Djurspel för tjejer

 • Worms.Zone
  Spela
  Worms.Zone
  Spelat 1395 gånger

  De här maskarna är otroligt hungriga och gulliga tecknade figurer är deras favoritmat! Kan du se till att din mask fortsätter att växa medan den försöker undvika alla andra ryggradslösa djur i detta utmanande io-spel? De brukar explodera om de stöter på en annan mask!

 • Tom och Jerry: muslabyrint
  Spela
  Tom och Jerry: muslabyrint
  Spelat 16478 gånger

  Jerry har en riktigt svår utmaning framför sig. Han måste ta sig genom en labyrint men han måste även sätta ihop den. Kan du hjälpa honom att sätta ihop labyrinten så att han kan komma åt den smarriga osten till bebismusen som väntar på andra sidan i det här roliga och håriga pusselspelet?

 • My Dolphin Show 7
  Spela
  My Dolphin Show 7
  Spelat 60783 gånger

  Gör dig redo att visa dina senaste delfintrick. Din nästa stora show i poolen ska snart börja!

  My Dolphin Show 7 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 41677 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  Spela
  Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  Spelat 1229 gånger

  Dessa stackars apor är på dåligt humör. En resa till det läskiga templet kanske kan göra susen? Följ med dem på ett tjurigt äventyr i det här peka och klicka-spelet.

 • Snigeln Bob
  Spela
  Snigeln Bob
  Spelat 48359 gånger

  Hjälp den här slemmiga men snälla snigeln att ta sig till sitt sprillans nya hem!

  Snail Bob finns också på Apple App Store

 • Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spela
  Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spelat 300 gånger

  Dessa bedårande björnar kan knappt bärga sig. De är väldigt angelägna om att du ska pussla samman alla deras pussel i det här gulliga och gosiga pusselspelet. Testa tre olika lägen. Du kan spela det enkla innan du går vidare till det medelsvåra eller det svåra.

 • Festkisse
  Spela
  Festkisse
  Spelat 1218 gånger

  Denna bedårande katt älskar städning nästan lika mycket som han älskar att åka runt på sin husses robotdammsugare. Följ med honom medan han städar varje centimeter av huset i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du se till att katten inte missar en enda fläck medan han far igenom varje rum? Han börjar festa så snart du har slutfört varje utmanande nivå.

 • Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spelat 766 gånger

  En massa valpar väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Hur snabbt kan du pussla ihop dem? Det finns sex olika pussel du kan prova på. Du kan också bestämma hur många bitar du vill använda. Prova att spela med 16, 36, eller till och med 100 bitar!

 • Rävsimulator
  Spela
  Rävsimulator
  Spelat 4287 gånger

  Hur känns det att vara en räv? Det är en ganska knepig fråga, men du kan ta reda på svaret i detta helgalna simuleringsspel! Följ med denna virtuella räv medan den letar efter mat, undviker irriterande bönder och försöker leda sin förtjusande familj tillbaka till lyan.

 • Måla efter siffror: Djur
  Spela
  Måla efter siffror: Djur
  Spelat 2217 gånger

  Du kan skapa många olika konstverk med supersöta djur i detta onlinebaserade designspel. Här kan du göra enastående elefanter, pingviner, katter och mycket mer! Allt du behöver göra är att placera rätt färg i var och en av de numrerade rutorna.

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spela
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelat 392 gånger

  Du kan spela med 25, 49, eller till och med 100 bitar i detta söta pusselspel. Se hur snabbt du kan pussla samman, lejonen, elefanterna, flodhästarna och mycket mer!

 • Tigersimulering i 3D
  Spela
  Tigersimulering i 3D
  Spelat 2388 gånger

  Har du någonsin undrat hur det är att vara en tiger? Det är inte lätt! Samarbeta med den här tigern och se om du har vad som krävs för att bli kung i djungeln i det här vilda simuleringsspelet. Du måste jaga mat för din kattfamilj, göra räder mot bondgårdar i närheten för att komma åt de smarriga kossorna och undvika irriterande människor som gör allt för att försvara sin boskap.

 • Hundkapplöpning
  Spela
  Hundkapplöpning
  Spelat 1243 gånger

  Vilken av dessa hundar kommer att vara först över mållinjen i ditt nästa lopp? Välj ut en vovve och förbered dig på att springa i detta 3D-racingspel. Du kan välja dalmatiner, rottweilers, golden retrievers och många fler medan de deltar i tre olika och väldigt spännande tävlingar.

 • Dream Pet Link
  Spela
  Dream Pet Link
  Spelat 207176 gånger

  Matcha identiska brickor för att rensa brädet

 • Pussel med tecknade katter
  Spela
  Pussel med tecknade katter
  Spelat 763 gånger

  Kan du sätta ihop alla dessa bedårande bilder av en massa katter? Det finns ett dussin av dem som du kan jobba med i detta onlinebaserade pusselspel.

 • Hästracing
  Spela
  Hästracing
  Spelat 4857 gånger

  Kan du välja en vinnare i alla dessa spännande race? Placera dina insatser och se om din häst tar sig först över mållinjen i det här spännande racingsimuleringsspelet.

 • Pandasimulator 3D
  Spela
  Pandasimulator 3D
  Spelat 1076 gånger

  Det är svårt att vara en panda. Så mycket bambu som ska ätas och skogen kan ibland vara en mycket farlig plats. Kan du hjälpa den här pandan att hålla sig borta från trubbel och ta hand om dess förtjusande familj i detta 3D-simuleringsspel?

 • Tre pandor
  Spela
  Tre pandor
  Spelat 6438 gånger

  Låt inte tjuvskyttarna lägga vantarna på de stackars pandorna!

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spela
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelat 2899 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Gulliga djurpar
  Spela
  Gulliga djurpar
  Spelat 99 gånger

  Kan du para ihop alla de söta djuren i det här minnesspelet? Vänd på korten så fort du kan för att slå klockan. Du har bara en viss tid på dig att klara varje utmanande nivå.

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 1011 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Snigeln Bob 2
  Spela
  Snigeln Bob 2
  Spelat 26622 gånger

  Snigeln Bob är tillbaka och han försöker ta sig till sin farfars födelsedagskalas!

 • Snigeln Bob 3
  Spela
  Snigeln Bob 3
  Spelat 17569 gånger

  HJÄLP! Snigeln Bob har det hett om öronen ... i öknen. Du måste få honom därifrån!

 • Pussel: Vilda djur
  Spela
  Pussel: Vilda djur
  Spelat 547 gånger

  De här vilda djuren vet verkligen hur man ska roa sig! Hur snabbt kan du lägga de pussel som visar dem och deras gulliga ungar? Det finns tre olika lägen som verkligen sätter dina pusselfärdigheter på prov. Pussla samman bilder på lejon, flodhästar och många andra djurarter!

 • Tre pandor i Japan
  Spela
  Tre pandor i Japan
  Spelat 5871 gånger

  Den här bambumumsande trion har fått sin semester förstörd av några tjuvar. Kan du hjälpa dem att ta sig hem tryggt och säkert?

 • Cartoon Rabbit Jigsaw Puzzles
  Spela
  Cartoon Rabbit Jigsaw Puzzles
  Spelat 66 gånger

  Det finns en massa bedårande kaniner i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du se till att snabbt sätta samman dem igen? Här finns också olika lägen som utmanar dina färdigheter.

 • Enhörningens skönhetssalong
  Spela
  Enhörningens skönhetssalong
  Spelat 2026 gånger

  Äventyr kan ibland vara svåra och den här magiska enhörningen har precis återvänt från ett äventyr där hon gjorde sig lite illa. Kan du få henne att må bättre med en makeover på den förtrollande salongen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spela
  Animal Coloring Pages for Kids
  Spelat 25322 gånger

 • Labrador hos veterinären
  Spela
  Labrador hos veterinären
  Spelat 3181 gånger

  Den här bedårande labradorvalpen mår inte så bra i det här vårdspelet online. Ta honom till tandläkaren och se till så att han är hos veterinären i tid. Efteråt kan du ta honom till ett hundspa där han får njuta av en avslappnande eftermiddag.

 • Butterfly Kyodai HD
  Spela
  Butterfly Kyodai HD
  Spelat 99139 gånger

  Alla dessa vackra fjärilar är huller om buller! Stig in i deras virtuella värld och sätt ihop dem igen i det här utmanande pusselspelet.

 • Paws to Beauty: Arctic Edition
  Spela
  Paws to Beauty: Arctic Edition
  Spelat 1561 gånger

 • Snigeln Bob 4
  Spela
  Snigeln Bob 4
  Spelat 6704 gånger

  Ta på dig rymddräkten och häng med Snigeln Bob på ett uppdrag för att än en gång rädda planeten. Följ med på det äventyrliga uppdraget i rymden. Omvänd gravitation hjälper vår långsamma vän att ta sig förbi barriärerna. Samla ihop alla tre dolda stjärnorna på varje nivå. Är du redo att sticka iväg i snigelfart?

 • Horse Jumping 2
  Spela
  Horse Jumping 2
  Spelat 24717 gånger

  Du kommer att hoppa av glädje när du får en ny och förbättrad virtuell häst att rida och ta hand om!

 • Onet Connect Classic
  Spela
  Onet Connect Classic
  Spelat 58130 gånger

  Gulliga djur, godis eller frukt - koppla ihop identiska brickor och rensa fältet innan tiden tar slut i det här roliga mahjongspelet!

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 1052 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.