Mahjongspel

 • MahJongCon
  Spela
  MahJongCon
  Spelat 695446 gånger

  Det finns mängder av gratis onlinespel men har du någonsin letat efter ett spel som ger din hjärna ett träningspass? I så fall behöver du inte leta längre. Här är MahJongCon! Det spelar ingen roll om det stavas ”mahjong” eller ”mahjongg”, det här klassiska kinesiska brädspelet har utmanat spelare i årtionden. I MahJongCon njuter du av en färgrik grafik och ett häftigt soundtrack som blandar traditionell musik med moderna toner. Du kanske till och med börjar dansa när du matchar symbolerna på brickorna! Dina drag måste vara snabba. Ett fält på botten av skärmen under mahjong-brädet håller koll på tiden. Du har inte så mycket tid och särskilt inte på de mer avancerade nivåerna. Det finns ett dussin av dem i MahJongCon med brickor som stiger i svårighetsgrad. Men oroa dig inte. Om du fastnar kan du alltid trycka på ledtrådknappen som hjälper dig att ta dig vidare. Kan du matcha ihop alla brickor innan tiden tar slut? Det finns bara ett sätt att ta reda på det och det är genom att trycka på att spela knappen!

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spela
  Butterfly Kyodai Classic
  Spelat 235251 gånger

  Bli en mästare på att matcha vackra fjärilar!

 • Mahjong Connect Classic
  Spela
  Mahjong Connect Classic
  Spelat 109347 gånger

  Det här är en ovanlig sorts mahjong där du ska para ihop två brickor genom att koppla ihop dem med en väg.

 • Mahjong: 470 sekunder
  Spela
  Mahjong: 470 sekunder
  Spelat 5048 gånger

  Du har en begränsad tid att ta dig igenom varje utmanande nivå i denna 3D-version av det klassiska spelet. Kan du matcha samman alla blocken i kuben innan tiden går ut?

 • Mahjong: Snöslottet
  Spela
  Mahjong: Snöslottet
  Spelat 2515 gånger

  Strax bortom portarna i detta majestätiska slott finns det en serie av Mahjong-brädor som verkligen kommer att sätta dina färdigheter på prov. Du kan välja mönster på plattorna innan du börjar spela. Hur snabbt kommer du att kunna sätta ihop plattorna i den här onlineversionen av det älskade brädspelet?

 • Mahjong dimensioner: 640 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 640 sekunder
  Spelat 4751 gånger

  Du har bara cirka tio minuter på dig att slutföra varje utmaning som du hittar i denna spännande 3D-version av det klassiska spelet. Kan du slå alla nivåer inom 640 sekunder eller på mindre tid?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spela
  Butterfly Kyodai HD
  Spelat 93236 gånger

  Alla dessa vackra fjärilar är huller om buller! Stig in i deras virtuella värld och sätt ihop dem igen i det här utmanande pusselspelet.

 • Mahjongpatiens deluxe
  Spela
  Mahjongpatiens deluxe
  Spelat 2601 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop alla brickor i den här utmanande versionen av det klassiska brädspelet? Jobba snabbt och besegra klockan så vinner du några mäktiga tidsbonusar.

 • Mahjong Deluxe 2
  Spela
  Mahjong Deluxe 2
  Spelat 35871 gånger

  Det älskade kinesiska brädspelet har vaknat till liv igen i den här förtrollande onlineversionen. Du kan välja bräde och position för dina brickor innan du börjar spela.

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 7456 gånger

  Du har inte mycket tid på dig att matcha alla rutorna i denna kub. Ta en snabb titt på de mystiska symbolerna på var och en i denna 3D-versionen av Mahjong. Kan du koppla ihop dem alla innan klockan går ner till noll?

 • Mahjong: Alkemiåldern
  Spela
  Mahjong: Alkemiåldern
  Spelat 3874 gånger

  Stig in i denna mystiska kammare för ett unikt och magiskt Mahjong-spel. Kan du koppla samman alla förtrollande symboler på plattorna innan tiden på klockan tar slut?

 • Mahjong Dimensioner: Godis 640 sekunder
  Spela
  Mahjong Dimensioner: Godis 640 sekunder
  Spelat 3808 gånger

  Entra in i en ny dimension av Mahjong i den här spännande versionen av det klassiska brädspelet. Kan du matcha alla symbolerna på blocken i denna 3D-kub? Du har bara 640 sekunder på dig att slutföra varje nivå, så du måste genomföra detta snabbt!

 • Klassisk Kris-mahjong
  Spela
  Klassisk Kris-mahjong
  Spelat 60073 gånger

  Njut av den här delikata versionen av det älskade brädspelet. Hur snabbt kan du sätta ihop alla hamburgare, pommes frites och andra mattyper på spelbrickorna?

 • Mahjong dimensioner: 900 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 900 sekunder
  Spelat 4769 gånger

  Klockan tikar och du har inte mycket tid på dig! Kan du matcha alla dessa innan klockan går ner till noll i detta spännande 3D Mahjong-spel? Du måste flytta dem snabbt!

 • Mahjong
  Spela
  Mahjong
  Spelat 145688 gånger

  Spela Mahjong-patiens på Shanghai-vis!

 • Pet Connect HD
  Spela
  Pet Connect HD
  Spelat 1921 gånger

  Dessa bedårande husdjur är huller om buller! Kan du sätta ihop dem i det här unika och roliga match 3-pusselspelet? Skapa länkar mellan alla ponnyer, delfiner och mycket mer så att de kan träffas igen.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spela
  Mahjong Chain: Classic
  Spelat 6834 gånger

  I den här traditionella versionen av det älskade spelet kan du spela mer än 10 nivåer. Matcha ihop brickorna så snabbt som möjligt. Klockan tickar!

 • VM i mahjong
  Spela
  VM i mahjong
  Spelat 12607 gånger

  Det här är den ultimata versionen av det kinesiska mahjong-spelet för en spelare. Kan du bli världsmästare?

 • Trippel mahjong
  Spela
  Trippel mahjong
  Spelat 6107 gånger

  Du har bemästrat andra mahjongspel, men klarar du av den här versionen av det uråldriga spelet?

 • Djur-mahjong
  Spela
  Djur-mahjong
  Spelat 3407 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop alla förtjusande djur på brickorna i den här onlineversionen av mahjong? Ta reda på det i den urgulliga versionen av det klassiska brädspelet.

 • Mahjong anslut: klassiskt
  Spela
  Mahjong anslut: klassiskt
  Spelat 2806 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla plattor i denna utmanande version av Mahjong? Du måste spela snabbt för att slå klockan! Om du fastnar, klicka bara på glödlampans ikon för ett bra tips.

 • Candy Mahjong
  Spela
  Candy Mahjong
  Spelat 3002 gånger

  Denna version av det klassiska brädspelet passar perfekt för alla godisgrisar! Smaka på alla utmanande designer som väntar på dig. Klarar du av att matcha alla brickor?

 • Guldmahjong FRVR
  Spela
  Guldmahjong FRVR
  Spelat 3474 gånger

  Kan du klara av alla nivåer i den här utmanande och unika versionen av det klassiska brädspelet? Ditt mål är att matcha ihop guldbrickor och allt som kommer i din väg. Sätt din mahjongskicklighet på prov och försök att ta dig hela vägen till sista spelplanen.

 • Klassisk Köks-Mahjong:
  Spela
  Klassisk Köks-Mahjong:
  Spelat 2324 gånger

  I det här köket väntar många utmanande pusselgåtor! Kan du matcha alla kulinariska brickor i den här versionen av det klassiska brädspelet? Timern aktiveras så snart du trycker på spelknappen – så jobba snabbt!

 • Godis-mahjong
  Spela
  Godis-mahjong
  Spelat 2642 gånger

  Gillar du godis och Mahjong? Testa i så fall denna supersöta version av det klassiska brädspelet! Matcha all frukt, godis och choklad på plattorna så fort du kan.

 • Coffee Mahjong
  Spela
  Coffee Mahjong
  Spelat 2253 gånger

  Häll upp en kopp kaffe innan du sätter din mahjongskicklighet på prov i det här tuffa spelet.

 • Tiles of the Unexpected
  Spela
  Tiles of the Unexpected
  Spelat 76836 gånger

  Ta bort de otäcka bilderna spelplanen och ta dig till nästa nivå.

 • Julmahjong
  Spela
  Julmahjong
  Spelat 4927 gånger

  Här är en onlineversion av Mahjong som är perfekt för jul och nyår! Hur snabbt kan du para ihop alla muffins, jultomtar, nallebjörnar och mycket mer? Ta en titt på 3D-kuben och länka samman rutorna så fort du kan.

 • 3D Mahjong
  Spela
  3D Mahjong
  Spelat 39351 gånger

  Ta bort alla brickpar från spelbrädet.

 • Hotel Mahjong
  Spela
  Hotel Mahjong
  Spelat 6248 gånger

  Checka in på det här mahjong-hotellet och upplev hektiskt brickpusslande! Para ihop brickor på 20 våningar på Grand Hotel, inklusive fem unika versioner av det uråldriga brädspelet. Slutför varje rum och lås upp ännu mer kul i hotellets kasino, rekreationsrum och takterrass. Det här spelet passar både de som gillar klassiskt mahjongspel eller spel med en unik tvist.

 • Mahjong Quest
  Spela
  Mahjong Quest
  Spelat 51599 gånger

  Ge dig ut på en pusslande resa. I vilken riktning ska du gå i takt med att du erövrar de här brädena?

 • Vilse i tiden
  Spela
  Vilse i tiden
  Spelat 1517 gånger

  Åk på en virtuell resa genom tid i den här utmanande onlineversionen av det klassiska spelet mahjong. Kan du snabbt matcha ihop alla brickor innan tiden tar slut?

 • Mahjong varje dag
  Spela
  Mahjong varje dag
  Spelat 7950 gånger

  Det är inte lätt att vinna över klockan när alla brickor ser nästan likadana ut! Det här är en svår version av mahjong.

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 6665 gånger

  I denna mörka dimension hittar du en Mahjong-utmaning som inte är som någon annan. Kan du matcha alla brickor i kuben innan det är för sent? Du måste också länka ihop de speciella tidsinställda innan tiden går ner till noll!

 • Mahjongdimensioner i 3D
  Spela
  Mahjongdimensioner i 3D
  Spelat 10064 gånger

  Ta bort alla kuber för att klara spelet. Lös så många pussel som möjligt inom sex minuter. Varje pussel du löser ger dig 10 sekunder mer tid. Sätt din snabbhet, ditt minne och din skicklighet på prov i det här roliga och flerdimensionella mahjongspelet.

 • Bondgårdsmatchning 2
  Spela
  Bondgårdsmatchning 2
  Spelat 36973 gånger

  Se hur många olika sorters frukt du kan para ihop i det här snabba pusselspelet.