Idea Studio

 • Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spela
  Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spelat 850 gånger

  Fyra skurkar. Fyra prinsessor. Vilken grupp kommer att gå segrande ur striden i detta onlinebaserade klädspel? Samarbeta med båda sidorna medan de tävlar om att få styra skolan med några helt fantastiska frisyrer, kläder och mycket mer!

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5531 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Häxans stilar: nu och då
  Spela
  Häxans stilar: nu och då
  Spelat 1691 gånger

  Den här snygga häxan ser tillbaka på alla coola moden som hon haft på sig under åren. Följ med när hon provar på några klänningar som var inne på 1800-talet, och några nyare också. Kan du hjälpa henne att designa en utstyrsel för Halloween som slår samman en klassisk stil med en modern stil i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4916 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3591 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 132649 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 2380 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Ledigt mode för helgen
  Spela
  Ledigt mode för helgen
  Spelat 3922 gånger

  Dessa två snygga tjejer ska prova på en ledig stil i helgen. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka bekväma och avslappnande utstyrslar de ska på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Mitt Halloween-smink
  Spela
  Mitt Halloween-smink
  Spelat 1117 gånger

  Den här snygga tjejen har helt glömt bort Halloween i år. Hon måste göra sig redo snabbt! Kan du hjälpa henne att välja den perfekta klänningen och lite smink som gör att hon ser både demonisk och vacker ut i det här helgkläder-spelet för tjejer

 • Ladybirds hemliga identitet
  Spela
  Ladybirds hemliga identitet
  Spelat 2301 gånger

  De berömda franska superhjältarna Ladybird och Black Cat ska äntligen träffas personligen. De ska avslöja varandras hemligheter för varandra, men först måste Ladybird lista ut var de ska träffas genom att lösa ett pussel. Kan du hjälpa henne att hitta svaren och bestämma vad hon ska ha på sig i det här onlinespelet?

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1998 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 16722 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 18654 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 2042 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 6257 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Monster College Cosplay
  Spela
  Monster College Cosplay
  Spelat 808 gånger

  Dessa tjejer ska gå till en obehaglig och cool fest ikväll. Det är därför var och en väljer en kostym som gör dem snyggt ghoulish! Kan du hjälpa dem att njuta av en cosplay-kväll medan de låtsas vara deras favoritmonster i detta online klä-upp spel för tjejer?

 • Popularitetstävling på skolan
  Spela
  Popularitetstävling på skolan
  Spelat 1889 gånger

  Dessa två snygga studenter är finalister i en popularitetsstävling. Vem kommer att regera på skolan? Följ med när de förbereder sig inför finalen med fantastiska makeovers i det här onlinespelet för tjejer.

 • Min mangakaraktär
  Spela
  Min mangakaraktär
  Spelat 1277 gånger

  Du kan skapa ditt eget mangakaraktär i detta online designspel. Vilken typ av näsa borde de ha? Borde de vara glada eller lite mer mystiska? Viktigast av allt, vilken typ av outfit kommer de att ha på sig? Du får bestämma allt detta och mer.

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1462 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Superhjältinnan på nya äventyr
  Spela
  Superhjältinnan på nya äventyr
  Spelat 759 gånger

  Den här unga superhjältinnans värdefulla anteckningsbok är försvunnen och hon är sen till skolan! Ska hon sätta på sig sin kostym och leta efter den eller ska hon gå till skolan? Hjälp henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här spännande onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5894 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 40276 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Bröllopsdrama
  Spela
  Bröllopsdrama
  Spelat 1972 gånger

  Bröllopsklockorna är planerade att ringa för den här unga bruden idag, men en av hennes vänner är fast besluten att förstöra allt! Vilken tjej kommer att vinna brudgummens hjärta i detta upprörande uppklädnads- och bröllopsspel?

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1743 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Prinsessornas vårtrender
  Spela
  Prinsessornas vårtrender
  Spelat 1643 gånger

  Det är dags för dessa trendiga kungligheter att kolla in vårens coolaste trender. Följ med när de provar på det senaste modet och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Bästisarnas hemmakväll
  Spela
  Bästisarnas hemmakväll
  Spelat 1919 gånger

  Dessa bästisar vill stanna hemma ikväll men inte för att titta på film. Istället vill de ha en rolig frågesport, experimentera med nytt smink och klä sig med sina favoritutstyrslar. Följ med dem i det här onlinespelet för tjejer.

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 6043 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Året runt fashionista: Annie
  Spela
  Året runt fashionista: Annie
  Spelat 1434 gånger

  Annie är inte bara en fashionista på vissa speciella veckodagar eller månader. Hon älskar mode året runt! Kan du hjälpa henne att utforma massor av underbara outfits med teman som "Modern March" och "Mystical May" i detta klä upp spel för tjejer? Hon behöver verkligen dina bästa tips medan hon skapar en kalender för att fira hennes favorit-utseenden!

 • Tjejernas sommarlov
  Spela
  Tjejernas sommarlov
  Spelat 1888 gånger

  Dessa tre vänner njuter av sommarlovet på en strandort och det är party ikväll. Vad ska de ha på sig? Du får välja åt dem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 850 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Superskurkens flickvän
  Spela
  Superskurkens flickvän
  Spelat 910 gånger

  Åh nej! Den här flickan har blivit kär i en av världens största superskurkar! Kan hennes vänner stoppa henne från att bli en del av hans ondskefulla planer att ta över världen i det här galna onlinespelet? En makeover och en snabb ominredning av hennes hem kanske kan övertyga henne att göra slut med honom innan hon hamnar i fängelset!

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spela
  Princesses: Ice Skating Party
  Spelat 2147 gånger

  I år ska Eliza fira sin födelsedag med ett fantastiskt skridskoparty för alla hennes vänner! Kan du hjälpa dem att välja varma och bekväma kläder innan festen börjar i det här kläder- och designspelet för tjejer? De behöver även din hjälp med dekorationer.

 • Mysiga hösttrender
  Spela
  Mysiga hösttrender
  Spelat 754 gånger

  Innan dessa trendiga kvinnor kan börja njuta av den perfekta hösteftermiddagen måste de välja perfekta höstkläder! Kan du hjälpa dem att skapa tre fantastiska stilar innan de letar efter pumpalattes i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Glam Girls: Gala Prep
  Spela
  Glam Girls: Gala Prep
  Spelat 1706 gånger

  Den årliga modegalan är i helgen och dessa två glamorösa tjejer är inte redo! De behöver din hjälp med att leta efter häftiga, trendiga och fabulösa klänningar i garderoben. Kan du hjälpa till att göra dem helt glamorösa i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 4824 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Paparazzidiva: Sjöjungfruprinsessa
  Spela
  Paparazzidiva: Sjöjungfruprinsessa
  Spelat 1613 gånger

  Sjöjungfruprinsessan har en otroligt fullspäckad eftermiddag framför sig! Hon ska figurera på inte bara ett, utan flera olika tidningsomslag! Kan du hjälpa henne att hitta den perfekta outfiten för vart och ett i detta kläd- och designspel?