• Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 23858 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Vackra naglar
  Spela
  Vackra naglar
  Spelat 11252 gånger

  Dekorera händerna hur du vill. Det finns många färger och mönster att välja bland.

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 10664 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 6548 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Fröken Diamants nagelmanikyr
  Spela
  Fröken Diamants nagelmanikyr
  Spelat 3376 gånger

  Den här skönhetsmissen vill att hennes naglar ska glittra som diamanter.

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 3153 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Supermodellers Perfekta Naglar
  Spela
  Supermodellers Perfekta Naglar
  Spelat 1465 gånger

  Dessa supermodeller är trötta på sina naglar. Kan du hjälpa dem att hitta några nya stilar i detta makeover spel för tjejer? Välj fantastiska nyanser av nagellack för att polera dem och lägg sedan till några söta designer.

 • Prinsessornas galna mönster
  Spela
  Prinsessornas galna mönster
  Spelat 1062 gånger

  Alla fem av de här moderiktiga prinsessorna har bestämt sig för att piffa upp sina garderober med några klänningar och andra saker som har helt galna mönster. Men vilka ska de ha på sig i kväll? Hjälp dem att bestämma sig i detta klädspel.

 • Princessfötter
  Spela
  Princessfötter
  Spelat 1051 gånger

  Få dina fötter att må som prinsessor

 • Audrey: Skönhetssalong
  Spela
  Audrey: Skönhetssalong
  Spelat 849 gånger

  Audrey är på jakt efter en helt ny stil. Kan du följa med henne till skönhetssalongen där hon ska få en komplett makeover i detta onlinespel? Du kan hjälpa henne att välja en ny frisyr, experimentera med olika sorters smink och självklart också fixa hennes naglar!

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 720 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • Nageldoktor för monster
  Spela
  Nageldoktor för monster
  Spelat 696 gånger

  Dessa fyra läskiga monster har knappast tagit hand om sig själva den senaste tiden. De skulle verkligen kunna behöva lite monstermanikyr. Kan du fixa deras fötter i det här spelet för tjejer? Förvandla dem från monster till skönheter.

 • Ellies retromakeover
  Spela
  Ellies retromakeover
  Spelat 677 gånger

  Ellie ska på ett röda mattan-evenemang ikväll och hon vill ha på sig en utstyrsel som är helt retro. Kan du hjälpa henne att hitta en retrostil i det här makeover-spelet för tjejer? Hon behöver coola kläder och perfekt smink och nagellack!

 • Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spela
  Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spelat 670 gånger

  En av de här snygga prinsessornas bästa vän ska gifta sig. Hon har bett dem att välja ut egna brudtärnekläder inför den stora dagen. Kan du hjälpa dem att plocka ut några eleganta kjolar, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Galen nagelvård på Halloween
  Spela
  Galen nagelvård på Halloween
  Spelat 642 gånger

  Även monster älskar vackra naglar! Hjälp de trendiga och helläskiga monstren med att få en fantastisk pedikyr i det här makeover-spelet med Halloween-tema.

 • Super-Ellies manikyr
  Spela
  Super-Ellies manikyr
  Spelat 603 gånger

  Super-Ellie är upplagd för en supermanikyr! Välj bland fantastiska nagellack som verkligen glänser i detta makeover-spel. Du kan också hjälpa henne att välja ut några riktigt coola smycken.

 • Prinsessorna börjar skolan
  Spela
  Prinsessorna börjar skolan
  Spelat 588 gånger

  De här prinsessorna har en väldigt späckad skoldag framför sig. Kan du hjälpa dem att snabbt bli klara innan deras första lektion börjar i detta onlinebaserade klädspel? De har ingen aning om vad de ska ha på sig och de vill gärna måla sina naglar snabbt också.

 • Pappa på spa
  Spela
  Pappa på spa
  Spelat 563 gånger

  Även pappor kan njuta av en dag på spa. Dottern till denna pappa bjuder honom på en lyxig eftermiddag på hennes favoritspa. Kan du hjälpa honom att slappna av och föryngra sig med en ansiktsspa och mycket mer i det här onlinespelet?

 • Modern nagelsalong
  Spela
  Modern nagelsalong
  Spelat 557 gånger

  Ännu en hektisk dag på den här nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr som är helt magisk!

 • Prinsessornas färgfulla flätor
  Spela
  Prinsessornas färgfulla flätor
  Spelat 547 gånger

  Det är dags för var och en av dessa moderiktiga tjejer att få en makeover! Den här eftermiddagen kommer de att fokusera på några nya frisyrer och kläder innan de får varsin pedikyr. Kan du hjälpa dem att se fräscha och fantastiska ut i detta onlinespel?

 • Annelis nagelsalong
  Spela
  Annelis nagelsalong
  Spelat 517 gånger

  Anneli behöver verkligen lite hjälp i sin nagelsalong i eftermiddag. Har du tid? Hon har en kund som vill prova en ny manikyr som innehåller en organisk fuktighetskräm. Kan du ge hennes händer en snabb skönhetsbehandling, innan du bestämmer dig för hur hennes naglar ska målas i detta onlinespel för tjejer?

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 514 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Nytt skolår med nya naglar
  Spela
  Nytt skolår med nya naglar
  Spelat 484 gånger

  Ett nytt skolår börjar snart och de tre prinsessorna vill ha en fantastisk manikyr. Kan du fixa deras naglar riktigt snabbt i detta onlinespel? Du kan välja mellan många olika typer av nagellack och bestämma ifall prinsessorna även borde bära några coola ringar!

 • Jessies nagelspa
  Spela
  Jessies nagelspa
  Spelat 471 gånger

  Jessies händer och naglar skulle verkligen kunna behöva lite kärleksfull uppmärksamhet. Kan du hjälpa henne med en avslappnande manikyr på hennes exklusiva nagelsalong i det här makeover-spelet online? Du måste fukta hennes hud, trimma naglarna och välja fantastiska färger för hennes nagellack också.

 • Natalies nagelspa
  Spela
  Natalies nagelspa
  Spelat 453 gånger

  Det finns många olika stilar att välja mellan i denna förtrollande nagelsalong och spainrättning. Kan du hjälpa Natalie att välja vilken typ av nagellack hon ska prova i detta makeover-spel? Hon behöver verkligen en manikyr!

 • Prinsessorna: Kawaii looks och manikyr
  Spela
  Prinsessorna: Kawaii looks och manikyr
  Spelat 452 gånger

  Här är ett klädspel som är helt kawaii! Det är det japanska ordet för saker som är super söta. Följ med dessa prinsessorna medan de letar efter nya kläder, accessoarer och andra saker som alla är verkligen kawaii. De vill också få lite snabb manikyr i detta bedårande makeover spel.

 • Mina strandnaglar
  Spela
  Mina strandnaglar
  Spelat 449 gånger

  Sommaren är här och dessa tre väninnor gör sig redo för ett strandbesök. Men de behöver måla sina naglar först. Kan du hjälpa dem att välja vilka typer av nagellack de ska prova i detta makeover- och klädspel? Du kan också hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig.

 • BFFs' galna shoppingrunda
  Spela
  BFFs' galna shoppingrunda
  Spelat 436 gånger

  Detta område är hem för dessa BFFs favoritbutik. Det är fyllt med massor av coola kläder. Det är därför de går på en shoppingrunda! Kan du hjälpa dem medan de letar efter massor av supersöta outfits och tillbehör? Du kan även följa med dem medan de får sina hår klippta och sina naglar fixade.

 • Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spela
  Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spelat 428 gånger

  Det är dags för de här kungliga väninnorna att åka på en semester över helgen. De är sent ut så de kan definitivt behöva dina råd medan de packar sina resväskor. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka outfits och accessoarer som de ska ta med sig i detta kläd- och resespel?

 • Ellies första dejt
  Spela
  Ellies första dejt
  Spelat 402 gånger

  Ellies förälskelse Ryan har precis frågat om hon vill gå på dejt! Hur häftigt är inte det! Hon vill att allt ska vara perfekt på första dejten. Kan du hjälpa henne att välja smink och en superfantastisk utstyrsel i det här spelet för tjejer?

 • Min nageldesign på sociala medier
  Spela
  Min nageldesign på sociala medier
  Spelat 389 gånger

  De här tre prinsessorna vill alla dela sin nästa manikyr med sina vänner på sociala medier. Kan du hjälpa dem att måla sina naglar och välja ut några fenomenala outfits i detta onlinebaserade makeoverspel?

 • Supermodell på modejakt
  Spela
  Supermodell på modejakt
  Spelat 373 gånger

  Den här världsberömda modellen är på jakt efter en helt ny stil. Kanske du kan hjälpa henne i detta klädspel? Hon behöver verkligen dina råd medan hon letar efter fantastiska nagellack, kläder och mycket mer.

 • Strandpedikyr
  Spela
  Strandpedikyr
  Spelat 361 gånger

  Den här tjejen behöver verkligen en pedikyr. Kan du ta hand om hennes fötter och välja fantastiska sandaler för stranden?

 • Gravida prinsessor fixar naglarna
  Spela
  Gravida prinsessor fixar naglarna
  Spelat 340 gånger

  De här tre prinsessorna ska snart få sina barn och de har bestämt sig för att koppla av med några upplyftande makeovers. Kan du välja ut några coola kläder åt dem och hjälpa dem att fixa till naglarna i detta onlinespel?

 • Ellie reser till Hawaii
  Spela
  Ellie reser till Hawaii
  Spelat 330 gånger

  Ellie åker på en drömresa till Hawaii. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en oförglömlig semester i detta makeover spel för tjejer? Hon behöver dina bästa tips medan hon väljer en fantastisk outfit, och några riktigt söta sminkuppsättningar, samt även får en snabb manikyr.

 • Prinsessornas bohemstil
  Spela
  Prinsessornas bohemstil
  Spelat 327 gånger

  De här snygga prinsessorna är rätt så beroende av bohemskt mode! Du kan hjälpa dem att skapa massor av coola stilar i detta onlinebaserade klädspel. Ta en titt i deras garderober och sätt samman några helt fantastiska nya kläder till dem. Du kan dessutom fixa deras hår, ge dem en snabb manikyr och mycket mer!