Logikspel

 • Happy Glass 2
  Spela
  Happy Glass 2
  Spelat 8934 gånger

  Kan du se till att hålla dessa söta glass glada i detta utmanande pusselspel? Det finns tre olika lägen som kan hålla dig upptagen i flera timmar. Försök fylla glasen med vatten så att det når precis till randen eller vänd dem så att de hamnar på rätt ställe. Du behöver ha snabba reflexer och ett skarpt öga för att ta dig igenom alla nivåer!

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1360 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Trollface Quest 1
  Spela
  Trollface Quest 1
  Spelat 12119 gånger

  Om du går i skrattskuggans dal, räds inte trollen.

 • Trollface Quest TrollTube
  Spela
  Trollface Quest TrollTube
  Spelat 8445 gånger

  Trolololo! Trollface trollar TrollTube! Hjälp honom att leta efter några oturliga äventyrare och lösa skojiga, småknäppa pussel i ett peka och klicka-spel som kommer få dig att skrika efter mer. Rulla runt på golvet och skratta!

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 98 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 105348 gånger

  Det är alltid trevligt att spela en klassiker och göra sitt bästa i ett av de populäraste brädspelen någonsin, Klassisk schack. Spela mot datorn eller en vän i det här tidlösa skicklighetsbaserade spelet.

 • Färgrör
  Spela
  Färgrör
  Spelat 959 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla dessa rör? Forma en väg mellan dem och matcha dem med en utgångspunkt i deras färger i detta utmanande pusselspel.

 • Festkisse
  Spela
  Festkisse
  Spelat 985 gånger

  Denna bedårande katt älskar städning nästan lika mycket som han älskar att åka runt på sin husses robotdammsugare. Följ med honom medan han städar varje centimeter av huset i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du se till att katten inte missar en enda fläck medan han far igenom varje rum? Han börjar festa så snart du har slutfört varje utmanande nivå.

 • Lastbilslastare 3
  Spela
  Lastbilslastare 3
  Spelat 345 gånger

  Orsaka magnetisk kaos bakom ratten på den här grymma lastaren!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 8767 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 53 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Fotbollsfysik
  Spela
  Fotbollsfysik
  Spelat 358 gånger

  Sätt din bollskicklighet på prov. Hur många mål kan du göra?

 • Fyra i rad: Multiplayer
  Spela
  Fyra i rad: Multiplayer
  Spelat 4461 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i denna onlineversion av det klassiska spelet. Men kan du få fyra i rad? Det är dags att ta reda på det!

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 5691 gånger

  I denna mörka dimension hittar du en Mahjong-utmaning som inte är som någon annan. Kan du matcha alla brickor i kuben innan det är för sent? Du måste också länka ihop de speciella tidsinställda innan tiden går ner till noll!

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3273 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Truck Loader 5
  Spela
  Truck Loader 5
  Spelat 2717 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att få anlita en lagerarbetare som den här hjälten. Stapla lådor och andra lagervaror och lasta snabbt lastbilen i den senaste versionen av det populära spelet.

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 2039 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • SparkChess
  Spela
  SparkChess
  Spelat 18122 gånger

  Visa att du kan blixtra till och vinna med en genial strategi i SparkChess! Utmana dig själv på fyra svårighetsnivåer där varje nivå kräver en särskild spelstil. Överlista din motståndare och spela om matchen för att lära dig av dina misstag eller förbättra dig inför nästa omgång. SparkChess sätter din skicklighet som schackspelare på prov!

 • Lastbilslastare 4
  Spela
  Lastbilslastare 4
  Spelat 329 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att ha en så effektiv lastare anställd.

 • Hitta i minnet
  Spela
  Hitta i minnet
  Spelat 382 gånger

  Du kan verkligen ge ditt minne och dina observationsfärdigheter ett rejält träningspass i detta pusselspel. Kommer du att kunna slå klockan och uppnå andra mål i vart och ett av dessa spännande utmaningar?

 • Sudokupussel
  Spela
  Sudokupussel
  Spelat 995 gånger

  Det klassiska pusselspelet kommer tillbaka i en utmanande och rolig onlineversion. Det finns fyra olika svårighetsgrader som passar alla från nybörjare till spelare som har haft kul med sudoku i åratal.

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 25449 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Klassiskt damspel
  Spela
  Klassiskt damspel
  Spelat 1638 gånger

  Utmana datorn eller en vän i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Hoppa över din motståndares spelbrickor och ta dina brickor till den bakre raden.

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 11001 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 20538 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Landningsparty
  Spela
  Landningsparty
  Spelat 257 gånger

  Kan du matcha alla utomjordingar i detta konstiga och vilda pusselspel? Du måste få dem i grupper om fem eller mer innan de helt tar över detta fält.

 • Flash Chess 3
  Spela
  Flash Chess 3
  Spelat 12340 gånger

  Schack är ett av världens mest fängslande brädspel. I tusentals år har spelare från hela världen kämpat för att ta motspelarens kung och samtidigt skydda sina egna pjäser. Är du redo för fler matcher i den senaste uppföljaren av den här utmanande schackserien?

 • 1 + 2 = 3
  Spela
  1 + 2 = 3
  Spelat 2058 gånger

 • Lastbilslastare 2
  Spela
  Lastbilslastare 2
  Spelat 398 gånger

  Gaffeltruckar är enkla att köra ... eller?

 • 3 in 1 Checkers
  Spela
  3 in 1 Checkers
  Spelat 749 gånger

  Spela checkers i ett av de tre lägena.

 • Täck apelsinen: spelarpaket
  Spela
  Täck apelsinen: spelarpaket
  Spelat 300 gånger

  Åh! De här söta frukterna vill inte bli mos – de vill bara ha lite skydd.

 • Deal or No Deal
  Spela
  Deal or No Deal
  Spelat 10164 gånger

  Välj en portfölj och se om du kan vinna en virtuell förmögenhet!

 • Dagligt Sudoku 2
  Spela
  Dagligt Sudoku 2
  Spelat 508 gånger

  Få din dagliga Sudoku-fix i denna onlineversion av det klassiska matematiska pusselspelet. Klarar du av de dagliga utmaningarna? Det finns olika lägen som hjälper alla från nybörjare till expertspelare att förbättra sina Sudoku-färdigheter.

 • Orm och block
  Spela
  Orm och block
  Spelat 5358 gånger

  Den här ormen försöker ta sig igenom en tunnel som är fylld med gigantiska block. Han måste äta massvis med kraftföremål på vägen för att ta sig igenom i det här utmanande actionspelet. Kan du hjälpa honom under hans resa?

 • Trollface Quest: Sports
  Spela
  Trollface Quest: Sports
  Spelat 3877 gånger

  Det här trollet tar träning på allvar. Hjälp honom förvandla sin kompis till en riktig biff.

 • 3D Schack
  Spela
  3D Schack
  Spelat 1396 gånger

  Ge dina schackspelfärdigheter ett träningspass med den här 3D-versionen av det tidlösa brädspelet. Stig in i detta virtuella vardagsrum där brädet är uppbyggd och redo. Du kan spela mot en vän eller utmana datorn via en av flera svårighetsgrader.