Blenda: avkoppling på spat
  Spela
  Blenda: avkoppling på spat
  Spelat 2746 gånger

  Blenda har haft en stressig vecka så hon bestämde sig för att ta en tur till sitt favoritspa. Kan du hjälpa henne att koppla av och samla nya krafter med en massage och en snabb makeover? Du kan ge henne snygga kläder och riktigt häftigt smink i detta onlinespel för tjejer.

 • Prinsessor på stan
  Spela
  Prinsessor på stan
  Spelat 2396 gånger

  Tre prinsessor är på väg till stan för en superrolig eftermiddag. Men vad ska de ha på sig? Hjälp dem att välja snygga utstyrslar innan de lämnar slottet i det här förtrollande kläder-spelet för tjejer

 • Ellie ska bli mamma
  Spela
  Ellie ska bli mamma
  Spelat 1735 gånger

  Ellie har precis fått reda på att hon är gravid! Nu har hon massvis med saker att göra. Hon måste berätta om de stora nyheterna för alla, göra om ett av sovrummen till ett barnrum och så mycket mer! Ellie skulle minst sagt behöva din hjälp i det här design- och mammaspelet för tjejer.

 • Prinsessornas kärlek
  Spela
  Prinsessornas kärlek
  Spelat 1687 gånger

  En snygg kille har precis kommit till prinsessornas favoritkafé. Båda vill vinna hans hjärta i det här romantiska kläder-spelet. Hjälp dem att välja perfekta utstyrslar innan han beställer en latte. Vem av prinsessorna är ämnad att bli hans flickvän?

 • Modeberoende prinsessor
  Spela
  Modeberoende prinsessor
  Spelat 1384 gånger

  De här fem prinsessorna gillar verkligen mode. Följ med dem när de ska kolla in de senaste stilarna i detta klädspel. De kan sannerligen behöva dina råd medan de designar sina senaste outfits.

 • Blonda prinsessans sommarsmink
  Spela
  Blonda prinsessans sommarsmink
  Spelat 1248 gånger

  Sommaren tar aldrig slut i det här makeover-spelet för tjejer. Kan du hjälpa den snygga prinsessan att bestämma sig för vilken typ av smink hon ska ha på sig?

 • Bästisars yogaklass
  Spela
  Bästisars yogaklass
  Spelat 1247 gånger

  Dessa bästisar är försenade till yogaklassen! Kan du snabbt hjälpa dem att bestämma sig för vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet online? När de är klara med klassen kan du följa med dem när de lagar ett snabbt och hälsosamt snack.

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 1210 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Prinsessornas galna mönster
  Spela
  Prinsessornas galna mönster
  Spelat 1062 gånger

  Alla fem av de här moderiktiga prinsessorna har bestämt sig för att piffa upp sina garderober med några klänningar och andra saker som har helt galna mönster. Men vilka ska de ha på sig i kväll? Hjälp dem att bestämma sig i detta klädspel.

 • Prinsessornas modespel
  Spela
  Prinsessornas modespel
  Spelat 1059 gånger

  Dessa två snygga prinsessor utmanar varandra på en rolig och underbar modetävling. Den ena kommer att välja den perfekta vinterutstyrseln och den andra väljer en utstyrsel som är perfekt för sommaren. Kan hjälpa till att bestämma vem som kommer att vinna genom att ge dem råd för vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Ellie älskar stil med fransar
  Spela
  Ellie älskar stil med fransar
  Spelat 1006 gånger

  Ellie gillar verkligen kläder som har fransar. Tyvärr har hon ingen aning om vad hon ska göra med håret, vilket tillbehör skulle se bra ut med dessa kläder, och om hon borde prova några färgade kontaktlinser. Kan du hjälpa henne att ta alla dessa stil-beslut i detta klä upp och makeover spel för tjejer?

 • Prinsessorna: Glittriga brudtärnor
  Spela
  Prinsessorna: Glittriga brudtärnor
  Spelat 983 gånger

  Vid detta eleganta bröllop måste alla gäster ha glittrande kläder. Därför vill dessa två prinsessor se till att deras brudtärna klär sig som stjärnor på himlen. Kan du hjälpa dem att välja de perfekta klänningarna innan de börjar sätta på sminket i detta bröllopsspel för tjejer?

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 962 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • Ellie 4 årstider
  Spela
  Ellie 4 årstider
  Spelat 950 gånger

  Ellie letar efter några fantastiska säsongsutseenden i detta online klä-upp-spel. Kan du hjälpa henne att designa några outfits och frisyrer som passar för varje årstid? Hon behöver något som är elegant och varmt för vintertid och en outfit som är fräsch och cool under sommarmånaderna.

 • Prinsessornas bröllop: tropiskt tema
  Spela
  Prinsessornas bröllop: tropiskt tema
  Spelat 916 gånger

  Inte bara en, utan två prinsessor kommer att gifta sig i detta bröllopsspel! Men vilka brudklänningar ska de ha på sig? Hjälp dem att bestämma sig, och hitta dessutom smink som passar perfekt med klänningarna. Men gör det snabbt! Båda deras bröllopsceremonier är på väg att börja!

 • Girl power stil-utmaning
  Spela
  Girl power stil-utmaning
  Spelat 903 gånger

  Två tjejer samarbetar för att ta sig an en spännande modeutmaning. Kan du hjälpa dem att använda sin modeförmåga för att skapa fantastiska stilar? De måste välja rätt smink och utstyrslar för att verkligen visa upp sin girl power i det här kläder-spelet online.

 • Ellens lilla svarta
  Spela
  Ellens lilla svarta
  Spelat 891 gånger

  En liten svart klänning är bra att ha i din garderob, men Ellen har ingen aning om vilken hon ska välja. Kan du hjälpa henne att välja precis rätt stil i detta klädspel? Hon kan också behöva några goda råd medan hon väljer ut passande smink och andra accessoarer.

 • Prinsessornas mysiga och gulliga kläder
  Spela
  Prinsessornas mysiga och gulliga kläder
  Spelat 880 gånger

  Vintern är här och prinsessorna firar julen med mysiga och gulliga kläder och massvis med varm choklad. Kan du bestämma vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Princessorna: Sminkexperter
  Spela
  Princessorna: Sminkexperter
  Spelat 851 gånger

  Dessa moderna kungligheter vet praktiskt taget allt som finns att veta om smink. Nu är de redo att dela sina favorit nyanser och stilar med dig i detta online-spel. Kan du hjälpa dem att nå sina nästa fantastiska utseende?

 • Prinsessornas mysiga stickmönster
  Spela
  Prinsessornas mysiga stickmönster
  Spelat 809 gånger

  Rapunzel och hennes vänner är redo att visa upp sina favoritstickmönster, klänningar och mycket mer. Men vilka ska de ha på sig? Du kan hjälpa dem att bestämma sig i det här vintriga kläder-spelet för tjejer.

 • Is-prinsessan som gymnasiets stjärna
  Spela
  Is-prinsessan som gymnasiets stjärna
  Spelat 773 gånger

  En ny termin är på väg att börja på is-prinsessans gymnasium och hon vill verkligen göra ett bra intryck. Kan du skapa en helt ny stil för henne i detta klädspel? Välj lite fräscht och livligt smink för henne tillsammans med en cool frisyr, en riktigt söt outfit och några fantastiska tillbehör.

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 764 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Onda prinsessan: Romantisk eller tuff
  Spela
  Onda prinsessan: Romantisk eller tuff
  Spelat 757 gånger

  Den här onda prinsessan provar på nya stilar idag och hon behöver dina modetips, om du vågar! Stig in i hennes hus och hjälp henne att bestämma sig för tre olika utstyrslar i det här skurkaktiga kläder-spelet för tjejer. Hon vill prova på nya kläder och smink som ser supertufft ut men även visa upp hennes mjukare och mer romantiska sida!

 • Ellie är en modebloggare
  Spela
  Ellie är en modebloggare
  Spelat 741 gånger

  Ellie försöker bestämma vilka av hennes kläder hon vill dela med följarna på hennes modeblogg. Ta en titt inuti hennes garderob och hjälp henne att välja i detta uppklädnads- och designspel för tjejer. Hon kan också dra nytta av dina råd medan hon väljer vilket smink hon ska testa också.

 • Prinsessorna: rödtottar vs brunetter
  Spela
  Prinsessorna: rödtottar vs brunetter
  Spelat 739 gånger

  Vilken av sidorna kommer att vinna i detta vilda klädspel? Följ med prinsessorna medan de tävlar om vilka som är de mest moderiktiga. Kommer brunetterna att vinna eller kommer rödtottarna att mobilisera sig och ta titeln? Det beror helt på vilken stil och vilka outfits du väljer för dem!

 • Mammamode till prinsessorna
  Spela
  Mammamode till prinsessorna
  Spelat 735 gånger

  Bara för att dessa prinsessor snart ska bli mammor betyder inte det att de tänker undvika de allra senaste stilarna! Välj ut ett gäng fantastiska kläder och accessoarer åt dem i detta klädspel.

 • Tjejerna gillar vattenmeloner
  Spela
  Tjejerna gillar vattenmeloner
  Spelat 730 gånger

  De här snygga tjejerna firar sommaren med några riktigt komiska vattenmelonmönster i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa kläder, inredning och mycket mer, där alla har sin favoritfrukt?

 • Prinsessornas mysiga läshörna
  Spela
  Prinsessornas mysiga läshörna
  Spelat 726 gånger

  De här prinsessorna tycker alla om att läsa romaner. Därför har de bestämt sig för att lägga till ett nytt läsrum i sitt slott. De behöver verkligen dina råd i detta designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra dekorationer och bekväma möbler innan de sätter tänderna i nästa bok?

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 720 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • Steampunk-prinsessorna
  Spela
  Steampunk-prinsessorna
  Spelat 712 gånger

  Ikväll har de här tre prinsessorna en fest med steampunk-tema i detta onlinebaserade klädspel. Allt är nästan i ordning innan gästerna anländer, men de har fortfarande inte valt ut egna kläder. Kan du hjälpa prinsessorna att snabbt hitta några riktigt coola outfits och accessoarer?

 • Prinsessornas gulliga stilar
  Spela
  Prinsessornas gulliga stilar
  Spelat 707 gånger

  Det är dags för dessa två prinsessor att ha en makeover. Men de jobbar inte bara med sina stilar utan de vill även inreda sitt slott i det här kläder- och designspelet för tjejer. Kan du hjälpa dem att välja supergulliga möbler och inredning innan sätter igång med sina utstyrslar?