• Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spela
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelat 1000 gånger

  Folk kan vara väldigt kritiska när det gäller mode. Kan du hjälpa de här prinsessorna att undvika en stilkatastrof när de går på röda mattan i det här klädspelet?

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 1467 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 1560 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 2073 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Prinsessans modeupplevelse
  Spela
  Prinsessans modeupplevelse
  Spelat 2009 gånger

  Den här prinsessan vill bli en av världens mest berömda modeller. Det är inte lätt att ta sig dit så hon behöver din hjälp! Följ med när hon provar på olika klädtyper, sätt ihop hennes portfolio och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 1448 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 1276 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessornas filmkväll
  Spela
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 1394 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 1245 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 1445 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans onlinedejting
  Spela
  Prinsessans onlinedejting
  Spelat 1853 gånger

  Det var länge sedan den här prinsessan hade en pojkvän. Hon kanske borde prova på onlinedejting. Hjälp henne att hitta en magisk träff i det här dejtingspelet.

 • Prinsessornas härliga sommar
  Spela
  Prinsessornas härliga sommar
  Spelat 1652 gånger

  Dessa två prinsessor kollar igenom alla coola saker de ska göra i sommar i det här onlinespelet för tjejer. Kan du hjälpa dem att välja häftiga utstyrslar innan de väljer sin favoritlåt, tar ett porträtt och dekorerar det med dekaler?

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 949 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas stora återförening
  Spela
  Prinsessornas stora återförening
  Spelat 757 gånger

  Dessa tre prinsessor förbereder sig för en återförening i det här kläder-spelet för tjejer. Hjälp till att välja fantastiska utstyrslar åt dem innan de ger sig iväg för att träffa sina gamla vänner.

 • Princess Super Team
  Spela
  Princess Super Team
  Spelat 1325 gånger
 • Prinsessorna hos tandläkaren
  Spela
  Prinsessorna hos tandläkaren
  Spelat 908 gånger

  Inte bara en utan fyra prinsessor sitter i väntrummet och alla har hål i tänderna! Kan du ta en titt på deras tänder i det här vårdspelet? De behöver verkligen din hjälp.

 • Prinsessornas vänskapsdag
  Spela
  Prinsessornas vänskapsdag
  Spelat 775 gånger

  Det är dags att fira dessa prinsessors vänskapsdag. De har varit bästisar hur länge som helst och de är redo att njuta av dagen i stil! Hjälp dem att välja häftiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessornas hemmasemester
  Spela
  Prinsessornas hemmasemester
  Spelat 543 gånger

  Dessa två prinsessor vill stanna hemma i sommar istället för att åka på en lyxig semester. Kan du hjälpa dem att välja fantastiska utstyrslar innan de njuter av allt det vackra i sitt kungarike i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 1007 gånger
 • Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spela
  Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spelat 1529 gånger

  Årest coolaste musikfestival i USA är runt hörnet och den här prinsessan vill göra sig redo för den. Hjälp henne att skapa en fantastisk stil för Coachella-festivalen baserat på hennes favoritlåt i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas skolmode
  Spela
  Prinsessornas skolmode
  Spelat 1244 gånger

  Den här prinsessan har designat en fantastisk skolkollektion. Hon och hennes vänner ska stå som modeller med några av de bästa kläderna och accessoarerna från kollektionen under den kommande modeshowen. Kan du hjälpa dem att välja vad de ska ha på sig på evenemanget i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spela
  Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spelat 1145 gånger

  Denna prinsessa är nu en utbytesstudent på gymnasiet i ett annat kungarike. Kan du hjälpa henne att passa in när hon träffar nya vänner och kollar ut några coola stilar i detta utstyrsel och design spel för tjejer?

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 1844 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 5723 gånger
 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 1736 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spela
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 1184 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessor på badsemester
  Spela
  Prinsessor på badsemester
  Spelat 1050 gånger

  Prinsessor gillar också att åka på semester! Kan du hjälpa dessa snygga kungligheter att göra sig redo för en resa till stranden i det här kläder-spelet för tjejer online? Följ med när de väljer mängder av fantastiska badkläder och mycket mer!

 • Festvärd för första gången
  Spela
  Festvärd för första gången
  Spelat 998 gånger

  Den här prinsessan är värd för sin första fest. Vilket tema ska hon välja? Hon kan inte bestämma sig så hon behöver din hjälp i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon väljer tema, inreder hemmet och välkomnar sina gäster.

 • Shopaholic: Bröllopsmodeller
  Spela
  Shopaholic: Bröllopsmodeller
  Spelat 752 gånger

  Det stora bröllopet är om bara några få dagar. Shoppa efter den perfekta klänningen i de här supersöta butikerna.

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 1396 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Prinsessor på stan
  Spela
  Prinsessor på stan
  Spelat 1579 gånger

  Tre prinsessor är på väg till stan för en superrolig eftermiddag. Men vad ska de ha på sig? Hjälp dem att välja snygga utstyrslar innan de lämnar slottet i det här förtrollande kläder-spelet för tjejer

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 1170 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans månadsfavoriter
  Spela
  Prinsessans månadsfavoriter
  Spelat 647 gånger

  Den här prinsessan gör en video för YouTube som firar alla favoritsaker som hon upptäckt den här månaden. Kan du hjälpa henne att få allt i ordning i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Blonda prinsessans sommarsmink
  Spela
  Blonda prinsessans sommarsmink
  Spelat 1181 gånger

  Sommaren tar aldrig slut i det här makeover-spelet för tjejer. Kan du hjälpa den snygga prinsessan att bestämma sig för vilken typ av smink hon ska ha på sig?

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 1789 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Prinsessor i overaller
  Spela
  Prinsessor i overaller
  Spelat 1409 gånger

  Dessa prinsessor vill prova på en helt ny stil. Kan du välja eleganta och superfantastiska overaller åt dem i det här kläder-spelet för tjejer?