• Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 98420 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 24557 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 10839 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 10672 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Mode för miljoner
  Spela
  Mode för miljoner
  Spelat 10053 gånger

  Skapa en cool och väldigt elegant karaktär medan du tävlar mot andra spelare i detta unika onlinebaserade klädspel. Kan du designa några riktigt fenomenala stilar som passar perfekt för musikfestivaler och en massa andra evenemang? Här kan du verkligen visa upp dina färdigheter inom mode med alla accessoarer, kläder och mycket mer!

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 8998 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 5937 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 5507 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 4807 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 4770 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Min moderna ponny
  Spela
  Min moderna ponny
  Spelat 4644 gånger

  Det finns inga förtrollande ponnyer längre men de här tonårstjejerna har inte tappat den magiska känslan för skoj och äventyr. Följ med när de testar helvilt makeover i det här onlinespelet.

 • Läskigt snygga studenter
  Spela
  Läskigt snygga studenter
  Spelat 4396 gånger

  Alla dessa lite onda studenter gör sig redo för en ny dag på skolan. Vad ska de ha på sig? Vad ska de göra med sina frisyrer? Hjälp dem att bestämma sig så att de ser både läskiga och vackra ut i det här makeover-spelet för tjejer online.

 • Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spela
  Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spelat 4199 gånger

  Årest coolaste musikfestival i USA är runt hörnet och den här prinsessan vill göra sig redo för den. Hjälp henne att skapa en fantastisk stil för Coachella-festivalen baserat på hennes favoritlåt i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4158 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Reseexperten Ellie
  Spela
  Reseexperten Ellie
  Spelat 4117 gånger

  Ellie vet inte vart hon ska åka på sin nästa semester i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon snurrar på jordgloben som avgör hennes öde. Oavsett var hon hamnar så behöver hon dina modetips när hon packar väskorna.

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 4000 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Sandra skurk: från enkel till elegant
  Spela
  Sandra skurk: från enkel till elegant
  Spelat 3328 gånger

  Sandras pojkvän gjorde slut. Ja, igen. Trots att hon är en superskurk känner hon sig ändå otroligt nere. Kan du få henne på bättre humör så att hon återupptar sina skurkaktiga sysslor på nytt i detta onlinespel? En snabb makeover kommer definitivt att hjälpa henne.

 • Ellie i Polynesien
  Spela
  Ellie i Polynesien
  Spelat 3237 gånger

  Ellie ska på semester till Polynesien med en av sina bästa vänner. Hon växte upp på en av öarna i regionen och vill visa Ellie runt. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska kläder för resan i det här kläder- och designspelet för tjejer? Hon vill dessutom ta några bilder för dagboken när hon kommer tillbaka.

 • Att göra-lista för hösten
  Spela
  Att göra-lista för hösten
  Spelat 2621 gånger

  Den här upptagna tjejen har massvis med projekt som hon vill göra i höst så hon har skapat en att göra-lista. Kan du hjälpa henne att utföra allt i det här kläder- och designspelet för tjejer? Hon vill ta en promenad i parken, inreda ett rum i sitt hem och mycket mer.

 • Eliza's Wonderland-bröllop
  Spela
  Eliza's Wonderland-bröllop
  Spelat 2322 gånger

  Eliza planerar sitt bröllop, och hon vill att allt ska vara perfekt. Det är därför hennes två BFFs har bildat en "brudgrupp" för att hjälpa henne. Du kan ge dem en hand i detta online bröllopsspel. Gå med i truppen och ge dem lite råd om hur man designar Elisas brudklänning, välj några fantastiska klänningar för brudtärnorna och mycket mer.

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2240 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Kändis fashionista
  Spela
  Kändis fashionista
  Spelat 1826 gånger

  Lucy är på väg att påbörja ytterligare en väldigt upptagen dag. Hon har planerat eftermiddagshopping, därtill har hon inte bara en, utan två glamorösa event på röda mattan att delta i under kvällen. Hon behöver den perfekta outfiten och frisyren för var och en av dem. Kan du hjälpa henne att sätta ihop några fantastiska utseenden i detta klädspel för tjejer?

 • Min mangakaraktär
  Spela
  Min mangakaraktär
  Spelat 1731 gånger

  Du kan skapa ditt eget mangakaraktär i detta online designspel. Vilken typ av näsa borde de ha? Borde de vara glada eller lite mer mystiska? Viktigast av allt, vilken typ av outfit kommer de att ha på sig? Du får bestämma allt detta och mer.

 • BFFs: Kaffe-dejt
  Spela
  BFFs: Kaffe-dejt
  Spelat 1667 gånger

  Det är en tråkig eftermiddag, så den här eleganta tjejen har bestämt sig för att umgås med några av hennes BFFs på ett ny kaffe-ställe. Kan du hjälpa dem alla att välja några bra kläder innan de drar igång med massor av skvaller och dricker smaskiga lattes i detta klädspel för tjejer?

 • Systrarnas vänskapstest
  Spela
  Systrarnas vänskapstest
  Spelat 1565 gånger

  Dessa två systrar testar hur bra de känner varandra i en rolig modetävling. Hjälp dem att noggrant svara på frågorna medan de skapar en ny stil för varandra i det här onlinespelet för tjejer.

 • Party på punkfestival
  Spela
  Party på punkfestival
  Spelat 1502 gånger

  De här två vännerna kommer att kolla in så många punkrockfestivaler de bara kan i sommar. Vi behöver väl inte tala om att de båda kommer att behöva riktigt coola kläder? Kan du hjälpa dem att designa rockiga utstyrslar och välja fräckt smink i detta onlinespel?

 • Prinsessornas utekväll
  Spela
  Prinsessornas utekväll
  Spelat 1410 gånger

  Det har varit en jobbig termin för dessa upptagna prinsessor och de behöver en paus från sina studier. Kan du hjälpa dem att ha den bästa utekvällen nånsin? De behöver dina modetips när de bestämmer sig för vad de ska ha på sig i det här episka kläder-spelet för tjejer. Kan du hjälpa alla åtta prinsessor att välja den perfekta utstyrseln?

 • Prinsessornas magiska drinkar
  Spela
  Prinsessornas magiska drinkar
  Spelat 1355 gånger

  Dessa två trendiga kungligheter älskar enhörningskaffe och andra magiska drinkar. De vill göra några hemma och du kan hjälpa till att förbereda dem i det här kläder- och designspelet. Du kan dekorera deras koppar och följa med dem på en makeover medan de väljer nya frisyrer och utstyrslar som är helt förtrollande.

 • Den förtrollade skogens frisörsalong
  Spela
  Den förtrollade skogens frisörsalong
  Spelat 1344 gånger

  Ikväll är det dags för Den förtrollade skogens årliga bal. Var och en av de här sagofigurerna är sent ute för den viktiga festen. Lilla Rödluvan, My Little Pony-prinsessan och Tingeling behöver hjälp. Som tur är har Rapunzels frisörsalong öppet ikväll. Kan du följa med dem till salongen och hjälpa dem att göra sig klara för balen i det här magiska makeoverspelet?

 • Prinsessorna på dejt
  Spela
  Prinsessorna på dejt
  Spelat 1261 gånger

  De här tre prinsessorna fick nyss en massa sms. Deras pojkvänner vill bjuda ut dem på dejt ikväll! De har inte mycket tid att göra sig i ordning i detta klädspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa till deras hår och välja ut perfekta outfits? Deras pojkvänner kommer vilket ögonblick som helst!

 • Ledigt mode för helgen
  Spela
  Ledigt mode för helgen
  Spelat 1240 gånger

  Dessa två snygga tjejer ska prova på en ledig stil i helgen. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka bekväma och avslappnande utstyrslar de ska på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas modefavoriter
  Spela
  Prinsessornas modefavoriter
  Spelat 1174 gånger

  Dessa prinsessor älskar mode och alla tre har en stil som är helt unik. Därför har de bestämt sig för att hjälpa till med en artikel i ett magasin som visar upp deras favoritkläder. Den ena prinsessan är en pojkflicka, den andra är snobbig och den tredje föredrar en ledig stil och bekväma jeans. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för fotograferingen i det här kläder-spelet online?

 • Tjejernas sommarlov
  Spela
  Tjejernas sommarlov
  Spelat 1106 gånger

  Dessa tre vänner njuter av sommarlovet på en strandort och det är party ikväll. Vad ska de ha på sig? Du får välja åt dem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Glam Girls: Gala Prep
  Spela
  Glam Girls: Gala Prep
  Spelat 1060 gånger

  Den årliga modegalan är i helgen och dessa två glamorösa tjejer är inte redo! De behöver din hjälp med att leta efter häftiga, trendiga och fabulösa klänningar i garderoben. Kan du hjälpa till att göra dem helt glamorösa i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1053 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Elizas sanna kärlek: Jake eller Nic
  Spela
  Elizas sanna kärlek: Jake eller Nic
  Spelat 1022 gånger

  Den frostiga prinsessan Eliza kan inte bestämma sig för vem som ska bli hennes nästa hjälte. De snygga killarna behöver din hjälp med att svara på några av Elizas frågor för att ta reda på vem hennes sanna kärlek är.