Prinsesspel för tjejer

 • Prinsessornas filmkväll
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 1222 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessorna dansar på gatan
  Prinsessorna dansar på gatan
  Spelat 466 gånger
 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  Spelat 1077 gånger
 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 947 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessans skoldag
  Prinsessans skoldag
  Spelat 526 gånger

  Den här prinsessan gör sig redo gör ännu en hektisk dag på skolområdet. Men vad ska hon ta med sig? Kan du hjälpa henne att packa väskan i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessorna är rockstjärnor
  Prinsessorna är rockstjärnor
  Spelat 642 gånger

  Hjälp de rockiga kungligheterna att göra sig redo för showen. Från vågade frisyrer till coola kläder är du ansvarig för hur de ser ut på scenen, i det här rockande kläder- och makeover-spelet. Du väljer till och med vilka instrument de ska spela!

 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelat 741 gånger

  Folk kan vara väldigt kritiska när det gäller mode. Kan du hjälpa de här prinsessorna att undvika en stilkatastrof när de går på röda mattan i det här klädspelet?

 • Isdrottningen bröllopskyss
  Isdrottningen bröllopskyss
  Spelat 495 gånger
 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 1325 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • De moderna prinsessornas skoldag
  De moderna prinsessornas skoldag
  Spelat 1505 gånger

  Dessa två prinsessor älskar modernt mode men de är sena till skolan denna morgon. Kan du hjälpa till att sätta ihop fantastiska utstyrslar innan de ger sig iväg till skolan i det här kläder-spelet?

 • Prinsessor med puffjackor
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 1864 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessor på modetävling
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 1669 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 983 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Prinsessornas vinterresa
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 2946 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Prinsessor Bröllopsgäster
  Prinsessor Bröllopsgäster
  Spelat 797 gånger
 • Prinsessans hektiska dag
  Prinsessans hektiska dag
  Spelat 784 gånger

  Den här prinsessan har ett fullsmockat schema idag. Hon ska på två dejter och ska sedan shoppa med sina vänner i köpcentret under eftermiddagen. Kan du hjälpa henne att sätta ihop utstyrslar för varje aktivitet i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Punkprinsessans garderob
  Punkprinsessans garderob
  Spelat 1034 gånger

  Den här prinsessan älskar häftiga och annorlunda stilar som får andra att höja på ögonbrynen. Kan du hjälpa henne att välja nya vilda stilar i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Anna and Elsa Makeover
  Anna and Elsa Makeover
  Spelat 794 gånger

  Även prinsessor har hudproblem! Hjälp de söta systrarna Anna och Elsa med sina skönhetsbehandlingar och skapa fräscha nya stilar åt dem i det här roliga tjejspelet!

 • Prinsessans onlinedejting
  Prinsessans onlinedejting
  Spelat 1083 gånger

  Det var länge sedan den här prinsessan hade en pojkvän. Hon kanske borde prova på onlinedejting. Hjälp henne att hitta en magisk träff i det här dejtingspelet.

 • Prinsessornas brudsalong
  Prinsessornas brudsalong
  Spelat 1077 gånger

  Alla prinsessor ska gifta sig i det här kläder-spelet! Kan du hjälpa dem att välja klänningar, buketter och mycket mer i den här bedårande brudbutiken?

 • Princesses Bike Trip
  Princesses Bike Trip
  Spelat 502 gånger

  Belle och Rapunzel håller på att göra sig i ordning för en cykeltur men har ingen aning om vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa de båda prinsessorna att hitta kläder och dekorera cyklarna i det här klädspelet?

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 1036 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Prinsessor på maskerad
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 1346 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessornas badmode
  Prinsessornas badmode
  Spelat 471 gånger

  Dessa fem prinsessor vill hålla koll på det senaste badmodet. Kan du få dem att se supersnygga ut i sommar? Följ med när de shoppar baddräkter i det här spelet för tjejer.

 • Prinsessans modemagasin
  Prinsessans modemagasin
  Spelat 891 gånger

  Den här snygga prinsessan vill publicera ett modemagasin i skolan. Kan du hjälpa henne att välja utstyrslar, ta foton och skapa innehållet så att hennes första nummer blir en stor framgång? Hon behöver verkligen din hjälp i det här designspelet för tjejer.

 • Festvärd för första gången
  Festvärd för första gången
  Spelat 1892 gånger

  Den här prinsessan är värd för sin första fest. Vilket tema ska hon välja? Hon kan inte bestämma sig så hon behöver din hjälp i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon väljer tema, inreder hemmet och välkomnar sina gäster.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 2335 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • 3 prinsessor på 3 festivaler
  3 prinsessor på 3 festivaler
  Spelat 1434 gånger

  Dessa tre prinsessor planerar att gå på tre olika festivaler under vårlovet och de behöver fantastiska utstyrslar för alla tre. Kan du hjälpa dem att sätta ihop utstyrslar innan de ger sig iväg till flygplatsen i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas festivalkläder
  Prinsessornas festivalkläder
  Spelat 517 gånger

  Festivalsäsongen är äntligen här men dessa fem prinsessor är inte redo! Kan du hjälpa dem att snabbt hitta mängder av häftiga utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessor byter kläder med varandra
  Prinsessor byter kläder med varandra
  Spelat 911 gånger

  Det är tråkigt att ha på sig samma kläder hela tiden! Så därför ska dessa prinsessor byta ut kläder med varandra. Kolla in hur de ser ut i häftiga klänningar från olika kungariken i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas bikerstövlar
  Prinsessornas bikerstövlar
  Spelat 1206 gånger

  Dessa två prinsessor letar efter utstyrslar som ser fantastiska ut med bikerstövlar. Kan du hjälpa till att designa dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessans modeupplevelse
  Prinsessans modeupplevelse
  Spelat 2581 gånger

  Den här prinsessan vill bli en av världens mest berömda modeller. Det är inte lätt att ta sig dit så hon behöver din hjälp! Följ med när hon provar på olika klädtyper, sätt ihop hennes portfolio och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinssesornas kvinnoförening
  Prinssesornas kvinnoförening
  Spelat 792 gånger

  Dessa fem prinsessor försöker att komma in i sin favoritkvinnoförening och de behöver din hjälp för att göra det. Följ med när de skapar utstyrslar som kommer att imponera på deras framtida föreningssystrar i det här kläder-spelet.

  • Prinsessan på hemlig collegefest
   Prinsessan på hemlig collegefest
   Spelat 466 gånger

   Den här prinsessan har hittat ett flygblad för en hemlig fest någonstans på campus. Kan du hjälpa henne att sätta ihop ledtrådarna så att hon kan lista ut platsen i det här onlinespelet för tjejer? När du hittar svaret måste du hjälpa henne att göra sig redo för kvällen!

  • Prinsessans kompisminnen
   Prinsessans kompisminnen
   Spelat 1022 gånger

   Collegelivet har varit fantastiskt för den här prinsessan men hon saknar verkligen sina vänner i kungariket. Kan du hjälpa henne att överkomma sin hemlängtan genom att skapa ett fotoalbum i det här onlinespelet för tjejer?

  • Prinsessan är Hollywood-stjärna
   Prinsessan är Hollywood-stjärna
   Spelat 958 gånger

   Den här upptagna prinsessan är på väg till Hollywood för att marknadsföra sin nya film. Följ med när hon poserar för fotot som ska användas på filmaffischen och delta på premiären på röda mattan i det här onlinespelet för tjejer.

  • Prinsessans trendiga shopping
   Prinsessans trendiga shopping
   Spelat 748 gånger

   Den här upptagna prinsessan älskar att följa de senaste trenderna. Följ med henne på en shoppingrunda på ett häftigt köpcenter. Du kan hjälpa henne att välja nya skor och kläder och till och med några häftiga frisyrer!

  • Prinsessan på Coachella-festivalen
   Prinsessan på Coachella-festivalen
   Spelat 1028 gånger

   Årest coolaste musikfestival i USA är runt hörnet och den här prinsessan vill göra sig redo för den. Hjälp henne att skapa en fantastisk stil för Coachella-festivalen baserat på hennes favoritlåt i det här makeover-spelet för tjejer.

  • Prinsessor BFF-utflykt
   Prinsessor BFF-utflykt
   Spelat 731 gånger

   De tre kungliga bästisarna planerar en tjejdag och du vet hur vackra de vill se ut! Gräv igenom deras garderober för att sätta ihop en stil som passar deras egna stilkänslor och välj sedan var de ska visa upp sig!

  • Hur en prinsessa blir populär i skolan
   Hur en prinsessa blir populär i skolan
   Spelat 1319 gånger

   Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

  • Prinsessans aprilskämt på hårsalongen
   Prinsessans aprilskämt på hårsalongen
   Spelat 854 gånger

   Dessa prinsessor är på väg till hårsalongen för att skaffa nya frisyrer. Men de har ingen aning om att den stygga drottningen jobbar där och hon älskar aprilskämt! Följ med drottningen när hon skojar med prinsessorna med helgalna frisyrer i det här makeover-spelet för tjejer.

  • Polynesian Princess
   Polynesian Princess
   Spelat 652 gånger

   Den här prinsessan letar efter en ny stil. Kan du hjälpa henne att välja några fantastiska tatueringar och mycket mer i det här makeover-spelet för tjejer?

  • Prinsessornas välgörenhetsdag
   Prinsessornas välgörenhetsdag
   Spelat 804 gånger

   Det är välgörenhetsdag och dessa två prinsessor vill samla in massvis med pengar till sin favoritorganisation. Kan du hjälpa dem att välja rätt kläder innan de sätter igång i det här spelet för tjejer?

  • Prinsessan på modetävling
   Prinsessan på modetävling
   Spelat 870 gånger

   Aurora har bjudits in att delta i en viktig modetävling. Hon måste bestämma sig för vad hon ska packa och vilka kläder hon ska ha på sig. Det är här du kommer in i bilden! Kan du hjälpa henne att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer?