spel vi spelar

 • Hästracing
  Spela
  Hästracing
  Spelat 3573 gånger

  Kan du välja en vinnare i alla dessa spännande race? Placera dina insatser och se om din häst tar sig först över mållinjen i det här spännande racingsimuleringsspelet.

 • Fruktsprängare
  Spela
  Fruktsprängare
  Spelat 1793 gånger

  Så mycket frukt och så lite tid! Hur snabbt kan du skära allt i små bitar? Ta ett samurajsvärd och skär upp vattenmeloner och andra frukttyper i det här vilda actionspelet. Se bara till att undvika bomberna. Det gör ont om de exploderar!

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1245 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spela
  Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spelat 1482 gånger

  Den här superhjälten ska föda barn vilken dag som helst. Följ med till läkaren och se till att allt är som det ska. Kan du hjälpa henne med hälsokontrollen i det här onlinespelet?

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 29174 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 275 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • Penalty Shooters 2
  Spela
  Penalty Shooters 2
  Spelat 25750 gånger

  Välj en liga och ditt favoritlag och gör dig redo att leda dem mot seger på planen. Kan du göra fler mål än motståndarlaget i det här spännande fotbollsspelet?

 • Ung expertdesigner
  Spela
  Ung expertdesigner
  Spelat 9762 gånger

  Tror du att du har vad som krävs för att designa en klänning till den här unga fashionistan? Ta hennes mått, välj ett snyggt tyg och sätt igång i det här modespelet.

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2252 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Cut The Rope 2
  Spela
  Cut The Rope 2
  Spelat 13333 gånger

  Härligt! Om Noms rackartyg fortsätter i Cut the Rope 2! Nya karaktärer, nya uppgifter och kluriga uppdrag – att samla godis har aldrig varit roligare! I det här äventyret rymmer Om Nom från sin låda och reser genom gröna skogar, hektiska städer, soptippar och underjordiska tunnlar. Han har ett mål i sikte: godis! Han möter nommies längs vägen. De är de sötaste och bästa godissamlarna som ett litet grönt monster kan önska sig!

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 8008 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 6038 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • LadyBug tvättar kostymer
  Spela
  LadyBug tvättar kostymer
  Spelat 534 gånger

  Det är tvättdag i den här superhjältens hem. Hjälp henne att organisera alla hennes och hennes hjältevänners kostymer innan hon börjar tvätta dem. Hon vill verkligen inte att hennes kläder ska krympa i det här simuleringsspelet.

 • Daily Sudoku
  Spela
  Daily Sudoku
  Spelat 18530 gånger

  Prova på tre olika sudoku-versioner varje dag i det här onlinespelet. Varje pussel har olika svårighetsgrader. Se om du kan klara av det enkla läget innan du testar det medelsvåra eller svåra läget.

 • Spider Soli
  Spela
  Spider Soli
  Spelat 125067 gånger

  Du ska stapla upp korten i olika högar med korten ess-kung i varje hög!

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30099 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 6876 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Cut The Rope Experiments
  Spela
  Cut The Rope Experiments
  Spelat 12713 gånger

  The little green monster Om Nom is back and hungrier than ever! Team up with the Professor, a mad (but not bad!) scientist determined to study Om Nom’s candy-loving behavior through a series of experiments, 200 levels and more to come!

 • King Soldier
  Spela
  King Soldier
  Spelat 17940 gånger

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 260247 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Kims skodesigner
  Spela
  Kims skodesigner
  Spelat 313 gånger

  Skapa ett par perfekta pumps eller några heta högklackade skor i det här coola designspelet. Kim behöver din hjälp med att välja färg och stil med mera.

 • Selfies med gravida prinsessor
  Spela
  Selfies med gravida prinsessor
  Spelat 1513 gånger

  Dessa tre prinsessor ska föda barn. Följ med när de unnar sig en makeover i det här spelet för tjejer. Kan du hjälpa prinsessorna att välja fantastiska utstyrslar och fixa deras hår innan de tar selfies som de delar med sina vänner?

 • 16-årsfesten
  Spela
  16-årsfesten
  Spelat 1110 gånger

  Den här tonåriga superhjältinnan ska fira sin 16-årsdag. Hon är supermodig, men är hon tillräckligt modig att bjuda ut sin kärlek? Ta reda på det när du hjälper henne att välja en utstyrsel och sätter upp partydekorationer för gästerna i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Djungelspringare
  Spela
  Djungelspringare
  Spelat 1380 gånger

  Kiba och Kumba utforskar djungeln i jakt på smarriga bananer. Följ med dessa två modiga apor när de hoppar över hål och undviker farliga djur i det här äventyrliga plattformsspelet.

 • Systrarnas klädloge
  Spela
  Systrarnas klädloge
  Spelat 213 gånger

  Dessa två systrar saknar inspiration när det handlar om mode. Kan du hjälpa dem att designa lite utstyrslar och skapa några nya snygga stilar? Gå igenom deras garderober och se hur du kan hjälpa dem i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Fabulösa Angelas modefeber
  Spela
  Fabulösa Angelas modefeber
  Spelat 642 gånger

  Angela har en jobbig vecka framför sig och det är otroligt stressigt i butiken där hon jobbar. Kan du hjälpa henne att klara sig fram till helgen i det här mobilspelet? Hon måste spendera sin tid på ett smart sätt medan hon hjälper varje kund.

 • Prinsessornas vänskapsdag
  Spela
  Prinsessornas vänskapsdag
  Spelat 3623 gånger

  Det är dags att fira dessa prinsessors vänskapsdag. De har varit bästisar hur länge som helst och de är redo att njuta av dagen i stil! Hjälp dem att välja häftiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Elizas skrädderi
  Spela
  Elizas skrädderi
  Spelat 195 gånger

  Eliza har bestämt sig för att öppna ett skrädderi. Hjälp henne att skapa skräddarsydda klänningar och utstyrslar åt hennes kunder i det här spelet för tjejer.

 • Galna färger
  Spela
  Galna färger
  Spelat 2985 gånger

  I det här galna actionspelet kommer du definitivt att sätta dina reflexer på prov. Hur länge kan du hålla bollen i luften? Se till så att den inte kraschar in i de färgrika barriären på de snurrande ringarna.

 • Länka Ihop Smoothies
  Spela
  Länka Ihop Smoothies
  Spelat 504 gånger

  Hjälp törstiga djur att få sina svalkande drycker i detta roliga match 3 spel, Smoothies Link. Varje kund gör sin egen unika beställning och du måste matcha rätt ikoner för att servera dem.

 • Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spela
  Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spelat 1629 gånger

  Denna prinsessa är nu en utbytesstudent på gymnasiet i ett annat kungarike. Kan du hjälpa henne att passa in när hon träffar nya vänner och kollar ut några coola stilar i detta utstyrsel och design spel för tjejer?

 • Dinosaurien i LA
  Spela
  Dinosaurien i LA
  Spelat 8124 gånger

  Det är ditt första besök i Los Angeles, så dra till stranden, kolla in sevärdheterna ... och käka människor!

 • Ellies nya hus
  Spela
  Ellies nya hus
  Spelat 1391 gånger

  Ellie har bestämt sig att att köpa sitt drömhus och hon behöver din hjälp med att inreda det! Hjälp henne att välja supergulliga möbler och mycket mer i det här designspelet för tjejer.

 • Gun Blood
  Spela
  Gun Blood
  Spelat 16448 gånger

  Hur snabbt kan du skjuta med din pistol och döda din motståndare? Få svaret i det här blodiga och roliga skjutspelet som utspelar sig i vilda västern! Klara, färdiga, dra!

 • 10 x 10 Hawaii
  Spela
  10 x 10 Hawaii
  Spelat 132035 gånger

  Åk på en virtuell resa till en tropisk ö i det här utmanande pusselspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla block i rätt ordning?

 • Snyggt Paris-mode
  Spela
  Snyggt Paris-mode
  Spelat 330 gånger

  Den här tjejen bor i Paris. Hon tycker sig inte vara särskilt moderiktig men en reporter från ett populärt modemagasin vill prata med henne om hennes gulliga garderob. Kan du hjälpa henne att förbereda sig inför intervjun i det här onlinespelet för tjejer?