Prinsesspel för tjejer

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 17391 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 16748 gånger
 • Prinsessornas utekväll
  Spela
  Prinsessornas utekväll
  Spelat 12516 gånger

  Det har varit en jobbig termin för dessa upptagna prinsessor och de behöver en paus från sina studier. Kan du hjälpa dem att ha den bästa utekvällen nånsin? De behöver dina modetips när de bestämmer sig för vad de ska ha på sig i det här episka kläder-spelet för tjejer. Kan du hjälpa alla åtta prinsessor att välja den perfekta utstyrseln?

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 10073 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • Prinsessornas cosplay på sociala medier
  Spela
  Prinsessornas cosplay på sociala medier
  Spelat 6822 gånger

  Cosplay är de här prinsessornas favorithobby. De spenderar eftermiddagen med att tävla om att komma på annorlunda och coola utstyrslar i det här kläder- och designspelet online. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kostymer de ska ha på sig, vilka funktioner och accessoarer att lägga till och mycket mer? De vill att allt ska vara perfekt innan de publicerar foton för sina vänner online.

 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 6026 gånger

  En hel del ingår i rollen som prinsessa: Kläder, frisyr, regler och alla de mycket viktiga saker en prinsessa måste göra varje dag. Kan du hjälpa den här tjejen att se snygg ut inför sin första dag i prinsesskolan? Hon behöver din hjälp med att välja en klänning och alla tillbehör som hon behöver. Med din hjälp kommer hon att bli redo för skolstarten i det här makeover-spelet.

 • Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spela
  Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spelat 5817 gånger

  Detta drottninglika gäng är bästa väninnor, men tävlingsinstinkten sätter in så snart shopping kommer på tal. Kan du hjälpa dem att hålla sig lugna medan de letar efter de senaste och bästa stilarna i sina favoritbutiker? De deltar i en shoppingtävling, så stämningen kan definitivt bli lite spänd i detta onlinebaserade klädspel.

 • Kryssning med prinsessorna
  Spela
  Kryssning med prinsessorna
  Spelat 4937 gånger

  Dessa tre prinsessor ska åka på sin allra första kryssning i detta klä-upp spel för tjejer! Det kommer att bli ett oförglömligt äventyr, men de behöver din hjälp medan de väljer ut några perfekta stilar för tre roliga aktiviteter. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska outfits och frisyrer för en elegant middag, en avkopplande eftermiddag på skeppet och en vandring till en tropisk strand?

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 4896 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessor i overaller
  Spela
  Prinsessor i overaller
  Spelat 4676 gånger

  Dessa prinsessor vill prova på en helt ny stil. Kan du välja eleganta och superfantastiska overaller åt dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 4233 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 4205 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • De moderna prinsessornas skoldag
  Spela
  De moderna prinsessornas skoldag
  Spelat 4061 gånger

  Dessa två prinsessor älskar modernt mode men de är sena till skolan denna morgon. Kan du hjälpa till att sätta ihop fantastiska utstyrslar innan de ger sig iväg till skolan i det här kläder-spelet?

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 3988 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 3726 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Prinsessornas helg i Las Vegas
  Spela
  Prinsessornas helg i Las Vegas
  Spelat 3717 gånger

  Dessa två prinsessor har alltid velat spendera en helg i Las Vegas. Men vilka kläder ska de sätta på sig innan de kollar in allt spännande som händer i en av USA:s mest berömda städer? Hjälp dem att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 3469 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spela
  Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spelat 3249 gånger

  Det är dags för en shoppingrunda men dessa trendiga prinsessor måste hålla sig inom en budget. Kan du hjälpa dem att köpa så många gulliga utstyrslar och fantastiska accessoarer som möjligt i det här kläder- och shoppingspelet online?

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 3240 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 3204 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 3172 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Prinsessornas filmkväll
  Spela
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 3153 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spela
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 2892 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 2816 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Blond prinsessa på sjukhuset
  Spela
  Blond prinsessa på sjukhuset
  Spelat 2799 gånger

  Åh nej! Rapunzel har fallit av hästen och behöver föras till sjukhus för vård! Kan du plåstra om henne och få henne att bli frisk igen?

 • Den förtrollade skogens frisörsalong
  Spela
  Den förtrollade skogens frisörsalong
  Spelat 2794 gånger

  Ikväll är det dags för Den förtrollade skogens årliga bal. Var och en av de här sagofigurerna är sent ute för den viktiga festen. Lilla Rödluvan, My Little Pony-prinsessan och Tingeling behöver hjälp. Som tur är har Rapunzels frisörsalong öppet ikväll. Kan du följa med dem till salongen och hjälpa dem att göra sig klara för balen i det här magiska makeoverspelet?

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 2683 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Drottninglik makeover
  Spela
  Drottninglik makeover
  Spelat 2608 gånger

  Den här tjejen vill ha en makeover värdig en drottning och hon behöver din experthjälp!

 • Isdrottningens garderob
  Spela
  Isdrottningens garderob
  Spelat 2599 gånger
 • Prinsessornas härliga sommar
  Spela
  Prinsessornas härliga sommar
  Spelat 2597 gånger

  Dessa två prinsessor kollar igenom alla coola saker de ska göra i sommar i det här onlinespelet för tjejer. Kan du hjälpa dem att välja häftiga utstyrslar innan de väljer sin favoritlåt, tar ett porträtt och dekorerar det med dekaler?

 • Prinsessans instrumentpanel
  Spela
  Prinsessans instrumentpanel
  Spelat 2543 gånger

  Vilken slags instrumentpanel passar bra för den här prinsessans nya bil? Svara på några frågor och hjälp till att bestämma hur hon ska inreda bilen i det här häftiga designspelet för tjejer.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 2459 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessornas badmode
  Spela
  Prinsessornas badmode
  Spelat 2446 gånger

  Dessa fem prinsessor vill hålla koll på det senaste badmodet. Kan du få dem att se supersnygga ut i sommar? Följ med när de shoppar baddräkter i det här spelet för tjejer.

 • Makeup-dags med blonda prinsessan
  Spela
  Makeup-dags med blonda prinsessan
  Spelat 2436 gånger
 • Prinsessans modeupplevelse
  Spela
  Prinsessans modeupplevelse
  Spelat 2432 gånger

  Den här prinsessan vill bli en av världens mest berömda modeller. Det är inte lätt att ta sig dit så hon behöver din hjälp! Följ med när hon provar på olika klädtyper, sätt ihop hennes portfolio och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 2408 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.