Bollspel

 • Basketstjärnor 2019
  Spela
  Basketstjärnor 2019
  Spelat 3786 gånger

  Gör gemensam sak med några av världens största basketstjärnor i detta onlinebaserade sportspel. Spela tillsammans med dem i en snabbduell mellan två personer, eller i en hel turnering. Klarar du dig till slutspelet?

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 3977 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 23751 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

  Love Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 1493 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Röd studsboll 5
  Spela
  Röd studsboll 5
  Spelat 120 gånger

  Denna modiga boll fortsätter sina äventyr i detta bedårande actionspel. Kan du hjälpa honom att samla på sig mynt medan han försöker nå portalerna på varje utmanande nivå? Han måste undvika alla otäcka monster under sin fantastiska resa.

 • Sand Balls
  Spela
  Sand Balls
  Spelat 1571 gånger

  Hur kan all denna färgstarka sand komma in i sopbilen? Det ska du ta reda på i detta beroendeframkallande pusselspel! Gräv grottor genom marken som leder sanden till lastbilen. Var noggrann när du skapar grottgångarna medan du försöker komma runt olika hinder.

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 4070 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spela
  Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spelat 1554 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i den här onlineversionen av det klassiska sportspelet. Noggrannhet kommer definitivt att räknas när du försöker få dina bollar i rätt hål på biljardbordet.

 • Ball Surfer 3D
  Spela
  Ball Surfer 3D
  Spelat 41857 gånger

  Denna boll åker verkligen runt i detta 3D-actionspel. Hur länge kommer du att kunna hålla den i rörelse? Hjälp den att åka ned längs med plattformarna medan den samlar massor av diamanter. Noggrannhet är verkligen viktigt, så du måste vara försiktig!

 • Fotbollslegender 2016
  Spela
  Fotbollslegender 2016
  Spelat 7866 gånger

  Ingen vet bättre hur man spelar fotboll än en mästare i Fotbollslegender 2016! Använd din vassa fotbollsteknik i det här grymma sportspelet!

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 7832 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Bowling klassiker
  Spela
  Bowling klassiker
  Spelat 8062 gånger

  Hur många strikes kommer du att få när du spelar den här traditionella onlineversionen av det älskade spelet? Gå till denna virtuella bowlinghall och gör ditt bästa för att slå ner alla käglor som väntar på dig.

 • Rolling Sky
  Spela
  Rolling Sky
  Spelat 3384 gånger

  Titta upp mot himlen! Det är en fågel! Det är ett flygplan! Nej vänta, det är en boll. Försök hålla den oskadd i Rolling Sky

  Det här spännande spelet för en spelare är en riktig nagelbitare. Upplev snygg 3D-grafik och se till att bollen inte rullar av kanten, eller ännu värre, krockar med något av hindren som kan dyka upp. I så fall kommer bollen explodera! Kan du ta dig igenom varje bana, och dessutom samla juveler på vägen? 

  Älskar du 3D-spel? I så fall borde du även prova Ball Surfer 3D och Element Balls

  Spelkontroller 

  • TRYCK PÅ VÄNSTERPILEN för att rulla åt vänster. 
  • TRYCK PÅ HÖGERPILEN för att rulla åt höger.
 • Eldklot
  Spela
  Eldklot
  Spelat 14020 gånger

  Dessa snurrande torn kommer inte att ödelägga sig själva! Sätt dig bakom spakarna på den här stridsvagnen och spräng bort dem i detta 3D-actionspel. Se n bara till att undvika de rörliga hindren innan du börjar skjuta.

  Fire Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 5281 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 25746 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1646 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • 3D Bowling
  Spela
  3D Bowling
  Spelat 11886 gånger

  Hur många strikes kan du göra i detta 3D-bowlingspel? Kliv ut på denna virtuella bowlingbana där du kan utmana en vän eller spela mot datorn.

 • Billards
  Spela
  Billards
  Spelat 22602 gånger

  Välj mellan 8-ball eller Straight Pool spel, sätt bollarna i korgarna och vinn!

 • Snöboll.io
  Spela
  Snöboll.io
  Spelat 6834 gånger

  Hur länge klarar du av att stanna kvar på de snötäckta plattformarna i detta spännande och bedårande söta io-spel? Undvik de andra spelarna medan du försöker att skapa en stor snöboll som slår ut dem mot sidorna innan de plöjer in i dig!

 • Ultimate Swish
  Spela
  Ultimate Swish
  Spelat 400 gånger

  Hur många bollar kan du sätta i basketkorgen innan tiden är ute? Kan du sätta den ultimata nätsvischen?

 • Zuma Boom
  Spela
  Zuma Boom
  Spelat 44 gånger

  Dessa färgglada bollar rullar alla mot ett hål som finns i slutet av denna böjda ränna. Klarar du av att förhindra att de faller ner i den i detta utmanande tre-i-rad-pusselspel? Ta kontroll över kanonen och förstör dem så snabbt du kan på varje spännande nivå.

 • Zball
  Spela
  Zball
  Spelat 3060 gånger

  Håll dig kvar på vägen och gör så många sicksacksvängar du kan! Tryck bara på skärmen för att ändra bollens riktning. Fall inte ned över kanten! Hur långt kan du gå?

 • Bowlingklubb
  Spela
  Bowlingklubb
  Spelat 1687 gånger

  Hur många strikes kan du få till i detta onlinebaserade sportspel? Du kan spela ett helt spel, eller testa dina virtuella bowlingfärdigheter i ett rafflande läge med tidsbegränsning. Men se upp så att du inte hamnar i rännan!

 • Crazy Roll 3D
  Spela
  Crazy Roll 3D
  Spelat 4286 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen rullande i detta spännande 3D-actionspel? Rulla den nedför ett antal backar medan den duckar för hinder och gör dödsföraktande hopp.

 • Balls Rotate
  Spela
  Balls Rotate
  Spelat 1366 gånger

  Detta pusselspel är lustig labyrint! Klarar du av att få ner alla bollarna i röret på var och en av de 40 utmanande nivåerna? Snurra på labyrinterna tills du lyckas få ut alla bollarna.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7291 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Frispark!
  Spela
  Frispark!
  Spelat 1687 gånger

  Hur länge kan du hålla saker igång i detta spännande fotbollsspel? Stega fram till linjen för din första frispark av många. Ju fler mål du gör desto längre kommer spelet att pågå!

 • Agar
  Spela
  Agar
  Spelat 61423 gånger
 • Foot Chinko: World Cup
  Spela
  Foot Chinko: World Cup
  Spelat 991 gånger

  En rafflande fotbollsturnering ska precis starta! Men detta är inte en vanlig turnering! I detta galna spel som blandar sport med pachinko kan du köpa fantastiska kraftföremål som låter dig frysa dina motståndares målvakt, omintetgöra det andra lagets spelare och mycket mer! Välj ditt favoritlag och gör dig redo att springa ut på planen!

 • Red Ball 4: Volume 2
  Spela
  Red Ball 4: Volume 2
  Spelat 1717 gånger

  Hjälp vår klotrunda hjälte att hindra de ondskefulla kuberna från att göra världen fyrkantig ...

 • Street Football Online 3D
  Spela
  Street Football Online 3D
  Spelat 814 gånger

  Vilket land vill du representera i det här elektrifierande sportspelet? Lämna konstgräset bakom dig och prova på en cool fotbollsplan i stan istället. Du kan spela i turneringar eller njuta av en snabb match när du utmanar spelare från hela världen.

 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 2349 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • More Balls
  Spela
  More Balls
  Spelat 9417 gånger

  Hinner du med alla numrerade block? De faller nedför skärmen och du måste förstöra dem med bollarna. Sikta noggrant för annars krossas du i det här utmanande och beroendeframkallande pusselspelet.

 • Bubble Shooter FRVR
  Spela
  Bubble Shooter FRVR
  Spelat 1521 gånger

  Kan du hålla koll på alla färgglada bubblor? Försök att sticka hål på dem så fort du kan i detta exalterande bubbelskjutspel. De förökar sig snabbt!

 • Billiard Blitz Challenge
  Spela
  Billiard Blitz Challenge
  Spelat 7208 gånger

  Can you pull off each one of the trick shots and other smooth moves you’ll need to beat all of the challenging levels in this billiards game? Do your best to get the balls into the correct pockets as fast as you can.