spel vi spelar

 • Penalty Shooters 2
  Spela
  Penalty Shooters 2
  Spelat 28626 gånger

  Välj en liga och ditt favoritlag och gör dig redo att leda dem mot seger på planen. Kan du göra fler mål än motståndarlaget i det här spännande fotbollsspelet?

 • Systrarnas klädloge
  Spela
  Systrarnas klädloge
  Spelat 543 gånger

  Dessa två systrar saknar inspiration när det handlar om mode. Kan du hjälpa dem att designa lite utstyrslar och skapa några nya snygga stilar? Gå igenom deras garderober och se hur du kan hjälpa dem i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Hästracing
  Spela
  Hästracing
  Spelat 3979 gånger

  Kan du välja en vinnare i alla dessa spännande race? Placera dina insatser och se om din häst tar sig först över mållinjen i det här spännande racingsimuleringsspelet.

 • Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spela
  Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spelat 1741 gånger

  Denna prinsessa är nu en utbytesstudent på gymnasiet i ett annat kungarike. Kan du hjälpa henne att passa in när hon träffar nya vänner och kollar ut några coola stilar i detta utstyrsel och design spel för tjejer?

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1351 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 463 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • King Soldier
  Spela
  King Soldier
  Spelat 18249 gånger

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Spider Soli
  Spela
  Spider Soli
  Spelat 130567 gånger

  Du ska stapla upp korten i olika högar med korten ess-kung i varje hög!

 • 16-årsfesten
  Spela
  16-årsfesten
  Spelat 1251 gånger

  Den här tonåriga superhjältinnan ska fira sin 16-årsdag. Hon är supermodig, men är hon tillräckligt modig att bjuda ut sin kärlek? Ta reda på det när du hjälper henne att välja en utstyrsel och sätter upp partydekorationer för gästerna i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 6976 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30285 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Prinsessornas vänskapsdag
  Spela
  Prinsessornas vänskapsdag
  Spelat 3649 gånger

  Det är dags att fira dessa prinsessors vänskapsdag. De har varit bästisar hur länge som helst och de är redo att njuta av dagen i stil! Hjälp dem att välja häftiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spela
  Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spelat 1566 gånger

  Den här superhjälten ska föda barn vilken dag som helst. Följ med till läkaren och se till att allt är som det ska. Kan du hjälpa henne med hälsokontrollen i det här onlinespelet?

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 6269 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 30360 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Ung expertdesigner
  Spela
  Ung expertdesigner
  Spelat 10002 gånger

  Tror du att du har vad som krävs för att designa en klänning till den här unga fashionistan? Ta hennes mått, välj ett snyggt tyg och sätt igång i det här modespelet.

 • Dinosaurien i LA
  Spela
  Dinosaurien i LA
  Spelat 8524 gånger

  Det är ditt första besök i Los Angeles, så dra till stranden, kolla in sevärdheterna ... och käka människor!

 • Cut The Rope 2
  Spela
  Cut The Rope 2
  Spelat 13415 gånger

  Härligt! Om Noms rackartyg fortsätter i Cut the Rope 2! Nya karaktärer, nya uppgifter och kluriga uppdrag – att samla godis har aldrig varit roligare! I det här äventyret rymmer Om Nom från sin låda och reser genom gröna skogar, hektiska städer, soptippar och underjordiska tunnlar. Han har ett mål i sikte: godis! Han möter nommies längs vägen. De är de sötaste och bästa godissamlarna som ett litet grönt monster kan önska sig!

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 8219 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Penalty Shooters
  Spela
  Penalty Shooters
  Spelat 45813 gånger

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 266602 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Djungelspringare
  Spela
  Djungelspringare
  Spelat 1449 gånger

  Kiba och Kumba utforskar djungeln i jakt på smarriga bananer. Följ med dessa två modiga apor när de hoppar över hål och undviker farliga djur i det här äventyrliga plattformsspelet.

 • Gun Blood
  Spela
  Gun Blood
  Spelat 17305 gånger

  Hur snabbt kan du skjuta med din pistol och döda din motståndare? Få svaret i det här blodiga och roliga skjutspelet som utspelar sig i vilda västern! Klara, färdiga, dra!

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2544 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Cut The Rope Experiments
  Spela
  Cut The Rope Experiments
  Spelat 12842 gånger

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 11323 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • Daily Sudoku
  Spela
  Daily Sudoku
  Spelat 18910 gånger

  Prova på tre olika sudoku-versioner varje dag i det här onlinespelet. Varje pussel har olika svårighetsgrader. Se om du kan klara av det enkla läget innan du testar det medelsvåra eller svåra läget.

 • Fruktsprängare
  Spela
  Fruktsprängare
  Spelat 1913 gånger

  Så mycket frukt och så lite tid! Hur snabbt kan du skära allt i små bitar? Ta ett samurajsvärd och skär upp vattenmeloner och andra frukttyper i det här vilda actionspelet. Se bara till att undvika bomberna. Det gör ont om de exploderar!

 • Ellies nya hus
  Spela
  Ellies nya hus
  Spelat 1426 gånger

  Ellie har bestämt sig att att köpa sitt drömhus och hon behöver din hjälp med att inreda det! Hjälp henne att välja supergulliga möbler och mycket mer i det här designspelet för tjejer.

 • Racing Monster Trucks
  Spela
  Racing Monster Trucks
  Spelat 4305 gånger

  Starta motorerna på ditt terrängfordon och njut av spänningen i monstertruckracing! Vinn pengar, uppgradera och anpassa ditt fordon och försök att vinna alla troféer!

 • Street Pursuit
  Spela
  Street Pursuit
  Spelat 629 gånger

  Ta racing till en helt ny nivå på din mobil med det här actionfyllda racerspelet. Undvik poliser och fällor, men plocka upp alla pengar!

 • Gun Builder
  Spela
  Gun Builder
  Spelat 11067 gånger

  Putting guns together can be really complicated. Can you build all of these dangerous weapons and shoot the targets? Just be sure to take these firearms seriously and be careful while you play this online action game.

 • Bike Racing
  Spela
  Bike Racing
  Spelat 7910 gånger

  Visa dina feta cykeltrick i det här supercoola och tävlingsinriktade sportspelet. Det finns många nivåer och varje nivå har en unik utmaning.

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2807 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Fabulösa Angelas modefeber
  Spela
  Fabulösa Angelas modefeber
  Spelat 673 gånger

  Angela har en jobbig vecka framför sig och det är otroligt stressigt i butiken där hon jobbar. Kan du hjälpa henne att klara sig fram till helgen i det här mobilspelet? Hon måste spendera sin tid på ett smart sätt medan hon hjälper varje kund.

 • Mighty Motors
  Spela
  Mighty Motors
  Spelat 3369 gånger

  Visa din racingskicklighet i det här onlinespelet. Några gatulopp ska precis inledas i den här coola staden. Sätt dig bakom ratten och se om du kan ta dig till mållinjen innan dina motståndare.