• Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 28157 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11285 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Vackra naglar
  Spela
  Vackra naglar
  Spelat 11270 gånger

  Dekorera händerna hur du vill. Det finns många färger och mönster att välja bland.

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 6916 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Fröken Diamants nagelmanikyr
  Spela
  Fröken Diamants nagelmanikyr
  Spelat 3431 gånger

  Den här skönhetsmissen vill att hennes naglar ska glittra som diamanter.

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 3268 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 1527 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Supermodellers Perfekta Naglar
  Spela
  Supermodellers Perfekta Naglar
  Spelat 1498 gånger

  Dessa supermodeller är trötta på sina naglar. Kan du hjälpa dem att hitta några nya stilar i detta makeover spel för tjejer? Välj fantastiska nyanser av nagellack för att polera dem och lägg sedan till några söta designer.

 • Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spela
  Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spelat 1087 gånger

  Skönheten flyttade bara till en ny stad, och hennes första skoldag är snart här. Kan du hjälpa henne att klä upp sig för att imponera i detta onlinespel? Hon kommer att samarbeta med sin nya vän Aura för att skapa några fantastiska stilar.

 • Princessfötter
  Spela
  Princessfötter
  Spelat 1051 gånger

  Få dina fötter att må som prinsessor

 • Nageldoktor för monster
  Spela
  Nageldoktor för monster
  Spelat 998 gånger

  Dessa fyra läskiga monster har knappast tagit hand om sig själva den senaste tiden. De skulle verkligen kunna behöva lite monstermanikyr. Kan du fixa deras fötter i det här spelet för tjejer? Förvandla dem från monster till skönheter.

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 993 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spela
  Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spelat 856 gånger

  En av de här snygga prinsessornas bästa vän ska gifta sig. Hon har bett dem att välja ut egna brudtärnekläder inför den stora dagen. Kan du hjälpa dem att plocka ut några eleganta kjolar, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Audrey: Skönhetssalong
  Spela
  Audrey: Skönhetssalong
  Spelat 849 gånger

  Audrey är på jakt efter en helt ny stil. Kan du följa med henne till skönhetssalongen där hon ska få en komplett makeover i detta onlinespel? Du kan hjälpa henne att välja en ny frisyr, experimentera med olika sorters smink och självklart också fixa hennes naglar!

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 720 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • BFFs' galna shoppingrunda
  Spela
  BFFs' galna shoppingrunda
  Spelat 685 gånger

  Detta område är hem för dessa BFFs favoritbutik. Det är fyllt med massor av coola kläder. Det är därför de går på en shoppingrunda! Kan du hjälpa dem medan de letar efter massor av supersöta outfits och tillbehör? Du kan även följa med dem medan de får sina hår klippta och sina naglar fixade.

 • Ellies retromakeover
  Spela
  Ellies retromakeover
  Spelat 677 gånger

  Ellie ska på ett röda mattan-evenemang ikväll och hon vill ha på sig en utstyrsel som är helt retro. Kan du hjälpa henne att hitta en retrostil i det här makeover-spelet för tjejer? Hon behöver coola kläder och perfekt smink och nagellack!

 • Pappa på spa
  Spela
  Pappa på spa
  Spelat 646 gånger

  Även pappor kan njuta av en dag på spa. Dottern till denna pappa bjuder honom på en lyxig eftermiddag på hennes favoritspa. Kan du hjälpa honom att slappna av och föryngra sig med en ansiktsspa och mycket mer i det här onlinespelet?

 • Prinsessornas färgfulla flätor
  Spela
  Prinsessornas färgfulla flätor
  Spelat 592 gånger

  Det är dags för var och en av dessa moderiktiga tjejer att få en makeover! Den här eftermiddagen kommer de att fokusera på några nya frisyrer och kläder innan de får varsin pedikyr. Kan du hjälpa dem att se fräscha och fantastiska ut i detta onlinespel?

 • Prinsessorna börjar skolan
  Spela
  Prinsessorna börjar skolan
  Spelat 588 gånger

  De här prinsessorna har en väldigt späckad skoldag framför sig. Kan du hjälpa dem att snabbt bli klara innan deras första lektion börjar i detta onlinebaserade klädspel? De har ingen aning om vad de ska ha på sig och de vill gärna måla sina naglar snabbt också.

 • Modern nagelsalong
  Spela
  Modern nagelsalong
  Spelat 567 gånger

  Ännu en hektisk dag på den här nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr som är helt magisk!

 • Annelis nagelsalong
  Spela
  Annelis nagelsalong
  Spelat 517 gånger

  Anneli behöver verkligen lite hjälp i sin nagelsalong i eftermiddag. Har du tid? Hon har en kund som vill prova en ny manikyr som innehåller en organisk fuktighetskräm. Kan du ge hennes händer en snabb skönhetsbehandling, innan du bestämmer dig för hur hennes naglar ska målas i detta onlinespel för tjejer?

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 515 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Prinsessorna: Kawaii looks och manikyr
  Spela
  Prinsessorna: Kawaii looks och manikyr
  Spelat 500 gånger

  Här är ett klädspel som är helt kawaii! Det är det japanska ordet för saker som är super söta. Följ med dessa prinsessorna medan de letar efter nya kläder, accessoarer och andra saker som alla är verkligen kawaii. De vill också få lite snabb manikyr i detta bedårande makeover spel.

 • Nytt skolår med nya naglar
  Spela
  Nytt skolår med nya naglar
  Spelat 488 gånger

  Ett nytt skolår börjar snart och de tre prinsessorna vill ha en fantastisk manikyr. Kan du fixa deras naglar riktigt snabbt i detta onlinespel? Du kan välja mellan många olika typer av nagellack och bestämma ifall prinsessorna även borde bära några coola ringar!

 • Designa förlovningsringar
  Spela
  Designa förlovningsringar
  Spelat 483 gånger

  De här tre tjejerna ska gifta sig! Kan du skapa några fantastiska förlovningsringar åt dem i detta kläd- och designspel? Du kan välja ut ädelstenarna och bestämma all design innan du hjälper dem med en snabb manikyr. Dessutom kan du välja ut några coola och söta outfits åt dem som matchar deras nya ringar.

 • Naglar
  Spela
  Naglar
  Spelat 481 gånger

  Behöver du en skönhetsexpert? Dina naglar är värda det bästa! Prova de snyggaste mönstren, stilarna, dekorationerna och färgerna på dina vackra händer. Tio av tio – alla naglar blir perfekta!

 • Jessies nagelspa
  Spela
  Jessies nagelspa
  Spelat 471 gånger

  Jessies händer och naglar skulle verkligen kunna behöva lite kärleksfull uppmärksamhet. Kan du hjälpa henne med en avslappnande manikyr på hennes exklusiva nagelsalong i det här makeover-spelet online? Du måste fukta hennes hud, trimma naglarna och välja fantastiska färger för hennes nagellack också.

 • Galen nagelvård på Halloween
  Spela
  Galen nagelvård på Halloween
  Spelat 461 gånger

  Även monster älskar vackra naglar! Hjälp de trendiga och helläskiga monstren med att få en fantastisk pedikyr i det här makeover-spelet med Halloween-tema.

 • Natalies nagelspa
  Spela
  Natalies nagelspa
  Spelat 453 gånger

  Det finns många olika stilar att välja mellan i denna förtrollande nagelsalong och spainrättning. Kan du hjälpa Natalie att välja vilken typ av nagellack hon ska prova i detta makeover-spel? Hon behöver verkligen en manikyr!

 • Mina strandnaglar
  Spela
  Mina strandnaglar
  Spelat 449 gånger

  Sommaren är här och dessa tre väninnor gör sig redo för ett strandbesök. Men de behöver måla sina naglar först. Kan du hjälpa dem att välja vilka typer av nagellack de ska prova i detta makeover- och klädspel? Du kan också hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig.

 • Be Fashionable Nail Designer
  Spela
  Be Fashionable Nail Designer
  Spelat 445 gånger
 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 436 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spela
  Bästisprinsessornas roliga helgäventyr
  Spelat 428 gånger

  Det är dags för de här kungliga väninnorna att åka på en semester över helgen. De är sent ut så de kan definitivt behöva dina råd medan de packar sina resväskor. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka outfits och accessoarer som de ska ta med sig i detta kläd- och resespel?

 • Ellies första dejt
  Spela
  Ellies första dejt
  Spelat 402 gånger

  Ellies förälskelse Ryan har precis frågat om hon vill gå på dejt! Hur häftigt är inte det! Hon vill att allt ska vara perfekt på första dejten. Kan du hjälpa henne att välja smink och en superfantastisk utstyrsel i det här spelet för tjejer?

 • Min nageldesign på sociala medier
  Spela
  Min nageldesign på sociala medier
  Spelat 390 gånger

  De här tre prinsessorna vill alla dela sin nästa manikyr med sina vänner på sociala medier. Kan du hjälpa dem att måla sina naglar och välja ut några fenomenala outfits i detta onlinebaserade makeoverspel?