Idea Studio

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 1675 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 13670 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 127936 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 2621 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Popularitetstävling på skolan
  Spela
  Popularitetstävling på skolan
  Spelat 1725 gånger

  Dessa två snygga studenter är finalister i en popularitetsstävling. Vem kommer att regera på skolan? Följ med när de förbereder sig inför finalen med fantastiska makeovers i det här onlinespelet för tjejer.

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 5751 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 442 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Modedesigngala
  Spela
  Modedesigngala
  Spelat 898 gånger

  En av årets viktigaste modehändelser är snart här i detta onlinebaserade klädspel! Kan du hjälpa de här fyra modellerna att förbereda sig? De behöver snabbt fixa till håret, bestämma sig för några eleganta accessoarer och välja de perfekta kläderna.

 • Bästisarnas hemmakväll
  Spela
  Bästisarnas hemmakväll
  Spelat 1605 gånger

  Dessa bästisar vill stanna hemma ikväll men inte för att titta på film. Istället vill de ha en rolig frågesport, experimentera med nytt smink och klä sig med sina favoritutstyrslar. Följ med dem i det här onlinespelet för tjejer.

 • Häxans stilar: nu och då
  Spela
  Häxans stilar: nu och då
  Spelat 1419 gånger

  Den här snygga häxan ser tillbaka på alla coola moden som hon haft på sig under åren. Följ med när hon provar på några klänningar som var inne på 1800-talet, och några nyare också. Kan du hjälpa henne att designa en utstyrsel för Halloween som slår samman en klassisk stil med en modern stil i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Tjejernas sommarlov
  Spela
  Tjejernas sommarlov
  Spelat 1701 gånger

  Dessa tre vänner njuter av sommarlovet på en strandort och det är party ikväll. Vad ska de ha på sig? Du får välja åt dem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1726 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 450 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1275 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5688 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 5385 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans resehistorier: Stadssemester
  Spela
  Prinsessans resehistorier: Stadssemester
  Spelat 825 gånger

  Denna prinsessa saknar alla sina kungliga vänner som nyligen flyttade till New York City. Därför bestämde hon sig för att besöka dem i detta kläd- och rese-simuleringsspel. Kan du hjälpa henne och hennes prinsessor att bestämma sig vad de ska ha på sig innan de kollar in några av de coolaste platserna på Manhattan?

 • Superskurkens flickvän
  Spela
  Superskurkens flickvän
  Spelat 785 gånger

  Åh nej! Den här flickan har blivit kär i en av världens största superskurkar! Kan hennes vänner stoppa henne från att bli en del av hans ondskefulla planer att ta över världen i det här galna onlinespelet? En makeover och en snabb ominredning av hennes hem kanske kan övertyga henne att göra slut med honom innan hon hamnar i fängelset!

 • Kärleksjakts-profil
  Spela
  Kärleksjakts-profil
  Spelat 744 gånger

  Kan du hjälpa den här fashionabla tjejen att hitta pojkvännen från sina drömmar? Hon använder en dejtingapp för att leta efter kärlek i det här romantiska onlinespelet. Du kan hjälpa hennes vänner medan de ger henne en snabb makeover och tar några fantastiska bilder till hennes profil.

 • Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spela
  Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spelat 1653 gånger

  Vem kommer att bli drottning i det förtrollade riket i detta onlinebaserade pussel- och klädspel? Följ med en grupp magiska dockor medan de försöker återerövra sitt rike från sina onda rivaler. Under detta uppdrag behöver de din hjälp för att slutföra pussel och skapa några helt fantastiska outfits längs vägen!

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1572 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Bröllopsdrama
  Spela
  Bröllopsdrama
  Spelat 1523 gånger

  Bröllopsklockorna är planerade att ringa för den här unga bruden idag, men en av hennes vänner är fast besluten att förstöra allt! Vilken tjej kommer att vinna brudgummens hjärta i detta upprörande uppklädnads- och bröllopsspel?

 • Ellies stil: kawaii och rock
  Spela
  Ellies stil: kawaii och rock
  Spelat 1116 gånger

  Ellie letar efter en perfekt kombination av två stilar. Hon vill skapa en utstyrsel som både rockar och är helt kawaii. Kan du hjälpa henne att mixa och matcha kläder och accessoarer från hennes garderob medan hon designar den perfekta blandningen i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 717 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 4260 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 4631 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Prinsessan är galavärd
  Spela
  Prinsessan är galavärd
  Spelat 1550 gånger

  Den här prinsessan är värd för en modefest ikväll och hon vill att hennes kläder ska vara helt perfekta. Vad ska hon ha på sig? Hjälp henne att välja den perfekta utstyrseln i det här eleganta kläder-spelet för tjejer.

 • Ladybirds hemliga identitet
  Spela
  Ladybirds hemliga identitet
  Spelat 2084 gånger

  De berömda franska superhjältarna Ladybird och Black Cat ska äntligen träffas personligen. De ska avslöja varandras hemligheter för varandra, men först måste Ladybird lista ut var de ska träffas genom att lösa ett pussel. Kan du hjälpa henne att hitta svaren och bestämma vad hon ska ha på sig i det här onlinespelet?

 • Prinsessornas modefavoriter
  Spela
  Prinsessornas modefavoriter
  Spelat 2012 gånger

  Dessa prinsessor älskar mode och alla tre har en stil som är helt unik. Därför har de bestämt sig för att hjälpa till med en artikel i ett magasin som visar upp deras favoritkläder. Den ena prinsessan är en pojkflicka, den andra är snobbig och den tredje föredrar en ledig stil och bekväma jeans. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för fotograferingen i det här kläder-spelet online?

 • Prinsessor åker skridskor
  Spela
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 12637 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Superhjältinnan på nya äventyr
  Spela
  Superhjältinnan på nya äventyr
  Spelat 657 gånger

  Den här unga superhjältinnans värdefulla anteckningsbok är försvunnen och hon är sen till skolan! Ska hon sätta på sig sin kostym och leta efter den eller ska hon gå till skolan? Hjälp henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här spännande onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 17701 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • Glam Girls: Gala Prep
  Spela
  Glam Girls: Gala Prep
  Spelat 1521 gånger

  Den årliga modegalan är i helgen och dessa två glamorösa tjejer är inte redo! De behöver din hjälp med att leta efter häftiga, trendiga och fabulösa klänningar i garderoben. Kan du hjälpa till att göra dem helt glamorösa i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Villains nya år, nya mig!
  Spela
  Villains nya år, nya mig!
  Spelat 1862 gånger

  Ett nytt år har börjat, och den här ökända skurken letar efter en ny start. Kan du hjälpa henne att starta i stil med en fantastisk makeover? Hjälp henne att skapa en ny stil med lite färskt smink, coola kläder, och mycket mer! Hon behöver bara bli av med hennes finnar först!

 • Kändisfashionistas
  Spela
  Kändisfashionistas
  Spelat 649 gånger

  De här två kändisarna är bästa vänner och båda gillar verkligen mode. Kan du hjälpa de berömda modelejonen att välja ut deras kommande stilar i detta makeoverspel? Du kan dessutom hjälpa dem med fräscht och spännande smink, kläder och mycket mer!

 • Ledigt mode för helgen
  Spela
  Ledigt mode för helgen
  Spelat 3156 gånger

  Dessa två snygga tjejer ska prova på en ledig stil i helgen. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka bekväma och avslappnande utstyrslar de ska på sig i det här kläder-spelet för tjejer?