dsa

 • Mahjong Shanghai
  Spela
  Mahjong Shanghai
  Spelat 602794 gånger

  Klassiskt Mahjong spel, klicka på par av likadana block!

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 588296 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Onet Connect Classic
  Spela
  Onet Connect Classic
  Spelat 133499 gånger

  Gulliga djur, godis eller frukt - koppla ihop identiska brickor och rensa fältet innan tiden tar slut i det här roliga mahjongspelet!

 • Freecell tid för patiens
  Spela
  Freecell tid för patiens
  Spelat 96236 gånger

  Klockan tickar och du har inte mycket tid! Kan du matcha alla kort i denna lätta och utmanande version av det klassiska spelet? Du måste jobba snabbt för att slå klockan.

 • Ludo Legend
  Spela
  Ludo Legend
  Spelat 16244 gånger

  Du kan utmana tre andra spelare, eller bara ta en match mot datorn i det här spännande brädspelet. Kan du flytta dina fyra tokens runt brädet och se till att de når boet innan en av dina motståndare hinner göra samma sak med sina?

 • Fantastisk Klondike-patiens
  Spela
  Fantastisk Klondike-patiens
  Spelat 14939 gånger

  Den här onlineversionen av det klassiska kortspelet är perfekt för nya spelare och andra som har spelat det i åratal. Du kan välja från en, två eller tre draghögar. Och det finns även tre olika svårighetslägen.

 • Bästa klassiska mahjong-spelet
  Spela
  Bästa klassiska mahjong-spelet
  Spelat 11695 gånger

  Kan du erövra alla utmanande mahjong-layouter som väntar dig i den här traditionella versionen av det klassiska spelet? Para ihop brickorna så snabbt som möjligt.

 • Classic Solitaire Deluxe
  Spela
  Classic Solitaire Deluxe
  Spelat 10916 gånger

  Ta en titt på korten när de delats ut. Kan du para ihop dem, och göra det snabbt, i den här versionen av det klassiska kortspelet?

 • Mahjong Connect
  Spela
  Mahjong Connect
  Spelat 9900 gånger

  Klockan tickar. Hur snabbt kan du para ihop alla brickor i denna onlineversion av det klassiska spelet? Klicka bara på glödlampan om du kör fast.

 • Schackmästare
  Spela
  Schackmästare
  Spelat 9417 gånger

  Spela mot en kompis eller datorn i det här schackspelet. Klockan tickar. Kan du göra schackmatt innan tiden tar slut?

 • Klassisk backgammon
  Spela
  Klassisk backgammon
  Spelat 7857 gånger

  Du kan spela mot datorn eller en kompis i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Samla dina spelpjäser, rulla tärningen och se om du kan vinna.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spela
  Mahjong Chain: Classic
  Spelat 7250 gånger

  I den här traditionella versionen av det älskade spelet kan du spela mer än 10 nivåer. Matcha ihop brickorna så snabbt som möjligt. Klockan tickar!

 • Daglig Solitaire
  Spela
  Daglig Solitaire
  Spelat 7081 gånger

  Varje dag är en toppendag för ett parti Solitaire. Testa den här onlineversionen av det klassiska kortspelet. Prova de dagliga utmaningarna. Om du klarar av tillräckligt många kan du vinna snygga troféer varje månad.

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 6256 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • Mahjong anslut: klassiskt
  Spela
  Mahjong anslut: klassiskt
  Spelat 6216 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla plattor i denna utmanande version av Mahjong? Du måste spela snabbt för att slå klockan! Om du fastnar, klicka bara på glödlampans ikon för ett bra tips.

 • Buss med väskor: rensa gången
  Spela
  Buss med väskor: rensa gången
  Spelat 5052 gånger

  Väskorna i den här bussen börjar att bli lite väl många. Kan du organisera dem snabbt i det här pusselspelet? Om de når taket kommer busschauffören att få stora problem!

 • Klassisk Köks-Mahjong:
  Spela
  Klassisk Köks-Mahjong:
  Spelat 4739 gånger

  I det här köket väntar många utmanande pusselgåtor! Kan du matcha alla kulinariska brickor i den här versionen av det klassiska brädspelet? Timern aktiveras så snart du trycker på spelknappen – så jobba snabbt!

 • Spindelharpan nedstämd
  Spela
  Spindelharpan nedstämd
  Spelat 4572 gånger

  Du kan jaga bort din nedstämdhet med denna utmanande onlineversion av spindelharpan. Förbättra dina färdigheter när du matchar alla kort. Du kan spela med en, två, eller till och med fyra färger.

 • Mahjong-dynasty
  Spela
  Mahjong-dynasty
  Spelat 4483 gånger

  Utforska ett mystiskt kungarike i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Det är perfekt för både nya och mer erfarna spelare. Om du fastnar måste du använda en av de förtrollande brickorna som hjälper dig att matcha ihop brickorna på spelplanen.

 • Arkanoid
  Spela
  Arkanoid
  Spelat 2870 gånger

  Det klassiska arkadspelet är tillbaka i den här utmanande onlineversionen. Ta kontroll över ett rymdskepp och förstör så många block som möjligt medan du samlar på kraftföremål som hjälper dig i strid.

 • 1 Färg spindelharpan
  Spela
  1 Färg spindelharpan
  Spelat 2523 gånger

  Denna version av spindelharpan är perfekt både för dig som är en ny spelare eller för dig som har spelat det klassiska kortspelet i flera år. Det använder bara en färg och du måste hålla ett öga på din poäng. Du förlorar en poäng för varje kort du matchar så du måste försöka arbeta dig igenom däcket så fort du kan.

 • Jordnötskakor: Saras kockskola
  Spela
  Jordnötskakor: Saras kockskola
  Spelat 2505 gånger

  Baka de här nötiga och klassiska amerikanska godsakerna!

 • Kakmonstret
  Spela
  Kakmonstret
  Spelat 2461 gånger

  Den här kaksugna varelsen är hungrigare än Pacman! Led honom genom labyrinterna i det här arkadspelet medan han äter kulor och förvandlar spöken till kakor.

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 2223 gånger

  Ett av världens mest populära spel åker till stranden. Glöm inte att ta med solskyddskrämen.

 • Fantastisk kungen-patiens
  Spela
  Fantastisk kungen-patiens
  Spelat 2221 gånger

  Du kan prova på två olika versioner av det här tidlösa kortspelet. Testa den klassiska versionen eller den utmanande bakers-versionen. Kan du matcha ihop alla kort med så få drag som möjligt? Det finns även flera olika svårighetslägen som du kan prova på.

 • Mahjongpatiens deluxe
  Spela
  Mahjongpatiens deluxe
  Spelat 2170 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop alla brickor i den här utmanande versionen av det klassiska brädspelet? Jobba snabbt och besegra klockan så vinner du några mäktiga tidsbonusar.

 • Farlig bubbelskjutare
  Spela
  Farlig bubbelskjutare
  Spelat 2057 gånger

  Mängder med färgglada bubblor faller nedåt på skärmen och försöker krossa allt. Ska du låta dem styra och ställa så där? Självklart inte! Kämpa mot dem i den här spännande bubbelskjutaren.

 • Warehousepanic.io
  Spela
  Warehousepanic.io
  Spelat 1526 gånger

  Sakerna blir helt galna i detta lager. Kan du snabbt hitta fläckar för alla dessa block innan det är för sent? Du kommer att tävla mot spelare från hela världen i detta io-spel också. Ta reda på om du har vad som krävs för att förhindra att situationen blir en riktig katastrof.

 • Fyra i rad
  Spela
  Fyra i rad
  Spelat 1500 gånger

  Utmana datorn på en match i det klassiska spelet fyra i rad!

 • Hearts: Classic
  Spela
  Hearts: Classic
  Spelat 1416 gånger

  Kan du besegra alla korthajar som väntar på dig i onlineversionen av detta klassiska spel? De är ganska bra på Hearts, men om du noggrant väljer vilket kort du ska spela under varje omgång bör du kunna vinna över dem.

 • Sudoku: Classic
  Spela
  Sudoku: Classic
  Spelat 1414 gånger

  Bli bättre på sudoku i den här roliga och utmanande versionen av det klassiska pusselspelet. Kan du fylla varje rutnät med alla siffror innan tiden tar slut?

 • Domino Multiplayer
  Spela
  Domino Multiplayer
  Spelat 1406 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en annan spelare online i den här versionen av det klassiska spelet. Det finns också många olika lägen att välja mellan. Prova all-fives eller draw-läget.

 • Blockpussel: fyll mellanrummet
  Spela
  Blockpussel: fyll mellanrummet
  Spelat 1283 gånger

  Kommer du att kunna fylla i alla mellanrummen i detta unika pusselspel? Försök att skapa rader av fyllda fyrkanter medan du letar efter de perfekta platserna för var och en av dessa unika former

 • Stick Badminton
  Spela
  Stick Badminton
  Spelat 976 gånger

  Spela badminton med högteknologi? Inga problem. Eller vill du hellre spela old school?

 • Better Than Chess
  Spela
  Better Than Chess
  Spelat 769 gånger

  Du kan utmana en vän, en onlinemotståndare eller datorn i det här schackspelet i 3D. Men det är inte allt! Du kan ställa in intensiva tidsgränser för varje drag och mycket mer. Kan du leda dina pjäser till vinst eller kommer din motståndare att fånga din kung?

 • Super Smash Flash 2 Beta
  Spela
  Super Smash Flash 2 Beta
  Spelat 727 gånger

  Några dussin figurer från de bästa tv-spelen nånsin väntar på att du ska gå med i det här episka actionspelet. Välj en figur och kämpa i flera olika strider. Kan du slå och sparka din väg till toppen och krossa alla dina motståndare?