Logikspel

 • Happy Glass 2
  Spela
  Happy Glass 2
  Spelat 28258 gånger

  Kan du se till att hålla dessa söta glass glada i detta utmanande pusselspel? Det finns tre olika lägen som kan hålla dig upptagen i flera timmar. Försök fylla glasen med vatten så att det når precis till randen eller vänd dem så att de hamnar på rätt ställe. Du behöver ha snabba reflexer och ett skarpt öga för att ta dig igenom alla nivåer!

  Happy Glass 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 4391 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 4350 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • Hitta i minnet
  Spela
  Hitta i minnet
  Spelat 536 gånger

  Du kan verkligen ge ditt minne och dina observationsfärdigheter ett rejält träningspass i detta pusselspel. Kommer du att kunna slå klockan och uppnå andra mål i vart och ett av dessa spännande utmaningar?

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 1465 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3711 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1896 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Festkisse
  Spela
  Festkisse
  Spelat 1206 gånger

  Denna bedårande katt älskar städning nästan lika mycket som han älskar att åka runt på sin husses robotdammsugare. Följ med honom medan han städar varje centimeter av huset i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du se till att katten inte missar en enda fläck medan han far igenom varje rum? Han börjar festa så snart du har slutfört varje utmanande nivå.

 • Färgrör
  Spela
  Färgrör
  Spelat 1194 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla dessa rör? Forma en väg mellan dem och matcha dem med en utgångspunkt i deras färger i detta utmanande pusselspel.

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 8463 gånger

  I denna mörka dimension hittar du en Mahjong-utmaning som inte är som någon annan. Kan du matcha alla brickor i kuben innan det är för sent? Du måste också länka ihop de speciella tidsinställda innan tiden går ner till noll!

 • Snakes and Ladders
  Spela
  Snakes and Ladders
  Spelat 2764 gånger

  Blir du den första spelaren som når toppen av brädet i denna onlineversion av det klassiska spelet? Du kan spela originalutgåvan tillsammans med några gulliga varianter. Det finns en med rännor och stegar plus en annan som har makalösa kanoner som skjuter dig över hela spelbrädet!

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 35427 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Block Hexa Merge 2048
  Spela
  Block Hexa Merge 2048
  Spelat 331 gånger

  Sexkanterna tar aldrig slut! Para ihop så många du kan i Block Hexa Merge 2048!

  Det är en innovativ version av 2048-spel. Målet är att slå ihop fyra eller fler numrerade sexkanter i taget. För varje drag du gör fylls brädet med fler sexkanter. Försök hålla ut så länge som möjligt. Om du kör fast kan du få en hjälpande hand. När den dyker upp kan du få tips om vad du bör göra härnäst. 

  2048 Merge och Gemcrafter är ett par andra fantastiska pusselspel du absolut bör prova på.  

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter sexkanter att para ihop. 
  • VÄNSTERKLICKA för att slå ihop dem.
 • 1 + 2 = 3
  Spela
  1 + 2 = 3
  Spelat 2221 gånger

 • Fyra i rad: Multiplayer
  Spela
  Fyra i rad: Multiplayer
  Spelat 5474 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i denna onlineversion av det klassiska spelet. Men kan du få fyra i rad? Det är dags att ta reda på det!

 • Trollface Quest 1
  Spela
  Trollface Quest 1
  Spelat 12346 gånger

  Om du går i skrattskuggans dal, räds inte trollen.

 • Orm och block
  Spela
  Orm och block
  Spelat 6262 gånger

  Den här ormen försöker ta sig igenom en tunnel som är fylld med gigantiska block. Han måste äta massvis med kraftföremål på vägen för att ta sig igenom i det här utmanande actionspelet. Kan du hjälpa honom under hans resa?

 • Sudokupussel
  Spela
  Sudokupussel
  Spelat 1206 gånger

  Det klassiska pusselspelet kommer tillbaka i en utmanande och rolig onlineversion. Det finns fyra olika svårighetsgrader som passar alla från nybörjare till spelare som har haft kul med sudoku i åratal.

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 3706 gånger

  Kan du göra schackmatt på datorn i den här onlineversionen av det klassiska spelet? Se om du kan ta kungen innan datorn tar din!

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 113601 gånger

  Det är alltid trevligt att spela en klassiker och göra sitt bästa i ett av de populäraste brädspelen någonsin, Klassisk schack. Spela mot datorn eller en vän i det här tidlösa skicklighetsbaserade spelet.

 • Deal or No Deal
  Spela
  Deal or No Deal
  Spelat 10756 gånger

  Välj en portfölj och se om du kan vinna en virtuell förmögenhet!

 • Dagligt Sudoku 2
  Spela
  Dagligt Sudoku 2
  Spelat 687 gånger

  Få din dagliga Sudoku-fix i denna onlineversion av det klassiska matematiska pusselspelet. Klarar du av de dagliga utmaningarna? Det finns olika lägen som hjälper alla från nybörjare till expertspelare att förbättra sina Sudoku-färdigheter.

 • Ludo King
  Spela
  Ludo King
  Spelat 6276 gånger

  Du kan utmana datorn, vänner eller spelare från hela världen i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Kan du ta alla fyra spelbitarna till mållinjen innan de gör det?

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 11237 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • 2048 Lines
  Spela
  2048 Lines
  Spelat 472 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta spela detta intensiva mattebaserade pusselspel? Du måste förhindra de numrerade kuberna från att nå skärmens botten. Kasta kuber som har samma siffra mot dem tills de når en summa av 2048. Det är mycket svårare än det ser ut, men det finns många användbara kraftpaket som hjälper dig att fortsätta spela.

 • 2048 Legend
  Spela
  2048 Legend
  Spelat 1970 gånger

  Visa att du har vad som krävs för att bli en legend. Det är dags att sätta pusselfärdigheterna på prov i 2048 Legend

  Se om du kan bemästra de olika spelplanerna. Du kan spela på en 4x4-plan, men om du letar efter en riktig utmaning bör du prova 8x8-planen. Som alltid i 2048-spel är målet att lägga ihop brickor tills du når det ökända talet. Kan du slå poängrekordet?

  Mattespel är supercoola. Prova gärna 2048 Merge och 2048 Cupcake.

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att dra brickorna i en viss riktning. 
  • VÄNSTERKLICKA på pilknapparna för att ångra drag eller börja om från början.

  Tangentbord

  • UPPÅTPILEN för att flytta brickorna uppåt.
  • NEDÅTPILEN för att flytta brickorna nedåt.
  • HÖGERPILEN för att flytta brickorna åt höger. 
  • VÄNSTERPILEN för att flytta brickorna åt vänster.  

  Om spelutvecklaren

  2048 Legend skapades av Inlogic Games. De har sitt högkvarter i Slovakien och gör fantastiska HTML5- och mobilspel.

 • SparkChess
  Spela
  SparkChess
  Spelat 19034 gånger

  Visa att du kan blixtra till och vinna med en genial strategi i SparkChess! Utmana dig själv på fyra svårighetsnivåer där varje nivå kräver en särskild spelstil. Överlista din motståndare och spela om matchen för att lära dig av dina misstag eller förbättra dig inför nästa omgång. SparkChess sätter din skicklighet som schackspelare på prov!

 • Hexalau
  Spela
  Hexalau
  Spelat 392 gånger

  Det finns en massa numrerade sexhörningar i detta pusselspel, men inte lika mycket plats för dem. Placera dem i grupper om fyra eller fler så att de smälter samman till en. Det är det enda du kan göra för att ha tillräckligt med plats för de nya som står i kö.

 • Klassiskt damspel
  Spela
  Klassiskt damspel
  Spelat 1805 gånger

  Utmana datorn eller en vän i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Hoppa över din motståndares spelbrickor och ta dina brickor till den bakre raden.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 22140 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

  Troll Face Quest: TV Shows finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Merge Bubble
  Spela
  Merge Bubble
  Spelat 720 gånger

  Kliv in i ett mystiskt labb och ta dig an en rad utmanande pussel i Merge Bubble. Kan du koppla ihop alla färggranna bubbelpar?

  Flytta dem, byt position på dem och försök hitta plats på spelplanen att placera dem på i det här tre i rad-spelet som även innehåller element från 2048-spel. Koppla ihop tre av samma sort för att bilda en bubbla. Om du kör fast kan du använda ett kraftföremål för att skapa utrymme. 

  Bubble Shooter, Cookie Crush 3 och Harvest Honors Classic är tre andra pusselspel du garanterat kommer gilla! 

  Spelkontroller 

  • HÅLL IN VÄNSTER MUSKNAPP för att byta position på bubblorna. 
  • VÄNSTERKLICKA när du hittat en plats på spelplanen att placera dem på. 

  Om spelutvecklaren

  Merge Bubble är skapat av företaget CoolGames. De har kontor i både Tokyo och Amsterdam och är experter på att skapa fantastiska spel.

   

 • Nummermahjong
  Spela
  Nummermahjong
  Spelat 6561 gånger

  Du kommer att hitta dussintals med spelplaner med galna designer i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop de numrerade brickorna så snabbt du kan medan du tävlar mot klockan.

 • Parking Smarty
  Spela
  Parking Smarty
  Spelat 1089 gånger

  Den här bussen hittar inte ut från dessa fulla parkeringsplatser. Kan du hjälpa föraren att hitta biljetterna som han behöver för att öppna alla grindar, och några värdefulla juveler också, i det här pusselspelet?

 • Lastbilslastare 4
  Spela
  Lastbilslastare 4
  Spelat 362 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att ha en så effektiv lastare anställd.

 • 3D Schack
  Spela
  3D Schack
  Spelat 1831 gånger

  Ge dina schackspelfärdigheter ett träningspass med den här 3D-versionen av det tidlösa brädspelet. Stig in i detta virtuella vardagsrum där brädet är uppbyggd och redo. Du kan spela mot en vän eller utmana datorn via en av flera svårighetsgrader.

 • Soccer Physics
  Spela
  Soccer Physics
  Spelat 419 gånger

  Sätt din bollskicklighet på prov. Hur många mål kan du göra?