Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Om Våra Arkadspel

Massor av spänning väntar i vår coola samling arkadspel. Ta ett kliv tillbaka i tiden och upplev flera av de hetaste spelen från 80- och 90-talet innan du kollar in de senaste släppen. Din favoritarkadmaskin kanske inte finns kvar längre, men du kan ändå njuta av några rundor flipper innan du dyker ner i några retroactionspel eller tidlösa titlar som Bubble Shooter.

Vad är Arkadspel?

Arkadspel är de tidigaste tv-spelen som finns. Det är en av spelindustrins första genrer. Några av spelen är portningar av klassiska spel från 80- och 90-talet medan andra är nyare spel som använder samma sorts grafik och spelmekanik. Arkadspel brukar vara actionfyllda och har enkla kontroller som man kan lära sig väldigt fort. De tar med dig på en resa tillbaka till en era där spel som Space Invaders, Pac-Man och Tempest ägde spelvärlden.

Vilka är de mest populära Arkad Spelen?

 1. Bubble Shooter
 2. Bubble Shooter Classic
 3. Extrem bubbelskjutare
 4. Blockmästare
 5. Klassisk spindelharpa
 6. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks
 7. Mahjong: Snöslottet
 8. Klondike patiens kortspel
 9. Bubble Game 3: Deluxe
 10. Master of Numbers

Vilka är de bästa Arkad Spelen till mobil?

 1. Bubble Shooter Classic
 2. Bubble Shooter
 3. Extrem bubbelskjutare
 4. Blockmästare
 5. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks

Vilka är de senaste Arkad Spelen?

 1. Jump In To The Plane
 2. Muscle Challenge
 3. Merge Brick Breaker
 4. Fury Road Zombie Crash
 5. Digital Circus IO

80-talet ses ofta som en gyllene ålder för genren. Det var då miljontals spelare världen över vällde in i arkadhallar för att spela grymma racingspel som Pole Position. Massor av spelare blev så gott som beroende av spel som Pac-Man, Centipede, Asteroids och Missile Command, som senare släpptes på Atari 2600, NES och andra konsoler. 

Tidiga skjutarspel som Ikari Warriors och Operation Wolf lockade massor av fans medan springspel banade vägen för moderna plattformsspel som Super Mario Brothers och Sonic the Hedgehog. Spelen i den här samlingen inkluderar både klassiska och nyare titlar som är fullspäckade med retrografik och arkadaction.