• Summer Sports: Diving
  Spela
  Summer Sports: Diving
  Spelat 2483 gånger

  Dyk in i sommarspelens coolaste evenemang! Visa hur grym du är på att dyka i den här beroendeframkallande dyksimuleringen och vinn guld. Kombinera med andra Qlympics-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Water Polo
  Spela
  Summer Sports: Water Polo
  Spelat 1417 gånger

  Kommer du att sjunka eller simma när du försöker vinna guld i det här vattenpolo-spelet som är inspirerat av OS? Skaka om dina motståndare genom att kasta otagbara skott. Med mål vinner man guld... så hoppa i och gör mål! Kombinera med andra OS-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Boxing
  Spela
  Summer Sports: Boxing
  Spelat 1692 gånger

  Flyg som en fjäril, stick som ett bi! Sätt på dig handskarna och vinn guld i den här episka boxningssimuleringen! Kombinera med andra OS-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Hurdles
  Spela
  Summer Sports: Hurdles
  Spelat 116 gånger

  Spring snabbare än dina motståndare och hoppa över alla hinder när du försöker vinna guld i den här simuleringen som är inspirerad av OS. Tajma dina hopp perfekt när du springer förbi dina motståndare på väg mot mållinjen! Kombinera med andra OS-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Javelin
  Spela
  Summer Sports: Javelin
  Spelat 119 gånger

  Krita händerna, greppa tag i spjutet och gör dig redo att utmana om guldet! En perfekt kombination av precision, styrka och tajming krävs för att kasta det perfekta kastet och krossa dina motståndare i den här simuleringen som är inspirerad av OS. Kombinera med andra Qlympics-spel i en turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Rugby
  Spela
  Summer Sports: Rugby
  Spelat 43 gånger

  Gå för vinst och ära i det här tuffa rugbyspelet! Spring så långt du kan, undvik våldsamma tacklingar och överraska dina motståndare med spektakulära drop-mål! Kombinera med andra OS-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Basketball
  Spela
  Summer Sports: Basketball
  Spelat 59 gånger

  Platsar du i NBA? Eller är du bara en nykomling på gatan? Skjut hela vägen upp på topplistan i den här fantastiska basketsimuleringen. Kombinera med andra Qlympics-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!

 • Summer Sports: Volleyball
  Spela
  Summer Sports: Volleyball
  Spelat 46 gånger

  Sätt på solskydd och dra ner till stranden för ett snabbt volleyboll-spel! Serva, smasha och blockera din väg till framgång i den här beachvolleyboll-simuleringen! Kombinera med andra OS-spel i en PvP-turnering och bli den ultimata mästaren!