Välja kläder-spel

 • Skapa animeavatar
  Skapa animeavatar
  Spelat 2047 gånger

  Skapa din favoritkaraktär eller förvandla dig själv till en i det här nya fantastiska spelet. Släpp lös din kreativitet!

 • Vinterdags med iskalla par
  Vinterdags med iskalla par
  Spelat 1547 gånger

  De här två paren är verkligen coola. De ska på dubbeldejt i en skidstuga. Kan du hjälpa tjejerna att välja varma vinterkläder innan de startar ett snöbollskrig med deras pojkvänner i det här kläder-spelet?

 • Shopaholic: Strandmodeller
  Shopaholic: Strandmodeller
  Spelat 1030 gånger

  Shoppa i ett tropiskt paradis ... Kan det bli bättre? Med ljusa färger och stora tryck är du helt rätt.

 • Gör dig redo med Ellie
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 12066 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Prinsessornas vinterresa
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 4003 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Prinsessor åker skridskor
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 1442 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Mysiga tjejkvällen
  Mysiga tjejkvällen
  Spelat 2199 gånger

  Att ta en promenad i parken var definitivt ett misstag. Det är riktigt kallt ute, vilket är varför dessa tre flickor har beslutat att avbryta sina planer för natten och titta på en film hemma istället. Kan du hjälpa dem att välja några bekväma kläder innan de avnjuter deras avkopplande kväll i detta online-spel?

 • Prinsessans hemliga dejt
  Prinsessans hemliga dejt
  Spelat 1635 gånger

  Den här prinsessan ska på dejt men hon måste göra sina läxor. Hennes styvmamma tycker verkligen att hon ska plugga. Kan du hjälpa prinsessan att välja en gullig utstyrsel och smyga ut innan hon blir upptäckt i det här spelet för tjejer?

 • Prinsessan älskar selfies
  Prinsessan älskar selfies
  Spelat 1204 gånger

  En av den här prinsessans favoritsaker i hela världen är att ta selfies. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska utstyrslar för alla dessa tre aktiviteter så att hon kan ta några bilder? När hon är klar så kan hon träffa sina vänner i det här onlinespelet för tjejer.

 • Equestria-mode
  Equestria-mode
  Spelat 946 gånger

  Equestria-tjejerna vill prova nya kläder. Hjälp dem att hitta en stil som skulle passa i ett modemagasin!

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  Spelat 1480 gånger
 • Prinsessor på maskerad
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 2256 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 1309 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Shopaholic London
  Shopaholic London
  Spelat 853 gånger

  Gör dig redo att shoppa tills du storknar på Londons gator. Det är dags att ta staden med storm!

 • Gravida Prinsessornas Mode
  Gravida Prinsessornas Mode
  Spelat 773 gånger

  Vem av dessa gravida prinsessor är mest rättvis i landet? Det är dags att fatta beslut i detta klä-upp-dig-spel för tjejer. De kommer att gå upp mot varandra i babybula i en modetävling. De behöver din hjälp för att välja rätt klänningar, skor och mycket mer.

 • Prinsessans hemliga önskan
  Prinsessans hemliga önskan
  Spelat 645 gånger

  Den här prinsessan vill träffa en snygg kille och bli kär. En ande kanske kan förverkliga hennes drömmar? Hjälp henne att hitta den magiska lampan och ta reda på hur man kan hitta den perfekta pojkvännen i det här förtrollande spelet för tjejer.

 • Lady Popular
  Lady Popular
  Spelat 3599 gånger

  Utforska en värld av mode och romanser i det här MMO-spelet. Skapa hundratals utstyrslar och tillbehör medan du söker efter ditt livs kärlek och försöker bli den ultimata fashionistan.

 • Parens höstkläder
  Parens höstkläder
  Spelat 1962 gånger

  De här två söta paren letar efter superbekväma kläder som passar perfekt för hösten. Kan du hjälpa dem i det här säsongskläder-spelet?

 • Prinsessor i sagolandet
  Prinsessor i sagolandet
  Spelat 1188 gånger

  Dessa tre prinsessor drömmer om ett sagolikt kungarike fyllt med magi och äventyr. Följ med när de letar efter förtrollande utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. De behöver din hjälp när de utforskar farliga bergstoppar och undersöker en mystisk verkstad.

 • Shopaholic: modeller
  Shopaholic: modeller
  Spelat 873 gånger

  Kan du shoppa dig till framgång som supermodell?

 • Kiyomi Haunterly Dress Up
  Kiyomi Haunterly Dress Up
  Spelat 569 gånger
 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelat 797 gånger

  Folk kan vara väldigt kritiska när det gäller mode. Kan du hjälpa de här prinsessorna att undvika en stilkatastrof när de går på röda mattan i det här klädspelet?

 • Prinssesornas kvinnoförening
  Prinssesornas kvinnoförening
  Spelat 619 gånger

  Dessa fem prinsessor försöker att komma in i sin favoritkvinnoförening och de behöver din hjälp för att göra det. Följ med när de skapar utstyrslar som kommer att imponera på deras framtida föreningssystrar i det här kläder-spelet.

 • Prinsessans mode-uttalande
  Prinsessans mode-uttalande
  Spelat 1048 gånger

  Dessa tre prinsessor har en magisk semester. Tyvärr känner sig en av dem sig riktigt sömnig efter en lång resa till den tropiska resorten där de håller till. Kan du hjälpa hennes vän att göra en dryck som kommer att få henne att vakna upp i detta förtrollande online spel? Hon kommer också att behöva lite hjälp att välja en outfit.

 • The Fashion Celebrity Challenge
  The Fashion Celebrity Challenge
  Spelat 819 gånger

  Den här berömda kändisen letar efter coola kläder som passar överallt, från stranden till röda mattan. Kan du hjälpa henne att designa dem i det här kläder-spelet?

 • Private Party For Princesses
  Private Party For Princesses
  Spelat 1570 gånger

  Dessa tre prinsessor är reda att visa upp sina favoritkläder på den populära hemsidan Tumblr. Hjälp dem att klä upp sig och ta några fantastiska bilder i detta tjejspel.

 • Förberedelser inför rockkonserten
  Förberedelser inför rockkonserten
  Spelat 632 gånger

  Den här berömda gitarristen ska precis sätta igång sin nya turné med en viktig konsert. Kan du hjälpa henne att göra sig redo i det här kläder-spelet? Följ med när hon väljer rätt smink och en fantastisk utstyrsel som imponerar på alla hennes fans.

 • My Fresh Start Makeover
  My Fresh Start Makeover
  Spelat 1629 gånger

  Den här stackars flickan har precis dumpats av pojkvännen men hon vill inte sitta hemma och tycka synd om sig själv. Hjälp henne att få en nystart med en fantastisk makeover i det här onlinespelet.

 • Prinsessornas skolmode
  Prinsessornas skolmode
  Spelat 771 gånger

  När det handlar om mode vill de här tre prinsessorna vara bäst i klassen. Kan du hjälpa dem att hitta söta utstyrslar och snygga frisyrer som gör att prinsessorna regerar i skolan med stil? Följ med dem i det här skolcoola kläder-spelet.

 • Rolig mammashopping
  Rolig mammashopping
  Spelat 989 gånger

  Den här unga mamman och hennes vänner firar hennes nyfödda bebis. Följ med när de skapar inbjudningar för hennes babyshower, shoppar mammakläder och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 1797 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessornas utbytesresor
  Prinsessornas utbytesresor
  Spelat 1682 gånger

  Dessa två prinsessor utforskar varandras kungariken under sina studentutbytesresor. Anslut till dem medan de talar om sina äventyr och delar sina erfarenheter i detta online spel.

 • Prinsessan ur bekvämlighetszonen
  Prinsessan ur bekvämlighetszonen
  Spelat 1402 gånger

  Bellas vänner har bestämt sig för att få henne att klä sig med mer stil och finess. Kan du hjälpa dem att skapa nya utstyrslar åt henne i det här kläder-spelet för tjejer? Hon skulle verkligen behöva lämna sin bekvämlighetszon!

 • Prinsessorna dansar på gatan
  Prinsessorna dansar på gatan
  Spelat 714 gånger
  • Tjejernas helg i stan
   Tjejernas helg i stan
   Spelat 1226 gånger

   Dessa tre vänner njuter av en avslappnande helg i stan. Hjälp dem att koppla av på ett spa med en makeover innan de väljer vilka kläder de ska ha på sig för en kväll ute på stan i det här onlinespelet för tjejer.

  • Baby Hazel: Påfågeldräkt
   Baby Hazel: Påfågeldräkt
   Spelat 861 gånger

   Den stora maskeradtävlingen närmar sig. Hjälp Hazel att göra klart en glittrande påfågeldräkt.

  • Princess Beach Party
   Princess Beach Party
   Spelat 646 gånger
  • Prinsessan Irene tar en ridtur
   Prinsessan Irene tar en ridtur
   Spelat 992 gånger

   Prinsessan har en fantastisk dag framför sig, men hon behöver din hjälp med att välja kläder ...

  • Shopaholic: New York
   Shopaholic: New York
   Spelat 1972 gånger

   Ingen kan New Yorks gator lika bra som en shopaholic!

  • Prinsessornas vinterfotografering
   Prinsessornas vinterfotografering
   Spelat 626 gånger

   Den här kungliga trion gör sig redo för vinterfotografering. De kommer att pryda omslagen på världens hetaste modetidningar och behöver din hjälp med att välja kläder. Kan du hjälpa dem i det här kläder-spelet?

  • BFF:s omklädningsrum
   BFF:s omklädningsrum
   Spelat 1723 gånger

   Dessa två tjejer är bästisar och älskar att hjälpa varandra att skapa utstyrslar. Följ med när de skapar nya stilar i det här kläder-spelet.

  • Prinsessorna är rockstjärnor
   Prinsessorna är rockstjärnor
   Spelat 1118 gånger

   Hjälp de rockiga kungligheterna att göra sig redo för showen. Från vågade frisyrer till coola kläder är du ansvarig för hur de ser ut på scenen, i det här rockande kläder- och makeover-spelet. Du väljer till och med vilka instrument de ska spela!

  • Celebrity Look Challenge
   Celebrity Look Challenge
   Spelat 1322 gånger

   Alla dessa kändisar älskar mode! Kan du återskapa några av deras coolaste och mest berömda utstyrslar i detta makeover-spel?

  • Elizas bok med höstmode
   Elizas bok med höstmode
   Spelat 1059 gånger

   Elizas vänner i skolan är superavundsjuka på hennes fantastiska höstkläder. Hon är redo att inspirera dem med deras egna säsongsstilar. Följ med Eliza när hon delar med sig med hennes modebok i det här makeover-spelet.

  • Sommar- och vinterkläder
   Sommar- och vinterkläder
   Spelat 1779 gånger

   Den här trendiga tonåringen letar efter tre utstyrslar. Hon behöver en för sommaren och två som är bekväma och varma under vintermånaderna. Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

  • Det perfekta college-paret
   Det perfekta college-paret
   Spelat 1245 gånger

   De vackra college-paren måste se perfekta ut. Välj coola kläder och accessoarer åt dem! Bestäm vilket par som förtjänar att krönas till kung och drottning av college-mode!