Bollspel

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 3203 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 5661 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 28004 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

  Love Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Basketstjärnor 2019
  Spela
  Basketstjärnor 2019
  Spelat 5904 gånger

  Gör gemensam sak med några av världens största basketstjärnor i detta onlinebaserade sportspel. Spela tillsammans med dem i en snabbduell mellan två personer, eller i en hel turnering. Klarar du dig till slutspelet?

 • Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spela
  Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spelat 2589 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i den här onlineversionen av det klassiska sportspelet. Noggrannhet kommer definitivt att räknas när du försöker få dina bollar i rätt hål på biljardbordet.

 • Sand Balls
  Spela
  Sand Balls
  Spelat 2368 gånger

  Hur kan all denna färgstarka sand komma in i sopbilen? Det ska du ta reda på i detta beroendeframkallande pusselspel! Gräv grottor genom marken som leder sanden till lastbilen. Var noggrann när du skapar grottgångarna medan du försöker komma runt olika hinder.

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 5759 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Rolling Sky
  Spela
  Rolling Sky
  Spelat 5759 gånger

  Titta upp mot himlen! Det är en fågel! Det är ett flygplan! Nej vänta, det är en boll. Försök hålla den oskadd i Rolling Sky

  Det här spännande spelet för en spelare är en riktig nagelbitare. Upplev snygg 3D-grafik och se till att bollen inte rullar av kanten, eller ännu värre, krockar med något av hindren som kan dyka upp. I så fall kommer bollen explodera! Kan du ta dig igenom varje bana, och dessutom samla juveler på vägen? 

  Älskar du 3D-spel? I så fall borde du även prova Ball Surfer 3D och Element Balls

  Spelkontroller 

  • TRYCK PÅ VÄNSTERPILEN för att rulla åt vänster. 
  • TRYCK PÅ HÖGERPILEN för att rulla åt höger.
 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 8657 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Ball Surfer 3D
  Spela
  Ball Surfer 3D
  Spelat 48236 gånger

  Denna boll åker verkligen runt i detta 3D-actionspel. Hur länge kommer du att kunna hålla den i rörelse? Hjälp den att åka ned längs med plattformarna medan den samlar massor av diamanter. Noggrannhet är verkligen viktigt, så du måste vara försiktig!

 • 3D Bowling
  Spela
  3D Bowling
  Spelat 12793 gånger

  Hur många strikes kan du göra i detta 3D-bowlingspel? Kliv ut på denna virtuella bowlingbana där du kan utmana en vän eller spela mot datorn.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 6263 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Eldklot
  Spela
  Eldklot
  Spelat 16698 gånger

  Dessa snurrande torn kommer inte att ödelägga sig själva! Sätt dig bakom spakarna på den här stridsvagnen och spräng bort dem i detta 3D-actionspel. Se n bara till att undvika de rörliga hindren innan du börjar skjuta.

  Fire Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1926 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Fotbollslegender 2016
  Spela
  Fotbollslegender 2016
  Spelat 8557 gånger

  Ingen vet bättre hur man spelar fotboll än en mästare i Fotbollslegender 2016! Använd din vassa fotbollsteknik i det här grymma sportspelet!

 • Billards
  Spela
  Billards
  Spelat 22976 gånger

  Välj mellan 8-ball eller Straight Pool spel, sätt bollarna i korgarna och vinn!

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 26707 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Crazy Roll 3D
  Spela
  Crazy Roll 3D
  Spelat 4900 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen rullande i detta spännande 3D-actionspel? Rulla den nedför ett antal backar medan den duckar för hinder och gör dödsföraktande hopp.

 • Bowlingklubb
  Spela
  Bowlingklubb
  Spelat 1994 gånger

  Hur många strikes kan du få till i detta onlinebaserade sportspel? Du kan spela ett helt spel, eller testa dina virtuella bowlingfärdigheter i ett rafflande läge med tidsbegränsning. Men se upp så att du inte hamnar i rännan!

 • Snöboll.io
  Spela
  Snöboll.io
  Spelat 7528 gånger

  Hur länge klarar du av att stanna kvar på de snötäckta plattformarna i detta spännande och bedårande söta io-spel? Undvik de andra spelarna medan du försöker att skapa en stor snöboll som slår ut dem mot sidorna innan de plöjer in i dig!

 • Bowling klassiker
  Spela
  Bowling klassiker
  Spelat 8255 gånger

  Hur många strikes kommer du att få när du spelar den här traditionella onlineversionen av det älskade spelet? Gå till denna virtuella bowlinghall och gör ditt bästa för att slå ner alla käglor som väntar på dig.

 • Ultimate Swish
  Spela
  Ultimate Swish
  Spelat 571 gånger

  Hur många bollar kan du sätta i basketkorgen innan tiden är ute? Kan du sätta den ultimata nätsvischen?

 • Röd studsboll 5
  Spela
  Röd studsboll 5
  Spelat 340 gånger

  Denna modiga boll fortsätter sina äventyr i detta bedårande actionspel. Kan du hjälpa honom att samla på sig mynt medan han försöker nå portalerna på varje utmanande nivå? Han måste undvika alla otäcka monster under sin fantastiska resa.

 • Spiral Jump 3D
  Spela
  Spiral Jump 3D
  Spelat 1014 gånger

  En basketbollkorg väntar på dig på flera platser längs detta till synes oändliga trapphus. Kan du sätta bollen i korgarna samtidigt som du försöker nå toppen i detta 3D-actionspel? Bollen hoppar och studsar i takt med att du går uppför trapporna. Du kan också samla på dig stjärnor under din konstiga och spännande resa.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7504 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Billiard Blitz Challenge
  Spela
  Billiard Blitz Challenge
  Spelat 7440 gånger

  Can you pull off each one of the trick shots and other smooth moves you’ll need to beat all of the challenging levels in this billiards game? Do your best to get the balls into the correct pockets as fast as you can.

 • Zball
  Spela
  Zball
  Spelat 3123 gånger

  Håll dig kvar på vägen och gör så många sicksacksvängar du kan! Tryck bara på skärmen för att ändra bollens riktning. Fall inte ned över kanten! Hur långt kan du gå?

 • More Balls
  Spela
  More Balls
  Spelat 9619 gånger

  Hinner du med alla numrerade block? De faller nedför skärmen och du måste förstöra dem med bollarna. Sikta noggrant för annars krossas du i det här utmanande och beroendeframkallande pusselspelet.

 • Balls Rotate
  Spela
  Balls Rotate
  Spelat 1671 gånger

  Detta pusselspel är lustig labyrint! Klarar du av att få ner alla bollarna i röret på var och en av de 40 utmanande nivåerna? Snurra på labyrinterna tills du lyckas få ut alla bollarna.

 • Zuma Boom
  Spela
  Zuma Boom
  Spelat 61 gånger

  Dessa färgglada bollar rullar alla mot ett hål som finns i slutet av denna böjda ränna. Klarar du av att förhindra att de faller ner i den i detta utmanande tre-i-rad-pusselspel? Ta kontroll över kanonen och förstör dem så snabbt du kan på varje spännande nivå.

 • Bowlingstrike
  Spela
  Bowlingstrike
  Spelat 7459 gånger

  Kan du slå några spärrar? Eller några strikes? Gå in i den virtuella bowlinghallen och se hur bra du är på bowling i det här utmanande spelet.

 • Frispark!
  Spela
  Frispark!
  Spelat 1759 gånger

  Hur länge kan du hålla saker igång i detta spännande fotbollsspel? Stega fram till linjen för din första frispark av många. Ju fler mål du gör desto längre kommer spelet att pågå!

 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 2542 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • Volleyball 2020
  Spela
  Volleyball 2020
  Spelat 1049 gånger

  Ta fram ditt inre volleybollproffs! De här volleybollspelarna är snabba och aggressiva och gör allt för att vinna från och med det ögonblick du kliver in på planen. Se om du lyckas knäcka dem i Volleyball 2020

  I det här volleybollspelet gäller det att ha huvudet på skaft i dubbel bemärkelse: nicka bollen och gör allt du kan för att se till att den inte nuddar marken på din sida. Eftersom matcherna spelas på gräs är det halare än på vanliga volleybollplaner, och du har bara 90 sekunder på dig att få så hög poäng som möjligt. 

  Penalty Shooters 2: Football Game och Basketball Stars 2019 är två andra härliga sportspel du borde prova. 

  Spelkontroller 

  • HÖGERPILEN eller D för att förflytta dig framåt. 
  • VÄNSTERPILEN eller A för att förflytta dig bakåt.
  • W, UPPÅTPILEN eller MELLANSLAG för att hoppa. 

  Om spelutvecklaren 

  Volleyball 2020 är utgivet av Azerion, ett spelföretag i Nederländerna.

 • Straffar i 3D
  Spela
  Straffar i 3D
  Spelat 1597 gånger

  Det är du mot målvakten i det här intensiva fotbollsspelet. Hur många mål kan du göra? Ditt lag räknar med att du ska sätta straffsparkarna. Lycka till där ute!

 • Fotbolls-VM 2
  Spela
  Fotbolls-VM 2
  Spelat 1013 gånger

  En storslagen fotbollsturnering är på väg att starta i detta onlinebaserade sportspel och massor av internationella superstjärnor kommer att spela. Kommer ditt favoritlandslag att ta sig hela vägen till finalen? Det beror helt på dina virtuella färdigheter på planen. Gör många mål och se om du kommer att vinna turneringen.