Tap

 • Piano Tiles
  Spela
  Piano Tiles
  Spelat 22060 gånger

  desc

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 13889 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 12717 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

 • Magiska pianotangenter
  Spela
  Magiska pianotangenter
  Spelat 8569 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 4434 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Raka linjer
  Spela
  Raka linjer
  Spelat 4352 gånger

  Den kortaste vägen mellan två punkter är en rak linje. Kan du bevisa att detta är sant i detta utmanande pusselspel? Försök att dra de färgstarka linjerna genom vart och ett av dessa mönster utan att de överlappar varandra.

 • Zboll 5
  Spela
  Zboll 5
  Spelat 3924 gånger

  Den här röda bollen försöker ta sig igenom ett farligt kungarike. Kan du se till så att den inte faller över stupen? Se hur långt du kan ta dig medan du samlar på juveler, mat och andra värdefulla föremål i det här intensiva onlinespelet.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 3032 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Zball
  Spela
  Zball
  Spelat 1705 gånger

  Håll dig kvar på vägen och gör så många sicksacksvängar du kan! Tryck bara på skärmen för att ändra bollens riktning. Fall inte ned över kanten! Hur långt kan du gå?

 • Zball 3: Football
  Spela
  Zball 3: Football
  Spelat 1326 gånger

  Flytta bollen över plattformen utan att ramla ner från kanten i den tredje uppföljaren till detta populära spel som baseras på skicklighet. Samla på flaggor som du använder som valuta för att köpa ditt favoritfotbollslag, undvik fällor för att nå slutmålet, men mest av allt: ha roligt när du spelar Zboll!

 • Flappy Bird Multiplayer
  Spela
  Flappy Bird Multiplayer
  Spelat 1075 gånger

  Det här är den yttersta Flappy Bird-utmaningen! Kan du flyga förbi fler rör än dina motståndare?

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 977 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Lätta på vattentrycket
  Spela
  Lätta på vattentrycket
  Spelat 958 gånger

  Rören i alla dessa utmanande nivåer är i en enda röra. Kan du sätta ihop dem och se till att vattnet går i rätt riktning? Den här stackars rörmokaren behöver verkligen all den hjälp han kan få i detta pusselspel.

 • Knife Hit Horror
  Spela
  Knife Hit Horror
  Spelat 788 gånger

  Dessa skrämmande monster börjar verkligen att bli irriterande! Kan du bli av med dem i detta läskiga actionspel? Kasta knivar mot deras huvuden tills de förstörs. Men se upp! Om en av dina knivar träffar en annan kniv, kan läget ta en obehaglig vändning!

 • Magic Tiles 3
  Spela
  Magic Tiles 3
  Spelat 740 gånger

  Kan du hålla rytmen när du spelar det här utmanande onlinespelet? Försök att hinna med de magiska brickorna.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 735 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Swipe Skate 2
  Spela
  Swipe Skate 2
  Spelat 730 gånger

  Du kan utföra alla sorters fantastiska trick och stunt i detta 3D-skatespel. Hoppa på brädan och gör dig redo att dra till skateparken. Du kan prova att dominera banan i antingen fristilsläge eller på tid.

 • Zball 4: Halloween
  Spela
  Zball 4: Halloween
  Spelat 676 gånger

  desc

 • Flappy Bird Flash
  Spela
  Flappy Bird Flash
  Spelat 454 gånger

  Den här berömda, men superklumpiga fågeln, är tillbaka i det här flygspelet. Kan du hålla honom säker och undvika alla gröna rör när han flyger över staden? Om han slår i huvudet eller skadar en vinge kommer han att falla ner på marken och skada sig. Det får vi inte låta hända, eller hur? Följ med Flappy Bird när han ger sig ut på ännu ett spännande och svårt äventyr.

 • Buss med väskor: rensa gången
  Spela
  Buss med väskor: rensa gången
  Spelat 425 gånger

  Väskorna i den här bussen börjar att bli lite väl många. Kan du organisera dem snabbt i det här pusselspelet? Om de når taket kommer busschauffören att få stora problem!

 • Tap the Frog
  Spela
  Tap the Frog
  Spelat 417 gånger

  Ribbit! Do you have what it takes to help the Frog jump, paint and spacewalk the way to his sweetheart? Everyone’s favourite Frog is on a mission to become a Frog Prince! Join the Frog as he embarks on an adventure that will take him from the lily pads of his home pond to the farthest reaches of outer space. Easy to play yet challenging to master, Tap the Frog will keep you entertained forever. Let’s see how fast you rrreally are!

 • Rullande ost
  Spela
  Rullande ost
  Spelat 416 gånger

  Den här lilla musens favoritmat är ost! Han borde nog prova på minst en annan typ av mat i det här gulliga onlinespelet, eller hur? Kan du se till att han också får äta mycket jordgubbar medan du försöker lista ut de bästa sätten att rulla bort miniatyrosthjulen till honom?

 • Color Swap Element
  Spela
  Color Swap Element
  Spelat 414 gånger

  Hur länge kan du skydda din studsboll från alla faror i detta intensiva onlinespel? Se om du kan få den att passera genom var och en av de färgade ringarna medan du samlar in en massa stjärnor längs vägen.

 • Jelly Blast
  Spela
  Jelly Blast
  Spelat 413 gånger

  Den här unga tjejen och hennes magiska vänner utforskar en förtrollad skog som är fylld med massor av läckra godisbitar! Kan du samla in alla hennes favoritsorter i detta tre-i-rad-pusselspel? Hon är verkligen svag för sötsaker!

 • Tap and Go
  Spela
  Tap and Go
  Spelat 407 gånger

  Den här modiga ankan ska precis inleda ett spännande äventyr. Kan du hålla honom säker när han vandrar genom detta farliga kungarike? Undvik tegelväggar och klippor när du samlar på mynt i det här skicklighetsspelet.

 • Över staketet
  Spela
  Över staketet
  Spelat 388 gånger

  En grupp hungriga utomjordingar ombord på detta UFO är fast beslutna att stjäla massor av gulliga djur från denna gård. Kan du få dem in i ladan där de kommer att vara säkra från utomjordingarnas teleportationsstråle i detta tre-i-rad-pusselspel?

 • Neyboy Challenge
  Spela
  Neyboy Challenge
  Spelat 294 gånger

  Neyboy kan helt enkelt inte förbli stående i denna galna fotbollsmatch. Kan du förhindra att den ökända brasilianska idrottaren ramlar och börjar skrika hysteriskt framför tusentals åskådare under den här viktiga turneringen?

 • Knife Hit 2
  Spela
  Knife Hit 2
  Spelat 273 gånger

  Din lojala assistent är väldigt modig. Varför skulle han annars stå ut med att du kastar knivar förbi hans huvud? Gör ditt bästa för att undvika att träffa honom med en av dina knivar i detta spännande actionspel. Han är verkligen inte på humör att åka till sjukhuset i eftermiddag.

 • Puralax
  Spela
  Puralax
  Spelat 251 gånger

  De här blocken finns i alla möjliga färger. Kan du para ihop dem i detta spännande pusselspel? Var försiktig. Vissa block kan bara användas några gånger.

 • Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spela
  Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spelat 243 gånger

  Har du vad som krävs för att skapa ett eget kulinariskt imperium? Den här staden skulle verkligen behöva några fantastiska kaféer i det här simuleringsspelet. Gör dig redo att imponera på dina kunder och tjäna storkovan. Du kan till och med anställa rådgivare som ger dig hjälpsamma tips på vägen.

 • Zball 2
  Spela
  Zball 2
  Spelat 202 gånger

  Kan du styra bollen över plattformen utan att den faller ner över kanten? Utmaningen är lite svårare i den här uppföljaren till originalspelet.

 • Tryck på grodan: klotter
  Spela
  Tryck på grodan: klotter
  Spelat 183 gånger

  Kvack! Allas favoritgroda tänker försöka bli en prins! Tryck på grodan: klotter ger många timmars kul spelande. Spela olika minispel som är fulla med humor och vinn priser! Hjälp den sötaste grodan att hoppa och måla sig fram till sin älskling. Följ med honom på ett äventyr som tar grodan från dammens näckrosblad till yttre rymden!

 • Tap the Black Tile!
  Spela
  Tap the Black Tile!
  Spelat 136 gånger

  Vad du än gör måste du undvika det vita brickorna till varje pris, i det här beroendeframkallande onlinespelet. Fokusera istället på de svarta brickorna och klicka på dem så länge du kan innan tiden tar slut.

 • Trycksvängar
  Spela
  Trycksvängar
  Spelat 132 gånger

  Klicka eller tryck på skärmen för att svänga med ditt fordon. Se hur långt du kan nå utan att falla ner från banan!

 • Tryck och spring
  Spela
  Tryck och spring
  Spelat 98 gånger

  Hur länge kan du göra så att den här gulliga lilla hunden inte kraschar i det här ändlösa springspelet? Hjälp honom att undvika spikar och andra farliga fällor.

 • Tap the Rat
  Spela
  Tap the Rat
  Spelat 86 gånger

  Råttorna kan inte sluta! Som en hungrig kattunge måste du stoppa dem innan de kommer undan. Tryck på råttan är ett helt nytt spel som testar dina reflexer och din skicklighet!