• Prinsessor tränar tillsammans
  Spela
  Prinsessor tränar tillsammans
  Spelat 7833 gånger

  Dessa två prinsessor vill vara i bra form och äta rätt. De skulle behöva din hjälp med att skapa hälsosamma måltider, förbereda goda smoothies och välja coola träningskläder.

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 7443 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spela
  Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spelat 6209 gånger

  Det är dags för en shoppingrunda men dessa trendiga prinsessor måste hålla sig inom en budget. Kan du hjälpa dem att köpa så många gulliga utstyrslar och fantastiska accessoarer som möjligt i det här kläder- och shoppingspelet online?

 • Serenas dejtkväll
  Spela
  Serenas dejtkväll
  Spelat 4099 gånger

  Serena ska på dejt med sin kärlek ikväll men hon är försenad! Hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig eller vilket smink hon ska välja. Kan du hjälpa henne att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessor åker rullskridskor
  Spela
  Prinsessor åker rullskridskor
  Spelat 3791 gånger

  Det är en solig eftermiddag och vädret är perfekt för att åka rullskridskor. Dessa tre prinsessor ska sätta på sig sina skridskor och dra iväg till parken, men vilka kläder ska de ha på sig? Hjälp dem att välja i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Ellies futuristiska kläder
  Spela
  Ellies futuristiska kläder
  Spelat 3489 gånger

  Ellie är redo för en värld med futuristiskt mode och du är inbjuden att följa med. Hjälp henne med modetips när hon letar efter kostymer från science fiction-filmer som hon älskar i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Blenda: avkoppling på spat
  Spela
  Blenda: avkoppling på spat
  Spelat 3298 gånger

  Blenda har haft en stressig vecka så hon bestämde sig för att ta en tur till sitt favoritspa. Kan du hjälpa henne att koppla av och samla nya krafter med en massage och en snabb makeover? Du kan ge henne snygga kläder och riktigt häftigt smink i detta onlinespel för tjejer.

 • Prinsessor på stan
  Spela
  Prinsessor på stan
  Spelat 2638 gånger

  Tre prinsessor är på väg till stan för en superrolig eftermiddag. Men vad ska de ha på sig? Hjälp dem att välja snygga utstyrslar innan de lämnar slottet i det här förtrollande kläder-spelet för tjejer

 • BFF's guide för att göra slut
  Spela
  BFF's guide för att göra slut
  Spelat 2382 gånger

  Liv gjorde precis slut med sin pojkvän! Kan du följa med hennes BFF medan de hjälper henne att komma över honom i detta onlinespel? Hon ska torka sina tårar, få en makeover, hitta några nya kläder, och mer.

 • Ellie ska bli mamma
  Spela
  Ellie ska bli mamma
  Spelat 2107 gånger

  Ellie har precis fått reda på att hon är gravid! Nu har hon massvis med saker att göra. Hon måste berätta om de stora nyheterna för alla, göra om ett av sovrummen till ett barnrum och så mycket mer! Ellie skulle minst sagt behöva din hjälp i det här design- och mammaspelet för tjejer.

 • Prinsessornas kärlek
  Spela
  Prinsessornas kärlek
  Spelat 2044 gånger

  En snygg kille har precis kommit till prinsessornas favoritkafé. Båda vill vinna hans hjärta i det här romantiska kläder-spelet. Hjälp dem att välja perfekta utstyrslar innan han beställer en latte. Vem av prinsessorna är ämnad att bli hans flickvän?

 • Mitt perfekta sovrum
  Spela
  Mitt perfekta sovrum
  Spelat 1974 gånger

  Anna och hennes vänner tänker ändra inredningen i sina sovrum i detta onlinebaserade designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa coola kuddar, dekorationer och andra supersuveräna grejer? De vill dessutom att deras sovrum ska vara söta och bekväma!

 • Föreningstjejer: Rolig fest
  Spela
  Föreningstjejer: Rolig fest
  Spelat 1713 gånger

  Det är dags för fest för dessa föreningstjejer. Ledigheten är över, de har just inlämnat in sin sista tentor, och nu är de redo att fira. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder och accessoarer i detta klädspel?

 • Designa min myströja
  Spela
  Designa min myströja
  Spelat 1684 gånger

  De här tre tjejerna är på jakt efter några nya tröjor som både är bekväma och supersnygga! Kan du skapa några i den virtuella studion som finns i detta kläd- och designspel? Här väljer du också ut några coola kjolar och accessoarer åt tjejerna, vilket verkligen ger dem en enhetlig look.

 • Modeberoende prinsessor
  Spela
  Modeberoende prinsessor
  Spelat 1657 gånger

  De här fem prinsessorna gillar verkligen mode. Följ med dem när de ska kolla in de senaste stilarna i detta klädspel. De kan sannerligen behöva dina råd medan de designar sina senaste outfits.

 • Bästisars yogaklass
  Spela
  Bästisars yogaklass
  Spelat 1442 gånger

  Dessa bästisar är försenade till yogaklassen! Kan du snabbt hjälpa dem att bestämma sig för vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet online? När de är klara med klassen kan du följa med dem när de lagar ett snabbt och hälsosamt snack.

 • Blonda prinsessans sommarsmink
  Spela
  Blonda prinsessans sommarsmink
  Spelat 1384 gånger

  Sommaren tar aldrig slut i det här makeover-spelet för tjejer. Kan du hjälpa den snygga prinsessan att bestämma sig för vilken typ av smink hon ska ha på sig?

 • Prinsessorna: Ta hand om hundvalpar
  Spela
  Prinsessorna: Ta hand om hundvalpar
  Spelat 1337 gånger

  Den här prinsessan var på väg hem när hon hittade inte bara en, utan två, förlorade valpar! De kan verkligen använda lite TLC. Kan du hjälpa henne och hennes vän att behandla deras skador, ge dem ett bad och mer i detta bedårande simuleringsspel?

 • Prinsessorna planerar bröllop
  Spela
  Prinsessorna planerar bröllop
  Spelat 1304 gånger

  De här drottninglika brudarna har funderat på vem som ska vara deras bröllopsplanerare under kommande ceremonier. Du kanske skulle passa perfekt? Visa upp dina modefärdigheter i detta brudbaserade kläd- och designspel.

 • Prinsessornas modespel
  Spela
  Prinsessornas modespel
  Spelat 1228 gånger

  Dessa två snygga prinsessor utmanar varandra på en rolig och underbar modetävling. Den ena kommer att välja den perfekta vinterutstyrseln och den andra väljer en utstyrsel som är perfekt för sommaren. Kan hjälpa till att bestämma vem som kommer att vinna genom att ge dem råd för vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • DJ-systrar
  Spela
  DJ-systrar
  Spelat 1214 gånger

  De är systrar, de är DJ:er och de har en stor konsert ikväll. Kan du hjälpa dem att välja häftiga utstyrslar innan de går på scen? De behöver även din hjälp med att mixa kvällens första låt i det här fantastiska onlinespelet för tjejer.

 • Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spela
  Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spelat 1197 gånger

  Skönheten flyttade bara till en ny stad, och hennes första skoldag är snart här. Kan du hjälpa henne att klä upp sig för att imponera i detta onlinespel? Hon kommer att samarbeta med sin nya vän Aura för att skapa några fantastiska stilar.

 • Prinsessornas mysiga och gulliga kläder
  Spela
  Prinsessornas mysiga och gulliga kläder
  Spelat 1196 gånger

  Vintern är här och prinsessorna firar julen med mysiga och gulliga kläder och massvis med varm choklad. Kan du bestämma vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Spa på stranden
  Spela
  Spa på stranden
  Spelat 1178 gånger

  Detta modelejon anlände precis till en exklusiv badort. Kan du hjälpa henne att koppla av i sitt lyxiga spa i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hon vill njuta av jacuzzin, få en pedikyr och mycket mer.

 • Prinsessorna: Glittriga brudtärnor
  Spela
  Prinsessorna: Glittriga brudtärnor
  Spelat 1171 gånger

  Vid detta eleganta bröllop måste alla gäster ha glittrande kläder. Därför vill dessa två prinsessor se till att deras brudtärna klär sig som stjärnor på himlen. Kan du hjälpa dem att välja de perfekta klänningarna innan de börjar sätta på sminket i detta bröllopsspel för tjejer?

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1110 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Öprinsessan: Nagelakuten
  Spela
  Öprinsessan: Nagelakuten
  Spelat 1107 gånger

  I detta sjukvårdssimuleringsspel måste isprinsessan tampas med hemsk fotsvamp! Kan du se till att hon får den hjälp hon behöver innan hon får njuta av en avslappnande pedikyr?

 • Bästisar: Snygga orkidéer
  Spela
  Bästisar: Snygga orkidéer
  Spelat 1080 gånger

  Orkidéer är några av världens vackraste blommor. Följ med dessa två bästisar när de skapar några supersöta outfits med dessa i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Men först måste de välja ut strålande smink.

 • Prinsessornas mysiga stickmönster
  Spela
  Prinsessornas mysiga stickmönster
  Spelat 1038 gånger

  Rapunzel och hennes vänner är redo att visa upp sina favoritstickmönster, klänningar och mycket mer. Men vilka ska de ha på sig? Du kan hjälpa dem att bestämma sig i det här vintriga kläder-spelet för tjejer.

 • Ellie 4 årstider
  Spela
  Ellie 4 årstider
  Spelat 1035 gånger

  Ellie letar efter några fantastiska säsongsutseenden i detta online klä-upp-spel. Kan du hjälpa henne att designa några outfits och frisyrer som passar för varje årstid? Hon behöver något som är elegant och varmt för vintertid och en outfit som är fräsch och cool under sommarmånaderna.

 • Prinsessornas bröllop: tropiskt tema
  Spela
  Prinsessornas bröllop: tropiskt tema
  Spelat 1022 gånger

  Inte bara en, utan två prinsessor kommer att gifta sig i detta bröllopsspel! Men vilka brudklänningar ska de ha på sig? Hjälp dem att bestämma sig, och hitta dessutom smink som passar perfekt med klänningarna. Men gör det snabbt! Båda deras bröllopsceremonier är på väg att börja!

 • Girl power stil-utmaning
  Spela
  Girl power stil-utmaning
  Spelat 1007 gånger

  Två tjejer samarbetar för att ta sig an en spännande modeutmaning. Kan du hjälpa dem att använda sin modeförmåga för att skapa fantastiska stilar? De måste välja rätt smink och utstyrslar för att verkligen visa upp sin girl power i det här kläder-spelet online.

 • Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spela
  Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spelat 991 gånger

  En av de här snygga prinsessornas bästa vän ska gifta sig. Hon har bett dem att välja ut egna brudtärnekläder inför den stora dagen. Kan du hjälpa dem att plocka ut några eleganta kjolar, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Mammamode till prinsessorna
  Spela
  Mammamode till prinsessorna
  Spelat 975 gånger

  Bara för att dessa prinsessor snart ska bli mammor betyder inte det att de tänker undvika de allra senaste stilarna! Välj ut ett gäng fantastiska kläder och accessoarer åt dem i detta klädspel.

 • Prinsessor är andraårsstudenter
  Spela
  Prinsessor är andraårsstudenter
  Spelat 958 gånger

  Dessa tre prinsessor har njutit av skollovet men nu är det dags att återvända till skolan. De är andraårsstudenter i år så de måste verkligen se hur snygga ut som helst. Kan du hjälpa dem att skapa coola stilar i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 955 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?