Five Nights at Freddy's

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 100870 gånger
 • Clown Nights
  Spela
  Clown Nights
  Spelat 22030 gånger

  Glada nyheter: Du har fått jobb på cirkusen. Tråkiga nyheter: Du kommer att få jobba natt och måste ta med alla psykotiska clowner. Hur länge överlever du i det här galna onlinespelet?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 21310 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 18913 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16476 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 13719 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 9996 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • Flykten från skräckhuset
  Spela
  Flykten från skräckhuset
  Spelat 9885 gånger

  Hur länge kan du överleva i det farliga huset som är fullt av fabulöst läskiga faror? Gör ditt bästa för att undvika alla farliga föremål som finns i huset i det här spännande actionspelet. Hoppas att batterierna till ficklampan inte tar slut!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 8110 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 7752 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spela
  FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelat 7330 gånger

  Är du redo att skapa en kväll på den här ikoniska och helt skrämmande pizzerian? Experimentera med inställningarna på alla de dödliga robotarna innan du tar dig an all action som det här onlinespelet erbjuder.

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 5728 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spela
  TJOC: The Joy Of Creation
  Spelat 5213 gånger

  Roboten Freddy och hans vilda gäng är tillbaka! Du är inlåst i ett mörkt kontor men det är bara en tidsfråga innan de bryter in och attackerar dig. Blända dem med din ficklampa och försök att överleva så länge som möjligt i det här skräckspelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spela
  Five Nights at Freddy's 5
  Spelat 2554 gånger

  De rysliga spratten verkar aldrig ta slut på världens mest skrämmande pizzeria. Kan du överleva ytterligare fem nätter i säkerhetsrummet? Både datorn och säkerhetskamerorna verkar vara satta ur spel, och ingen vet vad som rör sig genom restaurangens korridorer. Ta reda på om du kan leva tillräckligt länge för att kunna njuta av helgen i detta hiskeliga överlevnadsspel.

 • Freddys skräckfabrik
  Spela
  Freddys skräckfabrik
  Spelat 2328 gånger

  Passa ihop den galna Freddys kroppsdelar och tjäna ihop till nya läskiga delar. Skynda dig, tiden är snart ute i Freddys skräckfabrik!

 • 5 Nights Mega Parking
  Spela
  5 Nights Mega Parking
  Spelat 1968 gånger

  Spela 5 Nights Mega Parking gratis nu och kör genom skrämmande gränder i samma stil som Freddy Fazbear! Slutför dina uppdrag och undvik att krocka med mörka och farliga föremål samtidigt som du tjänar pengar! Sätt din förarskicklighet på prov under 5 nätter.

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1148 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spela
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelat 1027 gånger

  Två av internets största skurkar ska nu mötas öga mot öga för en storslagen kamp. Vilket monster kommer att vinna? Samarbeta med en av dessa ökända skurkar medan de utkämpar sitt slagsmål i detta fasansfulla 3D-actionspel.

 • Five Fights at Freddy's
  Spela
  Five Fights at Freddy's
  Spelat 771 gånger

  De läskiga robotarna från den berömda skräckserien har börjat slåss mot varandra! Välj favoritrobot och gör dig redo för strid i det här galna fajtingspelet.

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelat 736 gånger

  Den oändliga skräcken i världens läskigaste pizzeria når en helt ny nivå! Anpassa de skrämmande hijinks i denna versionen av ett av världens mest populära och läskiga, onlinespel. Välj animatroniska critters som plågar dig under ditt nästa kyrkogårdskift, samtidigt som du ställer in svårigheten innan du testar nya verktyg för att jaga bort dem.

 • Springtraps vilda framfart
  Spela
  Springtraps vilda framfart
  Spelat 311 gånger

  Springtrap, den förtvivlade roboten, är ursinnig! Han är trött på att vara inlåst i en spelbutik och tänker orsaka så mycket förstörelse han kan. Hur långt kan Springtrap gå? Kan han besegra sina fiender med rätt vapen? Och kan han befria Phantom Freddy och sina vänner? Få kraften i Faz vara med dig!

 • Freddy Nightmare Run
  Spela
  Freddy Nightmare Run
  Spelat 57 gånger