Subway Surfers Spel

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 6875 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spela
  Bus & Subway Runner 3D
  Spelat 1937 gånger

  Det enda den här killen ville göra var att åka på sin nya hoverboard i sin hemstad. Men sen kom en polis och försökte sätta dit honom. Kan du hjälpa honom att fly från den tjuriga snuten i det här actionspelet online?

 • Tomb Runner
  Spela
  Tomb Runner
  Spelat 31057 gånger

  Hur långt kan professor Jones springa i det här spännande äventyret? Spring, hoppa, glid, rusa och surfa dig igenom, över och under olika sorters hinder i tempel, exotiska miljöer, broar och tunnelbanor. Samla även ihop värdefulla juveler, specialkrafter och mynt längs vägen. Lås upp coola karaktärer som bl.a. Lara Bones, Mummy, Agent 99 och den hippa Disco Dancer! Ha kul med det här springspelet!

 • Skate Hooligans
  Spela
  Skate Hooligans
  Spelat 7821 gånger

  Den här skajtaren råkade ha sönder ett fönster med en fotboll och en arg polis jagar honom! Kan du se till så att han inte arresteras av polisen i det här racingspelet? Hjälp honom att hålla sig undan från polisen genom att undvika lastbilar och skajta under trafikhinder. Han måste även samla på värdefulla mynt medans han rymmer.

 • Bike Blast
  Spela
  Bike Blast
  Spelat 447 gånger

  Dessa två cyklister susar fram i sin hemstad som är fullsmockad med mängder av barriärer, bussar och annat som man helst inte vill krocka med. Kan du hjälpa dem att hålla sig på cyklarna och undvika att göra sig illa i det här racingspelet?

 • Angry Gran
  Spela
  Angry Gran
  Spelat 1512 gånger

  Hon är gammal, modig och redo för hämnd! Slå följe med denna murriga mormor när hon ger sig på allt och alla, från övergivna soffor till irriterande tonåringar i detta helgalna och originella actionspel. Se bara till att hon inte råkar slå till en poliskonstapel med sin gigantiska hammare!

 • Snömannen skapar rubriker
  Spela
  Snömannen skapar rubriker
  Spelat 386 gånger

  Den här snömannen är vild och fri, men låt honom inte bli fångad ... det skapar rubriker i alla tidningar! Plocka så många bär som möjligt och undvik att krocka med hinder. Ha det så kul!

 • Arga mormors flykt
  Spela
  Arga mormors flykt
  Spelat 23 gånger

  Hon är GAMMAL och helt GALEN! Hjälp stackars mormor att fly från dårhuset för arga tanter.

 • Tunnelbanesurfarnas doktor
  Spela
  Tunnelbanesurfarnas doktor
  Spelat 2463 gånger

  Jake har skadat sig. Ta honom till en doktor och få honom undersökt.

 • Angry Gran Run: Miami
  Spela
  Angry Gran Run: Miami
  Spelat 347 gånger

  Den här tjuriga mormorn är ute och härjar vilt. Den här gången har hon tagit över Miamis gator. Följ med när hon inleder nya vågor av galenskap och förstörelse i det här actionspelet.

 • Arga farmor i Japan
  Spela
  Arga farmor i Japan
  Spelat 259 gånger

  Denna ökända farmor tänker göra Japans gator osäkra! Hon känner sig ännu mer irriterad än vanligt. Följ med henne medan hon rymmer från sjukhuset och börjar örfila varje snorunge hon får syn på! Hon kan definitivt behöva din hjälp medan hon duckar för allt från gigantiska sushi-rullar till rickshaws i detta skandalösa actionspel.

 • Springande Fred – miniversionen
  Spela
  Springande Fred – miniversionen
  Spelat 76 gånger

  Fred är tillbaka med nya smärtsamma upptåg, helt supercoola akrobatiska/desperata rörelser och udda platser.

 • Angry Gran Run: Australia
  Spela
  Angry Gran Run: Australia
  Spelat 370 gånger

  Världens mest berömda tjuriga farmor springer lös på gatorna i Sydney. Vill du följa med på hennes vilda framfart? Hjälp henne att undvika alla hinder när hon lär australiensarna vem som är boss i det här galna actionspelet.

 • Grandpa Run 3D
  Spela
  Grandpa Run 3D
  Spelat 87 gånger

  Den här farfarn är snabb på fötterna och försöker fly! Kan du hjälpa honom att undvika fiender och bilar medan han samlar på mynt i det här springspelet?

 • Angry Gran: London
  Spela
  Angry Gran: London
  Spelat 455 gånger

  Den här galopperande mormorn är tillbaka! Följ med när hon spöar idioter, undviker gatuskyltar och hoppar över Londons röda ikoniska telefonkioskar. Kan du hjälpa henne i det här vilda actionspelet?

 • Angry Gran Run: Paris
  Spela
  Angry Gran Run: Paris
  Spelat 75 gånger

  De trodde att de kunde kontrollera henne. FET CHANS! Den här tjuriga farmorn är redo att härja vilt på väg till Paris. Hjälp henne att spöa skurkar och utomjordingar i det här konstiga och vilda actionspelet.

 • Tunnelbanesurfare: Tandproblem
  Spela
  Tunnelbanesurfare: Tandproblem
  Spelat 21 gånger

  Det var ett tag sedan Jake var hos tandläkaren. Undersök hans tänder och se hur de mår.