Vatten Spel

 • Fireboy and Watergirl 5: Element
  Spela
  Fireboy and Watergirl 5: Element
  Spelat 44623 gånger

  Fireboy och Watergirl ska påbörja ännu ett spännande äventyr där de samlar in massor av dyrbara ädelstenar. Deras första anhalt är det mystiska skogstemplet. Följ med dem på deras fantastiska resa i detta plattformsspel.

  Fireboy and Watergirl 5: Elements finns också på Google Play.

 • Fisksimulator
  Spela
  Fisksimulator
  Spelat 677 gånger

  Du kan testa olika fiskespön och beten i detta realistiska fiskesimuleringsspel. Kommer du att fånga en stor fisk och vinna en fantastisk trofé?

 • Simmarproffs
  Spela
  Simmarproffs
  Spelat 1916 gånger

  Du är simmaren som har valt ut att representera ditt land i det här spännande sportspelet. Välj land och simmare och prestera ditt bästa!

 • Water Flow
  Spela
  Water Flow
  Spelat 407 gånger

  En stad har drabbats av torka! Lyckas du hjälpa Brizo och hennes törstiga grannar i Water Flow? Hon är väldigt oroad för sin get, som verkligen skulle behöva lite uppfriskande vatten!

  I det här pusselspelet gäller det att verkligen ha flyt. Se om du lyckas koppla dina vattenbehållare till alla tomma behållare runtom i staden. Du måste lägga rör mellan dem, se till att vattnet når rätt behållare och reparera hus på de många kluriga nivåerna. 

  Om du gillar skicklighetsspel som det här borde du även prova Happy Glass 2 och Love Balls

  Spelkontroller 

  • SVEP VÄNSTER för att navigera mellan introduktionsskärmarna. 
  • ANVÄND MUSEN för att skapa rör mellan behållarna. Vattnet börjar rinna automatiskt. 

  Om spelutvecklaren 

  Spelet är utvecklat av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

 • Racerbåtar
  Spela
  Racerbåtar
  Spelat 348 gånger

  Upplev fartfylld action på ett roligt sätt ... i en racerbåt! Kör igenom energicirklar för att få extra fart!

 • Boat Simulator
  Spela
  Boat Simulator
  Spelat 893 gånger

  Det kan vara riktigt skoj att köra en båt, men det är ännu häftigare att manövrera en ubåt eller ett gigantiskt slagskepp! Prova på dem alla i detta 3D-simuleringsspel. De är fulltankade och redo att ge sig ut på denna majestätiska sjö.

 • Min förtrollade sjöhäst
  Spela
  Min förtrollade sjöhäst
  Spelat 861 gånger

  Den här magiska prinsessan har varit ute på äventyr så att hennes sjöhästs krypin vid stranden har blivit lite nedgånget på sistone. Kan du hjälpa henne att fräscha upp det innan hon ger sitt förtrollade husdjur ett bad i detta onlinespel?

 • Klä vattendrottningen
  Spela
  Klä vattendrottningen
  Spelat 312 gånger

  Den mystiska vattendrottningen återfinns i folksagor och legender. Hur tror du att hon ser ut?

 • Båtfärd
  Spela
  Båtfärd
  Spelat 676 gånger

  Styr din motorbåt i rätt riktning och överlista de andra förarna i det här fantastiska 3D-racerspelet. Utforska smala flodkrökar och tjäna ihop pengar som du kan spendera på din nya motorbåt. Gillar du racerbåtar kommer du att älska det här spelet!

 • Battleboats.Io
  Spela
  Battleboats.Io
  Spelat 2475 gånger

  Kan du försvara dessa vatten? Följ med spelare från hela världen när du tävlar om att härska över haven i det här io-spelet. Samla på resurser, skydda din bas och besegra dina fienders båtar med häftiga minor och grymma kanoner.

 • Båtstrid
  Spela
  Båtstrid
  Spelat 1162 gånger

  En intensiv strid ska precis börja! Placera ut alla skepp strategiskt på spelplanen i den här versionen av det klassiska militära strategispelet. Du kan utmana en vän eller datorn. Kan du förstöra deras flotta innan de sänker alla dina skepp, ubåtar och mycket mer?

 • Klippdykning
  Spela
  Klippdykning
  Spelat 764 gånger

  Klippdykning är ganska farligt i den verkliga världen, men du kan prova på det i det här fantastiska onlinespelet. Följ med denna orädda dykare medan han hoppar ner i denna lagun om och om igen. Kan du se till att han inte blir skadad medan han tjänar in en massa mynt för vart och ett av sina dödsföraktande hopp?

 • Boxhead: 2 Player
  Spela
  Boxhead: 2 Player
  Spelat 2277 gånger

  Ditt mål: döda zombier. Din metod: riktigt feta vapen!

 • Vi går och fiskar
  Spela
  Vi går och fiskar
  Spelat 795 gånger

  Det är dags att kasta ut fiskelinan och fånga en färsk och fin firre!

 • Fiska snabbt
  Spela
  Fiska snabbt
  Spelat 527 gånger

  Den här unga fiskaren vill fånga massvis med fisk. Undvik hajarna när du kastar ner linan i det här roliga och spännande fiskespelet.

 • Zombie-apokalyps
  Spela
  Zombie-apokalyps
  Spelat 193 gånger

  Ett gäng levande döda ställer till trubbel i dina kvarter. Osäkra ditt vapen och sparka ut dem!

 • Havsfiske i tropikerna
  Spela
  Havsfiske i tropikerna
  Spelat 101 gånger

  Luta dig tillbaka och res runt jorden till världens bästa fiskeplatser i det här fiskespelet med supersnygg grafik. Fånga så stor fisk du kan!

 • Fiska: Troféjakt
  Spela
  Fiska: Troféjakt
  Spelat 1251 gånger

  Nitton olika nivåer och lika många utmaningar väntar dig i det här fiskespelet. Kan du fånga en fisk som imponerar på dina vänner och ger dig en trofé? Det är dags att ta reda på det!

 • Fireboy & Watergirl: Treasure Hunt
  Spela
  Fireboy & Watergirl: Treasure Hunt
  Spelat 2230 gånger

 • Lake Fishing 2
  Spela
  Lake Fishing 2
  Spelat 389 gånger

  När du inte kan fly bort från kontoret, fly bort på kontoret. Omedelbart fiskelugn garanterad!

 • Kayaking Down
  Spela
  Kayaking Down
  Spelat 199 gånger

  Kajaktävlingen i det här klassiska sportspelet är superintensiv! Kan du vara smartare och klara dig längre än dina motståndare? Undvik stenar och andra spelare när du tar dig till mållinjen.

 • Sjöjungfruns undervattenslekar
  Spela
  Sjöjungfruns undervattenslekar
  Spelat 0 gånger

  Ännu en hektisk dag för den här sjöjungfruprinsessan. Hon vill inreda en undervattensgrotta, prova några nya kläder och mycket mer. Kan du hjälpa henne att göra allt det som står på hennes att göra-lista i detta magiska onlinespel?

 • Motorbåt
  Spela
  Motorbåt
  Spelat 64 gånger

  Kan du vinna förstapriset i det här vilda racingspelet? Kör på kanalerna och undvik andra båtar när du tävlar för vinst och berömmelse.

 • Båtrush
  Spela
  Båtrush
  Spelat 42 gånger

  Floden är farlig i det här actionspelet. Den är full av piratskepp, strömvirvlar och laserhinder. Men det finns även massvis med värdefulla mynt och stjärnor. Klättra ombord på båten på ett episkt äventyr i dessa farliga vatten. All skatt väntar dig!

 • Fire and Water: Geometry Dash
  Spela
  Fire and Water: Geometry Dash
  Spelat 831 gånger

  Det här lilla blocket är ute på ett spännande äventyr genom en grotta fylld av lava och vatten. För att överleva farorna måste han förvandla sig själv på ett ögonblick. Kan du hjälpa honom att kontrollera eld och vatten i det här fantastiskt intensiva och actionfyllda springspelet?

 • Aquar.io
  Spela
  Aquar.io
  Spelat 16 gånger

  Havets botten är en mycket farlig plats! Följ med denna lilla marulk när han försöker att äta massor av glödande prickar som hjälper honom att bli större och starkare. Men! du måste vara på tårna! (eller fenorna!) i detta underbara multiplayer onlinespel. Det finns massor av spelare där ute som kommer att konkurrera med dig, och de kan försöka att äta din fisk!

 • Fishing Day
  Spela
  Fishing Day
  Spelat 179 gånger

  Det är en perfekt dag för att fiska men du har bara tre krokar! Fånga fiskar och undvik bomber i det här roliga arkadspelet för familjen Fiskedag!

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 515 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Fyrverkerier 2: Drakens svans
  Spela
  Fyrverkerier 2: Drakens svans
  Spelat 36 gånger

  Ge dig ut på en jakt efter den legendariska draken när du löser pussel i det här magiska matcha 3-spelet. Kan du snabbt kombinera de färgade fyrverkerierna i rätt ordning?

 • Prinsessornas övernattning under havet
  Spela
  Prinsessornas övernattning under havet
  Spelat 3230 gånger

  Den här sjöjungfruprinsessan lever i ett kungarike under havet och vill ha en övernattningsfest för alla hennes vänner på land. Är det ens möjligt? Självklart! Hon har en magisk dryck som hon kan dela med sina vänner. Följ med dessa coola kungligheter på en rolig kväll under havet i det här spelet för tjejer.

 • Spruta vatten!
  Spela
  Spruta vatten!
  Spelat 174 gånger

  Det brinner över hela stan! Plocka upp vattenslangen och börja jobba.

 • Tjejerna gillar vattenmeloner
  Spela
  Tjejerna gillar vattenmeloner
  Spelat 296 gånger

  De här snygga tjejerna firar sommaren med några riktigt komiska vattenmelonmönster i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att välja ut en massa kläder, inredning och mycket mer, där alla har sin favoritfrukt?

 • Water Splash
  Spela
  Water Splash
  Spelat 468 gånger

  Du kan splasha rejält i detta match 3 pusselspel. Följ med denna modiga utter och hans vänner medan de försöker rädda en grupp av bedårande ankor samtidigt som de försöker att stoppa en super girig skurk.

 • Mirakelvatten
  Spela
  Mirakelvatten
  Spelat 3658 gånger

  Vivian har spenderat flera år med att leta efter en magisk fontän i skogarna i det här förtrollande kungariket. Fontänen kanske kan bota hennes farfars sjukdom. Hon tror att hon hittat den bakom portarna till en mystisk kyrka. Kan du hjälpa henne att hämta vatten från den magiska fontänen i det här hitta föremål-spelet?

 • Gå och fiska
  Spela
  Gå och fiska
  Spelat 0 gånger

  Det är en kristallklar höstmorgon och solen skiner. Vad passar väl bättre än att gå till sjön och fiska? Luta dig tillbaka och kasta ut linan i det här njutbara fiskespelet.

 • Lätta på vattentrycket
  Spela
  Lätta på vattentrycket
  Spelat 958 gånger

  Rören i alla dessa utmanande nivåer är i en enda röra. Kan du sätta ihop dem och se till att vattnet går i rätt riktning? Den här stackars rörmokaren behöver verkligen all den hjälp han kan få i detta pusselspel.