Crazygames

 • Hundsimulator
  Spela
  Hundsimulator
  Spelat 12963 gånger

  Det är svårt att vara en hundvalp och särskilt i det här onlinespelet i 3D! Välj din favoritvalp och gör dig redo för flera episka utmaningar. Kan du hoppa på trampoliner, knuffa bollar i simbassänger och åka på en karusell. I så fall vinner du virtuella mynt som du kan använda för att köpa alla möjliga söta utstyrslar till din hundvalp.

 • Kattsimulator i 3D
  Spela
  Kattsimulator i 3D
  Spelat 15312 gånger

  Hur känns det att vara katt? Ta reda på det i det här hårresande och hysteriska simuleringsspelet. Samarbeta med en av de fantastiska katterna när de fångar möss, välter soptunnor och letar efter god mat. Du kan även tjäna virtuella pengar för att köpa gulliga utstyrslar till din katt.

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 83080 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 5057 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Subway Clash 3D Remastered
  Spela
  Subway Clash 3D Remastered
  Spelat 1026 gånger

  Tågen kör inte i dessa tunnelbannor, du måste springa i detta 3D multiplayer skjutarespel. Gå med i det röda laget eller i det blåa medan du undviker kulor och letar efter fantastiska vapen. Kan du ta ut det andra laget innan de blåser ditt lag i småbitar?

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 2442 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 538 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 2526 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • 3D Dragon: Vice City
  Spela
  3D Dragon: Vice City
  Spelat 1314 gånger

  Vice City är en ganska bra plats för vilda framfarter. Vill du plöja gatan fram i en flådig monstertruck eller på en riktigt cool drakes rygg? Välj det fordon eller det monster som passar dig bäst i detta actionfyllda 3D-spel.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 1264 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Maximal acceleration
  Spela
  Maximal acceleration
  Spelat 14051 gånger

  Du måste verkligen sätta gasen i botten i det här intensiva racingspelet i 3D. Ta dig till mållinjen så snabbt som möjligt på varje bana så att du kan tjäna pengar för att köpa bättre och snabbare bilar mellan tävlingarna.

 • Color Tunnel
  Spela
  Color Tunnel
  Spelat 19336 gånger

  Denna tunnel är fylld av hinder som är otroligt farliga. Kan ta dig förbi dem utan att slå i en enda av dem, i detta spännande 3D-racerspel? Gör allt du kan för att undvika dem!

 • Whack your Ex
  Spela
  Whack your Ex
  Spelat 457 gånger

 • Hästsimulator 3D
  Spela
  Hästsimulator 3D
  Spelat 3624 gånger

  Hur känns det att vara en vild häst? Det är en svår fråga att besvara, men detta simuleringsspel ger dig möjligheten att uppleva livet som en virtuell häst! Följ med denna majestätiska häst när han galopperar runt på landet och letar efter god mat han kan ta med hem till familjen.

 • Taxiförare 2
  Spela
  Taxiförare 2
  Spelat 2427 gånger

  Ingen har påstått att det är lätt att köra taxi och särskilt inte i den här stan! Kan du undvika att köra på alltför många föremål när du plockar upp dina kunder och kör dem till sina destinationer? Du måste vara en grym chaufför när du spelar det här taxispelet!

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 2675 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 1356 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2530 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 2046 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 406 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 731 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • 4th and Goal 2010
  Spela
  4th and Goal 2010
  Spelat 56 gånger

  Det här nostalgiska amerikanska fotbollsspelet är fyllt med action. Följ med ditt lag när de gör sig redo för avspark. Kan du springa förbi dina motståndare och göra massa touchdowns?

 • Crazy Wars
  Spela
  Crazy Wars
  Spelat 969 gånger

  Saker blir galna i detta multiplayer, förstaperson skjutspel. Samarbeta med andra spelare från hela världen medan du försöker eliminera dina motståndare. Kommer du att kämpa för West Team eller gå ihop med East Team?

 • Getaway Shootout
  Spela
  Getaway Shootout
  Spelat 453 gånger

  Kommer du att kunna rymma eller hamna i fängelse (eller ännu värre, dö!) i detta actionspel med retrokänsla? Kämpa för att fly på egen hand medan du letar efter fenomenala vapen som bazookas, eller utmana en vän i tvåspelarläget. Se upp för de borttagna brunnslocken som skickar dig rakt ner i kloakerna medan du skuttar genom dubbeldäckare och mycket mer i din jakt på närmaste tåg.

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 433 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Bygga fort & skjutsimulator
  Spela
  Bygga fort & skjutsimulator
  Spelat 594 gånger

  Samarbeta med denna android i en serie av episka strider i det här futuristiska skjutspelet. Kan du hjälpa honom att bygga fort och eliminera sina fiender en efter en?

 • Striker Dummies: 2 Player
  Spela
  Striker Dummies: 2 Player
  Spelat 83 gånger

  De kanske ser ut som dummies, men de är allt annat än dumma! Ta kontroll över en av dem innan du kastar dig in i kampen mot målet i detta intensiva actionspel. Lyckas du krossa din motståndare? Du kan utmana en vän eller tävla mot datorn.

 • Papers.Scissors.Rocks
  Spela
  Papers.Scissors.Rocks
  Spelat 37 gånger

  Det klassiska spelet är tillbaka i en helt ny tappning. Vilket objekt kommer att dominera och härska i det här io-spelet? Det är dags att ta reda på det. Kommer du att spela med en sten, sax eller påse? Ge dig in i striden och se vilken sida som kommer vinna.

 • Kim skapar kaos
  Spela
  Kim skapar kaos
  Spelat 243 gånger

  Den ökända nordkoreanska ledaren är på vild framfart i detta roliga onlinespel i retrostil. Följ med Kim medan han förstör byggnader, skapar kaos och samlar in massor av fantastiska kläder under hans galna härjartåg.

 • Sju dagar i skärselden
  Spela
  Sju dagar i skärselden
  Spelat 0 gånger

  Välkommen till ditt nya jobb i skärselden! Här får du bestämma vilka själar som hamnar i helvetet och vilka som förtjänar att spendera resten av sin tid i himmelriket. Kommer du att kunna imponera på din chef Döden, samtidigt som du försöker ta rätt beslut under din första arbetsvecka i detta spektakulära och spirituella onlinespel? Bara du inte blandar dödssynder med dygder!

 • Safari-kocken
  Spela
  Safari-kocken
  Spelat 34 gånger

  Den här kreativa kocken är på väg att gå på ett kulinarisk korståg som tar honom över hela världen! Vill du följa med honom när han gör i ordning några fantastiska måltider för alla sorters söta djur i det här söta och roliga pusselspelet? Han behöver verkligen din hjälp när han matar tukaner, lejon och mycket mer!

 • Pogo Postman
  Spela
  Pogo Postman
  Spelat 0 gånger

  Den här brevbäraren ligger efter i schemat och han har massor av väldigt viktiga brev att leverera! Kan du hjälpa honom att leverera breven i tid i detta snabba actionspel? Lyckligtvis har han tagit med sig en pogo-pinne som hjälper honom att studsa över alla hinder och faror som fortsätter att komma i vägen.

 • Cyberilska: Hämnden
  Spela
  Cyberilska: Hämnden
  Spelat 0 gånger

  Den här futuristiska metropolen har invaderats av kriminella gäng. Nu är det upp till tre modiga medborgare vid namn Boris, Magnus och Sonja att rädda dagen i det här bråkmakarspelet. Samarbeta med en vän eller ta dig an uppdraget på egen hand, medan du slår och sparkar dig igenom staden på jakt efter skurkarnas hemmabas.

 • Viking Way to Valhalla
  Spela
  Viking Way to Valhalla
  Spelat 107 gånger

  Den här vikingen har haft en riktigt jobbig dag. En drake attackerade byn och kidnappade hans flickvän. Hjälp honom att ta sig genom kungariket för att rädda henne i det här episka pusselspelet.

 • Farklemästare
  Spela
  Farklemästare
  Spelat 363 gånger

  Kan du bli en sann mästare i detta utmanande tärningsspel? Utmana andra spelare eller ta en match mot datorn. Ta reda på om du kan få högsta poäng!

 • Cow Defender
  Spela
  Cow Defender
  Spelat 46 gånger

  Behövs det kor på Mars? UFO:n har upptäckts i skyarna över den här fredfulla jordbruksstaden och de vill stjäla alla kor och transportera dem till deras planet! Sätt dig i fordonet och försvara dem till varje pris i det här galna actionspelet. Du måste föra korna till säkerhet och spränga UFO:n innan de förstör alla lador i staden.