• Tomb Runner
  Spela
  Tomb Runner
  Spelat 27625 gånger

  Hur långt kan professor Jones springa i det här spännande äventyret? Spring, hoppa, glid, rusa och surfa dig igenom, över och under olika sorters hinder i tempel, exotiska miljöer, broar och tunnelbanor. Samla även ihop värdefulla juveler, specialkrafter och mynt längs vägen. Lås upp coola karaktärer som bl.a. Lara Bones, Mummy, Agent 99 och den hippa Disco Dancer! Ha kul med det här springspelet!

 • Skate Hooligans
  Spela
  Skate Hooligans
  Spelat 6711 gånger

  Den här skajtaren råkade ha sönder ett fönster med en fotboll och en arg polis jagar honom! Kan du se till så att han inte arresteras av polisen i det här racingspelet? Hjälp honom att hålla sig undan från polisen genom att undvika lastbilar och skajta under trafikhinder. Han måste även samla på värdefulla mynt medans han rymmer.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 3750 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Tunnelbanesurfarnas doktor
  Spela
  Tunnelbanesurfarnas doktor
  Spelat 2463 gånger

  Jake har skadat sig. Ta honom till en doktor och få honom undersökt.

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spela
  Bus & Subway Runner 3D
  Spelat 1582 gånger

  Det enda den här killen ville göra var att åka på sin nya hoverboard i sin hemstad. Men sen kom en polis och försökte sätta dit honom. Kan du hjälpa honom att fly från den tjuriga snuten i det här actionspelet online?

 • Angry Gran
  Spela
  Angry Gran
  Spelat 730 gånger

  Hon är gammal, modig och redo för hämnd! Slå följe med denna murriga mormor när hon ger sig på allt och alla, från övergivna soffor till irriterande tonåringar i detta helgalna och originella actionspel. Se bara till att hon inte råkar slå till en poliskonstapel med sin gigantiska hammare!

 • Angry Gran: London
  Spela
  Angry Gran: London
  Spelat 418 gånger

  Den här galopperande mormorn är tillbaka! Följ med när hon spöar idioter, undviker gatuskyltar och hoppar över Londons röda ikoniska telefonkioskar. Kan du hjälpa henne i det här vilda actionspelet?

 • Bike Blast
  Spela
  Bike Blast
  Spelat 373 gånger

  Dessa två cyklister susar fram i sin hemstad som är fullsmockad med mängder av barriärer, bussar och annat som man helst inte vill krocka med. Kan du hjälpa dem att hålla sig på cyklarna och undvika att göra sig illa i det här racingspelet?

 • Angry Gran Run: Australia
  Spela
  Angry Gran Run: Australia
  Spelat 370 gånger

  Världens mest berömda tjuriga farmor springer lös på gatorna i Sydney. Vill du följa med på hennes vilda framfart? Hjälp henne att undvika alla hinder när hon lär australiensarna vem som är boss i det här galna actionspelet.

 • Angry Gran Run: Miami
  Spela
  Angry Gran Run: Miami
  Spelat 294 gånger

  Den här tjuriga mormorn är ute och härjar vilt. Den här gången har hon tagit över Miamis gator. Följ med när hon inleder nya vågor av galenskap och förstörelse i det här actionspelet.

 • Arga farmor i Japan
  Spela
  Arga farmor i Japan
  Spelat 259 gånger

  Denna ökända farmor tänker göra Japans gator osäkra! Hon känner sig ännu mer irriterad än vanligt. Följ med henne medan hon rymmer från sjukhuset och börjar örfila varje snorunge hon får syn på! Hon kan definitivt behöva din hjälp medan hon duckar för allt från gigantiska sushi-rullar till rickshaws i detta skandalösa actionspel.

 • Snömannen skapar rubriker
  Spela
  Snömannen skapar rubriker
  Spelat 180 gånger

  Den här snömannen är vild och fri, men låt honom inte bli fångad ... det skapar rubriker i alla tidningar! Plocka så många bär som möjligt och undvik att krocka med hinder. Ha det så kul!

 • Grandpa Run 3D
  Spela
  Grandpa Run 3D
  Spelat 87 gånger

  Den här farfarn är snabb på fötterna och försöker fly! Kan du hjälpa honom att undvika fiender och bilar medan han samlar på mynt i det här springspelet?

 • Springande Fred – miniversionen
  Spela
  Springande Fred – miniversionen
  Spelat 76 gånger

  Fred är tillbaka med nya smärtsamma upptåg, helt supercoola akrobatiska/desperata rörelser och udda platser.

 • Tunnelbanesurfare: Tandproblem
  Spela
  Tunnelbanesurfare: Tandproblem
  Spelat 21 gånger

  Det var ett tag sedan Jake var hos tandläkaren. Undersök hans tänder och se hur de mår.

 • Angry Gran Run: Paris
  Spela
  Angry Gran Run: Paris
  Spelat 0 gånger

  De trodde att de kunde kontrollera henne. FET CHANS! Den här tjuriga farmorn är redo att härja vilt på väg till Paris. Hjälp henne att spöa skurkar och utomjordingar i det här konstiga och vilda actionspelet.