Spöke

 • Ouijas röster
  Spela
  Ouijas röster
  Spelat 499 gånger

  Vilka svar kommer du att få från det hemlighetsfulla och mystiska brädet? Det är dags att ta reda på det i det här märkliga onlinespelet. Ställ vilken fråga du vill och se vad som händer!

 • Zombie Vacation
  Spela
  Zombie Vacation
  Spelat 487 gånger

  Vissa föredrar att åka på semester till tropiska öar som inte är fulla av zombier, men hur kul är det! Följ med den här modiga soldaten när han njuter av lugn och ro genom att slåss mot ändlösa horder av zombier. Kan du hjälpa honom att överleva så länge som möjligt i det här galna actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelat 1067 gånger

  Den oändliga skräcken i världens läskigaste pizzeria når en helt ny nivå! Anpassa de skrämmande hijinks i denna versionen av ett av världens mest populära och läskiga, onlinespel. Välj animatroniska critters som plågar dig under ditt nästa kyrkogårdskift, samtidigt som du ställer in svårigheten innan du testar nya verktyg för att jaga bort dem.

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 2067 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spela
  Five Nights at Freddy's 5
  Spelat 3379 gånger

  De rysliga spratten verkar aldrig ta slut på världens mest skrämmande pizzeria. Kan du överleva ytterligare fem nätter i säkerhetsrummet? Både datorn och säkerhetskamerorna verkar vara satta ur spel, och ingen vet vad som rör sig genom restaurangens korridorer. Ta reda på om du kan leva tillräckligt länge för att kunna njuta av helgen i detta hiskeliga överlevnadsspel.

 • Spökbubblor
  Spela
  Spökbubblor
  Spelat 4465 gånger

  Gå in på kyrkogården och sätt dit spöken och spräck bubblor! Kontrollera kanonen och kämpa mot en armé av irriterande spöken i det här pusselspelet.

 • Adam och Eva: spöket Adam
  Spela
  Adam och Eva: spöket Adam
  Spelat 695 gånger

  Adam är ute på äventyr för att skrämma människor över hela världen. Kan du hjälpa honom att skrämma dykare, turister och till och med nunnor i det här hysteriska peka och klicka-spelet? Han behöver din hjälp med att ta sig förbi hinder som står i vägen mellan honom och de personer han vill busa med.

 • Övergiven ö
  Spela
  Övergiven ö
  Spelat 332 gånger

  Farbror John är försvunnen på en mystisk ö utanför Kanada. Den är full av övergivna byggnader, konstiga hemligheter och några onda monster. Kan du hitta honom innan det är för sent i det här äventyrsspelet?

 • SlenderMan vinterutgåva
  Spela
  SlenderMan vinterutgåva
  Spelat 10850 gånger

  Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

 • Google Doodle Halloween
  Spela
  Google Doodle Halloween
  Spelat 223 gånger

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Slender Man
  Spela
  Slender Man
  Spelat 332 gånger

  Krypandes ut ur den gamla skogens skuggor inser du att Slender Man är ute efter dig och att enda sättet att överleva är att fly! Kasta dig över fallgropar och andra hinder med den mardrömslika vålnaden hack i häl.

 • Spöken
  Spela
  Spöken
  Spelat 175 gånger

  De här spökena kanske är söta, men du måste ändå förinta dem.

 • Spökhackare
  Spela
  Spökhackare
  Spelat 16 gånger

  Ditt medvetande har precis laddats upp till mittsektorn. Gör dig redo för strid.

 • Smälla spöken
  Spela
  Smälla spöken
  Spelat 43 gånger

  Det här spökjagande gänget har mycket att se fram emot under eftermiddagen. Kan du hjälpa dem att fånga de irriterande spökena som härjar i grannskapet? De behöver verkligen din hjälp i det här pusselspelet.

 • Sju dagar i skärselden
  Spela
  Sju dagar i skärselden
  Spelat 0 gånger

  Välkommen till ditt nya jobb i skärselden! Här får du bestämma vilka själar som hamnar i helvetet och vilka som förtjänar att spendera resten av sin tid i himmelriket. Kommer du att kunna imponera på din chef Döden, samtidigt som du försöker ta rätt beslut under din första arbetsvecka i detta spektakulära och spirituella onlinespel? Bara du inte blandar dödssynder med dygder!

 • Colorful Ghosts
  Spela
  Colorful Ghosts
  Spelat 132 gånger

  Don't let the ghosts touch the humans in this fun puzzle game.

 • Spökbombare 2
  Spela
  Spökbombare 2
  Spelat 16 gånger

  Fler nivåer och spöken har lagts till. Kan du stoppa spökena med dina vapen? Spräng spökbovarna och skicka dem tillbaka i tiden med ditt spökvapen! Koncentrera dig, för du måste undvika att förstöra värdefulla föremål. Utmaningen består i att använda begränsat med ammunition, spränga spökena och samtidigt bevara de värdefulla föremålen. Osynliga faror är ruskigt spännande!

 • Rolling Ghosts
  Spela
  Rolling Ghosts
  Spelat 18 gånger

  Spöken är inte läskiga längre när du har väckt dem till liv!

 • Ghost Train Ride
  Spela
  Ghost Train Ride
  Spelat 0 gånger

  Ta med dina spöklika kunder på en resa de aldrig glömmer!

 • Rise of the Zombies 2: Dark City
  Spela
  Rise of the Zombies 2: Dark City
  Spelat 0 gånger

  De mörka hörnen och farliga gatorna är fyllda med zombier i den här staden. Kan du eliminera dem innan de sätter sina tänder i dig? Håll koll på din ammunition medans du jagar dem i den här förstapersonsskjutaren.

 • En spöklik resa
  Spela
  En spöklik resa
  Spelat 63 gånger

  Det här spöket har en känsla av att han måste skynda sig någonstans. Men vart?

 • Undead 2048
  Spela
  Undead 2048
  Spelat 386 gånger

 • Boo the Ghost
  Spela
  Boo the Ghost
  Spelat 33 gånger

  Boo är ett färggrannt litet spöke. Tyvärr är han osynlig för de flesta ...

 • BMX Ghost
  Spela
  BMX Ghost
  Spelat 370 gånger

  Se skuggan av ditt nybörjarjag försvinna bakom dig när du blir allt bättre på att köra BMX!

 • Princess Juliet: Ghost Castle
  Spela
  Princess Juliet: Ghost Castle
  Spelat 28 gånger