Bollspel

 • Sand Balls
  Spela
  Sand Balls
  Spelat 1227 gånger

  Hur kan all denna färgstarka sand komma in i sopbilen? Det ska du ta reda på i detta beroendeframkallande pusselspel! Gräv grottor genom marken som leder sanden till lastbilen. Var noggrann när du skapar grottgångarna medan du försöker komma runt olika hinder.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 16726 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Eldklot
  Spela
  Eldklot
  Spelat 12506 gånger

  Dessa snurrande torn kommer inte att ödelägga sig själva! Sätt dig bakom spakarna på den här stridsvagnen och spräng bort dem i detta 3D-actionspel. Se n bara till att undvika de rörliga hindren innan du börjar skjuta.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 4289 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 2855 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 6782 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Ball Surfer 3D
  Spela
  Ball Surfer 3D
  Spelat 33521 gånger

  Denna boll åker verkligen runt i detta 3D-actionspel. Hur länge kommer du att kunna hålla den i rörelse? Hjälp den att åka ned längs med plattformarna medan den samlar massor av diamanter. Noggrannhet är verkligen viktigt, så du måste vara försiktig!

 • Red Ball 4: Volume 2
  Spela
  Red Ball 4: Volume 2
  Spelat 1608 gånger

  Hjälp vår klotrunda hjälte att hindra de ondskefulla kuberna från att göra världen fyrkantig ...

 • Balls Rotate
  Spela
  Balls Rotate
  Spelat 1006 gånger

  Detta pusselspel är lustig labyrint! Klarar du av att få ner alla bollarna i röret på var och en av de 40 utmanande nivåerna? Snurra på labyrinterna tills du lyckas få ut alla bollarna.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1444 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 24748 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7036 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Agar
  Spela
  Agar
  Spelat 60523 gånger
 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 272 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Röd studsboll 5
  Spela
  Röd studsboll 5
  Spelat 17 gånger

  Denna modiga boll fortsätter sina äventyr i detta bedårande actionspel. Kan du hjälpa honom att samla på sig mynt medan han försöker nå portalerna på varje utmanande nivå? Han måste undvika alla otäcka monster under sin fantastiska resa.

 • Zuma Boom
  Spela
  Zuma Boom
  Spelat 42 gånger

  Dessa färgglada bollar rullar alla mot ett hål som finns i slutet av denna böjda ränna. Klarar du av att förhindra att de faller ner i den i detta utmanande tre-i-rad-pusselspel? Ta kontroll över kanonen och förstör dem så snabbt du kan på varje spännande nivå.

 • Basketstjärnor 2019
  Spela
  Basketstjärnor 2019
  Spelat 2162 gånger

  Gör gemensam sak med några av världens största basketstjärnor i detta onlinebaserade sportspel. Spela tillsammans med dem i en snabbduell mellan två personer, eller i en hel turnering. Klarar du dig till slutspelet?

 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 2131 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • Mästarnas turnering
  Spela
  Mästarnas turnering
  Spelat 3609 gånger

  Plocka upp en biljardkö och tävla mot de bästa spelarna i Europa.

 • Basketball Stars
  Spela
  Basketball Stars
  Spelat 356 gånger

  Kan du bevisa hur bra du är i basketvärlden? Gör ditt bästa i det helt nya onlinespelet Basketstjärnor! Använd din coola basketskicklighet för att bli ett proffs!

 • Fotbollslegender 2016
  Spela
  Fotbollslegender 2016
  Spelat 7333 gånger

  Ingen vet bättre hur man spelar fotboll än en mästare i Fotbollslegender 2016! Använd din vassa fotbollsteknik i det här grymma sportspelet!

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 2286 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Bubble Shooter FRVR
  Spela
  Bubble Shooter FRVR
  Spelat 1521 gånger

  Kan du hålla koll på alla färgglada bubblor? Försök att sticka hål på dem så fort du kan i detta exalterande bubbelskjutspel. De förökar sig snabbt!

 • Snöboll.io
  Spela
  Snöboll.io
  Spelat 5273 gånger

  Hur länge klarar du av att stanna kvar på de snötäckta plattformarna i detta spännande och bedårande söta io-spel? Undvik de andra spelarna medan du försöker att skapa en stor snöboll som slår ut dem mot sidorna innan de plöjer in i dig!

 • Foot Chinko: World Cup
  Spela
  Foot Chinko: World Cup
  Spelat 923 gånger

  En rafflande fotbollsturnering ska precis starta! Men detta är inte en vanlig turnering! I detta galna spel som blandar sport med pachinko kan du köpa fantastiska kraftföremål som låter dig frysa dina motståndares målvakt, omintetgöra det andra lagets spelare och mycket mer! Välj ditt favoritlag och gör dig redo att springa ut på planen!

 • More Balls
  Spela
  More Balls
  Spelat 9266 gånger

  Hinner du med alla numrerade block? De faller nedför skärmen och du måste förstöra dem med bollarna. Sikta noggrant för annars krossas du i det här utmanande och beroendeframkallande pusselspelet.

 • Basket Champs
  Spela
  Basket Champs
  Spelat 2599 gånger

  Which country will you play for in this crazy tournament? Choose a national team before you hit the court for an epic shooting contest. Can you make all of these baskets? Some of the shots in this basketball game are really tough to pull off!

 • Magical Kicks
  Spela
  Magical Kicks
  Spelat 786 gånger

  Det krävs mer än en magisk fot för att lista ut var den här bollen hamnar.

 • 3D Bowling
  Spela
  3D Bowling
  Spelat 11073 gånger

  Hur många strikes kan du göra i detta 3D-bowlingspel? Kliv ut på denna virtuella bowlingbana där du kan utmana en vän eller spela mot datorn.

 • Löparmästaren
  Spela
  Löparmästaren
  Spelat 966 gånger

  Spring så långt du kan över planen i det här fotbollsspelet! Spring och undvik motståndarlagets spelare. Behåll bollinehavet så länge du kan. Spring, vinn pokalen och ha det så kul!

 • Puppet Football League Spain
  Spela
  Puppet Football League Spain
  Spelat 6755 gånger

  Du kommer att älska det här galna fotbollsspelet. Hoppa in på planen och spela med dockorna i nästa match. Kan du leda dem till toppen av tabellen?

 • Honey Trouble
  Spela
  Honey Trouble
  Spelat 1362 gånger

  Skapa kombinationer av 3 eller fler bollar för att få honungskrukan.

 • Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spela
  Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spelat 886 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i den här onlineversionen av det klassiska sportspelet. Noggrannhet kommer definitivt att räknas när du försöker få dina bollar i rätt hål på biljardbordet.

 • Rensa biljardbordet
  Spela
  Rensa biljardbordet
  Spelat 532 gånger

  Klockan tickar och pressen ökar. Kan du rensa bordet i det här kostnadsfria biljardspelet? Du måste vara riktigt skicklig för att klara det!

 • Billiard Blitz Challenge
  Spela
  Billiard Blitz Challenge
  Spelat 7012 gånger

  Can you pull off each one of the trick shots and other smooth moves you’ll need to beat all of the challenging levels in this billiards game? Do your best to get the balls into the correct pockets as fast as you can.

 • England Soccer League
  Spela
  England Soccer League
  Spelat 1805 gånger

  Det är dags för Premier League-säsongen mina vänner. Och vad betyder det? Mer fotboll, mer kul, mer sport och mer huliganer! Ta kontroll över en av de engelska fotbollsklubbarna och försök att vinna så många matcher som möjligt.