Simulator spel

 • Operate Now Hospital Surgeon
  Spela
  Operate Now Hospital Surgeon
  Spelat 8544 gånger

  Nu är definitivt inte läge för en fikapaus, doktorn! Fem patienter väntar på sjukhuset – de behöver din vård! Men oroa dig inte, din sjuksyster har precis stämplat in och väntar på att assistera dig i operationsrummet. Det är full fart som vanligt i Operate Now-världen, den populära serien med operationsspel. Skrubba händerna och börja jobba!

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 6077 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Hamburgerkockens framgångssaga
  Spela
  Hamburgerkockens framgångssaga
  Spelat 2126 gånger

  Den här hamburgerkocken är fast besluten att bli den bästa i hela stan! Kan du hjälpa honom att omvandla sitt kafé till en fullfjädrad restaurang i detta affärssimuleringsspel? Han måste kunna göra läckra hamburgare åt sina kunder när han inte letar efter bättre ingredienser och smaskigare menyalternativ, som milkshakes.

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 12511 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5292 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 9540 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Farm Frenzy 2
  Spela
  Farm Frenzy 2
  Spelat 31875 gånger

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 3318 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Superhjältarnas kyssar
  Spela
  Superhjältarnas kyssar
  Spelat 8652 gånger

  Ladybug och Cat Noir är superhjältar som vill kyssas! Kan du hjälpa dem att få uppleva ett romantiskt ögonblick tillsammans, utan att Chloe och hennes vänner blir avundsjuka, i det här kysspelet?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 26961 gånger

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 7290 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Lady Bug and Friends Maker
  Spela
  Lady Bug and Friends Maker
  Spelat 642 gånger

  Lady Bug är en berömd superhjälte som bekämpar brottslighet och skurkar på Paris gator. Därför har hon inte mycket tid över till mode! Kan du hjälpa henne och hennes vänner att skapa några häftiga nya stilar i detta kläd- och designspel? De kan verkligen behöva några kläder som är lika coola och spännande som de själva är!

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 35461 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 630 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Train Driver Simulator
  Spela
  Train Driver Simulator
  Spelat 3606 gånger

  Har du någonsin velat vara lokförare? Nu kan detta bli verklighet i detta 3D-baserade körsimuleringsspel. Ta plats i loket och se om du pallar trycket att rusa nerför spåret. Du måste ha full koll på hastigheten medan du växlar spår, undviker att kollidera med andra tåg och mycket mer. Kan du få ditt tåg att tuffa in på nästa station i oskadat skick?

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 7252 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Baby Hazel: handfraktur
  Spela
  Baby Hazel: handfraktur
  Spelat 1070 gånger

  Hazel blev lite ivrig i ett konstprojekt och skadade sin hand. Hon måste träffa en läkare!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 30316 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Isdrottningen föder tvillingar
  Spela
  Isdrottningen föder tvillingar
  Spelat 3919 gånger

  Isdrottningen ska föda tvillingar i det här onlinespelet för tjejer! Kan du se till att hon håller sig avslappnad och bekväm tills ambulansen anländer till slottet? Hon behöver även hjälp med att packa allt hon måste ta med sig till sjukhuset.

 • Spa på stranden
  Spela
  Spa på stranden
  Spelat 2336 gånger

  Detta modelejon anlände precis till en exklusiv badort. Kan du hjälpa henne att koppla av i sitt lyxiga spa i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hon vill njuta av jacuzzin, få en pedikyr och mycket mer.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 5233 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Papas cupcake-kafé
  Spela
  Papas cupcake-kafé
  Spelat 123371 gånger

  En snabbkurs i cupcakes? Det ska vara glasyr på toppen …

  Papa's Cupcakeria finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Princesses: Just Another Galaxy
  Spela
  Princesses: Just Another Galaxy
  Spelat 559 gånger

  Vilka nya moden väntar bland stjärnorna? Res till ett nytt solsystem späckat med stil och skoj i Princesses: Just Another Galaxy.

  De här fyra coola kungligheterna älskar astronomi och yttre rymden. Hjälp dem hitta häftiga stilar inspirerade av universums stora mysterier i det här futuristiska välja kläder-spelet. Helt överjordiskt kul! 

  Sugen på fler prinsesspel? I så fall borde du prova Princesses at a Masquerade och Princess Maker.

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter smink och kläder. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 11320 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3970 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Kändisarnas modetävling
  Spela
  Kändisarnas modetävling
  Spelat 4638 gånger

  Vilken av dessa berömda kändisar äger scenen i detta online kläd- och designspel? Du måste hjälpa var och en att skapa den perfekta stilen innan det är dags för dem att delta i en helt fantastisk modetävling.

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 2258 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1822 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Bästa vänner i Paris
  Spela
  Bästa vänner i Paris
  Spelat 962 gånger

  Dessa tre bästa vänner har verkligen njutit av sin resa till Paris. De har kollat in alla senaste modetrenderna. Kan du hjälpa dem att välja några coola kläder innan de tar ett foto och använder det för att göra ett vykort i detta kläd- och designspel?

 • Isriket målarbok
  Spela
  Isriket målarbok
  Spelat 2253 gånger

  Du hittar ett helt rike av bilder i den här magiska målarboken. Det finns allt från prinsessor och prinsar till förtrollande snögubbar och läskiga ismonster. Du kan måla dem alla i det här färgläggningsspelet.

 • Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spela
  Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spelat 13284 gånger

  Följ med Sara in i köket och få en lektion i hur man bakar den här läckra desserten.

 • Baby Hazel på stranden
  Spela
  Baby Hazel på stranden
  Spelat 927 gånger

  Hazel ser fram emot en kul och avslappnande dag vid havet. Men hon behöver din hjälp med att samla ihop alla saker som hon vill ta med sig. Hazel har en checklista. Kan du gå igenom den med henne och se till att hon inte saknar något i det här peka och klicka-spelet? Glöm inte sandhink, solglasögon, nallebjörn och strandparasoll.

 • Baby Hazel och skolhygien
  Spela
  Baby Hazel och skolhygien
  Spelat 580 gånger

  Baby Hazel har kommit hem efter en kul dag i skolan, men hon måste lära sig en del om hygien innan hon äter sin favoritfrukt. Hjälp henne att lära sig grunderna tillsammans med hennes mamma!

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 2456 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 5014 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 9142 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.