• Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 212373 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 20975 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 9127 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Polisjakten
  Spela
  Polisjakten
  Spelat 6097 gånger

  Sätt dig bakom ratten i den här polisbilen och börja jakten på några av världens farligaste gäng.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 4998 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

 • Sift Heads 5
  Spela
  Sift Heads 5
  Spelat 4991 gånger

  Vinnie är tillbaka i stan och gör det han är bäst på: Skjuta skallen av folk.

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 3835 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

 • Tjuv och polis
  Spela
  Tjuv och polis
  Spelat 3492 gånger

  Dessa tjuvar flyr undan från polisen och de har stulit några häftiga muskelbilar. Det är ditt jobb att fånga dem innan de lyckas fly. Du har inte så mycket tid så sätt igång. Hoppa in i din polisbil och fånga dem i det här racingspelet.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 3483 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • NYPD Crime Control
  Spela
  NYPD Crime Control
  Spelat 2469 gånger

  Ingen går säker på New Yorks gator och det är upp till dig och dina polispolare att fånga bovarna. Skjut för att döda i den helt nya 3D-skjutaren NYPD Crime Control.

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1158 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 977 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 848 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Driving Force 3
  Spela
  Driving Force 3
  Spelat 694 gånger

  New Age Dragon Gang har tagit en helikopter och terroriserar staden! Stoppa dem innan du börjar en ny runda med spännande uppdrag, i det här actionfyllda racingspelet.

 • Escape Pink Room
  Spela
  Escape Pink Room
  Spelat 445 gånger

  Samla föremål och fly från rummet innan polisen kommer!

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 434 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Police Car Parking
  Spela
  Police Car Parking
  Spelat 372 gånger

  Hur snabbt kan du köra den här polisbilen genom var och en av dessa utmanande hinderbanor? Du måste parkera den i slutet av varje bana i detta intensiva körspel.

 • Vehicles Level Pack
  Spela
  Vehicles Level Pack
  Spelat 360 gånger

  Kan du se till så att alla bilar och andra fordon inte kör över klipporna eller till och med något ännu galnare? Håll dem undan från problem i det här bedårande pusselspelet.

 • Överträdelsen
  Spela
  Överträdelsen
  Spelat 337 gånger

  Njut av det här mörka och underhållande webbspelet för två spelare i samarbetsläge. Lös mysteriet och avslöja en hemlighet som ingen borde känna till!

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 323 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Whack The Thief
  Spela
  Whack The Thief
  Spelat 250 gånger

  I det här spelet ska du slå på en tjuv som har brutit sig in i ditt hus. Peka och klicka på olika saker i huset för att skapa händelser som orsakar tjuven smärta. Det är dags att skipa rättvisa!

 • Polisens krypskytteutbildning
  Spela
  Polisens krypskytteutbildning
  Spelat 196 gånger

  Har du det som krävs för att bli en krypskytt i polisens insatsstyrka? Dags att bevisa det.

 • Parkera gigantiska polisbilar
  Spela
  Parkera gigantiska polisbilar
  Spelat 176 gånger

  Det finns väl ingen som tycker det är lätt att parkera dessa gigantiska polisbilar? Sätt dig bakom ratten och se om du kan klämma in dem på de trånga utrymmena i det här intensiva bilspelet.

 • Good Guys vs Bad Boys
  Spela
  Good Guys vs Bad Boys
  Spelat 132 gånger

  Vilken sida vill du kämpa med? Gå med de goda laget eller kämpa tillsammans med skurkarna på en av dessa intensiva arenor. Vem kommer att vinna i det här actionspelet för flera spelare? Ta reda på det!

 • Driving Force 2
  Spela
  Driving Force 2
  Spelat 130 gånger

  Det är ett tufft jobb att jaga kriminella, särskilt när de har bazooka. Kan du oskadliggöra allihop?

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 124 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Sift Heads: World 6
  Spela
  Sift Heads: World 6
  Spelat 103 gånger

  Sift Heads har precis återvänt från sitt senaste uppdrag och upptäcker att deras högkvarter är förstört. Nu måste de jaga rätt på de skyldiga i detta actionspel.

 • Parkera polisbil 2
  Spela
  Parkera polisbil 2
  Spelat 103 gånger

  Det är svårt att vara polis i staden! Tror du att du klarar av det? I så fall kan du sätta dig bakom ratten på polisbilen under flera olika utmaningar i ett intensivt parkeringsspel. Du måste parkera bilen på trånga utrymmen men det är inte allt. Du måste även bötfälla andra bilar som inte har parkerats korrekt.

 • Zombie Cops of London
  Spela
  Zombie Cops of London
  Spelat 92 gånger

  Vilda horder av zombiepoliser härjar på Londons gator. Och det värsta är att de har kidnappat din flickvän! Ta på dig ditt jetpack, tänd eldkastaren och slå tillbaka.

 • Street Racing Mania
  Spela
  Street Racing Mania
  Spelat 81 gånger

  Se upp för polisbilarna och samla ihop så mycket pengar, krafter och uppgraderingar du kan för att vinna tävlingen i Street Racing Mania!

 • Sift Heads: Remasterized
  Spela
  Sift Heads: Remasterized
  Spelat 79 gånger

  Så många måltavlor och så lite tid! Vinnie har anlitats av en hänsynslös brottsling för att skydda hans son från hans fiender. Kan du hålla barnet säkert och eliminera hans fiender i det här tuffa actionspelet?

 • Hell Cops
  Spela
  Hell Cops
  Spelat 73 gånger

  Varken regn, snö eller oskyldiga människor på stan kan hålla de här poliserna borta från sina munkar...

 • Toy Car Simulator
  Spela
  Toy Car Simulator
  Spelat 70 gånger

  Utforska gatorna i den här lilla staden med massvis av leksaksbilar! Hoppa av ramper och samla på mynt medan du kör igenom några banor. Gör ditt bästa för att inte förstöra dem i det här lilla supergulliga racingspelet.

 • Sift Heads World 4
  Spela
  Sift Heads World 4
  Spelat 67 gånger

  Följ med ett gäng yrkesmördare på ett nytt livsfarligt uppdrag …

 • Supertjuven
  Spela
  Supertjuven
  Spelat 64 gånger

  Du är en tjuv med ett tydligt mål – stjäla så mycket du kan i kärlekens namn!

 • Highway Squad
  Spela
  Highway Squad
  Spelat 50 gånger

  Jaga de som kör snabbare än hastighetsbegränsningen i det spännande racingspelet Highway Squad. Du är en polis som är stark och skicklig nog att bekämpa brottsliga förare. Visa dem vem som är boss!