• Piano Tiles
  Spela
  Piano Tiles
  Spelat 25355 gånger

  desc

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 21525 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 20566 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Magiska pianotangenter
  Spela
  Magiska pianotangenter
  Spelat 19391 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Happy Glass
  Spela
  Happy Glass
  Spelat 9546 gånger

  Har du de snabba reflexer som krävs för att klara av varje nivå i detta roliga fysikspel? Du måste noggrant ta bort blocken under ett glas vatten, eller vända på några tomma utan att ha sönder dem. Det här är bara två av de utmaningar som väntar på dig!

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 6025 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 5946 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 5350 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Raka linjer
  Spela
  Raka linjer
  Spelat 4584 gånger

  Den kortaste vägen mellan två punkter är en rak linje. Kan du bevisa att detta är sant i detta utmanande pusselspel? Försök att dra de färgstarka linjerna genom vart och ett av dessa mönster utan att de överlappar varandra.

 • Zboll 5
  Spela
  Zboll 5
  Spelat 4018 gånger

  Den här röda bollen försöker ta sig igenom ett farligt kungarike. Kan du se till så att den inte faller över stupen? Se hur långt du kan ta dig medan du samlar på juveler, mat och andra värdefulla föremål i det här intensiva onlinespelet.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 2607 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Zball
  Spela
  Zball
  Spelat 2491 gånger

  Håll dig kvar på vägen och gör så många sicksacksvängar du kan! Tryck bara på skärmen för att ändra bollens riktning. Fall inte ned över kanten! Hur långt kan du gå?

 • Knivregn
  Spela
  Knivregn
  Spelat 2447 gånger

  Det handlar om att det regnar... knivar? Det stämmer! Kan du flinga alla dina knivar i var och en av dessa spinnloggar utan att de träffar varandra? Du behöver perfekt timing och snabba reflexer för att komma igenom alla nivåer i detta beroendeframkallande actionspel.

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2238 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.

 • Zball 3: Football
  Spela
  Zball 3: Football
  Spelat 1454 gånger

  Flytta bollen över plattformen utan att ramla ner från kanten i den tredje uppföljaren till detta populära spel som baseras på skicklighet. Samla på flaggor som du använder som valuta för att köpa ditt favoritfotbollslag, undvik fällor för att nå slutmålet, men mest av allt: ha roligt när du spelar Zboll!

 • Flappy Bird Multiplayer
  Spela
  Flappy Bird Multiplayer
  Spelat 1297 gånger

  Det här är den yttersta Flappy Bird-utmaningen! Kan du flyga förbi fler rör än dina motståndare?

 • Flappy Bird Flash
  Spela
  Flappy Bird Flash
  Spelat 1066 gånger

  Den här berömda, men superklumpiga fågeln, är tillbaka i det här flygspelet. Kan du hålla honom säker och undvika alla gröna rör när han flyger över staden? Om han slår i huvudet eller skadar en vinge kommer han att falla ner på marken och skada sig. Det får vi inte låta hända, eller hur? Följ med Flappy Bird när han ger sig ut på ännu ett spännande och svårt äventyr.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1056 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Zball 2
  Spela
  Zball 2
  Spelat 987 gånger

  Kan du styra bollen över plattformen utan att den faller ner över kanten? Utmaningen är lite svårare i den här uppföljaren till originalspelet.

 • Magic Tiles 3
  Spela
  Magic Tiles 3
  Spelat 962 gånger

  Kan du hålla rytmen när du spelar det här utmanande onlinespelet? Försök att hinna med de magiska brickorna.

 • Lätta på vattentrycket
  Spela
  Lätta på vattentrycket
  Spelat 958 gånger

  Rören i alla dessa utmanande nivåer är i en enda röra. Kan du sätta ihop dem och se till att vattnet går i rätt riktning? Den här stackars rörmokaren behöver verkligen all den hjälp han kan få i detta pusselspel.

 • Tap and Go: Deluxe
  Spela
  Tap and Go: Deluxe
  Spelat 937 gånger

  Den här lilla ankan har det jobbigt med att hålla sig på banan. Du kanske kan peka honom i rätt riktning? Hjälp honom att undvika hål, tegelväggar och andra faror i det här utmanande och supergulliga actionspelet.

 • Knife Hit Horror
  Spela
  Knife Hit Horror
  Spelat 840 gånger

  Dessa skrämmande monster börjar verkligen att bli irriterande! Kan du bli av med dem i detta läskiga actionspel? Kasta knivar mot deras huvuden tills de förstörs. Men se upp! Om en av dina knivar träffar en annan kniv, kan läget ta en obehaglig vändning!

 • Swipe Skate 2
  Spela
  Swipe Skate 2
  Spelat 823 gånger

  Du kan utföra alla sorters fantastiska trick och stunt i detta 3D-skatespel. Hoppa på brädan och gör dig redo att dra till skateparken. Du kan prova att dominera banan i antingen fristilsläge eller på tid.

 • 1 000 block
  Spela
  1 000 block
  Spelat 806 gånger

  Kan du hitta en plats för alla mystiska former i detta utmanande pusselspel? Se om du kan upptäcka ställen för dem på spelbrädet medan du försöker tjäna ihop 1 000 poäng.

 • Zball 4: Halloween
  Spela
  Zball 4: Halloween
  Spelat 676 gånger

  desc

 • Trycksvängar
  Spela
  Trycksvängar
  Spelat 580 gånger

  Klicka eller tryck på skärmen för att svänga med ditt fordon. Se hur långt du kan nå utan att falla ner från banan!

 • Tap the Frog
  Spela
  Tap the Frog
  Spelat 504 gånger

  Ribbit! Do you have what it takes to help the Frog jump, paint and spacewalk the way to his sweetheart? Everyone’s favourite Frog is on a mission to become a Frog Prince! Join the Frog as he embarks on an adventure that will take him from the lily pads of his home pond to the farthest reaches of outer space. Easy to play yet challenging to master, Tap the Frog will keep you entertained forever. Let’s see how fast you rrreally are!

 • Knife Hit 2
  Spela
  Knife Hit 2
  Spelat 500 gånger

  Din lojala assistent är väldigt modig. Varför skulle han annars stå ut med att du kastar knivar förbi hans huvud? Gör ditt bästa för att undvika att träffa honom med en av dina knivar i detta spännande actionspel. Han är verkligen inte på humör att åka till sjukhuset i eftermiddag.

 • Buss med väskor: rensa gången
  Spela
  Buss med väskor: rensa gången
  Spelat 441 gånger

  Väskorna i den här bussen börjar att bli lite väl många. Kan du organisera dem snabbt i det här pusselspelet? Om de når taket kommer busschauffören att få stora problem!

 • Puppy Blast
  Spela
  Puppy Blast
  Spelat 439 gånger

  Du kommer definitivt att ha kul medan du spelar detta fantastiska och pälsbeklädda pusselspel. Istället för att matcha tre identiska brickor, räcker det med att du matchar två. Det finns också massvis av fantastiska kraftföremål du kan använda, som bomber och missiler. Brickorna hinner knappt märka vad som träffar dem när du aktiverar discokulan!

 • Bakåtvoltaren
  Spela
  Bakåtvoltaren
  Spelat 423 gånger

  Utför coola stunts och samla massor av mynt i detta beroendeframkallande simuleringsspel. Men försök inte detta hemma! Du kommer att göra fantastiska bakåtvolter medan du studsar mellan plattformar högt över gatorna i denna metropol. Om du gör en felaktig rörelse kommer din karaktär att hamna på sjukhuset eller värre!

 • Rullande ost
  Spela
  Rullande ost
  Spelat 416 gånger

  Den här lilla musens favoritmat är ost! Han borde nog prova på minst en annan typ av mat i det här gulliga onlinespelet, eller hur? Kan du se till att han också får äta mycket jordgubbar medan du försöker lista ut de bästa sätten att rulla bort miniatyrosthjulen till honom?

 • Tap and Go
  Spela
  Tap and Go
  Spelat 414 gånger

  Den här modiga ankan ska precis inleda ett spännande äventyr. Kan du hålla honom säker när han vandrar genom detta farliga kungarike? Undvik tegelväggar och klippor när du samlar på mynt i det här skicklighetsspelet.

 • Color Swap Element
  Spela
  Color Swap Element
  Spelat 414 gånger

  Hur länge kan du skydda din studsboll från alla faror i detta intensiva onlinespel? Se om du kan få den att passera genom var och en av de färgade ringarna medan du samlar in en massa stjärnor längs vägen.

 • Över staketet
  Spela
  Över staketet
  Spelat 388 gånger

  En grupp hungriga utomjordingar ombord på detta UFO är fast beslutna att stjäla massor av gulliga djur från denna gård. Kan du få dem in i ladan där de kommer att vara säkra från utomjordingarnas teleportationsstråle i detta tre-i-rad-pusselspel?