Spöke

 • Ouijas röster
  Spela
  Ouijas röster
  Spelat 768 gånger

  Vilka svar kommer du att få från det hemlighetsfulla och mystiska brädet? Det är dags att ta reda på det i det här märkliga onlinespelet. Ställ vilken fråga du vill och se vad som händer!

 • Spökbubblor
  Spela
  Spökbubblor
  Spelat 5366 gånger

  Gå in på kyrkogården och sätt dit spöken och spräck bubblor! Kontrollera kanonen och kämpa mot en armé av irriterande spöken i det här pusselspelet.

 • Zombie Vacation
  Spela
  Zombie Vacation
  Spelat 894 gånger

  Vissa föredrar att åka på semester till tropiska öar som inte är fulla av zombier, men hur kul är det! Följ med den här modiga soldaten när han njuter av lugn och ro genom att slåss mot ändlösa horder av zombier. Kan du hjälpa honom att överleva så länge som möjligt i det här galna actionspelet?

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 3288 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • SlenderMan vinterutgåva
  Spela
  SlenderMan vinterutgåva
  Spelat 11017 gånger

  Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Sju dagar i skärselden
  Spela
  Sju dagar i skärselden
  Spelat 0 gånger

  Välkommen till ditt nya jobb i skärselden! Här får du bestämma vilka själar som hamnar i helvetet och vilka som förtjänar att spendera resten av sin tid i himmelriket. Kommer du att kunna imponera på din chef Döden, samtidigt som du försöker ta rätt beslut under din första arbetsvecka i detta spektakulära och spirituella onlinespel? Bara du inte blandar dödssynder med dygder!

 • Google Doodle Halloween
  Spela
  Google Doodle Halloween
  Spelat 223 gånger

 • Slender Man
  Spela
  Slender Man
  Spelat 365 gånger

  Krypandes ut ur den gamla skogens skuggor inser du att Slender Man är ute efter dig och att enda sättet att överleva är att fly! Kasta dig över fallgropar och andra hinder med den mardrömslika vålnaden hack i häl.

 • Colorful Ghosts
  Spela
  Colorful Ghosts
  Spelat 132 gånger

  Don't let the ghosts touch the humans in this fun puzzle game.

 • Spöken
  Spela
  Spöken
  Spelat 175 gånger

  De här spökena kanske är söta, men du måste ändå förinta dem.

 • Undead 2048
  Spela
  Undead 2048
  Spelat 386 gånger

 • Adam och Eva: spöket Adam
  Spela
  Adam och Eva: spöket Adam
  Spelat 695 gånger

  Adam är ute på äventyr för att skrämma människor över hela världen. Kan du hjälpa honom att skrämma dykare, turister och till och med nunnor i det här hysteriska peka och klicka-spelet? Han behöver din hjälp med att ta sig förbi hinder som står i vägen mellan honom och de personer han vill busa med.

 • BMX Ghost
  Spela
  BMX Ghost
  Spelat 370 gånger

  Se skuggan av ditt nybörjarjag försvinna bakom dig när du blir allt bättre på att köra BMX!