Mobilspel

Spel när du är på språng!

Älskling, vi krympte spelen! 

Dessa gratis mobilspel kan vara i miniatyrformat, men de är fortfarande fyllda med utmanande pussel, oförglömliga karaktärer och episka äventyr. De må vara små men lita på oss, på insidan är de stora! 

Vill du döda några minuter under din dagliga pendling med ett roligt match 3 pusselspel? Det finns många av dem i den här kategorin. Vad sägs om ett super sött klä-upp-spel, eller en virtuell resa till ett bageri eller café som har en otroligt stressig vecka? De skulle förmodligen älska om du skulle vara villig att hoppa bakom disken och hjälpa till med kunderna, i ett av dussintals tidshanterings- och simuleringsspel. 

Du kan se hur det är att utforma hela städer, eller skapa coola frisyrer i en fashionabel salong. Det finns ingen gräns för de erfarenheter som du kan njuta av. Om du letar efter ett spel som har skarpare blad än en sax, finns det också många action- och äventyrsspel i den här kategorin. Du kan svänga ett broadsword eller veva med ett trollspö i ett old school-rollspel som inspirerats av dem som var riktigt populära på Nintendo och Sega konsoler under 80 och 90-talen. Det finns också massor av andra vandringar, uppdrag, resor och äventyr som du kan fortsätta. 

Om du hellre skulle använda en skjutvapen än ett svärd, kan du dra iväg ut i kosmos i en rymdraket och komma nära en armé av utomjordingar. Om du är ivrig att dyka in i ett ännu större interstellärt äventyr, finns det Valerian: City of Alpha. Det är ett mobilspel baserat på Valerian and the City of a Thousand Planets, sci-fi filmen regisserad av Luc Besson. Alpha är en stor metropol som flyter i yttre rymden som är i desperat behov av någon som kan hantera alla dess resurser, alien invånare, skytteltrafik och mycket mer. Tror du att du kan hantera allt detta? Om så är fallet, ta plats i kommandocentret och gör dig redo att börja skicka Alpha-agenter på spännande uppdrag som tar dem till alla hörn av galaxen! 

Det finns gott om action och spänning packat i dessa till synes små spel. De hjälper dig att fördriva några minuter, eller till och med dussintals timmar. Det enda som är litet är skärmarna som du spelar dem på!