Crazygames

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 89429 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Maximal acceleration
  Spela
  Maximal acceleration
  Spelat 15539 gånger

  Du måste verkligen sätta gasen i botten i det här intensiva racingspelet i 3D. Ta dig till mållinjen så snabbt som möjligt på varje bana så att du kan tjäna pengar för att köpa bättre och snabbare bilar mellan tävlingarna.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 7189 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Truck Driver Easy Road
  Spela
  Truck Driver Easy Road
  Spelat 1114 gånger

  De här stora åbäkena kan vara svåra att köra, även på de lättaste vägarna. Kommer du bli expert med ditt nya fordon i Truck Driver Easy Road? 

  Det här bilspelet är bra för såväl nya som erfarna spelare. Det finns två lägen som sätter dina färdigheter på prov. Försök klämma in lastbilen på trånga parkeringsplatser eller ta en fri åktur, men se upp för hindren! 

  Truck Driver Crazy Road 2 och Russian Off-Road Pickup Driver är två andra grymma lastbilsspel som du borde prova. 

  Spelkontroller

  Tangentbord

  • TRYCK PÅ W, A, S, D eller piltangenterna för att köra. 
  • TRYCK PÅ C för att byta kameravinkel. 
  • TRYCK PÅ Y för att använda vindrutetorkarna. 
  • TRYCK PÅ V för att använda handbromsen. 
  • TRYCK PÅ L för att använda helljusen. 

  Mus

  • HÖGERKLICKA för att tuta. 
  • VÄNSTERKLICKA OCH DRA för att röra kameran. 

  Om spelutvecklaren

  Truck Driver Easy Road är utformat av Falco Software, ett företag som gör många olika gratis onlinespel.

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 3417 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • Kattsimulator i 3D
  Spela
  Kattsimulator i 3D
  Spelat 17766 gånger

  Hur känns det att vara katt? Ta reda på det i det här hårresande och hysteriska simuleringsspelet. Samarbeta med en av de fantastiska katterna när de fångar möss, välter soptunnor och letar efter god mat. Du kan även tjäna virtuella pengar för att köpa gulliga utstyrslar till din katt.

 • Hundsimulator
  Spela
  Hundsimulator
  Spelat 14825 gånger

  Det är svårt att vara en hundvalp och särskilt i det här onlinespelet i 3D! Välj din favoritvalp och gör dig redo för flera episka utmaningar. Kan du hoppa på trampoliner, knuffa bollar i simbassänger och åka på en karusell. I så fall vinner du virtuella mynt som du kan använda för att köpa alla möjliga söta utstyrslar till din hundvalp.

 • Color Tunnel
  Spela
  Color Tunnel
  Spelat 31024 gånger

  Denna tunnel är fylld av hinder som är otroligt farliga. Kan ta dig förbi dem utan att slå i en enda av dem, i detta spännande 3D-racerspel? Gör allt du kan för att undvika dem!

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 2388 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 3305 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 3241 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 3511 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 427 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Subway Clash 3D Remastered
  Spela
  Subway Clash 3D Remastered
  Spelat 1650 gånger

  Tågen kör inte i dessa tunnelbannor, du måste springa i detta 3D multiplayer skjutarespel. Gå med i det röda laget eller i det blåa medan du undviker kulor och letar efter fantastiska vapen. Kan du ta ut det andra laget innan de blåser ditt lag i småbitar?

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 1849 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Hästsimulator 3D
  Spela
  Hästsimulator 3D
  Spelat 4238 gånger

  Hur känns det att vara en vild häst? Det är en svår fråga att besvara, men detta simuleringsspel ger dig möjligheten att uppleva livet som en virtuell häst! Följ med denna majestätiska häst när han galopperar runt på landet och letar efter god mat han kan ta med hem till familjen.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 971 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • 3D Dragon: Vice City
  Spela
  3D Dragon: Vice City
  Spelat 1666 gånger

  Vice City är en ganska bra plats för vilda framfarter. Vill du plöja gatan fram i en flådig monstertruck eller på en riktigt cool drakes rygg? Välj det fordon eller det monster som passar dig bäst i detta actionfyllda 3D-spel.

 • Getaway Shootout
  Spela
  Getaway Shootout
  Spelat 511 gånger

  Kommer du att kunna rymma eller hamna i fängelse (eller ännu värre, dö!) i detta actionspel med retrokänsla? Kämpa för att fly på egen hand medan du letar efter fenomenala vapen som bazookas, eller utmana en vän i tvåspelarläget. Se upp för de borttagna brunnslocken som skickar dig rakt ner i kloakerna medan du skuttar genom dubbeldäckare och mycket mer i din jakt på närmaste tåg.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2552 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Taxiförare 2
  Spela
  Taxiförare 2
  Spelat 2497 gånger

  Ingen har påstått att det är lätt att köra taxi och särskilt inte i den här stan! Kan du undvika att köra på alltför många föremål när du plockar upp dina kunder och kör dem till sina destinationer? Du måste vara en grym chaufför när du spelar det här taxispelet!

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 731 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Beachball.Online
  Spela
  Beachball.Online
  Spelat 479 gånger

  Tonvis av bedårande djur samlas till en spännande beachvolleybollsturnering i detta söta io-spel. Ta dig an spelare från hela världen medan du försöker slå bollen och göra tonvis med poäng.

 • Striker Dummies: 2 Player
  Spela
  Striker Dummies: 2 Player
  Spelat 172 gånger

  De kanske ser ut som dummies, men de är allt annat än dumma! Ta kontroll över en av dem innan du kastar dig in i kampen mot målet i detta intensiva actionspel. Lyckas du krossa din motståndare? Du kan utmana en vän eller tävla mot datorn.

 • Crazy Wars
  Spela
  Crazy Wars
  Spelat 969 gånger

  Saker blir galna i detta multiplayer, förstaperson skjutspel. Samarbeta med andra spelare från hela världen medan du försöker eliminera dina motståndare. Kommer du att kämpa för West Team eller gå ihop med East Team?

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 466 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Whack your Ex
  Spela
  Whack your Ex
  Spelat 669 gånger

 • 4th and Goal 2010
  Spela
  4th and Goal 2010
  Spelat 88 gånger

  Det här nostalgiska amerikanska fotbollsspelet är fyllt med action. Följ med ditt lag när de gör sig redo för avspark. Kan du springa förbi dina motståndare och göra massa touchdowns?

 • Bygga fort & skjutsimulator
  Spela
  Bygga fort & skjutsimulator
  Spelat 594 gånger

  Samarbeta med denna android i en serie av episka strider i det här futuristiska skjutspelet. Kan du hjälpa honom att bygga fort och eliminera sina fiender en efter en?

 • Sju dagar i skärselden
  Spela
  Sju dagar i skärselden
  Spelat 0 gånger

  Välkommen till ditt nya jobb i skärselden! Här får du bestämma vilka själar som hamnar i helvetet och vilka som förtjänar att spendera resten av sin tid i himmelriket. Kommer du att kunna imponera på din chef Döden, samtidigt som du försöker ta rätt beslut under din första arbetsvecka i detta spektakulära och spirituella onlinespel? Bara du inte blandar dödssynder med dygder!

 • Farklemästare
  Spela
  Farklemästare
  Spelat 363 gånger

  Kan du bli en sann mästare i detta utmanande tärningsspel? Utmana andra spelare eller ta en match mot datorn. Ta reda på om du kan få högsta poäng!

 • Viking Way to Valhalla
  Spela
  Viking Way to Valhalla
  Spelat 107 gånger

  Den här vikingen har haft en riktigt jobbig dag. En drake attackerade byn och kidnappade hans flickvän. Hjälp honom att ta sig genom kungariket för att rädda henne i det här episka pusselspelet.

 • Cyberilska: Hämnden
  Spela
  Cyberilska: Hämnden
  Spelat 0 gånger

  Den här futuristiska metropolen har invaderats av kriminella gäng. Nu är det upp till tre modiga medborgare vid namn Boris, Magnus och Sonja att rädda dagen i det här bråkmakarspelet. Samarbeta med en vän eller ta dig an uppdraget på egen hand, medan du slår och sparkar dig igenom staden på jakt efter skurkarnas hemmabas.

 • Pogo Postman
  Spela
  Pogo Postman
  Spelat 0 gånger

  Den här brevbäraren ligger efter i schemat och han har massor av väldigt viktiga brev att leverera! Kan du hjälpa honom att leverera breven i tid i detta snabba actionspel? Lyckligtvis har han tagit med sig en pogo-pinne som hjälper honom att studsa över alla hinder och faror som fortsätter att komma i vägen.

 • Herr Tulpans pusselgård
  Spela
  Herr Tulpans pusselgård
  Spelat 97 gånger

  Magiska herr Tulpan skapar en serie av underbara trädgårdar denna eftermiddag. Han behöver verkligen din hjälp i detta förtrollande pussel- och simuleringsspel. Kan du utforma gångarna, bestämma var blommorna ska planteras och mycket mer?

 • Kaninlogik
  Spela
  Kaninlogik
  Spelat 176 gånger

  Den här kaninen är riktigt hungrig, och på ängen finns det massor av morötter som väntar på honom. Tyvärr finns här också en hel del farliga lavapölar. Kan du göra dig av med dem i detta utmanande pusselspel? Ditt logiska tänkande kommer väl till pass.