• Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 7632 gånger
 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 2903 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Princesses Bike Trip
  Spela
  Princesses Bike Trip
  Spelat 1447 gånger

  Belle och Rapunzel håller på att göra sig i ordning för en cykeltur men har ingen aning om vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa de båda prinsessorna att hitta kläder och dekorera cyklarna i det här klädspelet?

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 2534 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spela
  Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spelat 2008 gånger

  Årest coolaste musikfestival i USA är runt hörnet och den här prinsessan vill göra sig redo för den. Hjälp henne att skapa en fantastisk stil för Coachella-festivalen baserat på hennes favoritlåt i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas filmkväll
  Spela
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 2442 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessornas badmode
  Spela
  Prinsessornas badmode
  Spelat 1669 gånger

  Dessa fem prinsessor vill hålla koll på det senaste badmodet. Kan du få dem att se supersnygga ut i sommar? Följ med när de shoppar baddräkter i det här spelet för tjejer.

 • Prinsessor åker rullskridskor
  Spela
  Prinsessor åker rullskridskor
  Spelat 1603 gånger

  Det är en solig eftermiddag och vädret är perfekt för att åka rullskridskor. Dessa tre prinsessor ska sätta på sig sina skridskor och dra iväg till parken, men vilka kläder ska de ha på sig? Hjälp dem att välja i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 1971 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Princess Super Team
  Spela
  Princess Super Team
  Spelat 2157 gånger
 • Festvärd för första gången
  Spela
  Festvärd för första gången
  Spelat 1768 gånger

  Den här prinsessan är värd för sin första fest. Vilket tema ska hon välja? Hon kan inte bestämma sig så hon behöver din hjälp i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon väljer tema, inreder hemmet och välkomnar sina gäster.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 2984 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 1584 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Makeup-dags med blonda prinsessan
  Spela
  Makeup-dags med blonda prinsessan
  Spelat 1711 gånger
 • Isdrottningens garderob
  Spela
  Isdrottningens garderob
  Spelat 2426 gånger
 • Prinsessorna hos tandläkaren
  Spela
  Prinsessorna hos tandläkaren
  Spelat 1215 gånger

  Inte bara en utan fyra prinsessor sitter i väntrummet och alla har hål i tänderna! Kan du ta en titt på deras tänder i det här vårdspelet? De behöver verkligen din hjälp.

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 3593 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spela
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelat 1567 gånger

  Folk kan vara väldigt kritiska när det gäller mode. Kan du hjälpa de här prinsessorna att undvika en stilkatastrof när de går på röda mattan i det här klädspelet?

 • Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spela
  Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spelat 4091 gånger

  Det är dags för en shoppingrunda men dessa trendiga prinsessor måste hålla sig inom en budget. Kan du hjälpa dem att köpa så många gulliga utstyrslar och fantastiska accessoarer som möjligt i det här kläder- och shoppingspelet online?

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 1838 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessor i overaller
  Spela
  Prinsessor i overaller
  Spelat 1546 gånger

  Dessa prinsessor vill prova på en helt ny stil. Kan du välja eleganta och superfantastiska overaller åt dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas härliga sommar
  Spela
  Prinsessornas härliga sommar
  Spelat 1584 gånger

  Dessa två prinsessor kollar igenom alla coola saker de ska göra i sommar i det här onlinespelet för tjejer. Kan du hjälpa dem att välja häftiga utstyrslar innan de väljer sin favoritlåt, tar ett porträtt och dekorerar det med dekaler?

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 1756 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer
  Spelat 1569 gånger

  Den vackra unga sjöjungfrun behöver din hjälp nu på en gång! Hennes hår är en enda stor röra och hon måste snart vara på en speciell händelse. Använd din kreativitet och stajla hennes hår i Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer.

 • De moderna prinsessornas skoldag
  Spela
  De moderna prinsessornas skoldag
  Spelat 2488 gånger

  Dessa två prinsessor älskar modernt mode men de är sena till skolan denna morgon. Kan du hjälpa till att sätta ihop fantastiska utstyrslar innan de ger sig iväg till skolan i det här kläder-spelet?

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spela
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 1830 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 1662 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 2057 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Prinsessans trendiga shopping
  Spela
  Prinsessans trendiga shopping
  Spelat 1426 gånger

  Den här upptagna prinsessan älskar att följa de senaste trenderna. Följ med henne på en shoppingrunda på ett häftigt köpcenter. Du kan hjälpa henne att välja nya skor och kläder och till och med några häftiga frisyrer!

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spela
  Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelat 2296 gånger

  Den vackra prinsessan behöver en ny frisyr men inte vilken frisyr som helst! Hon vill att du ska skapa en frisyr som gör den andra prinsessan avundsjuk och som gör att prinsen blir kär i henne.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 2006 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Isdrottningen bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningen bröllopskyss
  Spelat 1392 gånger
 • Mermaid Princesses
  Spela
  Mermaid Princesses
  Spelat 653 gånger

  De här kungligheterna som bor under havet vill ha nya fantastiska stilar. Vilka tycker du att de ska prova först?

 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 1658 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans röda mattan-kollektion
  Spela
  Prinsessans röda mattan-kollektion
  Spelat 1235 gånger

  Den här prinsessan jobbar också som modedesigner och hon har precis gjort klart sin kollektion för röda mattan. Hon vill själv ha på sig så många klänningar och andra kläder som möjligt under den kommande modeshowen, och hon kommer även att samarbeta med två modeller. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för den fantastiska kvällen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Bästisprinsessornas roliga helg
  Spela
  Bästisprinsessornas roliga helg
  Spelat 1104 gånger

  Dessa två prinsessor är bästa vänner och vill spendera helgen med varandra. Hjälp dem att välja häftiga kläder för en helg som kommer att bli fullsmockad med roliga aktiviteter och fester i det här kläder-spelet för tjejer.