Logikspel

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 98750 gånger

  Det är alltid trevligt att spela en klassiker och göra sitt bästa i ett av de populäraste brädspelen någonsin, Klassisk schack. Spela mot datorn eller en vän i det här tidlösa skicklighetsbaserade spelet.

 • Easy Chess
  Spela
  Easy Chess
  Spelat 88486 gånger

  Spela detta trevliga schack spel och försök att vinna över datorn.

 • Flash-schack
  Spela
  Flash-schack
  Spelat 53768 gånger

  Med tre olika svårighetsgrader passar det här schackspelet bra för både mästare och nybörjare.

 • Schackspel
  Spela
  Schackspel
  Spelat 36800 gånger

  Är du ett schackgeni? Du kan blir det! Spela schack online mot riktiga eller virtuella motståndare och öva så att du blir en schackmästare. Skydda kungen till varje pris!

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 21339 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 18891 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • SparkChess
  Spela
  SparkChess
  Spelat 17685 gånger

  Visa att du kan blixtra till och vinna med en genial strategi i SparkChess! Utmana dig själv på fyra svårighetsnivåer där varje nivå kräver en särskild spelstil. Överlista din motståndare och spela om matchen för att lära dig av dina misstag eller förbättra dig inför nästa omgång. SparkChess sätter din skicklighet som schackspelare på prov!

 • Robo Chess
  Spela
  Robo Chess
  Spelat 16840 gånger

  Testa din hjärna och spela schack mot en intelligent och talande robot!

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 13291 gånger

  Denna bedrägligt enkla numeriska utmaning sopar rent interwebben. Kan du lösa den?

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spela
  Troll Face Quest Internet Memes
  Spelat 12940 gånger

  That dastardly Troll Face is back in action and up to his old tricks again. Can you solve each one of the puzzles he’s created that are each based on a popular internet meme? As usual, the correct solutions for them might not be the obvious ones in this weird and wild online game.

 • Flash Chess 3
  Spela
  Flash Chess 3
  Spelat 12154 gånger

  Schack är ett av världens mest fängslande brädspel. I tusentals år har spelare från hela världen kämpat för att ta motspelarens kung och samtidigt skydda sina egna pjäser. Är du redo för fler matcher i den senaste uppföljaren av den här utmanande schackserien?

 • Trollface Quest 1
  Spela
  Trollface Quest 1
  Spelat 12022 gånger

  Om du går i skrattskuggans dal, räds inte trollen.

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 10278 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • Deal or No Deal
  Spela
  Deal or No Deal
  Spelat 9660 gånger

  Välj en portfölj och se om du kan vinna en virtuell förmögenhet!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 8440 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • Trollface Quest TrollTube
  Spela
  Trollface Quest TrollTube
  Spelat 8378 gånger

  Trolololo! Trollface trollar TrollTube! Hjälp honom att leta efter några oturliga äventyrare och lösa skojiga, småknäppa pussel i ett peka och klicka-spel som kommer få dig att skrika efter mer. Rulla runt på golvet och skratta!

 • Troll Face Quest Video Games
  Spela
  Troll Face Quest Video Games
  Spelat 7612 gånger

  Det senaste galna äventyret med Troll Face Quest är äntligen här! Ge dig ut på en hysterisk resa med kluriga pussel och försök att lösa omöjliga situationer när du spelar de mest berömda videospelskaraktärerna i världshistorien. Vi vill inte skämma ut dem, så vi nämner inga namn, men hjältar från förstapersonsskjutare, italienska rörmokare, fruktälskande ninjor, skrämmande orcher, godisfyllda pussel och oskyldiga testobjekt som fastnat i labb med portaler kommer alla att utsättas för Troll Faces galna upptåg. Hur förstår man sig på en obegriplig värld? Är det du eller världen som är galen? Försök att hålla koll på allt när du tar dig igenom 30 galna nivåer, eller tappa kontrollen när du trollas för femtielfte gången.

 • Schackmästare
  Spela
  Schackmästare
  Spelat 6479 gånger

  Spela mot en kompis eller datorn i det här schackspelet. Klockan tickar. Kan du göra schackmatt innan tiden tar slut?

 • Ludo King
  Spela
  Ludo King
  Spelat 5843 gånger

  Du kan utmana datorn, vänner eller spelare från hela världen i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Kan du ta alla fyra spelbitarna till mållinjen innan de gör det?

 • 3d Chess
  Spela
  3d Chess
  Spelat 5600 gånger

  Låt oss spela schack!

 • Nummermahjong
  Spela
  Nummermahjong
  Spelat 5288 gånger

  Du kommer att hitta dussintals med spelplaner med galna designer i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop de numrerade brickorna så snabbt du kan medan du tävlar mot klockan.

 • Orm och block
  Spela
  Orm och block
  Spelat 4860 gånger

  Den här ormen försöker ta sig igenom en tunnel som är fylld med gigantiska block. Han måste äta massvis med kraftföremål på vägen för att ta sig igenom i det här utmanande actionspelet. Kan du hjälpa honom under hans resa?

 • Smart schack
  Spela
  Smart schack
  Spelat 4265 gånger

  Utmana dig själv i spelet mot en otroligt smart motståndare i Smart schack. Kom på en vinnande strategi som kanske kostar dig några pjäser men som ger dig segern! Aldrig igen kommer du möta en smartare motståndare!

 • Enhörning 2048
  Spela
  Enhörning 2048
  Spelat 4136 gånger

  Hur många magiska djur krävs för att skapa en enhörning? Det är ett mysterium som du kan lösa i det här tokiga och helvilda pusselspelet. Länka samman kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du skapar en förtrollande springare.

 • Trollface Quest: Sports
  Spela
  Trollface Quest: Sports
  Spelat 3822 gånger

  Det här trollet tar träning på allvar. Hjälp honom förvandla sin kompis till en riktig biff.

 • Fyra i rad: Multiplayer
  Spela
  Fyra i rad: Multiplayer
  Spelat 3648 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i denna onlineversion av det klassiska spelet. Men kan du få fyra i rad? Det är dags att ta reda på det!

 • Schack 3D
  Spela
  Schack 3D
  Spelat 3521 gånger

  Virtuella schackspel blir inte vackrare än den här 3D-versionen som har ett träbräde och underbart skulpterade träbitar. Men insatserna är höga och spelandet är lika brutalt som vanligt.

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3169 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Trollface Quest 2
  Spela
  Trollface Quest 2
  Spelat 3086 gånger

  Locka fram ditt inre troll ... allt handlar om att ha kul.

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 2853 gånger

  Kan du göra schackmatt på datorn i den här onlineversionen av det klassiska spelet? Se om du kan ta kungen innan datorn tar din!

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 2775 gånger

  I denna mörka dimension hittar du en Mahjong-utmaning som inte är som någon annan. Kan du matcha alla brickor i kuben innan det är för sent? Du måste också länka ihop de speciella tidsinställda innan tiden går ner till noll!

 • Truck Loader 5
  Spela
  Truck Loader 5
  Spelat 2656 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att få anlita en lagerarbetare som den här hjälten. Stapla lådor och andra lagervaror och lasta snabbt lastbilen i den senaste versionen av det populära spelet.

 • Trollface Quest 4: Winter Olympics
  Spela
  Trollface Quest 4: Winter Olympics
  Spelat 2494 gånger

  Everybody’s fav internet troll is heading to the biggest sporting event in the world. Wanna tag along?

 • Chess 3D
  Spela
  Chess 3D
  Spelat 2255 gånger

  Visa din taktiska förmåga och skicklighet som schackspelare i den här nya 3D-versionen. Spelet har fantastisk grafik och inställningar som passar varje spelare. Kommer du fortfarande att kunna vinna på nivå 100? Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • 1 + 2 = 3
  Spela
  1 + 2 = 3
  Spelat 1928 gånger
 • 100 golfbollar
  Spela
  100 golfbollar
  Spelat 1924 gånger

  Så många golfbollar men så lite tid! Bilarna dumpar en massa bollar i containern. Kan du sätta dem i hålen innan de börjar svämma över i det här galna action- och sportspelet?