• Mahjongpatiens
  Spela
  Mahjongpatiens
  Spelat 178335 gånger

  Bli bättre på mahjong i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop brickorna på spelplanerna så snabbt som möjligt. Klockan börjar ticka efter ditt första drag.

 • Skatten i det mystiska havet
  Spela
  Skatten i det mystiska havet
  Spelat 110128 gånger

  Djupt nere i havet väntar en fantastisk skatt! Rada upp tre likadana symboler genom att byta ut angränsande brickor. Samla på olika magiska effekter som du använder på spelplanen. Upptäck skatten i det mystiska havet!

 • Hund-mahjong
  Spela
  Hund-mahjong
  Spelat 85818 gånger

  Rada upp dina favorithundar i det här valppusslet.

 • 4 i rad
  Spela
  4 i rad
  Spelat 25148 gånger

  Spela mot datorn eller en kompis i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Kan du länka samman fyra av dina marker innan din motståndare gör det?

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 24307 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 21953 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 19790 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 18595 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 16406 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 14769 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spela
  Troll Face Quest Internet Memes
  Spelat 12566 gånger

  That dastardly Troll Face is back in action and up to his old tricks again. Can you solve each one of the puzzles he’s created that are each based on a popular internet meme? As usual, the correct solutions for them might not be the obvious ones in this weird and wild online game.

 • Rainforest Adventure
  Spela
  Rainforest Adventure
  Spelat 12274 gånger

  Gå in i den förtrollande skogen och matcha alla objekt på brädet så snabbt som möjligt. Du kan även använda kraftfulla tokens om du fastnar i detta utmanande pussel.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 10573 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Apple Shooter Champ
  Spela
  Apple Shooter Champ
  Spelat 9858 gånger

  Använd pil och båge i detta coola skjutspel och sikta noggrant så att du inte träffar din flickvän!

 • Omöjligt quiz
  Spela
  Omöjligt quiz
  Spelat 9702 gånger

  Försök att klara detta quiz genom att svara rätt på alla frågor. Så enkelt är det ... eller?

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 9383 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • Endless Lake
  Spela
  Endless Lake
  Spelat 8580 gånger

  Kan du ta dig över utan att falla ned i den ändlösa sjön? Försök att slå din egen tid i varje ny omgång. Men skynda dig, klockan tickar! Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 8156 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • Klassiskt pussel
  Spela
  Klassiskt pussel
  Spelat 6687 gånger

  Det finns inget som påminner om ett gammalt hederligt pussel. Luta dig tillbaka och slappna av med de tillgängliga pusslen i det här onlinespelet. Det finns tre olika utmaningslägen vilket gör det perfekt för både nykomlingar och erfarna spelare.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 6616 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Dragon Mahjong: Classic
  Spela
  Dragon Mahjong: Classic
  Spelat 6393 gånger

  Sex olika layouts väntar dig i den här versionen av det klassiska brädspelet. Se hur lång tid det tar för dig att slutföra var och en utav dem. Kan du göra det tillräckligt snabbt för att tjäna bonusar?

 • Koppla ihop tapeter
  Spela
  Koppla ihop tapeter
  Spelat 6129 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop tapetbitarna? Para ihop dem efter deras färgrika mönster i det här pusselspelet.

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 5245 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 5179 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Hitta ord
  Spela
  Hitta ord
  Spelat 5155 gånger

  Vinn virtuella mynt och förbättra ditt ordförråd i det här utmanande onlinespelet. Fyll de tomma platserna med bokstäver och se hur många ord du kan sätta ihop.

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 5066 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 4973 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Länka ihop 4: Klassisk
  Spela
  Länka ihop 4: Klassisk
  Spelat 4947 gånger

  Prova på den här virtuella versionen av det klassiska spelet. Utmana datorn eller en vän när du försöker länka ihop bitarna i rader med fyra eller fler.

 • Brickshooter Egypt
  Spela
  Brickshooter Egypt
  Spelat 4656 gånger

  Unravel intriguing mysteries of ancient hieroglyphs to restore the pyramids!

 • Fåniga sätt att dö
  Spela
  Fåniga sätt att dö
  Spelat 4202 gånger

  Dina klick har makt att skydda alla dessa fåniga medborgare – du måste bara räkna ut hur!

 • Enhörning 2048
  Spela
  Enhörning 2048
  Spelat 3972 gånger

  Hur många magiska djur krävs för att skapa en enhörning? Det är ett mysterium som du kan lösa i det här tokiga och helvilda pusselspelet. Länka samman kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du skapar en förtrollande springare.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 3665 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Devilish Stylist
  Spela
  Devilish Stylist
  Spelat 3614 gånger

  Kampen mellan gott och ont fortsätter. Dina vapen? Några underbart djävulska stilar!

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 3535 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 3526 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Träblock
  Spela
  Träblock
  Spelat 3505 gånger

  Kan du avlägsna alla träblock från rutnätet i detta knepiga pusselspel? Se om du kan hitta en bra plats att placera alla i medan du försöker att fylla varje rad.