Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Tusen och en Natt

Gör dig redo för en förtrollande resa i Tusen och en Natt. Sanden i den legendariska öknen är fylld av magi, mystik och mycket annat!

Testar den första delen av den klassiska pusselserien och upplev vad otaliga spelare världen över har roats av i över ett årtionde. Upplev undren från några av de mest kända berättelserna någonsin!

Ali Baba och de fyrtio rövarna, Aladdins lampa och Anden i flaskan är bara några av alla sagor som väntar dig i det här tre-i-rad-spelet som inspirerats av Tusen och en natt, den berömda sagosamlingen från Mellanöstern. De kommer spelas upp framför dina ögon när du kopplar ihop matchande brickor på brädet i de kluriga nivåerna.

Hur spelar man Tusen och en Natt?

Tusen och en Natt är det första i en serie populära pusselspel. Ditt mål är att ta bort ett gäng förtrollade föremål som är utspridda över brädet i varje nivå. Kombinera de färggranna brickorna. De försvinner när de kombineras i grupper om tre eller fler.

Liknande spel

  1. Mystic Sea Treasures
  2. Jewelry Match
  3. MahJongCon
  4. Block Wood Puzzle
  5. Bubble Shooter

Vilka skapade Tusen och en Natt?

Tusen och en Natt utvecklades av Agame.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.