Roblox-spel - Gå med nu för att spela

GÅ MED NU

Roblox

Flera miljoner spelare utforskar det vidsträckta universumet i Roblox. Är du redo att bli en av dem? Låt fantasin flöda i detta mmorpg-spel. Åk bergochdalbanor, delta i storslagna strider, designa hela världar eller dansa med kompisarna – möjligheterna är oändliga!

GÅ MED NU
thumbnail one

Bli del av en global community som redan är i full färd med att designa och utforska Roblox miljontals olika världar. Det finns ständigt nya äventyr att ge sig ut på, men det går lika bra att bara umgås och chatta med dina vänner om du föredrar det. Det är enkelt att hålla kontakten med de integrerade röst- och gruppchattsystemen!

Roblox har fullt stöd för spel mellan olika plattformar. Med andra ord kan du spela på datorn, Xbox One, VR-headset eller mobila enheter.

thumbnail one

Spel i Roblox

Om du någonsin drömt om att göra dina egna tv-spel eller bara vill skapa en häftig avatar kan du göra det i Roblox. Designa rollspelsriken, skidbackar på snötäckta berg eller hela virtuella världar, sen kan du besöka dem med en skräddarsydd karaktär!

Du kan även prova på spel från andra spelare. Vänta bara tills du får se vilka spännande upplevelser som väntar från världens alla hörn!

thumbnail one

Roblox-studion

Den inlevelserike skaparstudion i Roblox gör det hur kul som helst att skapa egna spel, och helt krångelfritt dessutom. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Designa en arena för en förstapersonsskjutare eller fyll en grotta med lavagropar till ett äventyrsspel. Är du mer lagd åt extremsport? Bygg flygplan åt virtuella skydivehoppare eller knepiga banor åt spelare som inte får nog av offroadracing. Om du föredrar att använda benen till annat än att springa kan du bygga en nattklubb och visa dina bästa moves på det lysande dansgolvet!

Du kan till och med gå med vinst på dina spel. Andra skapare som du tjänar faktiskt pengar på Roblox. Köp i spelet och nytänkande designer kan leda till klirr i kassan! Om du någonsin funderat på hur det vore att jobba som speldesigner har Roblox allt du behöver veta om den karriären.