Trollface Quest Spel

 • Trollface Quest TrollTube
  Trollface Quest TrollTube
  Spelat 973 gånger

  Trolololo! Trollface trollar TrollTube! Hjälp honom att leta efter några oturliga äventyrare och lösa skojiga, småknäppa pussel i ett peka och klicka-spel som kommer få dig att skrika efter mer. Rulla runt på golvet och skratta!

 • Trollface Quest 1
  Trollface Quest 1
  Spelat 2935 gånger

  Om du går i skrattskuggans dal, räds inte trollen.

 • Trollface Quest 2
  Trollface Quest 2
  Spelat 743 gånger

  Locka fram ditt inre troll ... allt handlar om att ha kul.

 • Trollface Quest: Sports
  Trollface Quest: Sports
  Spelat 586 gånger

  Det här trollet tar träning på allvar. Hjälp honom förvandla sin kompis till en riktig biff.

 • Trollface Quest 13
  Trollface Quest 13
  Spelat 540 gånger
 • Troll Face Quest Video Games
  Troll Face Quest Video Games
  Spelat 1011 gånger

  Det senaste galna äventyret med Troll Face Quest är äntligen här! Ge dig ut på en hysterisk resa med kluriga pussel och försök att lösa omöjliga situationer när du spelar de mest berömda videospelskaraktärerna i världshistorien. Vi vill inte skämma ut dem, så vi nämner inga namn, men hjältar från förstapersonsskjutare, italienska rörmokare, fruktälskande ninjor, skrämmande orcher, godisfyllda pussel och oskyldiga testobjekt som fastnat i labb med portaler kommer alla att utsättas för Troll Faces galna upptåg. Hur förstår man sig på en obegriplig värld? Är det du eller världen som är galen? Försök att hålla koll på allt när du tar dig igenom 30 galna nivåer, eller tappa kontrollen när du trollas för femtielfte gången.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 4426 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Trolljakten 2: Pottdrift
  Trolljakten 2: Pottdrift
  Spelat 209 gånger

  Allas favorittroll har lagt vantarna på en mycket mäktig potta. Hur långt han kan ta sig? Det är upp till dig.

 • Trollface Quest Sports
  Trollface Quest Sports
  Spelat 12 gånger

  Utforska en galen värld full av internetmemes i det här vilda och tokiga pusselspelet. Följ med Trollface när du stöter på lolcats och andra berömda ikoner på alla dessa utmanande nivåer.

 • Troll Face Quest Unlucky
  Troll Face Quest Unlucky
  Spelat 0 gånger

  Det här peka & klicka-äventyret är fullt med troll… men olyckor kan lätt hända

 • Troll Face Quest Video Memes
  Troll Face Quest Video Memes
  Spelat 56 gånger

  Trolla karaktärer från dina favoritvideospel i en hysterisk uppföljare!

 • Trollface Quest 4: Winter Olympics
  Trollface Quest 4: Winter Olympics
  Spelat 485 gånger

  Everybody’s fav internet troll is heading to the biggest sporting event in the world. Wanna tag along?

 • Trollface Quest 3
  Trollface Quest 3
  Spelat 154 gånger

  Trollansiktet är tillbaka: du behöver de klurigaste lösningarna för att klara de här pusslen.