• Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 60723 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Papa's Scooperia
  Spela
  Papa's Scooperia
  Spelat 22284 gånger

  Carlo och Koilee kom precis till storstaden på semester. Tyvärr stal en skrupelfri hotellägare alla deras grejer! Ännu värre är att han sålde hotellet till Papa medan de fortfarande bodde där, som nu gör om det till en glassbar. Samarbeta med en av dem, eller skapa din egen avatar medan du försöker hjälpa dem att tjäna tillräckligt med pengar för att komma hem i det här simuleringsspelet.

 • Drömfarmpussel
  Spela
  Drömfarmpussel
  Spelat 20105 gånger

  Vi insisterar att du leker med maten.

 • Hamburgare i expressfart
  Spela
  Hamburgare i expressfart
  Spelat 18712 gånger

  Det kan vara stressigt på den här hamburgerrestaurangen, särskilt under lunchrusningen!

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spela
  Bartender: The Perfect Mix
  Spelat 16379 gånger

  Miguelita vill bli den bästa bartendern på den här tropiska tillflyktsorten. Hjälp henne att förbättra sin förmåga när hon gör enkla cocktails och lite svårare som en Swimmingpool. Kan du hjälpa Miguelita att bli en mästerblandare i det här simuleringsspelet?

 • Cookie Crush 2
  Spela
  Cookie Crush 2
  Spelat 15128 gånger

  Utforska en vacker skog medan du samlar på mängder av kakor och andra efterrätter i det här match 3-pusselspelet. Kan du sätta ihop dem i rätt grupper innan tiden tar slut?

 • Penguin Diner
  Spela
  Penguin Diner
  Spelat 12824 gånger

  Placera ut dina kunder, ta deras beställningar, servera maten och ta betalt.

 • Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spela
  Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spelat 9767 gånger

  Följ med Sara in i köket och få en lektion i hur man bakar den här läckra desserten.

 • Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  Spela
  Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  Spelat 8813 gånger

  Sara ska baka en plåt med smaskiga cupcakes. Följ med och se hur man gör.

 • Candy Rain 4
  Spela
  Candy Rain 4
  Spelat 8751 gånger

  Den här flickan älskar godis. Följ med när hon kopplar ihop allt godis i det här matcha 3-pusselspelet. Kan du uppnå målsättningarna på varje nivå utan att använda för många drag?

 • Sommarfrukt
  Spela
  Sommarfrukt
  Spelat 8227 gånger

  Dra ned till stranden och se om du kan sätta ihop all frukt i det här matcha 3-pusselspelet. Jordgubbar, bananer och andra frukter bildar linjer med tre eller fler.

 • Baka pizza
  Spela
  Baka pizza
  Spelat 5975 gånger

  Baka en virtuell pizza i det här realistiska matlagningsspelet. Du hittar alla ingredienser i köket. Hacka upp pålägg som oliver, paprikor och tomater innan du lägger dem på pizzan och sätter in den i ugnen.

 • Godisord
  Spela
  Godisord
  Spelat 5830 gånger

  Utforska en hel värld gjord av godis, i detta helt underbara pusselspel där du ska matcha tre i rad. Koppla snabbt samman alla dessa läckra sötsaker medan du samlar boosters och försök att tjäna ihop tre stjärnor på varje nivå.

 • Burger Express
  Spela
  Burger Express
  Spelat 5770 gånger
 • Angelas galna återträff
  Spela
  Angelas galna återträff
  Spelat 5535 gånger

  Angela är värd för en skolåterträff men hon har alldeles för mycket att tänka på. Alla hennes gamla vänner tjafsar redan, baren är full och en breakdansare försöker komma in på festen. Kan du hjälpa henne att hindra återträffen från att bli en fullständig katastrof i det här galna simulerings- och tidsstrategispelet?

 • Delicious - Emily's New Beginning
  Spela
  Delicious - Emily's New Beginning
  Spelat 4816 gånger

  I Jätteläckert – Emilys nystart försöker Emily driva restaurangen och samtidigt vara en bra mamma.

 • French Toast Waffles: Sara's Cooking Cla
  Spela
  French Toast Waffles: Sara's Cooking Cla
  Spelat 4618 gånger

  Den världsberömda kocken steker supergoda våfflor den här morgonen.

 • Ratatouille: Saras kockskola
  Spela
  Ratatouille: Saras kockskola
  Spelat 4440 gånger

  Idag tänker Sara testa ett nytt franskt recept. Följ med henne in i köket och låt henne visa dig hur man lagar ratatouille.

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spela
  Bartender: The Celebs Mix
  Spelat 3953 gånger

  Mixologen Mikael fick precis ett nytt jobb som bartender på detta femstjärniga hotell. Tyvärr är många av hans kunder riktigt krävande. Vissa är kändisar, medan andra bara är rika, och de har alla en väldigt förfinad smak. Kan du hjälpa Mikael medan han försöker hålla sina kunder nöjda med komplicerade cocktails som The Mystic Marvel i detta simuleringsspel?

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 3875 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Soda Shop
  Spela
  Soda Shop
  Spelat 3364 gånger

  Den här läckra läskaffären öppnade just sin verksamhet. Massor av nya kunder kommer in för att få läckra munkar, perfekta isglassar och läsk som är perfekt för att slurpa. Tyvärr är de också otåliga. Kan du fylla varje kunds beställning innan de blir irriterade i detta super söta match 3 pusselspel?

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spela
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelat 3063 gånger

  Emily är en berömd kock som precis ska börja livestreama sitt nästa utsökta projekt. Följ med Emily och hennes dotter Paige in i deras kök när de delar med sig några familjerecept med resten av världen. De behöver din hjälp med att förbereda allt i det här matlagningsspelet online.

 • Burger Shop
  Spela
  Burger Shop
  Spelat 2578 gånger

  Det är hektiskt på den här restaurangen och lunchruschen ska precis börja! Kan du ta dig igenom tio utmanande pass i det här tidsstrategi- och simuleringsspelet? Försök att laga smarriga hamburgare till alla dina kunder så snabbt som möjligt.

 • Koppla ihop kakor Extra
  Spela
  Koppla ihop kakor Extra
  Spelat 2423 gånger

  Matcha och koppla ihop tre eller fler kakor för att få mer poäng och belöningar i det här roliga och delikata spelet! Ta dig igenom mer än 100 nivåer i den här galna kakvärlden!

 • Chef: Right Mix
  Spela
  Chef: Right Mix
  Spelat 2422 gånger

  Att laga den perfekta hamburgaren är svårt men den här kocken har bestämt sig för att göra det. Kan du hjälpa honom att välja rätt ingredienser när han försöker skapa den perfekta hamburgaren i det här roliga onlinespelet? När han är klar är det dags att provsmaka hamburgaren och resultaten kan bli hysteriskt katastrofala.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 2303 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Matlagningsutmaning
  Spela
  Matlagningsutmaning
  Spelat 2191 gånger

  Klarar du av att driva en fiskdjursrestaurang? Eller kanske en pizzeria eller ett kafé? Prova på alla tre och mycket mer i det här simuleringsspelet online. Försök att hinna med de hungriga matgästerna när de beställer sina hamburgare, räkrätter och andra läckra maträtter.

 • Öppen restaurang
  Spela
  Öppen restaurang
  Spelat 2084 gånger

  Det är extremt hektiskt på den här populära restaurangen men ägarna vill inte anställa en servitör till. Så det är upp till dig att sköta allt. Hur länge orkar du hålla kunderna nöjda innan de ledsnar i det här utmanande simuleringsspelet?

 • Cindy lagar muffins
  Spela
  Cindy lagar muffins
  Spelat 1826 gånger

  Cindy och hennes dotter bakar muffins idag. Följ med in i köket och se hur de förbereder allting. De behöver din hjälp med att välja rätt papperskoppar och smarriga fyllningar i det här matlagningsspelet.

 • Gyros: Saras kockskola
  Spela
  Gyros: Saras kockskola
  Spelat 1760 gånger

  I dag ska Sara laga en fantastisk maträtt från Grekland. Kliv in i köket och hjälp till.

 • Kyckling och fettuccine: Saras kockskola
  Spela
  Kyckling och fettuccine: Saras kockskola
  Spelat 1573 gånger

  Följ med den världsberömda kocken in i köket och se hur man tillagar den här läckra maträtten.

 • Bartender
  Spela
  Bartender
  Spelat 1436 gånger

  Hur många drinkar hinner du förbereda innan tiden tar slut i det här beroendeframkallande bartenderspelet online? Se till så att alla droppar hamnar i glasen och häll inte över. Dina kunder vill väl inte betala för värdelösa drinkar, eller hur?

 • Bakverks Passion
  Spela
  Bakverks Passion
  Spelat 1350 gånger

  Hur snabbt kan du förbereda dessa läckra bakverk? Ta en titt på de ingredienser som behövs för att göra var och en innan du går och letar efter dem på tavlan. Du måste agera snabbt om du vill hinna med alla beställningar i detta intensiva match 3 pusselspel.

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spela
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelat 1349 gånger

  Upptäck Delicious - Emily's Home Sweet Home och hjälp familjen O'Malley att renovera sitt drömhus! Efter ett varmt välkomnande visar några av grannarna upp en fulare sida. En turbulent tid följer där Emily och Patrick måste göra allt de kan för att hindra att deras hus säljs på auktion. Ett hus är ett hus, men kan du göra det till ett hem? Ha kul med Delicious - Emily's Home Sweet Home nu!

 • Mini Pop-Tarts: Sara's Cooking Class
  Spela
  Mini Pop-Tarts: Sara's Cooking Class
  Spelat 1309 gånger

  Vad arbetar Sara med i köket den här morgonen? Ett jättegott frukosttilltugg!

 • Pizzaparty
  Spela
  Pizzaparty
  Spelat 1219 gånger

  Det här är den populäraste pizzerian i stan och den är hur hektisk som helst. Kan du hinna med alla kunder? Ta deras beställningar och laga perfekta pizzor i det här strategispelet.