• Fireboy and Watergirl 5: Element
  Spela
  Fireboy and Watergirl 5: Element
  Spelat 25297 gånger

  Fireboy och Watergirl ska påbörja ännu ett spännande äventyr där de samlar in massor av dyrbara ädelstenar. Deras första anhalt är det mystiska skogstemplet. Följ med dem på deras fantastiska resa i detta plattformsspel.

 • Mirakelvatten
  Spela
  Mirakelvatten
  Spelat 3395 gånger

  Vivian har spenderat flera år med att leta efter en magisk fontän i skogarna i det här förtrollande kungariket. Fontänen kanske kan bota hennes farfars sjukdom. Hon tror att hon hittat den bakom portarna till en mystisk kyrka. Kan du hjälpa henne att hämta vatten från den magiska fontänen i det här hitta föremål-spelet?

 • Prinsessornas övernattning under havet
  Spela
  Prinsessornas övernattning under havet
  Spelat 3067 gånger

  Den här sjöjungfruprinsessan lever i ett kungarike under havet och vill ha en övernattningsfest för alla hennes vänner på land. Är det ens möjligt? Självklart! Hon har en magisk dryck som hon kan dela med sina vänner. Följ med dessa coola kungligheter på en rolig kväll under havet i det här spelet för tjejer.

 • Battleboats.Io
  Spela
  Battleboats.Io
  Spelat 2340 gånger

  Kan du försvara dessa vatten? Följ med spelare från hela världen när du tävlar om att härska över haven i det här io-spelet. Samla på resurser, skydda din bas och besegra dina fienders båtar med häftiga minor och grymma kanoner.

 • Fireboy & Watergirl: Treasure Hunt
  Spela
  Fireboy & Watergirl: Treasure Hunt
  Spelat 1457 gånger
 • Fiska: Troféjakt
  Spela
  Fiska: Troféjakt
  Spelat 1193 gånger

  Nitton olika nivåer och lika många utmaningar väntar dig i det här fiskespelet. Kan du fånga en fisk som imponerar på dina vänner och ger dig en trofé? Det är dags att ta reda på det!

 • Båtstrid
  Spela
  Båtstrid
  Spelat 1058 gånger

  En intensiv strid ska precis börja! Placera ut alla skepp strategiskt på spelplanen i den här versionen av det klassiska militära strategispelet. Du kan utmana en vän eller datorn. Kan du förstöra deras flotta innan de sänker alla dina skepp, ubåtar och mycket mer?

 • Vattenskotermani
  Spela
  Vattenskotermani
  Spelat 1025 gånger

  Kommer du ta dig först till mållinjerna på alla dessa spännande banor? Välj en cool vattenskoter och kör förbi dina motståndare. Du kan tävla mot datorn eller spelare från hela världen i det här vilda racingspelet för flera spelare.

 • Lätta på vattentrycket
  Spela
  Lätta på vattentrycket
  Spelat 958 gånger

  Rören i alla dessa utmanande nivåer är i en enda röra. Kan du sätta ihop dem och se till att vattnet går i rätt riktning? Den här stackars rörmokaren behöver verkligen all den hjälp han kan få i detta pusselspel.

 • Fire and Water: Geometry Dash
  Spela
  Fire and Water: Geometry Dash
  Spelat 720 gånger

  Det här lilla blocket är ute på ett spännande äventyr genom en grotta fylld av lava och vatten. För att överleva farorna måste han förvandla sig själv på ett ögonblick. Kan du hjälpa honom att kontrollera eld och vatten i det här fantastiskt intensiva och actionfyllda springspelet?

 • Isfiske
  Spela
  Isfiske
  Spelat 604 gånger

  Det är en perfekt morgon för isfiske i det här coola spelet. Plocka fram din utrustning och gå till sjön för att landa dagens fångst. Men först måste du välja en bra fiskeplats.

 • Fiska snabbt
  Spela
  Fiska snabbt
  Spelat 527 gånger

  Den här unga fiskaren vill fånga massvis med fisk. Undvik hajarna när du kastar ner linan i det här roliga och spännande fiskespelet.

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 515 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Vi går och fiskar
  Spela
  Vi går och fiskar
  Spelat 508 gånger

  Det är dags att kasta ut fiskelinan och fånga en färsk och fin firre!

 • Båtfärd
  Spela
  Båtfärd
  Spelat 472 gånger

  Styr din motorbåt i rätt riktning och överlista de andra förarna i det här fantastiska 3D-racerspelet. Utforska smala flodkrökar och tjäna ihop pengar som du kan spendera på din nya motorbåt. Gillar du racerbåtar kommer du att älska det här spelet!

 • Min förtrollade sjöhäst
  Spela
  Min förtrollade sjöhäst
  Spelat 445 gånger

  Den här magiska prinsessan har varit ute på äventyr så att hennes sjöhästs krypin vid stranden har blivit lite nedgånget på sistone. Kan du hjälpa henne att fräscha upp det innan hon ger sitt förtrollade husdjur ett bad i detta onlinespel?

 • Fiskemästare
  Spela
  Fiskemästare
  Spelat 434 gånger

  Det är inte lätt att bli en berömd fiskare, särskilt inte när du försöker fånga de här svårflörtade fiskarna. Har du vad som krävs för att bli en mästare i det här söta fiskespelet?

 • Boat Simulator
  Spela
  Boat Simulator
  Spelat 407 gånger

  Det kan vara riktigt skoj att köra en båt, men det är ännu häftigare att manövrera en ubåt eller ett gigantiskt slagskepp! Prova på dem alla i detta 3D-simuleringsspel. De är fulltankade och redo att ge sig ut på denna majestätiska sjö.

 • Prinsessornas undervattensäventyr
  Spela
  Prinsessornas undervattensäventyr
  Spelat 387 gånger

  Även kungariken under havsytan har några riktigt bra butiker och många av världens coolaste stilar. Följ med dessa tre sjöjungfruprinsessor medan de väljer ut några nya frisyrer och fantastiska outfits i det här onlinebaserade makeover- och klädspelet.

 • Lake Fishing 2
  Spela
  Lake Fishing 2
  Spelat 328 gånger

  När du inte kan fly bort från kontoret, fly bort på kontoret. Omedelbart fiskelugn garanterad!

 • Water Splash
  Spela
  Water Splash
  Spelat 315 gånger

  Du kan splasha rejält i detta match 3 pusselspel. Följ med denna modiga utter och hans vänner medan de försöker rädda en grupp av bedårande ankor samtidigt som de försöker att stoppa en super girig skurk.

 • Tjejerna gillar vattenmeloner
  Spela
  Tjejerna gillar vattenmeloner
  Spelat 296 gånger

  De här snygga tjejerna firar sommaren med några riktigt komiska vattenmelonmönster i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa kläder, inredning och mycket mer, där alla har sin favoritfrukt?

 • Klä vattendrottningen
  Spela
  Klä vattendrottningen
  Spelat 254 gånger

  Den mystiska vattendrottningen återfinns i folksagor och legender. Hur tror du att hon ser ut?

 • Kayaking Down
  Spela
  Kayaking Down
  Spelat 199 gånger

  Kajaktävlingen i det här klassiska sportspelet är superintensiv! Kan du vara smartare och klara dig längre än dina motståndare? Undvik stenar och andra spelare när du tar dig till mållinjen.

 • Fisksimulator
  Spela
  Fisksimulator
  Spelat 195 gånger

  Du kan testa olika fiskespön och beten i detta realistiska fiskesimuleringsspel. Kommer du att fånga en stor fisk och vinna en fantastisk trofé?

 • Fishing Day
  Spela
  Fishing Day
  Spelat 160 gånger

  Det är en perfekt dag för att fiska men du har bara tre krokar! Fånga fiskar och undvik bomber i det här roliga arkadspelet för familjen Fiskedag!

 • Racerbåtar
  Spela
  Racerbåtar
  Spelat 134 gånger

  Upplev fartfylld action på ett roligt sätt ... i en racerbåt! Kör igenom energicirklar för att få extra fart!

 • Fiskande björn
  Spela
  Fiskande björn
  Spelat 91 gånger

  Hjälp björnmamman att fånga mat till sin unge! Träffa iskuberna med eldklot för att släppa lös ett fiskregn. Du har ett begränsat antal eldklot, men fjädrar och isvägar hjälper dig att klara vissa nivåer. Fånga några fiskar nu!

 • Havsfiske i tropikerna
  Spela
  Havsfiske i tropikerna
  Spelat 73 gånger

  Luta dig tillbaka och res runt jorden till världens bästa fiskeplatser i det här fiskespelet med supersnygg grafik. Fånga så stor fisk du kan!

 • Motorbåt
  Spela
  Motorbåt
  Spelat 64 gånger

  Kan du vinna förstapriset i det här vilda racingspelet? Kör på kanalerna och undvik andra båtar när du tävlar för vinst och berömmelse.

 • Havsfiske
  Spela
  Havsfiske
  Spelat 47 gånger

  Man säger att det finns gott om fiskar i havet, men kan du fånga tillräckligt många för att fylla din kvot? Se om du hinner inom tiden i det här intensiva fiskespelet.

 • Båtrush
  Spela
  Båtrush
  Spelat 42 gånger

  Floden är farlig i det här actionspelet. Den är full av piratskepp, strömvirvlar och laserhinder. Men det finns även massvis med värdefulla mynt och stjärnor. Klättra ombord på båten på ett episkt äventyr i dessa farliga vatten. All skatt väntar dig!

 • Flodfiske
  Spela
  Flodfiske
  Spelat 41 gånger

  I det här verklighetstrogna fiskespelet hittar du fem fiskarter och åtta fantastiska fiskeplatser. Njut av de vackra miljöerna och prova olika sorters bete medan du väntar på nästa napp.

 • Fyrverkerier 2: Drakens svans
  Spela
  Fyrverkerier 2: Drakens svans
  Spelat 36 gånger

  Ge dig ut på en jakt efter den legendariska draken när du löser pussel i det här magiska matcha 3-spelet. Kan du snabbt kombinera de färgade fyrverkerierna i rätt ordning?

 • Fiske: Kasta ut linan
  Spela
  Fiske: Kasta ut linan
  Spelat 24 gånger

  De här två fiskarna har ont om bränsle men de tänker återvända hem med massor av fisk. Hjälp dem att fylla båten innan de får soppatorsk!

 • Djuphavsfiske
  Spela
  Djuphavsfiske
  Spelat 22 gånger

  Dyk djupt för att få storfångsten! Fiskarna är värda olika många poäng, ju större fisk desto bättre. Om du fångar två av samma sort får du dubbla poäng.