Arkadspel

 • Thrill Rush 4
  Spela
  Thrill Rush 4
  Spelat 9790 gånger

  Upplev den ultimata berg-och dalbaneturen med Thrill Rush 4! Jättelika block och hål dyker upp från ingenstans. Du måste passera varje hinder på dagen eller natten!

 • Classic Solitaire Masters
  Spela
  Classic Solitaire Masters
  Spelat 463 gånger

  Kan du besegra klockan i den här klassiska versionen av Solitaire? Försök att matcha alla kort i ettdrags- och tredragslägena.

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 366078 gånger

  Få bort alla bubblor från spelplanen genom att skjuta på dem med andra bubblor!

  Bubble Shooter finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 8592 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • My Dolphin Show 8
  Spela
  My Dolphin Show 8
  Spelat 41888 gånger

  Välkommen till ett paradis för havsdjur! Den populära showens succé fortsätter och erbjuder en kaskad med 126 nivåer att spela i 6 olika världar. Utför fantastiska trick som att hoppa genom munkar, skvätta ned publiken och skjuta mot fotbollsmål! Spela olika minispel för att motivera din delfin. Är du redo att dyka ner i en värld full av kul tillsammans med din söta delfin? Massor av skoj väntar!

 • Parkeringsövningar
  Spela
  Parkeringsövningar
  Spelat 5064 gånger

  Kan du parkera bilen på de här platserna? Du måste vara skicklig på att backa för att undvika att krocka med något!

 • Superstaplare 2
  Spela
  Superstaplare 2
  Spelat 17027 gånger

  Kan du stapla de här formerna utan att de faller omkull?

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2752 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Classic Snake
  Spela
  Classic Snake
  Spelat 4959 gånger

  Det klassiska spelet återvänder i denna retrodoftande onlineversion. Njut av 8-bitars grafik medan du försöker göra din orm så kraftfull som möjligt. Du kan ändra ormens hastighetsinställningar innan du hjälper den att smaska i sig så många läckra äpplen som möjligt.

 • Extrem bubbelskjutare
  Spela
  Extrem bubbelskjutare
  Spelat 26488 gånger

  Bubblorna faller snabbt ner mot botten av skärmen! Kan du smälla dem innan det är för sent i den här extremt spännande bubbelskjutaren?

 • Parking Passion
  Spela
  Parking Passion
  Spelat 4635 gånger

  Målet i det här utmanande spelet är enkelt – parkera bilen! Använd pilknapparna på skärmen för att styra bilen till den markerade platsen. Ju snabbare du parkerar, desto högre poäng får du på varje nivå.

 • Patiens TriPeaks historia
  Spela
  Patiens TriPeaks historia
  Spelat 8707 gånger

  Du kommer att njuta av en förtrollande resa medan du spelar den här onlineversionen av det klassiska kortspelet. Promenera förbi pittoreska sjöar och ängar medan du försöker att ansluta siffrorna på var och ett av korten.

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 7370 gånger

  Du har inte mycket tid på dig att matcha alla rutorna i denna kub. Ta en snabb titt på de mystiska symbolerna på var och en i denna 3D-versionen av Mahjong. Kan du koppla ihop dem alla innan klockan går ner till noll?

 • My Dolphin Show 4
  Spela
  My Dolphin Show 4
  Spelat 20646 gånger

  Det är dags att ta Las Vegas med storm, men är du och din delfin redo för en storpublik?

 • My Dolphin Show 6
  Spela
  My Dolphin Show 6
  Spelat 21130 gånger

  Återvänd till bassängen och dina delfiner för ännu en dag med supercoola hopp och trick.

 • Domino Deluxe
  Spela
  Domino Deluxe
  Spelat 2402 gånger

  Du kan utmana inte bara en automatiserad spelare utan tre i den här deluxe-versionen av det klassiska spelet. Du kan till och med slå dig samman med en medan du försöker besegra dina motståndare.

 • 40 tjuvar: Patiens
  Spela
  40 tjuvar: Patiens
  Spelat 552 gånger

  Du måste vara lika skärpt och slug som en av tjuvarna i den klassiska berättelsen för att klara varje nivå i den här onlineversionen av Solitaire. Kommer du att kunna matcha alla kort i både de enkla och svåra lägena?

 • Flipperspel 3D
  Spela
  Flipperspel 3D
  Spelat 125 gånger

  I detta 3D-arkadspel finns två fantastiska flipperspel du kan prova på. Ett av dem har ett livligt Day of the Dead-tema, medan det andra för dig direkt till stränderna på Octopus Island. Kan du skrapa ihop tillräckligt med poäng för att ta dig till topplistan?

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1311508 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • Mahjong: Alkemiåldern
  Spela
  Mahjong: Alkemiåldern
  Spelat 3568 gånger

  Stig in i denna mystiska kammare för ett unikt och magiskt Mahjong-spel. Kan du koppla samman alla förtrollande symboler på plattorna innan tiden på klockan tar slut?

 • Djurmahjong 2
  Spela
  Djurmahjong 2
  Spelat 3918 gånger

  Dessa bedårande djur är verkligen huller om buller! Kan du para ihop dem med deras vänner i det här söta pusselspelet? Bilda kopplingar mellan dem medan du tar dig fram på spelbrädet.

 • Klondike patiens kortspel
  Spela
  Klondike patiens kortspel
  Spelat 2409 gånger

  Du kan spela två olika versioner av det klassiska kortspelet i den här online-utgåvan. Prova ett kortdragningsläge, eller det med tre kort. Var och en kommer att ge dig en riktig utmaning.

 • Vattenbubbelskjutare
  Spela
  Vattenbubbelskjutare
  Spelat 1092 gånger

  Dyk under havsytan och förbered dig på en söt och cool resa i detta bubbelspel. Kan du slå hål på alla färgstarka bubblor och konstiga varelser på varje nivå?

 • Bomb It 4
  Spela
  Bomb It 4
  Spelat 46704 gånger

  Spräng konkurrenterna i bitar!

 • Fruktlänkar
  Spela
  Fruktlänkar
  Spelat 645 gånger

  Kan du matcha de olika typer av frukt som finns i detta fräscha och fantastiska tre-i-rad-pusselspel? Länka samman alla vattenmeloner, jordgubbar och mycket mer medan du försöker nå målet på varje nivå.

 • Forest Match
  Spela
  Forest Match
  Spelat 45904 gånger

  Samla på mäktiga kraftföremål i en pittoresk skog i det här match 3-pusselspelet. Koppla ihop olika frukttyper så snabbt som möjligt under resans gång.

 • Money Mover Maker
  Spela
  Money Mover Maker
  Spelat 4280 gånger

  Dessa sluga skurkar gör sig redo att bryta sig ut ur det stora huset i detta utmanande onlinespel! Följ med dem medan de kör mot mållinjen och samlar in alla pengar de gömt runt omkring i fängelset. Kan du hjälpa dem att fly med allt sitt stöldgods

 • Parkera min bil 2
  Spela
  Parkera min bil 2
  Spelat 8632 gånger

  De flesta kan köra bil, men att parkera kräver skicklighet. Kan du fickparkera i de här trånga utrymmena utan att krocka?

 • Daglig sudoku
  Spela
  Daglig sudoku
  Spelat 514 gånger

  Här väntar ett nytt pussel på dig varje dag i denna onlineversion av det älskade spelet. Kan du hitta rätt plats för alla siffror?

 • Mahjong Dimensioner: Godis 640 sekunder
  Spela
  Mahjong Dimensioner: Godis 640 sekunder
  Spelat 3732 gånger

  Entra in i en ny dimension av Mahjong i den här spännande versionen av det klassiska brädspelet. Kan du matcha alla symbolerna på blocken i denna 3D-kub? Du har bara 640 sekunder på dig att slutföra varje nivå, så du måste genomföra detta snabbt!

 • Back to Candyland 5: Chokladberg
  Spela
  Back to Candyland 5: Chokladberg
  Spelat 39497 gånger

  Återvänd till det förtrollande Godislandet och pussla dig uppför Chokladberget.

 • Maya
  Spela
  Maya
  Spelat 1384 gånger

  These mystical orbs could completely destroy this ancient temple. Eliminate them as fast as you can in this electrifying match 3 puzzle game.

 • Ludo Online
  Spela
  Ludo Online
  Spelat 943 gånger

  Två, tre eller fyra spelare kan kasta sig in i detta utmanande onlinebaserade brädspel. Kan du föra alla fyra bitar i säkerhet och vinna?

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 2923 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • Snakes and Ladders
  Spela
  Snakes and Ladders
  Spelat 1817 gånger

  Blir du den första spelaren som når toppen av brädet i denna onlineversion av det klassiska spelet? Du kan spela originalutgåvan tillsammans med några gulliga varianter. Det finns en med rännor och stegar plus en annan som har makalösa kanoner som skjuter dig över hela spelbrädet!

 • Min lilla stad
  Spela
  Min lilla stad
  Spelat 10903 gånger

  Den här lilla staden är redo att slå på stort! Arbeta dig över hela staden genom att länka ihop alla hårda hattar, solpaneler och mer i det här match 3 pusselspel. Du kan samla hjälpsamma boosters under vägen.