Skräck Spel

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 74004 gånger
 • Five Nights at Freddy's 2
  Spela
  Five Nights at Freddy's 2
  Spelat 30534 gånger

  Freddy Fazbears pizzeria är öppen igen. Inget kan gå fel, eller? Se hur länge du kan överleva på nattskiftet i den livsfarliga pizzerian i det här spännande actionspelet.

 • Clown Nights
  Spela
  Clown Nights
  Spelat 18731 gånger

  Glada nyheter: Du har fått jobb på cirkusen. Tråkiga nyheter: Du kommer att få jobba natt och måste ta med alla psykotiska clowner. Hur länge överlever du i det här galna onlinespelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 15059 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 13972 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 13468 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 11937 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • SlenderMan vinterutgåva
  Spela
  SlenderMan vinterutgåva
  Spelat 9671 gånger

  Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 8732 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 6730 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spela
  FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelat 6495 gånger

  Är du redo att skapa en kväll på den här ikoniska och helt skrämmande pizzerian? Experimentera med inställningarna på alla de dödliga robotarna innan du tar dig an all action som det här onlinespelet erbjuder.

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 5983 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • Fly från mördare
  Spela
  Fly från mördare
  Spelat 5577 gånger

  Du har vaknat i en mördares källare. Kan du lösa pusslen och fly innan mördaren kommer tillbaka?

 • The House 2
  Spela
  The House 2
  Spelat 4980 gånger

  Ingen har vågat sig nära det här huset sedan "olyckan". Vågar du gå in i huset och låsa upp alla dess hemligheter i det här skrämmande Halloween-spelet?

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 4972 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spela
  TJOC: The Joy Of Creation
  Spelat 4251 gånger

  Roboten Freddy och hans vilda gäng är tillbaka! Du är inlåst i ett mörkt kontor men det är bara en tidsfråga innan de bryter in och attackerar dig. Blända dem med din ficklampa och försök att överleva så länge som möjligt i det här skräckspelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Freddys skräckfabrik
  Spela
  Freddys skräckfabrik
  Spelat 2178 gånger

  Passa ihop den galna Freddys kroppsdelar och tjäna ihop till nya läskiga delar. Skynda dig, tiden är snart ute i Freddys skräckfabrik!

 • Slenderina måste dö: källaren
  Spela
  Slenderina måste dö: källaren
  Spelat 1583 gånger

  Skräcken fortsätter i detta rafflande skjutspel. Du har blivit nedslagen av Slenderman och den mystiska Slenderina. Kan du ta dig ut ur källaren och samla in de förtrollade böckerna som du behöver för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla?

 • Forgotten Hill: Surgery
  Spela
  Forgotten Hill: Surgery
  Spelat 1235 gånger

  Det kanske bara är de blodiga handavtrycken på väggarna men stämningen är lite konstig på det här sjukhuset. Är du modig nog att utforska de läskiga korridorerna och prata med de andra patienterna? Se om du kan fly utan att bli galen i det här läskiga peka och klicka-spelet.

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 1056 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • The House
  Spela
  The House
  Spelat 865 gånger

  Var är du? Hur kom du hit? Du verkar vara i ett hus men det finns mystiska ritningar och pussel överallt. Kan du ta reda på vad som hände med dig och, ännu bättre, hur man flyr huset i detta elektrifierande punkt och klicka äventyrsspel?

 • Bloodungeon
  Spela
  Bloodungeon
  Spelat 803 gånger

  Gör dig redo för ett retroäventyr i den här livsfarliga grottan. Kan du fly ut ur den och slå det nuvarande rekordet?

 • Knife Hit Horror
  Spela
  Knife Hit Horror
  Spelat 788 gånger

  Dessa skrämmande monster börjar verkligen att bli irriterande! Kan du bli av med dem i detta läskiga actionspel? Kasta knivar mot deras huvuden tills de förstörs. Men se upp! Om en av dina knivar träffar en annan kniv, kan läget ta en obehaglig vändning!

 • Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spela
  Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spelat 672 gånger

  Den här soldaten gick vilse på vägen hem och hans problem har bara börjat. Han har fångats i ett mystiskt industriområde fyllt av dödliga monster och den legendariska Slenderman är ute för att döda. Kan du hjälpa honom att överleva och ta sig därifrån levande?

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spela
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelat 512 gånger

  Två av internets största skurkar ska nu mötas öga mot öga för en storslagen kamp. Vilket monster kommer att vinna? Samarbeta med en av dessa ökända skurkar medan de utkämpar sitt slagsmål i detta fasansfulla 3D-actionspel.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 512 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • 5 Nights Mega Parking
  Spela
  5 Nights Mega Parking
  Spelat 461 gånger

  Spela 5 Nights Mega Parking gratis nu och kör genom skrämmande gränder i samma stil som Freddy Fazbear! Slutför dina uppdrag och undvik att krocka med mörka och farliga föremål samtidigt som du tjänar pengar! Sätt din förarskicklighet på prov under 5 nätter.

 • Kuslig flykt
  Spela
  Kuslig flykt
  Spelat 451 gånger

  Du har blivit inlåst i ett hemsökt hus. Fly genom att samla ihop alla föremål och lösa alla pussel!

 • Ondskans dårhus
  Spela
  Ondskans dårhus
  Spelat 385 gånger

  Hitta ledtrådarna som hjälper dig att lösa mysteriet i det här mörka och läskiga hitta föremål-spelet. Vad för slags ondska är det som väntar på att bli hittad?

 • While We Sleep: Slendrina is HERE
  Spela
  While We Sleep: Slendrina is HERE
  Spelat 325 gånger

  Det är inte lätt att få en god natts sömn när den mystiska och dödliga Slendrina ger dig mardrömmar! Kan du besegra det onda monstret och alla hennes farliga allierade i detta fasansfulla 3D-spel?

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 297 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?

 • Killer Escape 3
  Spela
  Killer Escape 3
  Spelat 267 gånger

  Du har tidigare flytt från en psykopat och tandfens hemska klor. Nu sitter du fast i en hiss som går till en underlig plats med gåtor och möten med främlingar. Hitta en väg ut eller möt ett otäckt öde i det här äventyrliga peka och klicka-spelet!

 • Knivkastarskräck 2
  Spela
  Knivkastarskräck 2
  Spelat 221 gånger

  Någon behöver verkligen göra sig av med alla dessa otroligt konstiga flytande huvuden! Kan du tänka dig att förstöra dem i det här intensiva actionspelet? Kasta alla dessa knivar på dem – men se upp! Om du träffar fel ställe belönas du med en otäck överraskning!

 • The Grudge
  Spela
  The Grudge
  Spelat 216 gånger

  Du har precis tackat ja till att friviligt arbeta som omsorgsgivare. Men det finns ett problem: din första klient bor i ett hus som är besatt av ett hämndlystet spöke! Hur länge kan du överleva i det här tuffa Halloween-spelet?

 • Annabelles mysterier
  Spela
  Annabelles mysterier
  Spelat 173 gånger

  Hitta vägen ut ur huset genom att peka och klicka i det här skrämmande flyktspelet!

 • Tequila Zombies 2
  Spela
  Tequila Zombies 2
  Spelat 165 gånger

  Hämta ännu en tunna med tequila. Zombierna stormar över gränsen!