• Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spela
  Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spelat 5712 gånger

  Den här unga drottningen har precis fött tvillingar och hon känner sig överväldigad. Hjälp henne att städa upp hennes vardagsrum innan hon och hennes kung spenderar tid med deras nyfödda bebisar i det här simuleringsspelet.

 • Baby Hazes hygien
  Spela
  Baby Hazes hygien
  Spelat 4478 gånger

  Baby Hazel kom hem efter att ha lekt i lera och nu är hon jättesmutsig! Kan du hjälpa henne att tvätta kläderna och ta på sig rena?

 • Ponnytvätt
  Spela
  Ponnytvätt
  Spelat 3515 gånger

  Den här ponnyn var ute när det regnade och nu är hon alldeles lerig. Inget som lite tvål inte kan fixa!

 • Min drömbil
  Spela
  Min drömbil
  Spelat 1194 gånger

  Vilken är den perfekta bilen för den här snygga tjejen? Hjälp henne att välja i det här designspelet online och tvätta och inred den också. Ska hon köra en cool skåpbil eller kanske en elbil? Hon kan även välja mellan flera olika sportbilar.

 • Bada Audreys ponny
  Spela
  Bada Audreys ponny
  Spelat 802 gånger

  Audreys ponny har haft en rolig dag men hon är väldigt smutsig. Kan du hjälpa Audrey att ge henne ett snabbt bad i det här onlinespelet för tjejer?

 • Min sagolika enhörning
  Spela
  Min sagolika enhörning
  Spelat 703 gånger

  Kära nån! Stallet har verkligen blivit ett vrak. Det här är ingen plats där en magisk enhörning ska leva! Kan du städa upp det och svepa bort spindelväven? När du är klar kan enhörningen också behöva en makeover. Ge henne ett bad, kamma hennes man och mer i detta förtrollande onlinespel.

 • Baby Hazels hudvård
  Spela
  Baby Hazels hudvård
  Spelat 690 gånger

  Baby Hazel har haft en kul dag i snön! Hjälp henne att inte bli förkyld. Ge henne ett varmt och skönt bad så att hon får upp värmen.

 • Tjejernas husstädning
  Spela
  Tjejernas husstädning
  Spelat 677 gånger

  Dessa två tjejer håller sig sysselsatta i eftermiddag. Vilket rum i huset ska de städa först? Hjälp dem att bestämma sig och rengör rummet ordentligt i det här simuleringsspelet online.

 • Baby Hazel: Benskada
  Spela
  Baby Hazel: Benskada
  Spelat 657 gånger

  Åh nej! Baby Hazel har fallit omkull och skadat sig! Hennes mamma vill att du plåstrar om henne.

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 645 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Städdag i köket
  Spela
  Städdag i köket
  Spelat 530 gånger

  Att städa det här köket är inte ett tråkigt jobb, det är en kul utmaning som kräver all din skicklighet.

 • Bästisarnas studentrum
  Spela
  Bästisarnas studentrum
  Spelat 516 gånger

  En ny termin ska precis börja för bästisarna på universitetet. Men tyvärr är deras studentrum en enda stor röra eftersom de inte hade tid att städa det efter sluttentorna. Kan du hjälpa dem att städa och organisera allt innan lektionerna börjar i det här onlinespelet för tjejer? De kanske även vill ominreda sitt rum också!

 • Prinsessans skolutmaning
  Spela
  Prinsessans skolutmaning
  Spelat 495 gånger

  Anna vill gå med i den exklusiva tjejföreningen på skolan men det är inte lätt. Inte vem som helst kan gå med och hon verkligen klä upp sig för att imponera. Kan du hjälpa Anna att välja den perfekta utstyrseln innan hon inleder den utmanande intagningsprocessen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Tomokos kawaii-telefon
  Spela
  Tomokos kawaii-telefon
  Spelat 467 gånger

  Tomokos telefon är trasig. Kan du hjälpa henne att fixa den i det här designspelet? Den är smutsig och det finns fingeravtryck över hela telefonen. Skärmen är sprucken så hon måste ersätta den med en ny. När du är klar kan du dekorera telefonen med en gullig bakgrund, ett nytt skal med mera.

 • Nellys stökiga rum
  Spela
  Nellys stökiga rum
  Spelat 460 gånger

  Nelly måste städa upp den här oredan och det genast!

 • Renovera köpcentrum
  Spela
  Renovera köpcentrum
  Spelat 446 gånger

  Köpcentrumet är en enda röra! Lyckligtvis är den här unga designern villig att ge det en gigantisk makeover i detta onlinebaserade simuleringsspelet. Hon har definitivt en hel del arbete framför sig! Kan du hjälpa henne med att få butikerna i ordning?

 • Restaurang-makeover
  Spela
  Restaurang-makeover
  Spelat 444 gånger

  Saker har verkligen förlorat kontrollen hos Rose, en populär restaurang som finns i detta online-simuleringsspel. Några genuina kunder kom in och de lät hunden löpa amok! Kan du hjälpa Rose’s chef att rengöra allt, och det fort? Hon vill också komma igång med att omekorera restaurangen, så hon kan verkligen använda dina råd.

 • Min sagohjort
  Spela
  Min sagohjort
  Spelat 444 gånger

  Djupt inne i denna magiska skog bor en förtjusande prinsessa med en mystisk hjort som husdjur. Olyckligtvis har hjorten blivit riktigt smutsig. Kan du hjälpa henne att få den ren i detta onlinespel?

 • Städa barnrummet
  Spela
  Städa barnrummet
  Spelat 444 gånger

  Kära nå'n! Det är en riktig röra i det här huset. Kan du städa barnrummet först i det här onlinebaserade städspelet? Du måste sätta tillbaka allt på rätt plats, ta bort all spindelväv och mycket mer.

 • Rumsmakeover: Maries tjejhem
  Spela
  Rumsmakeover: Maries tjejhem
  Spelat 427 gånger

  Det här huset skulle kunna vara perfekt att bo i och med Maries hjälp kan det bli ditt drömhus. Samarbeta med henne när hon reparerar taket som läcker, ersätter trasiga möbler och inreder alla rum i det här designspelet online.

 • Städhelg
  Spela
  Städhelg
  Spelat 406 gånger

  Kan du göra det här stora huset skinande rent på en helg? Hjälp den här söta tjejen att vårstäda. Hon behöver din hjälp! Skynda dig och hjälp henne med hushållsarbetet så snabbt du kan! Alla vill ha ett rent och fint hem, eller hur?

 • Min förtrollade sjöhäst
  Spela
  Min förtrollade sjöhäst
  Spelat 392 gånger

  Den här magiska prinsessan har varit ute på äventyr så att hennes sjöhästs krypin vid stranden har blivit lite nedgånget på sistone. Kan du hjälpa henne att fräscha upp det innan hon ger sitt förtrollade husdjur ett bad i detta onlinespel?

 • Fixa Gwens studentrum
  Spela
  Fixa Gwens studentrum
  Spelat 381 gånger

  Gwen ska flytta in i ett nytt studentrum men hon har precis fått reda på att rummet är helt förstört! Kan du hjälpa henne att fixa det i det här designspelet för tjejer?

 • Tjejerna fixar det: Amandas jet ski
  Spela
  Tjejerna fixar det: Amandas jet ski
  Spelat 381 gånger

  Amandas jet ski är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den i det här onlinebaserade simuleringsspelet? Hon måste reparera läckorna, tvätta den och mycket mer innan hon väljer en outfit att ha på sig under sin nästa spännande resa på havets vågor.

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 377 gånger

  Samla på dig dagliga belöningar medan du spelar detta simuleringsspel. Den här stan har massor av bilar som kan behöva en ordentlig tvätt. Några av dem är till och med helt täckta i färg! Kan du tvätta dem rena och se till att de blir skinande blanka?

 • Rengör prinsessans släpvagn
  Spela
  Rengör prinsessans släpvagn
  Spelat 375 gånger

  Den här släpvagnen blev smutsig under prinsessans senaste resa. Kan du hjälpa henne att rengöra den i det här magiska simuleringsspelet online?

 • Städning i tjejlyan
  Spela
  Städning i tjejlyan
  Spelat 366 gånger

  Hemmet som tillhör denna ständigt upptagna tjej har blivit väldigt rörigt! Kan du hjälpa henne att organisera och städa upp allt i detta onlinesimuleringsspel med dolda objekt? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Klä ponnyn
  Spela
  Klä ponnyn
  Spelat 341 gånger

  Kära nån! Den här ponnyn blev riktigt lerig under sin galoppfärd över kullarna strax bortom gården där hon bor. Kan du ge henne ett snabbt bad innan du klär henne med en massa olika gulliga accessoarer och mycket annat i detta onlinespel?

 • Städa stökigt sovrum
  Spela
  Städa stökigt sovrum
  Spelat 333 gånger

  Den här tjejen har jättemånga läxor, så hon har inte tid att städa sitt rum. Kan du hjälpa henne?

 • Min sagolika griffin
  Spela
  Min sagolika griffin
  Spelat 324 gånger

  Den här tjejen och hennes griffin har varit ute på ett spännande äventyr de senaste veckorna. Medan de var borta blev nestet väldigt smutsigt. Kan du hjälpa henne att städa upp det i det här fantasi och omsorgsspelet online? Hon måste sopa bort spindelnätet och plantera några blommor, griffin behöver också ett bad!

 • Prinsessorna snyggar upp skolan
  Spela
  Prinsessorna snyggar upp skolan
  Spelat 316 gånger

  Nu är det dags för prinsessorna att utföra volontärarbete på skolan. Det finns gott om saker som behöver repareras. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola arbetskläder innan de kör igång i detta onlinebaserade simuleringsspel? De ska få fason på en skolbuss, en gympasal och mycket mer!

 • Baby Hazel: Tvättdags
  Spela
  Baby Hazel: Tvättdags
  Spelat 307 gånger

  Hazel har varit ute i regnet och hennes kläder är alldeles leriga. Kan du tvätta bort fläckarna?

 • Min sagolika drake
  Spela
  Min sagolika drake
  Spelat 300 gånger

  Drakar kan vara sååå röriga! Kan du hjälpa den här sago-prinsessan att städa upp efter sin favorit drake i detta fantasi och omsorgsspel online? Hon måste kasta ut alla drakens godisförpackningar i den förtrollade grottan innan hon lägger ut nytt hö och jagar bort alla insekterna. Sedan måste hon ge henne ett bad också!

 • Städa hemmet
  Spela
  Städa hemmet
  Spelat 279 gånger

  Åh nej! Den här tjejen hade ett party och bjöd in alla sina vänner när föräldrarna var borta och de är på väg hem tidigt! Kan du hjälpa henne att snabbt städa allt innan de anländer i det här tokiga rollspelet?

 • Lekdags för bebisen
  Spela
  Lekdags för bebisen
  Spelat 270 gånger

  Att passa barn är hårt arbete. Sätt din barnpassningsförmåga på prov med bebisen Hazel.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spela
  Princess Pool Party Cleaning
  Spelat 269 gånger