Ordspel

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 11986 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 6306 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 1659 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • WOW-ord
  Spela
  WOW-ord
  Spelat 1368 gånger

  Kan du fylla alla tomma fyrkanter i detta knepiga onlinespel? Se om du kan komma på vilka ord som saknas med hjälp av de bokstäver som finns tillgängliga på var och en av de utmanande nivåerna.

 • Hitta ord
  Spela
  Hitta ord
  Spelat 6580 gånger

  Vinn virtuella mynt och förbättra ditt ordförråd i det här utmanande onlinespelet. Fyll de tomma platserna med bokstäver och se hur många ord du kan sätta ihop.

 • Hänga gubbe
  Spela
  Hänga gubbe
  Spelat 2873 gånger

  Kan du snabbt komma på vart och ett av dessa dolda ord? Sätt ditt ordförråd på prov i detta intensiva onlinespel. Det är bara du som kan rädda den hängande gubben från galgen!

 • Ordpussel
  Spela
  Ordpussel
  Spelat 1154 gånger

  Kan du para ihop de saknade orden från denna soppa av till synes slumpmässiga bokstäver? Ta en noggrann titt på de tomma spåren längst upp på brädet i varje nivå och gör ditt bästa för att fylla i dem alla.

 • Texttvist 2
  Spela
  Texttvist 2
  Spelat 14305 gånger

  Flytta runt bokstäverna och bilda ord. Du måste hitta ett ord som innehåller alla bokstäver för att klara nivån.

 • Google Feud
  Spela
  Google Feud
  Spelat 1574 gånger

  Hur många av dessa Google-frågor kan du fylla i medan du spelar det här frågespelet som är inspirerat av det berömda spelprogrammet Family Feud? Testa din kunskap om kultur, kända personer och mer medan du försöker att undvika att svara fel tre gånger.

 • Animal Quiz
  Spela
  Animal Quiz
  Spelat 4348 gånger

  Hur bra är du på att stava olika djurnamn? Gör dig redo att sätta dina rättstavningskunskaper på prov i det här roliga frågespelet. Varje ny nivå testar dina kunskaper, samtidigt som din språkförmåga förbättras. Du kan antagligen stava till myra på engelska (ant), men kan du stava till längre djurnamn? Det är dags att ta reda på det!

 • Gratis ord
  Spela
  Gratis ord
  Spelat 707 gånger

  Hur många ord kan du sätta ihop med dessa bokstäver? Försök att besegra klockan och träna på din ordförmåga i det här utmanande pusselspelet.

 • Gartic.io
  Spela
  Gartic.io
  Spelat 860 gånger

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Ordkaka
  Spela
  Ordkaka
  Spelat 599 gånger

  Vad lagas i det här köket? Det är dags att ta reda på det i detta utmanande ordspel medan du sätter dina ord- och stavningsfärdigheter på prov. Ta en titt på alla bokstäver i stekpannan och se om du kan sätta samman några riktigt smaskiga ord.

 • Klassisk ordsökning
  Spela
  Klassisk ordsökning
  Spelat 6995 gånger

  Är du redo för en spännande utmaning? Kan du hitta alla ord som gömmer sig i pusslen i det här onlinespelet? Klockan tickar så du måste spela snabbt!

 • Älvans ordsökning
  Spela
  Älvans ordsökning
  Spelat 1681 gånger

  Denna älva har skapat en serie magiska ordsök-pussel för dig. Kan du hitta alla orden gömda i dem? Du kommer att leta efter allt från namnen på olika typer av bilar till mat i detta utmanande onlinespel.

 • Hitta orden
  Spela
  Hitta orden
  Spelat 833 gånger

  Klockan tickar och du har inte mycket tid kvar. Hur snabbt kan du hitta alla de dolda orden i dessa pussel? Du måste definitivt tänka snabbt i detta utmanande onlinespel!

 • Ordutmaning
  Spela
  Ordutmaning
  Spelat 587 gånger

  Den här pennan är ganska smart och slug när det gäller ordspel. Kan du komma på alla de ord som döljer sig på alla utmanande nivåer i detta pusselspel?

 • Coola korsord
  Spela
  Coola korsord
  Spelat 725 gånger

  Gör dig redo för en unik korsordsversion. Kolla på bokstäverna i den här sfären och länka ihop dem för att skapa ord som passar i varje pussel. Kan du slutföra alla i det här utmanande ordspelet?

 • 2048 Guld
  Spela
  2048 Guld
  Spelat 1639 gånger

  Kan du slå samman alla block i denna utmanande version av det klassiska pusselspelet? Du måste se till att flytta alla samtidigt och i samma riktning. Så tänk noggrant över varje drag innan du trycker på någon av piltangenterna på ditt tangentbord!

 • Klassisk ordsökning
  Spela
  Klassisk ordsökning
  Spelat 1727 gånger

  Kan du hitta alla ord i de utmanande pusslen? De gömmer sig väl och du har inte så mycket tid. Använd din pusselskicklighet och vinn över klockan i det här ordpusselspelet.

 • Draw My Thing Online
  Spela
  Draw My Thing Online
  Spelat 34125 gånger

  Följ med spelare från hela världen i det här galna och vilda onlinespelet. Kan du lista ut det hemliga ordet eller frasen som ritas under varje runda? Ha roligt du med och rita en du också.

 • Hitta ord
  Spela
  Hitta ord
  Spelat 3411 gånger

  I det här ordspelet kan du verkligen visa upp din ordskicklighet. Se hur många ord du kan hitta bland alla bokstäver. Kan du få en imponerande poäng innan tiden tar slut?

 • Tetris® Twist
  Spela
  Tetris® Twist
  Spelat 24055 gånger

  Tetris® är ett skenbart enkelt och mycket beroendeframkallande pusselspel. I Tetris® Twist ska du pussla dig fram genom olika städer. Upptäck nya roliga sätt att spela Tetris®, eller spela maratonläget för att spela på det traditionella sättet.

 • Frågesport om tecknade figurer
  Spela
  Frågesport om tecknade figurer
  Spelat 561 gånger

  Kan du mycket om tecknade figurer? Visa dina kunskaper i det ultimata frågespelet om tecknade figurer!

 • Konventionellt korsord
  Spela
  Konventionellt korsord
  Spelat 244 gånger

  I det här korsordet kan du välja olika teman som verkligen testar ditt ordförråd. Kan du svara rätt på alla frågor?

 • Miljonärfrågesport
  Spela
  Miljonärfrågesport
  Spelat 1390 gånger

  Kommer du gå hem med en miljon virtuella dollar eller lämnas du tomhänt i det här spännande frågespelet? Svara noggrant på varje fråga. Om du fastnar kan du ringa en kompis eller ta bort hälften av svaren från planen.

 • SOS Oyunu
  Spela
  SOS Oyunu
  Spelat 70 gånger

  Earn points by making S-O-S letters side by side, crossed, from top to bottom, and doing SOS. The game is being played with MOUSE. Www.oyunskor.com is preparing great games for you with all ages games ... Good fun ...

 • Världs Trivia
  Spela
  Världs Trivia
  Spelat 1053 gånger

  Hur mycket vet du om världen och alla dess mest spännande platser och saker? Ta en titt på var och en av dessa internationella städer, aktiviteter, kök och mycket mer. Ta reda på om du kan sätta ihop dess namn med hjälp av plattorna i detta roliga och utmanande trivia-spel, som verkligen ger dina stavningsfärdigheter ett träningspass.

 • Words Jungle
  Spela
  Words Jungle
  Spelat 353 gånger

  Sex olika språk och massor av termer väntar på att utmana dig i detta fantastiska ordspel. Öva upp ditt ordförråd och din rättstavning medan du försöker fylla alla platser med olika bokstäver och ord. Lyckas du slutföra dem allihop?

 • WordSpector
  Spela
  WordSpector
  Spelat 1945 gånger

  Varje ord du skapar blir en ledtråd som leder dig ett steg närmare det mystiska ordet!

 • Ordpussel med 4 bilder
  Spela
  Ordpussel med 4 bilder
  Spelat 849 gånger

  Kan du lista ut vad alla dessa grupper med fyra foton har gemensamt? Försök att lösa alla bild- och ordpussel som väntar dig i det här onlinespelet.

 • DrawThis.io
  Spela
  DrawThis.io
  Spelat 1156 gånger

  Visa hur duktig du är på att rita i den här onlinespelet för flera spelare. Kan du lista ut vad de andra spelarna ritar? Kommer de kunna lista ut vad du har ritat? Det är dags att ta reda på det.

 • Daily American Crossword
  Spela
  Daily American Crossword
  Spelat 103 gånger

  Har du letat efter ett fantastiskt pusselspel som bjuder på något nytt och spännande varje dag? Daily American Crossword är definitivt ett sådant! 

  Det ger dig möjlighet att visa att du besitter massor av kunskap, särskilt om USA. Det finns frågor om allt från amerikansk geografi till kända romanförfattare. Kan du lösa de här roliga och utmanande korsorden varje dag du spelar det här ordspelet online? Det finns till och med en timer som visar hur lång tid varje korsord tog att lösa. 

  Sudokuspel är ett annat jättebra sätt att förbättra dina färdigheter. Om du älskar alla sorters pusselspel borde du även spela Word Search Ultimate och Daily Sudoku.

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja en rad eller kolumn. 
  • ANVÄND TANGENTBORDET för att skriva in svaret. 

  Om spelutvecklaren 

  Daily American Crossword skapades av Arkadium, ett företag i New York.

 • Pinturillo 2
  Spela
  Pinturillo 2
  Spelat 2050 gånger

  Dras in i det här onlinespelet för flera spelare. Artister från hela världen målar bildserier. Kan du gissa vad de skapar? Du kan även vara värd för ditt eget rum och se om dina vänner kan gissa vad du målar.

 • Vänd på ord 2
  Spela
  Vänd på ord 2
  Spelat 34 gånger

  Tre olika utmaningar väntar dig i det här spännande ordspelet. Försök att lista ut ord och fraser innan tiden tar slut. Du kan utmana datorn eller andra spelare från hela världen i partyläget.

 • Spider Typer
  Spela
  Spider Typer
  Spelat 28 gånger

  Skriv in bokstäverna eller orden som du ser på kameleonternas ryggar.