Voodoo Spel

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 21413 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 20534 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Paper.Io
  Spela
  Paper.Io
  Spelat 16678 gånger

  Kan du överlista och överleva längre än de andra spelarna i det här unika io-spelet? Bygg zoner och skapa vägar och se om du kan lura dina motståndare att krascha in i dem. Men du måste vara uppmärksam. Du sprängs i bitar om du kör in i din egen väg!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 5889 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Eldklot
  Spela
  Eldklot
  Spelat 5439 gånger

  Dessa snurrande torn kommer inte att ödelägga sig själva! Sätt dig bakom spakarna på den här stridsvagnen och spräng bort dem i detta 3D-actionspel. Se n bara till att undvika de rörliga hindren innan du börjar skjuta.

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2238 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 1113 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Helix färghopp
  Spela
  Helix färghopp
  Spelat 561 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen rullande i detta fartfyllda actionspel? Manövrera den nerför tornet och förbi alla de färgstarka plattformarna.

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 332 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Paper.io 2
  Spela
  Paper.io 2
  Spelat 287 gånger

  Hur länge kommer du att kunna spela detta otroligt beroendeframkallande multiplayer-spel? Ditt mål? Ta över så mycket territorium som möjligt innan en annan spelare kommer i din väg. Kommer du att klättra i hierarkierna och till slut att bli kung, eller kommer dina drömmar om erövring att komma till ett olägligt slut?

 • Splat! Pusselrullar
  Spela
  Splat! Pusselrullar
  Spelat 223 gånger

  Dessa målarfärger måste målas över varje tum av dessa labyrinter. Kan du hjälpa dem att täcka all denna mark utan att ta slut i detta rumsliga pusselspel?

 • Hyper spiralhoppet
  Spela
  Hyper spiralhoppet
  Spelat 185 gånger

  Hur länge kommer du att kunna förhindra att denna färg kläms ut i detta 3D-actionspel? Se om du kan manövrera dig förbi alla hinder när den gör sin väg ned för var och en av dessa torn.

 • Perfekt träff
  Spela
  Perfekt träff
  Spelat 172 gånger

  Kan du göra perfekta träffar i alla hinderbanor i detta konstiga och vilda 3D-actionspel? Samla bollar längs med vägen medan du undviker hindren. Du måste få dem alla i hålet i slutet av varje nivå.

 • Plaskande äventyr
  Spela
  Plaskande äventyr
  Spelat 128 gånger

  I havets djup döljer sig många faror bakom varje korallrev. Den här lilla fisken måste simma från en ö till nästa och samla ihop skatter och mynt längs vägen. Undvik attacker från rovfiskar i det fartfyllda arkadspelet. Försök att undkomma så länge du kan och ett Plaskande äventyr nu.

 • Trollkarlen Willy
  Spela
  Trollkarlen Willy
  Spelat 99 gånger

  Banditer har kidnappat kungens döttrar ... och magi är det enda som kan rädda dem.

 • Bollbuff 3D
  Spela
  Bollbuff 3D
  Spelat 80 gånger

  Hur långt kan du komma i detta actionfyllda 3D-spel? Ledsaga din boll längsmed denna farliga bana som är fylld med hinder. Du kan plöja genom de flesta, men se upp! Om din boll träffar ett av de färgade hindren är spelet slut.

 • Orm mot block
  Spela
  Orm mot block
  Spelat 63 gånger

  Den här ormen har en lång resa framför sig. Det enda sättet han kan klara av den är att bli lång själv! Hjälp honom att äta massvis med kraftföremål som gör honom mäktig i det här actionspelet.

 • Tornboll 3D
  Spela
  Tornboll 3D
  Spelat 0 gånger

  Kommer denna boll att klara sig hela vägen till tornens botten i detta onlinebaserade actionspel? Det beror helt på dina färdigheter och reflexer. Du måste röra dig snabbt för att bollen inte ska förstöras av någon av de många hindren.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 0 gånger

  Ta reda på om du kan klara dig genom varje nivå i detta retrodoftande actionspel. Din sfär kan plöja igenom alla hinder som står i dess väg så länge de är av samma färg. Men den exploderar om du stöter ihop med något som har en annan färg.

 • Rugby.io Bollförödelse
  Spela
  Rugby.io Bollförödelse
  Spelat 0 gånger

  Kommer ditt lag göra en massa touchdowns i det här sportspelet? Kämpa dig fram till den sista zonen med bollen medan du undviker de andra spelarna. Du har aldrig möt en online rugbyutmaning som denna!

 • Balls Rotate
  Spela
  Balls Rotate
  Spelat 0 gånger

  Detta pusselspel är lustig labyrint! Klarar du av att få ner alla bollarna i röret på var och en av de 40 utmanande nivåerna? Snurra på labyrinterna tills du lyckas få ut alla bollarna.

 • Läskiga spiralhoppet
  Spela
  Läskiga spiralhoppet
  Spelat 0 gånger

  Denna mystiska varelse är fast besluten att nå botten av var och en av dessa torn. Kan du hjälpa varelsen att klara sina läskiga uppdrag i detta 3D-actionspel? Varelsen kan krossa sig igenom några av de hinder som står i vägen, men den kommer att behöva undvika vissa som kan förstöra varelsen.

 • Twisty Road
  Spela
  Twisty Road
  Spelat 0 gånger

  Kan då få kulan över mållinjen i detta intensiva 3D-racingspel? Här gäller det att ta sig nedför en skev och turbulent hinderbana med branta stup, superskarpa taggar och som fullständigt saknar säkerhetsstandarder!