Silvergames

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 350363 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 122695 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1371777 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • Short Life
  Spela
  Short Life
  Spelat 25909 gånger

  Den här modiga killen tar sig igenom flera farliga hinderbanor i det här intensiva actionspelet. Den ena banan är dödligare än den andra så han behöver verkligen din hjälp. Följ med när han hoppar över sågblad, undviker exploderande tunnor och försöker att inte trampa på de supervassa spikarna!

  Short Life finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Moto X3M 5: Poolfest
  Spela
  Moto X3M 5: Poolfest
  Spelat 6851 gånger

  Du kommer definitivt att ha störtkul när du kastar dig in i detta vilda och helgalna motorcykelspel! Poolerna längs med denna underbara strand är gigantiska, och de har förvandlats till storslagna racingbanor. Var och en är fylld med superskarpa taggar, rör, ramper och till och med loopar! Kan du nå varje mållinje medan du samlar på dig uppgraderingar längs vägen, som raketboosters?

 • Hole.io
  Spela
  Hole.io
  Spelat 7517 gånger

  Det är äta eller ätas som gäller i detta galna och vilda io-spel. Du kontrollerar ett svart hål som slukar allt som kommer i dess väg. Men många andra svarta hål kommer också att finnas i området och de kanske slukar dig! Så glufsa i dig allt från parkbänkar till bilar medan du kämpar för att bli det största svarta hålet i kvarteret.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 45204 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 33633 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 103891 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

  Wormate.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Penalty Shooters
  Spela
  Penalty Shooters
  Spelat 46600 gånger

 • Moto X3m 3
  Spela
  Moto X3m 3
  Spelat 25477 gånger

  Du måste vara hur kylig som helst om du vill ta dig till mållinjen i det här episka racingspelet med motorcyklar. Ön är vacker men racingbanorna är fulla med eldgropar och gigantiska sågblad!

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 4517 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Flip Master
  Spela
  Flip Master
  Spelat 33690 gånger

  På den här virtuella trampolinen kan du göra mängder av häftiga stunttrick och volter. Se hur många du lyckas göra i det här realistiska simuleringsspelet. Se bara till att inte landa på magen eller på huvudet. Det skulle verkligen göra ont!

 • Studsande bollar
  Spela
  Studsande bollar
  Spelat 13081 gånger

  Dessa färgglada bollar orsakar problem när de faller nerför skärmen. Ta kontroll över kanonen och förstör dem! Kan du eliminera dem alla i det här unika match 3-pusselspelet?

 • Smarta bubblor
  Spela
  Smarta bubblor
  Spelat 96161 gånger

  Panga så många juliga bubblor du kan innan tiden är ute.

 • Combat Strike 2
  Spela
  Combat Strike 2
  Spelat 24928 gånger

  Du är tillbaka bakom fiendelinjerna igen. Kan du ta dig därifrån levande? Striden tar aldrig slut i den här onlineskjutaren för flera spelare. Ta ett vapen och sätt igång!

 • Superhero.io
  Spela
  Superhero.io
  Spelat 1198 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta slåss i det här storslagna actionspelet för flera spelare? Anslut dig till spelare från hela världen för ett inbördeskrig som innefattar flera av världens största superhjältar! Du kan förvandlas till coolare och mer kraftfulla figurer medan du samlar på dig kraftpiller och attackerar dina motståndare.

 • Paper.Io
  Spela
  Paper.Io
  Spelat 21167 gånger

  Kan du överlista och överleva längre än de andra spelarna i det här unika io-spelet? Bygg zoner och skapa vägar och se om du kan lura dina motståndare att krascha in i dem. Men du måste vara uppmärksam. Du sprängs i bitar om du kör in i din egen väg!

 • Ludo med vänner
  Spela
  Ludo med vänner
  Spelat 500 gånger

  Spela mot några vänliga automatiserade motståndare i denna fantastiska och väldigt gulliga version av det klassiska brädspelet. Det finns också ett onlineläge som gör att du kan utmana andra spelare från hela världen. Kan du få alla dina symboler till hemområdet före dina motspelare?

 • Highway Bike Simulator
  Spela
  Highway Bike Simulator
  Spelat 527 gånger

  Susa nedför coola motorvägar och förbi alla bilar som försöker sakta ner dig i detta 3D-körspel. Hoppa upp på en cykel och förbered dig på att köra genom fantastiska öknar, skogar och snöfyllda dalar. Här kan du prova fyra olika cyklar, och det finns flera olika och utmanande lägen som verkligen sätter dina färdigheter på prov.

 • Color Tunnel
  Spela
  Color Tunnel
  Spelat 29637 gånger

  Denna tunnel är fylld av hinder som är otroligt farliga. Kan ta dig förbi dem utan att slå i en enda av dem, i detta spännande 3D-racerspel? Gör allt du kan för att undvika dem!

 • Zombs Royale.io
  Spela
  Zombs Royale.io
  Spelat 9465 gånger

  Det är krig i det här obevekliga Io-spelet. Gör dig redo för massor av actionfylld mayhem medan du kämpar för att hitta vapen, ta leveranser från lastdroppar och undvik dina fiender. Hur länge kommer du att överleva?

 • Paper.io 2
  Spela
  Paper.io 2
  Spelat 3067 gånger

  Hur länge kommer du att kunna spela detta otroligt beroendeframkallande multiplayer-spel? Ditt mål? Ta över så mycket territorium som möjligt innan en annan spelare kommer i din väg. Kommer du att klättra i hierarkierna och till slut att bli kung, eller kommer dina drömmar om erövring att komma till ett olägligt slut?

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 743 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Poly Art 3D
  Spela
  Poly Art 3D
  Spelat 552 gånger

  Vilka bilder gömmer sig bland alla former? Det ska du försöka lista ut i Poly Art 3D

  Det kan vara djur, växter eller något helt annat. Snurra formerna ända tills du upptäcker vad de bildar i det här spännande 3D-spelet

  Vill du spela fler konst- och kreativitetsspel? I så fall kan du prova Poly Puzzles 3D och Pixel Art 3D.

  Så spelar du Play Poly Art 3D 

  Försök avgöra vilka bilder som gömmer sig bland de magiska molnen på de olika pusselbanorna. Du måste vrida och vända på molnen tills olika saker syns. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN medan du försöker lista ut vad bilderna föreställer. 
  • VÄNSTERKLICKA OCH HÅLL IN för att snurra molnen. 

  Om spelutvecklaren 

  Poly Art 3D skapades av ConchGame.

 • Krunker.io
  Spela
  Krunker.io
  Spelat 2156 gånger

  Du kan ändra din karaktär och andra delar i detta skjutspel i första person. Men hur länge kan du hålla dig vid liv medan du tävlar mot spelare från hela världen? Ta ett vapen och börja skjuta!

 • Pizza Delivery
  Spela
  Pizza Delivery
  Spelat 580 gånger

  Med så här stressade leveranser, kan du bara ÖNSKA att du hade 30 minuter på dig!

 • Slender Man
  Spela
  Slender Man
  Spelat 365 gånger

  Krypandes ut ur den gamla skogens skuggor inser du att Slender Man är ute efter dig och att enda sättet att överleva är att fly! Kasta dig över fallgropar och andra hinder med den mardrömslika vålnaden hack i häl.

 • Bakåtvoltaren
  Spela
  Bakåtvoltaren
  Spelat 693 gånger

  Utför coola stunts och samla massor av mynt i detta beroendeframkallande simuleringsspel. Men försök inte detta hemma! Du kommer att göra fantastiska bakåtvolter medan du studsar mellan plattformar högt över gatorna i denna metropol. Om du gör en felaktig rörelse kommer din karaktär att hamna på sjukhuset eller värre!