eGirlGames

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6094 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Princesses: Prom Night Celebration
  Spela
  Princesses: Prom Night Celebration
  Spelat 65 gånger

  Skolårets största kväll ska precis börja! Hjälp de här fyra kungligheterna att välja kläder i Princesses: Prom Night Celebration

  De ska snart skynda iväg till studentbalen, men innan dess behöver de lite modetips. Välj snabbt ut vackra klänningar, snyggt smink och mycket mer i det här välja kläder-spelet.

  Back to School: Princesses Rush och Princesses at a Masquerade är ett par andra suveräna prinsesspel du bör prova på.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt prinsessorna. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 1127 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Prinsessorna på bebispromenad
  Spela
  Prinsessorna på bebispromenad
  Spelat 1554 gånger

  Dessa fyra modemedvetna prinsessor väntar ivrigt på att gå ut med sina barn. Kan du hjälpa dem att välja ut några härliga kläder innan de ger sig iväg? De tänker använda några bärstolar i stället för barnvagnar.

 • 16-årsfesten
  Spela
  16-årsfesten
  Spelat 1251 gånger

  Den här tonåriga superhjältinnan ska fira sin 16-årsdag. Hon är supermodig, men är hon tillräckligt modig att bjuda ut sin kärlek? Ta reda på det när du hjälper henne att välja en utstyrsel och sätter upp partydekorationer för gästerna i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Gravida väninnor
  Spela
  Gravida väninnor
  Spelat 864 gånger

  De här två väninnorna ska snart få barn. Därför har de bestämt sig för att hjälpa varandra att designa barnrum för båda sina nya glädjetillskott i detta onlinespel. Kan du hjälpa dem att välja ut några bekväma dräkter innan de väljer ut de perfekta spjälsängarna, dekorationerna och mycket mer?

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 2695 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Kändisarnas modetävling
  Spela
  Kändisarnas modetävling
  Spelat 4059 gånger

  Vilken av dessa berömda kändisar äger scenen i detta online kläd- och designspel? Du måste hjälpa var och en att skapa den perfekta stilen innan det är dags för dem att delta i en helt fantastisk modetävling.

 • Prinsessor åker skridskor
  Spela
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 12672 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 2049 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?

 • Takfest innan konserten
  Spela
  Takfest innan konserten
  Spelat 1083 gånger

  Ikväll är det en stor konsert, och de här modemedvetna tjejerna ska på en takfest innan den kör igång. Kan du hjälpa dem att välja ut några fantastiska kläder och accessoarer innan deras supercoola kväll börjar i detta kläd- och designspel?

 • Prinsessornas kärlek
  Spela
  Prinsessornas kärlek
  Spelat 2443 gånger

  En snygg kille har precis kommit till prinsessornas favoritkafé. Båda vill vinna hans hjärta i det här romantiska kläder-spelet. Hjälp dem att välja perfekta utstyrslar innan han beställer en latte. Vem av prinsessorna är ämnad att bli hans flickvän?

 • Sisters: Break-Up Plan
  Spela
  Sisters: Break-Up Plan
  Spelat 1462 gånger

  Den här tjejen fick nyss sitt hjärta krossat av sin pojkvän. Kan du hjälpa henne att komma över att de gjort slut i detta onlinebaserade makeover- och designspel? Hon kommer att fokusera på en makeover som ger henne en helt ny stil. Här kan du välja nytt smink åt henne, samt massor av fantastiska kläder och accessoarer.

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 965 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Prinsessornas skolstartsfest
  Spela
  Prinsessornas skolstartsfest
  Spelat 1292 gånger

  Nu är det dags för de här modemedvetna prinsessorna att börja skolan igen! Kan du hjälpa dem att starta det nya året med stil? De ska ha en fantastisk fest, och de vill skapa några riktigt coola outfits inför den i detta kläd- och designspel. Du kan till och med hjälpa dem att välja smink!

 • Prinsessorna: Amors kyssutmaning
  Spela
  Prinsessorna: Amors kyssutmaning
  Spelat 927 gånger

  Amor är på jakt efter några potentiella par som kan behöva hans hjälp! Följ med honom när han hjälper dem att bli kära i detta romantiska onlinespel. Kommer paren att uppleva sin första kyss, eller visar det sig att de är en dålig matchning?

 • Prinsessan återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessan återvänder till skolan
  Spelat 920 gånger

  Hösten är här och ett nytt skolår ska börja. Kan du hjälpa prinsessan att välja inte bara en utan två utstyrslar för hennes första skolvecka i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Prinsessor med tandställning
  Spela
  Prinsessor med tandställning
  Spelat 814 gånger

  Det verkar som om båda dessa prinsessor behöver tandställning. Kan du först se till att laga deras hål i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Öprinsessan: Nagelakuten
  Spela
  Öprinsessan: Nagelakuten
  Spelat 4225 gånger

  I detta sjukvårdssimuleringsspel måste isprinsessan tampas med hemsk fotsvamp! Kan du se till att hon får den hjälp hon behöver innan hon får njuta av en avslappnande pedikyr?

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 30498 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 2393 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Blenda: avkoppling på spat
  Spela
  Blenda: avkoppling på spat
  Spelat 3883 gånger

  Blenda har haft en stressig vecka så hon bestämde sig för att ta en tur till sitt favoritspa. Kan du hjälpa henne att koppla av och samla nya krafter med en massage och en snabb makeover? Du kan ge henne snygga kläder och riktigt häftigt smink i detta onlinespel för tjejer.

 • Prinsessornas korsettmode
  Spela
  Prinsessornas korsettmode
  Spelat 451 gånger

  Korsetter var extremt populära under 1800-talet. Nu kollar de här prinsessorna in vad deras förfäder tyckte var högsta mode i detta klädspel. Kan du hjälpa var och en av dem att komma i dessa klassiska plagg? Korsetterna kommer att se fantastiska ut med deras favoritsmink och favoritkläder.

 • Prinsessor i Kawaii
  Spela
  Prinsessor i Kawaii
  Spelat 665 gånger

  De här tre prinsessorna kan knappt vänta på att få kolla in de coolaste stilarna från Japan och använda dem medan de skapar nya skoluniformer! Kan du hjälpa dem att få fram en ny Kawaii-inspirerad look i detta kläd- och designspel? Du får välja deras kläder, deras smink och mycket mer!

 • Divor: en vinnande klädstil
  Spela
  Divor: en vinnande klädstil
  Spelat 600 gånger

  Tre coola divor. Tre fantastiska stilar. En onlineutmaning. Vem av dessa eleganta tjejer kan sätta samman den bästa klädstilen i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Fashionista: Weekend Challenge
  Spela
  Fashionista: Weekend Challenge
  Spelat 172 gånger

  Den här tjejens moderiktiga väninna har skapat en rolig och spännande utmaning åt henne den här helgen. Hon måste skapa tre outfits baserade på ett antal fantastiska stilar som hon har valt. Kan du hjälpa henne att ta fram några riktigt fenomenala stilar i detta kläd- och designspel?

 • Girls Traveling Around the World
  Spela
  Girls Traveling Around the World
  Spelat 1602 gånger

  De här tre tjejerna ska snart åka på en semester jorden runt. De kommer att behöva massor av fantastiska kläder och accessoarer inför denna spännande resa. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska packa i detta globetrotterdoftande kläd- och designspel?

 • Resekompisar
  Spela
  Resekompisar
  Spelat 821 gånger

  Nu är det dags för dessa två bästa vänner att sticka iväg på sin nästa semester. De älskar att resa tillsammans. Kan du hjälpa dem att välja ut några bra kläder och smink inför resan i detta onlinebaserade klädspel?

 • Prinsessornas färgroulette
  Spela
  Prinsessornas färgroulette
  Spelat 1054 gånger

  Vilka färger dyker upp när de här prinsessorna snurrar på modehjulet? Ta reda på det i det här coola kläd- och designspelet. De måste skapa outfits med just de färgerna. Kan du hjälpa dem att fixa till några flärdfulla stilar?

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 1373 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • Min bästa väns bröllop
  Spela
  Min bästa väns bröllop
  Spelat 3343 gånger

  Den här tjejens bästis ska strax gifta sig, och de förbereder saker inför hennes stora dag. Kan du hjälpa dem att se till att allt blir helt perfekt i det här kläd- och designspelet? De måste fortfarande välja ut sina klänningar, få manikyr och sätta upp en mängd vackra dekorationer.

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 416 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Tokyo och London: prinsessornas modeval
  Spela
  Tokyo och London: prinsessornas modeval
  Spelat 402 gånger

  Dessa prinsessor kollar in de senaste modetrenderna i två häftiga storstäder. Följ med när de provar på coola kläder från Tokyo och London i det här häftiga kläder-spelet för tjejer.

 • Brudtärnornas krig
  Spela
  Brudtärnornas krig
  Spelat 771 gånger

  Alla fyra av dessa brudtärnor försöker överträffa varandra i detta helgalna kläd- och bröllopsspel. Kan du hjälpa var och en av dem att skapa den perfekta stilen inför deras väns kommande bröllop? Vem ser bäst ut? Allt beror på dig!

 • Prinsessornas höstselfies
  Spela
  Prinsessornas höstselfies
  Spelat 1896 gånger

  Hösten är i full gång, och de här tre prinsessorna är fast beslutna att få till den perfekta selfien för säsongen. Kan du hjälpa dem genom att designa några fantastiska kläder åt dem? Välj ut sagolikt smink innan du väljer ut några ursnygga tröjor och andra plagg som de kan bära. När du är klar kan du fota dem under trädkronorna i deras favoritpark.

 • Prinsessorna väntar på jultomten
  Spela
  Prinsessorna väntar på jultomten
  Spelat 740 gånger

  Dessa prinsessor har alltid velat träffa jultomten. Därför planerar de att stanna uppe sent denna jul och hälsa honom när han anländer. Följ med när de bakar kakor och väntar på att tomten ska komma nerför skorstenen i det här julspelet för tjejer online.