• Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 265721 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 23745 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10002 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 6321 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

 • Polisjakten
  Spela
  Polisjakten
  Spelat 6098 gånger

  Sätt dig bakom ratten i den här polisbilen och börja jakten på några av världens farligaste gäng.

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 5124 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

 • Sift Heads 5
  Spela
  Sift Heads 5
  Spelat 5075 gånger

  Vinnie är tillbaka i stan och gör det han är bäst på: Skjuta skallen av folk.

 • Tjuv och polis
  Spela
  Tjuv och polis
  Spelat 4561 gånger

  Dessa tjuvar flyr undan från polisen och de har stulit några häftiga muskelbilar. Det är ditt jobb att fånga dem innan de lyckas fly. Du har inte så mycket tid så sätt igång. Hoppa in i din polisbil och fånga dem i det här racingspelet.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4244 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • NYPD Crime Control
  Spela
  NYPD Crime Control
  Spelat 2760 gånger

  Ingen går säker på New Yorks gator och det är upp till dig och dina polispolare att fånga bovarna. Skjut för att döda i den helt nya 3D-skjutaren NYPD Crime Control.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 2607 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 1465 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1226 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1110 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Whack The Thief
  Spela
  Whack The Thief
  Spelat 1102 gånger

  I det här spelet ska du slå på en tjuv som har brutit sig in i ditt hus. Peka och klicka på olika saker i huset för att skapa händelser som orsakar tjuven smärta. Det är dags att skipa rättvisa!

 • Blocky Trials
  Spela
  Blocky Trials
  Spelat 943 gånger

  Dessa helcoola förare tar sig an världens galnaste banor. Kör genom portar, städer och terrängbanor i det här racingspelet. Välj din favorit och ställ dig på startlinjen.

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spela
  Armed Forces vs. Gangs
  Spelat 865 gånger

  En hämningslös strid pågår i staden. Försvarar du gängen som härskar på gatorna eller hjälper du militären som skickats in för att hindra kaoset? Välj sida och gör dig redo för ditt livs strid i det här förstapersonsactionspelet för flera spelare.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 857 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Driving Force 3
  Spela
  Driving Force 3
  Spelat 807 gånger

  New Age Dragon Gang har tagit en helikopter och terroriserar staden! Stoppa dem innan du börjar en ny runda med spännande uppdrag, i det här actionfyllda racingspelet.

 • Toy Car Simulator
  Spela
  Toy Car Simulator
  Spelat 762 gånger

  Utforska gatorna i den här lilla staden med massvis av leksaksbilar! Hoppa av ramper och samla på mynt medan du kör igenom några banor. Gör ditt bästa för att inte förstöra dem i det här lilla supergulliga racingspelet.

 • Parkera polisbil 2
  Spela
  Parkera polisbil 2
  Spelat 727 gånger

  Det är svårt att vara polis i staden! Tror du att du klarar av det? I så fall kan du sätta dig bakom ratten på polisbilen under flera olika utmaningar i ett intensivt parkeringsspel. Du måste parkera bilen på trånga utrymmen men det är inte allt. Du måste även bötfälla andra bilar som inte har parkerats korrekt.

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 617 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 610 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Escape Pink Room
  Spela
  Escape Pink Room
  Spelat 564 gånger

  Samla föremål och fly från rummet innan polisen kommer!

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 518 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Vehicles Level Pack
  Spela
  Vehicles Level Pack
  Spelat 498 gånger

  Kan du se till så att alla bilar och andra fordon inte kör över klipporna eller till och med något ännu galnare? Håll dem undan från problem i det här bedårande pusselspelet.

 • Parkering i 3D: Polisstation
  Spela
  Parkering i 3D: Polisstation
  Spelat 492 gånger

  Sätt dig bakom ratten i en av de futuristiska polisbilarna och se om du kan parkera dem på den trånga parkeringen. Undvik andra bilar och kläm dig mellan trånga platser i det här parkeringsspelet.

 • Police Car Parking
  Spela
  Police Car Parking
  Spelat 492 gånger

  Hur snabbt kan du köra den här polisbilen genom var och en av dessa utmanande hinderbanor? Du måste parkera den i slutet av varje bana i detta intensiva körspel.

 • Sift Heads: Remasterized
  Spela
  Sift Heads: Remasterized
  Spelat 363 gånger

  Så många måltavlor och så lite tid! Vinnie har anlitats av en hänsynslös brottsling för att skydda hans son från hans fiender. Kan du hålla barnet säkert och eliminera hans fiender i det här tuffa actionspelet?

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 356 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Grand Gang: Crime Island
  Spela
  Grand Gang: Crime Island
  Spelat 340 gånger

  Den här ön har tagits över av gangsters. Har du vad som krävs för att bli den mäktigaste av dem alla? Ta alla vapen du kommer åt i det här hänsynslösa actionspelet när du gör allt för att bli öns största brottsling.

 • Överträdelsen
  Spela
  Överträdelsen
  Spelat 337 gånger

  Njut av det här mörka och underhållande webbspelet för två spelare i samarbetsläge. Lös mysteriet och avslöja en hemlighet som ingen borde känna till!

 • Polisräddning
  Spela
  Polisräddning
  Spelat 334 gånger

  Ett hänsynslöst gäng har kidnappat en tjej och begär lösensumma för henne. Nu är det upp till den här modiga duon att frita henne i det här spännande actionspelet.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 320 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Polisens krypskytteutbildning
  Spela
  Polisens krypskytteutbildning
  Spelat 312 gånger

  Har du det som krävs för att bli en krypskytt i polisens insatsstyrka? Dags att bevisa det.

 • Crime City 3D 2
  Spela
  Crime City 3D 2
  Spelat 276 gånger

  Återvänd till förödelsen som väntar dig i den här galna metropolen. Ännu en våg av brottslingar löper amok och enbart du kan stoppa dem. Ta din pistol, se till att du har ammunition och sätt igång i det här tuffa actionspelet i 3D.