• Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 114655 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 32204 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 15764 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • Mode för miljoner
  Spela
  Mode för miljoner
  Spelat 12784 gånger

  Skapa en cool och väldigt elegant karaktär medan du tävlar mot andra spelare i detta unika onlinebaserade klädspel. Kan du designa några riktigt fenomenala stilar som passar perfekt för musikfestivaler och en massa andra evenemang? Här kan du verkligen visa upp dina färdigheter inom mode med alla accessoarer, kläder och mycket mer!

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11533 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 10830 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 6402 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 5904 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5312 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 5274 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Min moderna ponny
  Spela
  Min moderna ponny
  Spelat 4990 gånger

  Det finns inga förtrollande ponnyer längre men de här tonårstjejerna har inte tappat den magiska känslan för skoj och äventyr. Följ med när de testar helvilt makeover i det här onlinespelet.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 4684 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Läskigt snygga studenter
  Spela
  Läskigt snygga studenter
  Spelat 4662 gånger

  Alla dessa lite onda studenter gör sig redo för en ny dag på skolan. Vad ska de ha på sig? Vad ska de göra med sina frisyrer? Hjälp dem att bestämma sig så att de ser både läskiga och vackra ut i det här makeover-spelet för tjejer online.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4503 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spela
  Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spelat 4455 gånger

  Årest coolaste musikfestival i USA är runt hörnet och den här prinsessan vill göra sig redo för den. Hjälp henne att skapa en fantastisk stil för Coachella-festivalen baserat på hennes favoritlåt i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 4359 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Reseexperten Ellie
  Spela
  Reseexperten Ellie
  Spelat 4334 gånger

  Ellie vet inte vart hon ska åka på sin nästa semester i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon snurrar på jordgloben som avgör hennes öde. Oavsett var hon hamnar så behöver hon dina modetips när hon packar väskorna.

 • Ellie i Polynesien
  Spela
  Ellie i Polynesien
  Spelat 3690 gånger

  Ellie ska på semester till Polynesien med en av sina bästa vänner. Hon växte upp på en av öarna i regionen och vill visa Ellie runt. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska kläder för resan i det här kläder- och designspelet för tjejer? Hon vill dessutom ta några bilder för dagboken när hon kommer tillbaka.

 • Sandra skurk: från enkel till elegant
  Spela
  Sandra skurk: från enkel till elegant
  Spelat 3444 gånger

  Sandras pojkvän gjorde slut. Ja, igen. Trots att hon är en superskurk känner hon sig ändå otroligt nere. Kan du få henne på bättre humör så att hon återupptar sina skurkaktiga sysslor på nytt i detta onlinespel? En snabb makeover kommer definitivt att hjälpa henne.

 • Prinsessorna: Göra slut drama
  Spela
  Prinsessorna: Göra slut drama
  Spelat 3065 gånger

  Avslut fylls ofta med massor av drama, speciellt när prinsessor är involverade! Kan du hjälpa den här kungligheten att komma över sin gamla pojkvän i detta makeoverspel? Hennes vänner är fast beslutna att få henne på bättre humör med några fantastiska nya kläder, smink, och mycket mer!

 • Att göra-lista för hösten
  Spela
  Att göra-lista för hösten
  Spelat 2961 gånger

  Den här upptagna tjejen har massvis med projekt som hon vill göra i höst så hon har skapat en att göra-lista. Kan du hjälpa henne att utföra allt i det här kläder- och designspelet för tjejer? Hon vill ta en promenad i parken, inreda ett rum i sitt hem och mycket mer.

 • Eliza's Wonderland-bröllop
  Spela
  Eliza's Wonderland-bröllop
  Spelat 2601 gånger

  Eliza planerar sitt bröllop, och hon vill att allt ska vara perfekt. Det är därför hennes två BFFs har bildat en "brudgrupp" för att hjälpa henne. Du kan ge dem en hand i detta online bröllopsspel. Gå med i truppen och ge dem lite råd om hur man designar Elisas brudklänning, välj några fantastiska klänningar för brudtärnorna och mycket mer.

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2559 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Ledigt mode för helgen
  Spela
  Ledigt mode för helgen
  Spelat 2086 gånger

  Dessa två snygga tjejer ska prova på en ledig stil i helgen. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka bekväma och avslappnande utstyrslar de ska på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Elizas bok med höstmode
  Spela
  Elizas bok med höstmode
  Spelat 1976 gånger

  Elizas vänner i skolan är superavundsjuka på hennes fantastiska höstkläder. Hon är redo att inspirera dem med deras egna säsongsstilar. Följ med Eliza när hon delar med sig med hennes modebok i det här makeover-spelet.

 • Sommar- och vinterkläder
  Spela
  Sommar- och vinterkläder
  Spelat 1922 gånger

  Den här trendiga tonåringen letar efter tre utstyrslar. Hon behöver en för sommaren och två som är bekväma och varma under vintermånaderna. Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessor i sagolandet
  Spela
  Prinsessor i sagolandet
  Spelat 1861 gånger

  Dessa tre prinsessor drömmer om ett sagolikt kungarike fyllt med magi och äventyr. Följ med när de letar efter förtrollande utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. De behöver din hjälp när de utforskar farliga bergstoppar och undersöker en mystisk verkstad.

 • Prinsessornas utbytesresor
  Spela
  Prinsessornas utbytesresor
  Spelat 1771 gånger

  Dessa två prinsessor utforskar varandras kungariken under sina studentutbytesresor. Anslut till dem medan de talar om sina äventyr och delar sina erfarenheter i detta online spel.

 • Prinsessan ur bekvämlighetszonen
  Spela
  Prinsessan ur bekvämlighetszonen
  Spelat 1702 gånger

  Bellas vänner har bestämt sig för att få henne att klä sig med mer stil och finess. Kan du hjälpa dem att skapa nya utstyrslar åt henne i det här kläder-spelet för tjejer? Hon skulle verkligen behöva lämna sin bekvämlighetszon!

 • Systrarnas vänskapstest
  Spela
  Systrarnas vänskapstest
  Spelat 1689 gånger

  Dessa två systrar testar hur bra de känner varandra i en rolig modetävling. Hjälp dem att noggrant svara på frågorna medan de skapar en ny stil för varandra i det här onlinespelet för tjejer.

 • Villains nya år, nya mig!
  Spela
  Villains nya år, nya mig!
  Spelat 1658 gånger

  Ett nytt år har börjat, och den här ökända skurken letar efter en ny start. Kan du hjälpa henne att starta i stil med en fantastisk makeover? Hjälp henne att skapa en ny stil med lite färskt smink, coola kläder, och mycket mer! Hon behöver bara bli av med hennes finnar först!

 • Prinsessor tillbaka i skolan
  Spela
  Prinsessor tillbaka i skolan
  Spelat 1590 gånger

  Även prinsessor måste gå till skolan. Följ med Rapunzel och Jasmine när de gör sig redo för första skoldagen i det här onlinespelet. Välj deras kläder, dekorera skolbänkar och mycket mer!

 • Popularitetstävling på skolan
  Spela
  Popularitetstävling på skolan
  Spelat 1590 gånger

  Dessa två snygga studenter är finalister i en popularitetsstävling. Vem kommer att regera på skolan? Följ med när de förbereder sig inför finalen med fantastiska makeovers i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessorna på dejt
  Spela
  Prinsessorna på dejt
  Spelat 1581 gånger

  De här tre prinsessorna fick nyss en massa sms. Deras pojkvänner vill bjuda ut dem på dejt ikväll! De har inte mycket tid att göra sig i ordning i detta klädspel. Kan du hjälpa dem att snabbt fixa till deras hår och välja ut perfekta outfits? Deras pojkvänner kommer vilket ögonblick som helst!

 • Nya kläder: kasta eller behåll
  Spela
  Nya kläder: kasta eller behåll
  Spelat 1558 gånger

  Det är en ny årstid och den här trendiga tjejen går igenom sin garderob. Hjälp till att välja vilka sommarkläder hon ska kasta i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessornas modefavoriter
  Spela
  Prinsessornas modefavoriter
  Spelat 1553 gånger

  Dessa prinsessor älskar mode och alla tre har en stil som är helt unik. Därför har de bestämt sig för att hjälpa till med en artikel i ett magasin som visar upp deras favoritkläder. Den ena prinsessan är en pojkflicka, den andra är snobbig och den tredje föredrar en ledig stil och bekväma jeans. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för fotograferingen i det här kläder-spelet online?