Idea Studio

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 4977 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 1466 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 124215 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1934 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Mitt Halloween-smink
  Spela
  Mitt Halloween-smink
  Spelat 950 gånger

  Den här snygga tjejen har helt glömt bort Halloween i år. Hon måste göra sig redo snabbt! Kan du hjälpa henne att välja den perfekta klänningen och lite smink som gör att hon ser både demonisk och vacker ut i det här helgkläder-spelet för tjejer

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5543 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Min mangakaraktär
  Spela
  Min mangakaraktär
  Spelat 939 gånger

  Du kan skapa ditt eget mangakaraktär i detta online designspel. Vilken typ av näsa borde de ha? Borde de vara glada eller lite mer mystiska? Viktigast av allt, vilken typ av outfit kommer de att ha på sig? Du får bestämma allt detta och mer.

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1330 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1123 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1484 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 738 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1206 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 657 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4777 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2709 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Mode för miljoner
  Spela
  Mode för miljoner
  Spelat 13105 gånger

  Skapa en cool och väldigt elegant karaktär medan du tävlar mot andra spelare i detta unika onlinebaserade klädspel. Kan du designa några riktigt fenomenala stilar som passar perfekt för musikfestivaler och en massa andra evenemang? Här kan du verkligen visa upp dina färdigheter inom mode med alla accessoarer, kläder och mycket mer!

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 3421 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Året runt fashionista: Annie
  Spela
  Året runt fashionista: Annie
  Spelat 1091 gånger

  Annie är inte bara en fashionista på vissa speciella veckodagar eller månader. Hon älskar mode året runt! Kan du hjälpa henne att utforma massor av underbara outfits med teman som "Modern March" och "Mystical May" i detta klä upp spel för tjejer? Hon behöver verkligen dina bästa tips medan hon skapar en kalender för att fira hennes favorit-utseenden!

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 1140 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Ellies stil: kawaii och rock
  Spela
  Ellies stil: kawaii och rock
  Spelat 1064 gånger

  Ellie letar efter en perfekt kombination av två stilar. Hon vill skapa en utstyrsel som både rockar och är helt kawaii. Kan du hjälpa henne att mixa och matcha kläder och accessoarer från hennes garderob medan hon designar den perfekta blandningen i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 12384 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 5516 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Tjejernas sommarlov
  Spela
  Tjejernas sommarlov
  Spelat 1604 gånger

  Dessa tre vänner njuter av sommarlovet på en strandort och det är party ikväll. Vad ska de ha på sig? Du får välja åt dem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessan: blyg eller modig
  Spela
  Prinsessan: blyg eller modig
  Spelat 1264 gånger

  Belle skapar tre nya stilar i eftermiddag och behöver din hjälp. Hon vill ha en utstyrsel som representerar hennes blyga sida och en som är mer vågad och utmanande. Den tredje utstyrseln vill hon ska kombinera båda två. Kan du hjälpa henne i det här förtrollande kläder-spelet för tjejer?

 • Monster College Cosplay
  Spela
  Monster College Cosplay
  Spelat 637 gånger

  Dessa tjejer ska gå till en obehaglig och cool fest ikväll. Det är därför var och en väljer en kostym som gör dem snyggt ghoulish! Kan du hjälpa dem att njuta av en cosplay-kväll medan de låtsas vara deras favoritmonster i detta online klä-upp spel för tjejer?

 • Häxans stilar: nu och då
  Spela
  Häxans stilar: nu och då
  Spelat 1301 gånger

  Den här snygga häxan ser tillbaka på alla coola moden som hon haft på sig under åren. Följ med när hon provar på några klänningar som var inne på 1800-talet, och några nyare också. Kan du hjälpa henne att designa en utstyrsel för Halloween som slår samman en klassisk stil med en modern stil i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 969 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Vilken sagofigur är din bästis?
  Spela
  Vilken sagofigur är din bästis?
  Spelat 1452 gånger

  Vem av dessa sagofigurer skulle du vilja hänga med? Gör en rolig frågesport i det här onlinespelet och få reda på svaret. Det kommer att testa din personlighet och utvärdera några av dina favoritsaker för att avgöra vilken berömd hjälte eller skurk som skulle kunna vara din bästis.

 • Prinsessornas vårtrender
  Spela
  Prinsessornas vårtrender
  Spelat 1196 gånger

  Det är dags för dessa trendiga kungligheter att kolla in vårens coolaste trender. Följ med när de provar på det senaste modet och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Vänzon uppklädnad
  Spela
  Vänzon uppklädnad
  Spelat 720 gånger

  Den här tjejen är orolig över att sluta upp i vänszonen! Kan du hjälpa henne att hitta en ny pojkvän som är helt perfekt för henne i detta romantiska uppklädnadsspel? Du kan följa med henne medan hon byter frisyr, avslutar en frågesport och väljer en bra klädsel för sin nästa dejt!

 • Kärleksjakts-profil
  Spela
  Kärleksjakts-profil
  Spelat 678 gånger

  Kan du hjälpa den här fashionabla tjejen att hitta pojkvännen från sina drömmar? Hon använder en dejtingapp för att leta efter kärlek i det här romantiska onlinespelet. Du kan hjälpa hennes vänner medan de ger henne en snabb makeover och tar några fantastiska bilder till hennes profil.

 • Bröllopsdrama
  Spela
  Bröllopsdrama
  Spelat 1364 gånger

  Bröllopsklockorna är planerade att ringa för den här unga bruden idag, men en av hennes vänner är fast besluten att förstöra allt! Vilken tjej kommer att vinna brudgummens hjärta i detta upprörande uppklädnads- och bröllopsspel?

 • Storstadsliv: Gunnel
  Spela
  Storstadsliv: Gunnel
  Spelat 1083 gånger

  Gunnel anpassar sig fortfarande till sitt nya liv och karriär i storstaden. Kan du hjälpa henne att välja ut några gulliga outfits som passar perfekt för alla möjliga aktiviteter på hennes nya boplats? Hon planerar att ta promenader med hunden i parken, gå på romantiska dejter och mycket mer!

 • Astrologi modehjul
  Spela
  Astrologi modehjul
  Spelat 378 gånger

  Dessa fashionabla tjejer har bestämt sig för att skapa några stilar baserade på deras stjärntecken. Kan du hjälpa dem att komma upp med några fantastiska sådana i detta mystiska och magiska kläd- och designspel?

 • Popularitetstävling på skolan
  Spela
  Popularitetstävling på skolan
  Spelat 1664 gånger

  Dessa två snygga studenter är finalister i en popularitetsstävling. Vem kommer att regera på skolan? Följ med när de förbereder sig inför finalen med fantastiska makeovers i det här onlinespelet för tjejer.

 • Superhjältinnan på party
  Spela
  Superhjältinnan på party
  Spelat 525 gånger

  Diana ska på dejt på ett häftigt party. Kan du hjälpa henne att välja en elegant klänning? Hon måste också ta med sig sin superhjältekostym utifall några problem skulle inträffa i det här fantastiska kläder-spelet.