• Airport Madness 4 Lite
  Spela
  Airport Madness 4 Lite
  Spelat 13600 gånger

  Du är ansvarig för att se till att planen landar säkert, även om piloterna är dåliga på att landa. Se till att pröva den fullständiga versionen också!

 • Flight Of The Hamsters
  Spela
  Flight Of The Hamsters
  Spelat 6619 gånger

  Hjälp hamstrarna njuta av sin lediga tid med den nya extremsporten!

 • Learn to Fly
  Spela
  Learn to Fly
  Spelat 3743 gånger

  Vem sa att pingviner inte kan flyga?

 • Jetpack Fighter 3D
  Spela
  Jetpack Fighter 3D
  Spelat 3100 gånger

  Denna jet är fullpackad med fantastiska vapen som maskingevär och värmesökande missiler. Kan du använda den för att eliminera dina motståndare i episka strider? Ta dig upp i himlen och gör dig redo för strid i det här actionspelet i 3D.

 • Dogfight 2
  Spela
  Dogfight 2
  Spelat 2814 gånger

  Besegra motståndet genom att flyga snyggt, skjuta skarpt och förvirra fienden.

 • Plane pilot parking
  Spela
  Plane pilot parking
  Spelat 2182 gånger
 • Fri flygsimulator
  Spela
  Fri flygsimulator
  Spelat 2112 gånger

  Ge dig iväg på en realistisk resa i det här flygsimuleringsspelet i 3D. Kan du landa säkert efter att du flyger över den vackra landsbygden?

 • Flygboss
  Spela
  Flygboss
  Spelat 1252 gånger

  Kära passagerare, kan den bästa flygledaren anmäla sig till flygbossen vid kul-terminalen? Slutför svåra uppgifter som att landa flygplan, kontrollera varje start och undvik krascher. Tjäna ihop pengar till målnivån för att nå nästa nivå. Se upp för utryckningsplan som inte kan sakta ned. Spänn fast säkerhetsbältena och håll huvudet kallt i flygledartornet. Ett fantastiskt kul spel väntar dig!

 • Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spela
  Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spelat 1173 gånger

  Du kan flyga fem olika stridsflygplan i detta realistiska flygsimulatorspel. Ta en tur med en F-35:a eller sätt dig i cockpiten på en M-262:a. Du kan till och med prova på de olika vapensystemen.

 • Flygande pappersplan
  Spela
  Flygande pappersplan
  Spelat 1019 gånger

  Hur lång tid tar det att få ditt pappersflygplan hela vägen över staden i detta beroendeframkallande simuleringsspel? Se hur långt du kan få det att flyga varje dag medan du samlar in pengar för fantastiska uppgraderingar under vägen. Att anpassa ditt plan kommer verkligen att göra det svävande!

 • Airfight Bomber
  Spela
  Airfight Bomber
  Spelat 941 gånger

  En serie av episka strider väntar i skyn. Ta kontroll över ett bombplan och tävla mot spelare från hela världen i det här onlinespelet för flera spelare. Kan du eliminera deras styrkor innan de eliminerar dig?

 • Flygkontroll
  Spela
  Flygkontroll
  Spelat 811 gånger

  Jobbet i flygkontrolltornet kan vara tufft, men du lär dig snart. Tjäna massor av pengar och se till att alla flygplan landar säkert i det här tidsstrategispelet.

 • Jet Pack Joyride
  Spela
  Jet Pack Joyride
  Spelat 771 gånger

  Djupt inne i ett hemligt labb provar en modig vetenskapsman på ett futuristiskt jetpack. Kan du se till så att han inte gör sig illa i det här ändlösa springspelet? Han måste undvika missiler, flyga förbi laserstrålar och samla på massvis av hälsopaket så att han inte hamnar på sjukhuset.

 • Air Traffic Chief 3D
  Spela
  Air Traffic Chief 3D
  Spelat 768 gånger

  Man måste ha nerver av stål när man jobbar som flygledare. Klarar du av att jobba i det här virtuella flygledartornet? Se till så att planen inte kraschar på den hektiska flygplatsen. Du måste vägleda dem så att de landar säkert i det här intensiva simuleringsspelet.

 • Flight Sim
  Spela
  Flight Sim
  Spelat 700 gånger

  It’s a very busy day at this airport. Can you prevent all of the airplanes and helicopters from crashing into one another while they try to land? You’ll need to carefully choose their flight paths as quickly as possible in this challenging online simulation game.

 • Krigets vingar
  Spela
  Krigets vingar
  Spelat 678 gånger

  Mayday! Mayday! Mayday!

 • Dogfight
  Spela
  Dogfight
  Spelat 651 gånger

  Utmanövrera och skjut ned fienden i en luftstrid!

 • Paper Plane Flight
  Spela
  Paper Plane Flight
  Spelat 631 gånger

  In this addicting arcade game you take control of a paper plane. Prove your skills, collect coins, avoid dangerous obstacles and upgrade your paper plane. Use the special boost and you will become a high-flyer.

 • Flygtur
  Spela
  Flygtur
  Spelat 628 gånger

  Gör dig redo att skriva in dig i pappersflygplanens historia.

 • Volcano Flight Control
  Spela
  Volcano Flight Control
  Spelat 623 gånger

  eyjafjallajökull bolmar på igen, men inget kan stoppa ditt flygplan!

 • Flygplatschef
  Spela
  Flygplatschef
  Spelat 610 gånger

  Det krävs planering för att driva en flygplats. Och det är sjukt kul!

 • Air Strike Warfare 2017
  Spela
  Air Strike Warfare 2017
  Spelat 591 gånger

  Sätt dig i cockpiten på det här häftiga jetplanet. Ditt nästa uppdrag ska precis börja i det här episka actionspelet. Kan du eliminera fiendeplanen innan de förstör dig?

 • Drakvärlden
  Spela
  Drakvärlden
  Spelat 587 gånger

  En storslagen kamp mellan kungadömets starkaste drakar är redan på gång! Är du redo att ge dig in i stridens hetta? Följ med en drake och ta kål på dina motståndare i detta action- och äventyrsspel för flera spelare. Du kan träffa dem med ett välriktat eldklot eller bara steka dem med dess eldiga andedräkt!

 • Krypskytt på flygplatsen
  Spela
  Krypskytt på flygplatsen
  Spelat 572 gånger

  En våldsam terroristgrupp har anfallit flygplatsen. Du är krypskytt i elitstyrkorna och dina order är att skjuta terroristerna. I den här förstapersonskjutaren måste du ladda om, sikta och skjuta för att döda. Håll koll på hur mycket ammunition du har kvar. Du får poäng för varje dödad fiende.

 • Airport Rush Hour
  Spela
  Airport Rush Hour
  Spelat 497 gånger

  Ingen har nånsin påstått att det är lätt att vara chef på en flygplats. Men du klarat väl av det, eller hur? Utmana din chefsförmåga i det här simuleringsspelet. Dina virtuella medhjälpare Will och Eva kommer att hjälpa dig att göra den här flygplatsen till en av de bästa i hela världen inom 12 månader.

 • Burrito Bison: Launcha Libre
  Spela
  Burrito Bison: Launcha Libre
  Spelat 480 gånger

  Den här högtflygande brottaren var bara och köpte lite matvaror, men en bataljon med onda gummibjörnar har stulit hans favoritkokbok! Använd hans slagsmålsfärdigheter och ta tillbaka kokboken och förstör de ondskefulla björnarna i det här galna actionspelet.

 • Parkera på flygplatsen JFK
  Spela
  Parkera på flygplatsen JFK
  Spelat 423 gånger

  Det är inte bara flygplan som trafikerar en flygplats!

 • Flygförseningar
  Spela
  Flygförseningar
  Spelat 364 gånger

  Carol har en riktigt jobbig dag på flygplatsen där hon jobbar. En flygförsening har orsakat en massa problem och hon är ansvarig för att spåra allt borttappat bagage. Kan du hjälpa henne att hitta flera passagerares borttappade resväskor och andra objekt i det här hitta föremål-spelet?

 • Krigspilot
  Spela
  Krigspilot
  Spelat 340 gånger

  Världen är i krig och ditt nästa uppdrag ska precis börja. Flyg upp i skyarna i det här retroactionspelet. Du kommer att flyga ett stridsflygplan över fiendens territorium. Skjut ner så många av fiendens flygplan som möjligt.

 • Strikers 1945 Flash
  Spela
  Strikers 1945 Flash
  Spelat 337 gånger

  Styr ditt plan, samla power ups och skjut alla dina fiender!

 • Alien Sky Invasion
  Spela
  Alien Sky Invasion
  Spelat 306 gånger

  I utkanterna av galaxen pågår ett episkt krig! Hoppa in i ett rymdskepp och delta i striderna i det här flygspelet i 3D. Se om du kan förstöra utomjordingarnas rymdskepp i kampanjläget eller under en episk invasion!

 • Drone Delivery
  Spela
  Drone Delivery
  Spelat 302 gånger

  Den här flygande drönaren har flera leveranser i eftermiddag. Se om du kan styra drönaren i en fullpackad och kaotisk stad utan att krascha in i något i det här utmanande onlinespelet.

 • Frenzy Airport 2
  Spela
  Frenzy Airport 2
  Spelat 265 gånger

  Att ha ansvar för en flygplats är inte enkelt. Kan du ta hand om alla de här passagerarna? De måste passera säkerhetskontrollen (och köpa något att äta) medan de stressar mot sina väntande flyg i det här tidsstrategispelet.

 • SkyArena.Io
  Spela
  SkyArena.Io
  Spelat 221 gånger

  Förbered dig för en episk flygstrid över det mäktiga havet. Försök att skjuta ner dina motståndares flygplan innan de tar sikte på era! Hur länge kan du klara dig mot spelar från hela världen i detta io-spel?

 • Flygrace i 3D
  Spela
  Flygrace i 3D
  Spelat 207 gånger

  Du kan flyga över berg, öknar och pittoreska kanjoner i det här flygspelet i 3D. Flyg igenom alla guldringar medan du provar ett eller alla tre av dessa unika flygplan. Men var försiktig. Ett enda misstag kan leda till att du flyger in i en kanjonvägg!

 • Stick Jet Utmaning
  Spela
  Stick Jet Utmaning
  Spelat 200 gånger

  Att komma hela vägen genom varje nivå i detta utmanande actionspel blir inte lätt. Lyckligtvis har denna modiga stickman ett jetpack! Kan du hjälpa honom att undvika snurrande blad och andra farliga faror när han samlar in massor av stjärnor?