Ormspel

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 285136 gånger

  Samarbeta med en häftig orm i Slither.io, som är en uppdatering av populära onlinespelet Agar.io.

  Utmana spelare från hela världen med din häftiga reptil. Den har en gränslös aptit, och älskar lysande pellets: var och en gör att den blir större och starkare. Men se upp för andra ormar! Om du träffar en annan kommer du explodera!

  Om du är sugen på fler spel i samma stuk kan du prova Wormate.ioPaper.ioSkribbl.io eller något annat häftigt spel i vår stora samling .io-spel ochormspel.

  Hur spelar man Slither.io?

  Vi tar det från början! Ge din orm ett snyggt namn. Du kan också ändra färg på ormens fjäll; tryck bara på knappen Change Skin ('Ändra utseende') nere till vänster. När det är klart kan du klicka på Play ('Spela').

  Spelkontroller

  Mus:

  • MUSPEKAREN styr vilket håll ormen åker åt.
  • VÄNSTERKLICKA för att åka i full fart. 

  Tangentbord:

  • UPPÅTPILEN gör att du åker i full fart. 
  • VÄNSTERPILEN svänger åt vänster.
  • HÖGERPILEN svänger åt höger.

  Om spelutvecklaren

  Michigan-baserade spelskaparen Steve Howse har designat Slither.io. Mars 2016 släppte hans företag Lowtech Studios spelet till telefoner och webbläsare. 

  Spela på mobil

  Slither.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Wormax.io
  Spela
  Wormax.io
  Spelat 53914 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.

 • Paper.io 2
  Spela
  Paper.io 2
  Spelat 1135 gånger

  Hur länge kommer du att kunna spela detta otroligt beroendeframkallande multiplayer-spel? Ditt mål? Ta över så mycket territorium som möjligt innan en annan spelare kommer i din väg. Kommer du att klättra i hierarkierna och till slut att bli kung, eller kommer dina drömmar om erövring att komma till ett olägligt slut?

 • Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 92319 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Classic Snake
  Spela
  Classic Snake
  Spelat 4679 gånger

  Det klassiska spelet återvänder i denna retrodoftande onlineversion. Njut av 8-bitars grafik medan du försöker göra din orm så kraftfull som möjligt. Du kan ändra ormens hastighetsinställningar innan du hjälper den att smaska i sig så många läckra äpplen som möjligt.

 • Snake.is
  Spela
  Snake.is
  Spelat 13045 gånger

  Få den lysande ormen att växa genom att äta så glödbollar som möjligt. Se upp för andra ormar (som spelas av riktiga spelare live) i det här klassiska orm-spelet för flera spelare online.

 • Angry Snakes
  Spela
  Angry Snakes
  Spelat 7591 gånger

  Det finns massvis med utrymme på den här arenan för alla dessa ormar. Eller finns det? Hur länge kan du hindra din orm från att förstöras i det här utmanande io-spelet? Du måste undvika de andra reptilerna samtidigt som du äter upp mängder av kraftobjekt.

 • Santa Snakes
  Spela
  Santa Snakes
  Spelat 1694 gånger

 • Glada ormar
  Spela
  Glada ormar
  Spelat 1704 gånger

  Dessa ormar är riktigt glada men de är även väldigt tuffa! Dyk in i detta io-spel och hjälp din radreptil att äta massor av glödande pellets. Det är det enda sättet han kommer att kunna överleva på utan att bli förstörd!

 • Wormax2.io
  Spela
  Wormax2.io
  Spelat 260 gånger

  En extrem matfest pågår i detta helvilda io-spel! Styr en knäpp mask innan du utmanar andra spelare från hela världen. Klarar du av att växa din mask stor och kraftfull medan den slukar i sig en massa nyckelpigor, körsbär och andra galna grejer?

 • Snake 3D
  Spela
  Snake 3D
  Spelat 541 gånger

  Kan du bli den största och bästa ormen i det här io-spelet i 3D? Ät upp alla objekt medan du undviker större reptiler och jagar mindre.

 • Worms.Zone
  Spela
  Worms.Zone
  Spelat 469 gånger

  De här maskarna är otroligt hungriga och gulliga tecknade figurer är deras favoritmat! Kan du se till att din mask fortsätter att växa medan den försöker undvika alla andra ryggradslösa djur i detta utmanande io-spel? De brukar explodera om de stöter på en annan mask!

 • Sworm.io
  Spela
  Sworm.io
  Spelat 1650 gånger

  Det är tufft att vara en mask, speciellt i den här episka kamp-arenan! Kan du hjälpa din mask att hålla sig levande och bli oerhört kraftfull i detta spännande io-spel? Samla boosters och spara eldflugor som kommer att ge din mask rustning medan du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Little Big Snake
  Spela
  Little Big Snake
  Spelat 8927 gånger

  De små ormarna är hungriga och de kanske aldrig blir mätta. Kontrollera en av ormarna i det här spännande io-spelet. Kan du fylla den med kraftföremål när den försöker undvika alla andra? Den exploderar om den träffar en annan orm så du måste vara fokuserad!

 • Snakes and Ladders
  Spela
  Snakes and Ladders
  Spelat 1285 gånger

  Blir du den första spelaren som når toppen av brädet i denna onlineversion av det klassiska spelet? Du kan spela originalutgåvan tillsammans med några gulliga varianter. Det finns en med rännor och stegar plus en annan som har makalösa kanoner som skjuter dig över hela spelbrädet!

 • Orm i kub 2.0
  Spela
  Orm i kub 2.0
  Spelat 667 gånger

  Hur länge kan du hålla ormen i rörelse i det här spännande mobilspelet? Hjälp honom att äta kraftföremål som gör honom större och starkare när han kämpar för att undvika väggar och andra hinder.

 • Pappersormar
  Spela
  Pappersormar
  Spelat 263 gånger

  Hur stor orm kan du få i detta onlinespel för flera spelare? Det är ett äventyr där du tvingas kämpa för din överlevnad! Tävla mot andra spelare medan din orm smaskar i sig massor av färgglada godsaker. Men se upp! Om den träffar en annan orm exploderar den!

 • Snack Attack
  Spela
  Snack Attack
  Spelat 392 gånger

  En total matfrossa väntar dig i det här spännande onlinespelet. Kämpa för att äta massvis med mat och bli en gigantisk orm i det här io-liknande spelet. Kan du köra över alla andra reptiler?

 • Snake
  Spela
  Snake
  Spelat 3138 gånger

  Hjälp ormen växa genom att samla alla föremål som dyker upp.

 • Y8 Snakes
  Spela
  Y8 Snakes
  Spelat 3528 gånger

  Det klassiska tv-spelet tas till en helt ny nivå i det här spännande io-spelet. Utmana spelare från hela världen och försök att göra din orm så stor och mäktig som möjligt. Men kom ihåg: om du kraschar in i en annan orm så måste du börja om från början igen.

 • Blocky Snakes io
  Spela
  Blocky Snakes io
  Spelat 276 gånger

  Hur lång orm kan du få i detta 3D-onlinespel för flera spelare? Du måste knapra i dig en massa lysande godsaker för att skapa den mest kraftfulla reptilen. Om du inte vill spela i form av en orm, kan du i stället spela som ett tåg, en rad atleter och mycket mer!

 • Snurrrom
  Spela
  Snurrrom
  Spelat 337 gånger

  Kan du hålla den här coola ormen säker när den försöker köra igenom alla neonbarriärer? Den behöver hjälp med att äta mäktiga kulor som gör den starkare under resans gång i det här fantastiska actionspelet.

 • Färgskiftande orm
  Spela
  Färgskiftande orm
  Spelat 143 gånger

  Denna färgskiftande orm är ute på ett spännande äventyr. Kan du hjälpa honom att besegra alla hinder som har samma färg som han i detta intensiva onlinespel? Om han krockar med fel så exploderar han!

 • Snakeblock.io
  Spela
  Snakeblock.io
  Spelat 174 gånger

  Hur länge kommer du att överleva och hur stor kan du få din orm att bli i detta actionspel för flera spelare? Glufsa i dig kraftkulor så fort du kan, samtidigt som du undviker de andra ormarna och de farliga kuberna.

 • Snake Blast
  Spela
  Snake Blast
  Spelat 3176 gånger

  Bemästra den psykadeliska grafiken och få din orm att växa mer och mer. Ät färgade prickar i alla riktningar - se bara till att undvika väggar och andra ormar för att stanna kvar i spelet!

 • Wiggle
  Spela
  Wiggle
  Spelat 113 gånger

  Denna orm kanske är liten, trots det ska han påbörja ett väldigt stort äventyr! Tyvärr blir han ganska lätt utmattad. Kan du hjälpa honom att hålla sin energinivå uppe medan han fortsätter sin spännande resa i detta bedårande actionspel?

 • Worms.io
  Spela
  Worms.io
  Spelat 400 gånger

  Klä din orm som jultomten, en vampyr eller till och med en kyckling i detta märkliga och helgalna actionspel för flera spelare. Se om din orm kan bli den rysligaste reptilen på den här stridsplatsen. Vägled den medan den glufsar i sig mängder av stärkande godis och försöker undvika de andra slingrande motståndarna.

 • Flying Snake 3D
  Spela
  Flying Snake 3D
  Spelat 379 gånger

  Det klassiska tv-spelet är i en helt ny dimension. Kan du se till så att din hungriga och ständigt växande orm inte gör sig illa? Undvik väggar och barriärer i det här spännande actionspelet.

 • Snake.is MLG
  Spela
  Snake.is MLG
  Spelat 1280 gånger

  Kan du göra din orm så mäktig som möjligt i det här episka io.spelet? Du kommer att tävla mot fantastiska spelare från hela världen när du tar dig genom en kaotisk värld full med galen grafik och massvis av härligt godis.

 • Klassisk orm
  Spela
  Klassisk orm
  Spelat 495 gånger

  Den här hungriga ormen vill äta mängder av ägg i den här färgglada versionen av det klassiska actionspelet. Kan du hjälpa honom att fylla sin mage och samtidigt undvika att krascha in i väggarna?

 • Snake Classic
  Spela
  Snake Classic
  Spelat 1337 gånger

  Samla all mat och låt inte ormen nudda väggar eller sin egen svans!

 • Snake Rattle
  Spela
  Snake Rattle
  Spelat 21 gånger

  Samla på dig skivor för att ta dig vidare till nästa nivå.

 • Monsterorm
  Spela
  Monsterorm
  Spelat 87 gånger

  Den här häftiga reptilen är otroligt hungrig. Kan du hjälpa honom att äta upp alla mumsiga desserter?

 • Mouse House
  Spela
  Mouse House
  Spelat 1 gånger

  När husbonden är ute tillhör huset musen!

 • El Papel
  Spela
  El Papel
  Spelat 19 gånger

  Sträck El Macho Hernandez nacke och lös fler än 40 pussel för att hjälpa honom få tillbaka sitt toapapper.

 • Snake Escape
  Spela
  Snake Escape
  Spelat 117 gånger