• Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spela
  Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spelat 5628 gånger

  Den här unga drottningen har precis fött tvillingar och hon känner sig överväldigad. Hjälp henne att städa upp hennes vardagsrum innan hon och hennes kung spenderar tid med deras nyfödda bebisar i det här simuleringsspelet.

 • Ponnytvätt
  Spela
  Ponnytvätt
  Spelat 3471 gånger

  Den här ponnyn var ute när det regnade och nu är hon alldeles lerig. Inget som lite tvål inte kan fixa!

 • Min drömbil
  Spela
  Min drömbil
  Spelat 1106 gånger

  Vilken är den perfekta bilen för den här snygga tjejen? Hjälp henne att välja i det här designspelet online och tvätta och inred den också. Ska hon köra en cool skåpbil eller kanske en elbil? Hon kan även välja mellan flera olika sportbilar.

 • Min sagolika griffin
  Spela
  Min sagolika griffin
  Spelat 997 gånger

  Den här tjejen och hennes griffin har varit ute på ett spännande äventyr de senaste veckorna. Medan de var borta blev nestet väldigt smutsigt. Kan du hjälpa henne att städa upp det i det här fantasi och omsorgsspelet online? Hon måste sopa bort spindelnätet och plantera några blommor, griffin behöver också ett bad!

 • Bada Audreys ponny
  Spela
  Bada Audreys ponny
  Spelat 753 gånger

  Audreys ponny har haft en rolig dag men hon är väldigt smutsig. Kan du hjälpa Audrey att ge henne ett snabbt bad i det här onlinespelet för tjejer?

 • Tjejernas husstädning
  Spela
  Tjejernas husstädning
  Spelat 658 gånger

  Dessa två tjejer håller sig sysselsatta i eftermiddag. Vilket rum i huset ska de städa först? Hjälp dem att bestämma sig och rengör rummet ordentligt i det här simuleringsspelet online.

 • Min sagolika enhörning
  Spela
  Min sagolika enhörning
  Spelat 641 gånger

  Kära nån! Stallet har verkligen blivit ett vrak. Det här är ingen plats där en magisk enhörning ska leva! Kan du städa upp det och svepa bort spindelväven? När du är klar kan enhörningen också behöva en makeover. Ge henne ett bad, kamma hennes man och mer i detta förtrollande onlinespel.

 • Laga en gullig bil
  Spela
  Laga en gullig bil
  Spelat 597 gånger

  Den här bilen är väldigt gullig ... eller brukade åtminstone vara det. Just nu är den i riktigt dåligt skick. Kan du reparera bilens skador, tvätta den och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Prinsessans skolutmaning
  Spela
  Prinsessans skolutmaning
  Spelat 495 gånger

  Anna vill gå med i den exklusiva tjejföreningen på skolan men det är inte lätt. Inte vem som helst kan gå med och hon verkligen klä upp sig för att imponera. Kan du hjälpa Anna att välja den perfekta utstyrseln innan hon inleder den utmanande intagningsprocessen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Bästisarnas studentrum
  Spela
  Bästisarnas studentrum
  Spelat 495 gånger

  En ny termin ska precis börja för bästisarna på universitetet. Men tyvärr är deras studentrum en enda stor röra eftersom de inte hade tid att städa det efter sluttentorna. Kan du hjälpa dem att städa och organisera allt innan lektionerna börjar i det här onlinespelet för tjejer? De kanske även vill ominreda sitt rum också!

 • Tomokos kawaii-telefon
  Spela
  Tomokos kawaii-telefon
  Spelat 467 gånger

  Tomokos telefon är trasig. Kan du hjälpa henne att fixa den i det här designspelet? Den är smutsig och det finns fingeravtryck över hela telefonen. Skärmen är sprucken så hon måste ersätta den med en ny. När du är klar kan du dekorera telefonen med en gullig bakgrund, ett nytt skal med mera.

 • Min sagohjort
  Spela
  Min sagohjort
  Spelat 444 gånger

  Djupt inne i denna magiska skog bor en förtjusande prinsessa med en mystisk hjort som husdjur. Olyckligtvis har hjorten blivit riktigt smutsig. Kan du hjälpa henne att få den ren i detta onlinespel?

 • Städdag i köket
  Spela
  Städdag i köket
  Spelat 433 gånger

  Att städa det här köket är inte ett tråkigt jobb, det är en kul utmaning som kräver all din skicklighet.

 • Nellys stökiga rum
  Spela
  Nellys stökiga rum
  Spelat 428 gånger

  Nelly måste städa upp den här oredan och det genast!

 • Renovera köpcentrum
  Spela
  Renovera köpcentrum
  Spelat 426 gånger

  Köpcentrumet är en enda röra! Lyckligtvis är den här unga designern villig att ge det en gigantisk makeover i detta onlinebaserade simuleringsspelet. Hon har definitivt en hel del arbete framför sig! Kan du hjälpa henne med att få butikerna i ordning?

 • Restaurang-makeover
  Spela
  Restaurang-makeover
  Spelat 411 gånger

  Saker har verkligen förlorat kontrollen hos Rose, en populär restaurang som finns i detta online-simuleringsspel. Några genuina kunder kom in och de lät hunden löpa amok! Kan du hjälpa Rose’s chef att rengöra allt, och det fort? Hon vill också komma igång med att omekorera restaurangen, så hon kan verkligen använda dina råd.

 • Rumsmakeover: Maries tjejhem
  Spela
  Rumsmakeover: Maries tjejhem
  Spelat 409 gånger

  Det här huset skulle kunna vara perfekt att bo i och med Maries hjälp kan det bli ditt drömhus. Samarbeta med henne när hon reparerar taket som läcker, ersätter trasiga möbler och inreder alla rum i det här designspelet online.

 • Städa barnrummet
  Spela
  Städa barnrummet
  Spelat 409 gånger

  Kära nå'n! Det är en riktig röra i det här huset. Kan du städa barnrummet först i det här onlinebaserade städspelet? Du måste sätta tillbaka allt på rätt plats, ta bort all spindelväv och mycket mer.

 • Städhelg
  Spela
  Städhelg
  Spelat 396 gånger

  Kan du göra det här stora huset skinande rent på en helg? Hjälp den här söta tjejen att vårstäda. Hon behöver din hjälp! Skynda dig och hjälp henne med hushållsarbetet så snabbt du kan! Alla vill ha ett rent och fint hem, eller hur?

 • Tjejerna fixar det: Amandas jet ski
  Spela
  Tjejerna fixar det: Amandas jet ski
  Spelat 381 gånger

  Amandas jet ski är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den i det här onlinebaserade simuleringsspelet? Hon måste reparera läckorna, tvätta den och mycket mer innan hon väljer en outfit att ha på sig under sin nästa spännande resa på havets vågor.

 • Fixa Gwens studentrum
  Spela
  Fixa Gwens studentrum
  Spelat 379 gånger

  Gwen ska flytta in i ett nytt studentrum men hon har precis fått reda på att rummet är helt förstört! Kan du hjälpa henne att fixa det i det här designspelet för tjejer?

 • Rengör prinsessans släpvagn
  Spela
  Rengör prinsessans släpvagn
  Spelat 362 gånger

  Den här släpvagnen blev smutsig under prinsessans senaste resa. Kan du hjälpa henne att rengöra den i det här magiska simuleringsspelet online?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 360 gånger

  Samla på dig dagliga belöningar medan du spelar detta simuleringsspel. Den här stan har massor av bilar som kan behöva en ordentlig tvätt. Några av dem är till och med helt täckta i färg! Kan du tvätta dem rena och se till att de blir skinande blanka?

 • Min förtrollade sjöhäst
  Spela
  Min förtrollade sjöhäst
  Spelat 341 gånger

  Den här magiska prinsessan har varit ute på äventyr så att hennes sjöhästs krypin vid stranden har blivit lite nedgånget på sistone. Kan du hjälpa henne att fräscha upp det innan hon ger sitt förtrollade husdjur ett bad i detta onlinespel?

 • Klä ponnyn
  Spela
  Klä ponnyn
  Spelat 341 gånger

  Kära nån! Den här ponnyn blev riktigt lerig under sin galoppfärd över kullarna strax bortom gården där hon bor. Kan du ge henne ett snabbt bad innan du klär henne med en massa olika gulliga accessoarer och mycket annat i detta onlinespel?

 • Städa stökigt sovrum
  Spela
  Städa stökigt sovrum
  Spelat 333 gånger

  Den här tjejen har jättemånga läxor, så hon har inte tid att städa sitt rum. Kan du hjälpa henne?

 • Städning i tjejlyan
  Spela
  Städning i tjejlyan
  Spelat 333 gånger

  Hemmet som tillhör denna ständigt upptagna tjej har blivit väldigt rörigt! Kan du hjälpa henne att organisera och städa upp allt i detta onlinesimuleringsspel med dolda objekt? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Min sagolika drake
  Spela
  Min sagolika drake
  Spelat 291 gånger

  Drakar kan vara sååå röriga! Kan du hjälpa den här sago-prinsessan att städa upp efter sin favorit drake i detta fantasi och omsorgsspel online? Hon måste kasta ut alla drakens godisförpackningar i den förtrollade grottan innan hon lägger ut nytt hö och jagar bort alla insekterna. Sedan måste hon ge henne ett bad också!

 • Städa hemmet
  Spela
  Städa hemmet
  Spelat 256 gånger

  Åh nej! Den här tjejen hade ett party och bjöd in alla sina vänner när föräldrarna var borta och de är på väg hem tidigt! Kan du hjälpa henne att snabbt städa allt innan de anländer i det här tokiga rollspelet?

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spela
  Princess Pool Party Cleaning
  Spelat 248 gånger
 • Musikfestival med skåpbil
  Spela
  Musikfestival med skåpbil
  Spelat 245 gånger

  En fantastisk musikfestival ska hållas i helgen, men den här stackars tjejens skåpbil är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den så att hon hinner till festivalen innan den börjar i detta onlinebaserade simulerings- och designspel? Hon kan verkligen behöva hjälp medan hon reparerar alla skador, tvättar skåpbilen, inreder den och mycket mer!

 • Mode selfieberoende
  Spela
  Mode selfieberoende
  Spelat 229 gånger

  Denna superhjälte älskar sig själv, men hennes smartphone blev ganska smutsig under hennes senaste äventyr. Kan du hjälpa henne att rengöra den i detta onlinespel? När du är klar, kan du välja en fantastisk outfit för henne som kommer att se fantastiskt ut på hennes nästa bild.

 • Lyxig badrumsdesign
  Spela
  Lyxig badrumsdesign
  Spelat 222 gånger

  Detta luxuösa badrum har definitivt sett bättre dagar! Kan du se till att städa det ordentligt i detta onlinebaserade designspel? Du kan även laga badkaret, välja ny inredning och mycket mer!

 • Isdrottningens badrum
  Spela
  Isdrottningens badrum
  Spelat 208 gånger

  Isdrottningen tycker att hennes badrum verkligen kan behöva en uppfräschning. Det är definitivt ganska smutsigt och stökigt. Kan du hjälpa henne medan hon ger det en välbehövlig städning i detta onlinebaserade städspel?

 • Min söta räv städa rummet
  Spela
  Min söta räv städa rummet
  Spelat 160 gånger

  Den förtjusande och söta räven behöver din hjälp med att städa hans röriga rum. Genomför alla steg och se till att rummet blir helt rent i det helt nya 2D-spelet i webbläsare, Min söta räv städa rummet.

 • Husdjurssalongen: Kattvård
  Spela
  Husdjurssalongen: Kattvård
  Spelat 153 gånger

  Det är en mycket upptagen dag på denna husdjurssalong, och väntrummet är fullt av katter! Kan du ge var och en ett bad medan du tvättar dem i detta bedårande simuleringsspel?