Julspel

 • Frostsystrarnas julfest
  Frostsystrarnas julfest
  Spelat 105 gånger

  Elsa och Anna är redo att ha en rolig julfest! Nu behöver de bara komma i ordning och få till en festlig och trendig look! Kan du hjälpa dem att klä sig?

 • Klä julens toppmodeller
  Klä julens toppmodeller
  Spelat 157 gånger

  Nu är det jul igen och dags att klä sig snyggt! Klä de här underbara toppmodellerna i trendiga julkläder inför ett härligt julfirande!

 • Pingvinskutt
  Pingvinskutt
  Spelat 448 gånger

  Hjälp lilla pingvinen att hoppa från isblock till isblock och samla mat för att få poäng längs vägen. Vänta inte för länge på ett block för då sjunker du ner i det iskalla vattnet. Hoppa, skutta, studsa och ha oändligt kul!

 • Jetpacktomte
  Jetpacktomte
  Spelat 105 gånger

  Att samla ihop presenter är så mycket enklare med ett coolt jetpack! Bara om du kan hålla balansen och undvika att krocka med isblocken!

 • Dela ut julklappar
  Dela ut julklappar
  Spelat 44 gånger

  Jultomten behöver hjälp med att dela ut julklappar! Kan du lösa varje fysikpussel med hjälp av rep och raketer och få honom att flyga igenom det blå maskhålet?

 • Julkatten
  Julkatten
  Spelat 18 gånger

  Den här katten är på jakt efter borttappade röda julgranskulor! Kan du hjälpa julkatten att hitta allihop?

 • Löjligt farligt: Julen
  Löjligt farligt: Julen
  Spelat 118 gånger

  Nu är det jul igen. De här knäppa varelserna är i fara! Kan du skydda dem och hålla julstämningen vid liv?

 • Julmahjong 2016
  Julmahjong 2016
  Spelat 290 gånger

  Det här spelet är baserat på det klassiska kinesiska brickspelet. Ditt mål är att ta bort alla fria brickpar med jultema från brädet. Fria brickor har inga brickor bredvid sig. Ha det så kul!

 • Prinsessan Juliet: Flykten på vintern
  Prinsessan Juliet: Flykten på vintern
  Spelat 283 gånger

  Hjälp prinsessan Juliet att hitta sina vänner och fly från de elaka trollen. Först måste vi samla ihop saker och bygga en bra släde som tar sig fram genom den djupa snön!

 • Snöbollsmästarna
  Snöbollsmästarna
  Spelat 36 gånger

  Vem är sugen på ett schysst snöbollskrig? Häng med mästarna och träffa alla motståndare innan tiden är ute, samtidigt som du samlar ihop mynt, i det här vintriga och roliga julspelet!

 • Isdrottningens julfrisyr
  Isdrottningens julfrisyr
  Spelat 1051 gånger

  Den här frostdrottningen vill ha en varm julfrisyr! Kan du klippa henne?

 • Kid Evil: Dödar julen
  Kid Evil: Dödar julen
  Spelat 107 gånger

  Kid Evil härjar igen och den här gången är han ute efter julens leksaker och figurer. Sikta och skjut de olika leksakerna och samla ihop de explosiva presenterna som de lämnar efter sig i det här fajting- och skjutspelet som riskerar att skapa dålig julstämning.

 • Betsy pysslar: Julpärlor
  Betsy pysslar: Julpärlor
  Spelat 477 gånger

  Häng med Betsy in i hennes verkstad och julpyssla.

 • Dr. Atom och Quark: Flaxande jul
  Dr. Atom och Quark: Flaxande jul
  Spelat 49 gånger

  Flyg med Quark över himlen och hjälp honom att samla ihop julstjärnor. Se upp för ljus, kakor och andra hinder som kan sätta stopp för din flaxande vovve!

 • Retroball: Julen
  Retroball: Julen
  Spelat 154 gånger

  I RetroBall: Julen styr du den studsande bollen med ett racket, precis som i Arkanoid. Samla ihop alla presenter och kraftföremål som ger en stålboll, extraboll, stort racket eller ett extra liv! Är du redo att krossa brickorna och klara varje nivå?

 • Rudolph e i doni di Natale
  Rudolph e i doni di Natale
  Spelat 77 gånger

  Värmen vid eldstaden känns riktigt lockande, men Rudolf måste vara ute i snökylan för att hjälpa till med att samla alla julklappar som tappats bort. Hoppa och ducka igenom varje nivå, fylld av hemska varelser och fällor som vill stoppa honom till varje pris! Kommer Rudolfs röda näsa leda honom i säkerhet? Ta reda på det nu!

 • Elsa och Olofs julshopping
  Elsa och Olofs julshopping
  Spelat 479 gånger

  Helgerna före jul är bäst för julshopping. Hjälp Elsa och Olof att köpa dekorationer i Frost-köpcentrumet, men överskrid inte budgeten!

 • So Sakura: Vinterglamour
  So Sakura: Vinterglamour
  Spelat 790 gånger

  Vill du ha en snygg och fräsch look i vinter? Sakura-tjejerna kommer att visa dig hur.

 • Jul i Monkey GO Happy-världen
  Jul i Monkey GO Happy-världen
  Spelat 132 gånger

  Samla de speciella julföremålen i det här spelet, som är baserat på den populära serien Monkey Go Happy. Välj din apa, virrpanna och uforska den flippade Monkey GO Happy-världen!

 • Lilys julstil
  Lilys julstil
  Spelat 83 gånger

  Var ett kreativt påklädningsgeni med förtjusande Lily. Prova oräkneliga underbara vinteroutfits, stilar och accessoarer. Fixa hennes hår och gör Lilys makeover till ett julmirakel!

 • Christmas Doll
  Christmas Doll
  Spelat 132 gånger

  Den här fåniga, fina juldockan sprider julstämning på så många underliga och underbara sätt ...

 • Flooded Village: Christmas Eve 2
  Flooded Village: Christmas Eve 2
  Spelat 157 gånger

  De hemska piraterna seglar tillbaka till Nordpolen för ännu en strid. Sätt stopp för varenda en av dem!

 • Baby Hazels juldröm
  Baby Hazels juldröm
  Spelat 329 gånger

  Baby Hazel längtar till julafton och hon önskar sig en egen släde i julklapp. Hjälp henne att skriva ett sött önskebrev till jultomten! Kliv in i en magisk drömvärld med Baby Hazel. Du kanske kan hjälpa jultomten och Baby Hazel att slå in julklappar också? Ha massor av kul med jultomten och Baby Hazel i det här vintriga äventyret.

 • Snöbollar och jul
  Snöbollar och jul
  Spelat 144 gånger

  Hjälp katten att fånga fåglar och råttor på 20 nivåer i en snötäckt julvärld. Hoppa över hinder och hitta nyckeln på varje nivå för att gå vidare till nästa. Ha det så kul i jul!

 • Smarta bubblor: Julutgåva
  Smarta bubblor: Julutgåva
  Spelat 4529 gånger

  Sikta och skjut färgbubblor på bubblor av samma färg för att skapa grupper om tre eller fler och ta bort dem. Skapa så mycket utrymme som möjligt på skärmen för att undvika att bubblorna nuddar linjen nedanför. Panga så många bubblor du kan i den här roliga julutgåvan.

 • Snow Smasher
  Snow Smasher
  Spelat 42 gånger

  Är du en iskrossare? Krossa isen med en snöboll och en släde. Fånga de fallande stjärnorna, klapparna eller globerna för att superladda din snöboll! Testa din reaktionsförmåga i den här vintriga versionen av Breakout!

 • Putta i jul
  Putta i jul
  Spelat 47 gånger

  Fira jul med en annorlunda sorts golf. Ta din putter och se om du kan sätta några hole-in-one. Två svåra minigolfbanor väntar på dig. Se om du kan samla ihop alla juveler på banorna i natursköna Snow Valley eller gör en virtuell resa till greenerna på Frosty Island. Du kommer garanterat ha kul i det här roliga och utmanande julgolfspelet.

 • Lugn jul 2014
  Lugn jul 2014
  Spelat 39 gånger

  Sarah ser så fram emot julklapparna från tomten. Hon har varit så snäll hela året. Kvällen före julafton höll hon sig vaken eftersom hon ville se jultomten. Kan du hjälpa Sarah att ta det lugnt på julafton och utföra julaktiviteterna? Om du ser jultomten, låtsas sova. Ho! Ho! Ho! Jultomten är snart här!

 • Xmas Furious
  Xmas Furious
  Spelat 32 gånger

  Tomten verkar sitta i klistret! Ballonger har invaderat Nordpolen och julklapparna kan gå förlorade om inte tomten fångar dem i tid! Han har pimpat sin släde och kan nu flyga fram över himlen på nolltid. Undvik ballongerna, ducka och dyk genom himlen för att fånga så många julklappar som möjligt. Christmas Furious är timmar av fartfyllt kul!

 • Winter Adventures
  Winter Adventures
  Spelat 28 gånger

  Om det är kallt utomhus kan du värma dig med det nya, heta mobilspelet Winter Adventures! Kontrollerna är enkla. Tryck bara i den riktning du vill att din karaktär ska glida för att samla ihop de skinande stjärnorna. Plocka upp en god kopp varm choklad för att fylla på din mätare. Om den når noll fryser du till is!

 • Flooded Village: Xmas Eve
  Flooded Village: Xmas Eve
  Spelat 734 gånger

  Ett band av giriga pirater försöker att plundra jultomtens verkstad på Nordpolen. Du måste rädda julen!

 • Jultomtens Isande Jul
  Jultomtens Isande Jul
  Spelat 490 gånger

  Jultomten har fastnat i skorstenen och du måste fylla hans säckar med matchande föremål i grupper om tre eller fler innan han når marken. Ha det så kul i jul med Jultomtens Isande Jul!

 • Snölinjen
  Snölinjen
  Spelat 24 gånger

  Åh nej! Jultomtens julklappar är spridda över de snöklädda bergen! Hjälp tomten att plocka upp alla julklapparna genom att rita en vit snöllinje som han kan följa. Koppla ihop julklapparna för att plocka upp dem. Rita en bra väg för jultomten fram till flaggan. Du har bara en liten vit penna till hands med begränsad mängd bläck, så rita kortaste vägen. Rita inte för nära hinder längs vägen för då kan släden välta. Ha det så kul när du räddar julen!

 • Studsande renar
  Studsande renar
  Spelat 46 gånger

  Jultomtens renar faller ner från skyn vilket är en katastrof för julen. Studsa Rudolf och resten av renarna tillbaka till säkerhet för att rädda dem. Efter tre studsar är en ren räddad. Få en bonuspresent när du räddar en ren med röd mule. Skynda dig, det är många julklappar som ska delas ut och det är redan julafton.

 • Rudolf springer snabbt
  Rudolf springer snabbt
  Spelat 0 gånger

  Styr renen Rudolf med den röda mulen och hans släde över vinterhimlen på julafton och samla ihop alla skatter. En högtflygande jul är något du inte får missa i det här arkadspelet.

 • Xmas FlapCat
  Xmas FlapCat
  Spelat 209 gånger

  FlapCat har sin egen släde i den här julversionen av hitspelet. Xmas FlapCat måste guida renen genom himlen utan att krascha eller falla! Flaxa iväg upp i skyn och styr renen i säkerhet. Kan du slå din rekordtid i det här julspelet?

  • SlenderMan vinterutgåva
   SlenderMan vinterutgåva
   Spelat 101 gånger

   Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

  • Polar Fishing
   Polar Fishing
   Spelat 26 gånger

   He’s a one man (er, bear?) wrecking crew. Help this brave beast free all of the trapped fish from the ice.

  • Tillbaka till Tomtebyn: Snö i paradiset
   Tillbaka till Tomtebyn: Snö i paradiset
   Spelat 1791 gånger

   Det snöar på den här tropiska ön. Njut av vädret medan du parar ihop alla de här juldekorationerna.

  • Snögubbe-utmaning
   Snögubbe-utmaning
   Spelat 167 gånger

   En lavin kommer att krossa snögubben om du inte gör något snabbt!

  • Jultomtens fina presenter
   Jultomtens fina presenter
   Spelat 53 gånger

   Jultomten har fullt upp i år. Hjälp honom att slå in alla julklappar så att han hinner leverera dem i tid.

  • Vinterdröm: Jul
   Vinterdröm: Jul
   Spelat 277 gånger

   Fira jul- och nyår med det här magiska pusselspelet. Hur snabbt kan du para ihop alla godisbitar?

  • Städa jultomtens hus
   Städa jultomtens hus
   Spelat 181 gånger

   Jultomten har inte haft tid att städa sitt hus inför jul. Hjälp tomtenissarna att städa hos jultomten.

  • Kikis varma choklad med pepparmint
   Kikis varma choklad med pepparmint
   Spelat 12 gånger

   När Kiki ser hur snön faller utanför fönstret blir hon sugen på en kopp varm choklad med pepparmintsmak.

  • Jultomten besöker Toto
   Jultomten besöker Toto
   Spelat 83 gånger

   Jultomten gör sig redo att åka till Totos hus. Vilken rock ska han ha på sig?

  • Jultomtens frågesport
   Jultomtens frågesport
   Spelat 75 gånger

   De här festliga julfrågorna är svårare än man kan tro. Klarar du att ta dig hela vägen till slutet?

  • Julmahjong
   Julmahjong
   Spelat 353 gånger

   Fira jul och nyår med den här stämningsfulla versionen av det klassiska brädspelet.

  • Tillbaka till Tomtebyn: God jul!
   Tillbaka till Tomtebyn: God jul!
   Spelat 14058 gånger

   De här pusslen sprider den rätta julstämningen.