stadsbyggnads spel

 • Forge of Empires
  Spela
  Forge of Empires
  Spelat 14301 gånger

  Börja från noll och bygg upp en mäktig nation som motstår tidens tand.

 • Deep Sea Story
  Spela
  Deep Sea Story
  Spelat 8309 gånger

  En enorm storm förstörde den här modiga vetenskapsmannens undervattensfordon. Nu har han fastnat på botten av havet i det här peka och klicka-äventyrsspelet. Kan du hjälpa honom att hitta det han behöver för att ta sig tillbaka till skeppet?

 • Elvenar
  Spela
  Elvenar
  Spelat 8265 gånger

  Elvenar är ett kostnadsfritt webbläsarbaserat spel där du får bygga en blomstrande stad och upptäcka en magisk värld fylld av mysterier.

 • Secret Garden
  Spela
  Secret Garden
  Spelat 3461 gånger

  Det var en dag som alla andra på biblioteket när en port öppnades i en magisk bok som låg kvarglömd på en av bokhyllorna. Du har nu stigit in i en magisk värld. Kan du hitta vägen hem i det här MMO-spelet?

 • Farm Cliff
  Spela
  Farm Cliff
  Spelat 3327 gånger

  Den här underbara bondgården förstördes av den senaste stormen. Kan du hjälpa det unga paret som äger den att reparera allt i det här simuleringsspelet? De vill fixa bondgården innan de köper boskap, utforskar en skog i närheten, lär känna sina grannar och mycket mer.

 • Golden Frontier
  Spela
  Golden Frontier
  Spelat 2918 gånger

  Gold is shrouded in mystery and legends. And, probably, everyone dreams about incredible adventures. You'll find them in the game "Golden Frontier"! Searching of a gold mine, interesting acquaintances and unique atmosphere of the Gold Rush are waiting for you. You can feel like a real gold seeker, plunge into a unique world. But don`t worry, you won`t be alone with the difficulties and dangers, brave Clyde and charming Mary will help you. You will explore lands in search of gold with new friends. Even though the path will be difficult, it leads to untold wealth!

 • Cloud Kingdom
  Spela
  Cloud Kingdom
  Spelat 1028 gånger

  Find your adventures in Cloud Kingdom! World of fairy tale is waiting for you!

 • Foody Avenue
  Spela
  Foody Avenue
  Spelat 940 gånger

  Den här gatan är den perfekta platsen för att bygga några matställen med olika typer av mat. Kan du hjälpa till att göra det till ett av stadens coolaste och smarrigaste områden i det här simuleringsspelet online? Anställ kockar, bygg underbara bagerier och kaféer och se till att de alltid är fyllda med utsökta maträtter.

 • Hole.io
  Spela
  Hole.io
  Spelat 874 gånger

  Det är äta eller ätas som gäller i detta galna och vilda io-spel. Du kontrollerar ett svart hål som slukar allt som kommer i dess väg. Men många andra svarta hål kommer också att finnas i området och de kanske slukar dig! Så glufsa i dig allt från parkbänkar till bilar medan du kämpar för att bli det största svarta hålet i kvarteret.

 • Dining Zoo
  Spela
  Dining Zoo
  Spelat 860 gånger

  Vad skulle hända om vi alla förvandlades till djur? Och hur kan du driva en restaurang i en värld full av djur? Ta reda på det i gratisspelet Dining Zoo!

 • Charm Farm
  Spela
  Charm Farm
  Spelat 784 gånger

  This is the most wonderful story you've ever been a part of! You have a chance to turn a tiny village into an incredibly beautiful Land of Magic! Colourful characters are waiting for you, as well as dozens of magical creatures, hundreds of gorgeous buildings, thousands of fun quests, and, of course, tons of magic! Play Charm Farm with your friends!

 • New World Empires
  Spela
  New World Empires
  Spelat 685 gånger

  Utforska fyra århundraden av världskrig i det här MMO-spelet. Bygg monument som kan stå sig genom tiderna, erövra outforskade kontinenter och kriga mot historiens största militärgenier. Kan du besegra Napoleons trupper? Eller hinna före Columbus till Amerika?

 • Parkour Go 2
  Spela
  Parkour Go 2
  Spelat 499 gånger

  Den här staden är din lekplats! Spurta, hoppa och klättra över de högsta byggnaderna i detta fantastiska onlinespel. Om du någon gång velat njuta av den spänning som parkour innebär utan att riskera allvarliga skador har du chansen här!

 • Game of Emperors
  Spela
  Game of Emperors
  Spelat 391 gånger

  Världen ligger för dina fötter i detta storslagna simulerings- och strategispel. Kan du få ditt rike att växa från en liten by till ett mäktigt imperium? Du måste organisera arméer, leda dem till strid och inspirera dina medborgare med historiska monument, medan du noggrant hanterar dina resurser under tiden.

 • Koppla ihop staden
  Spela
  Koppla ihop staden
  Spelat 373 gånger

  Bygg, utveckla och skapa din egen stad genom att koppla ihop vägar och strategiskt viktiga byggnader med stadens hus. Din skickliga utformning och stadsplanering kommer att göra staden till en av de bästa i landet!

 • Rising Cities
  Spela
  Rising Cities
  Spelat 200 gånger

  Upplev en värld full av makt, strategi och rikedomar. Stadsplanering är inget för veklingar.

 • Bygg stad i 3D
  Spela
  Bygg stad i 3D
  Spelat 184 gånger

  Skapa den ultimata metropolen i det här simuleringsspelet. Du måste skapa bostadsområden, arenor och flygplatser och lista ut var du kan placera dem för att hålla invånarna glada.

 • Kizi Town
  Spela
  Kizi Town
  Spelat 181 gånger

  Den här staden är full med bedårande dinosaurier! Och den är väldigt liten också! Men med din hjälpa kan den bli enorm! Har du vad som krävs för att Kizi Town till en blomstrande storstad i det här gulliga och fåniga simuleringsspelet?

 • Toy Box Metropolis
  Spela
  Toy Box Metropolis
  Spelat 144 gånger

  Kan du skapa alla städer från botten och upp? Bygg en stad som är perfekt för rika människor eller en stad med fantastiska parker i det här simuleringsspelet.

 • Totem
  Spela
  Totem
  Spelat 139 gånger

  Alla av oss, djupt inuti, är angelägna om äventyr. Så gör våra unga vänner-arkeologer Martin och Jane! Ledsagad av professor, de gick till utgrävningsplatsen för att undersöka mysterier av tidigare okänd civilisation. Så snart de började sin utforskning, fann våra unga vänner en stark artefakt. Under studietiden aktiverade de artefakten och transporterades till antiken. När dammet bleknade såg de en bosättning som länge varit belägen här. Tyvärr upptäckte de att professorn försvann. Och våra vänner bestämde sig för att gå till byn och be om hjälp. Där har de träffat tribalchefen - Zikimo! Hjälp våra hjältar att hitta professor och deras väg hem. Upptäck nya, ännu mer kraftfulla artefakter och använd dem för gott!

 • City Connect 2
  Spela
  City Connect 2
  Spelat 93 gånger

  Ännu en samling med städer behöver din hjälp. Kan du hjälpa den här ingenjören att reparera vägar och järnvägar i det här medborgerliga pusselspelet? Koppla ihop alla områden och gör dig av med infrastruktur som inte fungerar så bra.

 • Epic City Builder 3
  Spela
  Epic City Builder 3
  Spelat 53 gånger

  Bygg en mäktig metropol eller ta dig an en eller flera utmanande scenarion i det här design- och strategispelet. Kan du skapa världens coolaste stad?

 • Balancity
  Spela
  Balancity
  Spelat 45 gånger

  Kan du skapa världens högsta byggnad? Du kommer verkligen ha fullt upp i det här utmanande simuleringsspelet. Du bygger episka metropoler på instabil mark. Kan du skapa den perfekta balansen av hus, kontor, kraftverk och mycket mer?

 • Den vridna staden
  Spela
  Den vridna staden
  Spelat 22 gånger

  Den här staden är huller om buller! Kan du hjälpa borgmästaren att fixa allt i det här utmanande pusselspelet? Han behöver din hjälp med att organisera vägar, hantera byggarbetet på stadens nya skolor, brandkårer och mycket mer...

 • Cykel-simulator
  Spela
  Cykel-simulator
  Spelat 0 gånger

  Du kan utforska tre olika zoner i detta 3D-cykelspel. Prova ut ramparna eller göra några kaninhopp. Kommer du att kunna visa upp några smidiga rörelser medan du utför många fantastiska stunts?