Blodspel

 • Rio Rex
  Spela
  Rio Rex
  Spelat 2039 gånger

  Denna Rex är redo för framfart genom Rio! Han är inte på humör för att lägga sig på stranden, och han vill hellre spendera sin semester till att sluka upp byggnadsarbetare istället för att kolla in den lokala kulinariska scenen! Följ med den här djävulska dinosauren medan han tar sig igenom den berömda kuststaden i detta fartfyllda actionspel.

 • Short Life
  Spela
  Short Life
  Spelat 15588 gånger

  Den här modiga killen tar sig igenom flera farliga hinderbanor i det här intensiva actionspelet. Den ena banan är dödligare än den andra så han behöver verkligen din hjälp. Följ med när han hoppar över sågblad, undviker exploderande tunnor och försöker att inte trampa på de supervassa spikarna!

 • Gun Blood
  Spela
  Gun Blood
  Spelat 16461 gånger

  Hur snabbt kan du skjuta med din pistol och döda din motståndare? Få svaret i det här blodiga och roliga skjutspelet som utspelar sig i vilda västern! Klara, färdiga, dra!

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 4064 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Tursamt liv
  Spela
  Tursamt liv
  Spelat 2467 gånger

  Motorsågar i trottoarerna och dödliga väderkvarnar är bara två av anledningarna till att du aldrig skulle vilja bo i detta galna området! Kan du hjälpa den här killen att se till att hans tur inte tar slut i detta konstiga och vilda actionspel? Han behöver dig för att hålla sig säker.

 • Earn to die 2012: PART 2
  Spela
  Earn to die 2012: PART 2
  Spelat 1007 gånger

  Amerikas motorvägar är fulla av levande döda. Klarar du att krossa zombierna och ta dig till säkerhet?

 • Banditstan – skjut för att döda
  Spela
  Banditstan – skjut för att döda
  Spelat 215 gånger

  Pöbeln kontrollerar den här stan ... men inte länge till! Kan du ta tillbaka gatorna i detta 3D-baserade actionspel? Använd en massa fantastiska vapen för att ta dig igenom dessa skoningslösa banditer medan du slutför 30 olika uppdrag.

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 2399 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spela
  Swords and Sandals - Gladiator
  Spelat 12049 gånger

  Skapa din hjälte, köp vapen, skydd och besegra gladiatorerna för att vinna.

 • Short Ride
  Spela
  Short Ride
  Spelat 58 gånger

  Det enda den här killen vill göra är att köra motorcykel. Tyvärr är hans grannskap fullt med gigantiska rakblad och andra dödliga mekaniska fällor! Kan du hjälpa honom att undvika att bli knivhuggen, krossad eller manglad i detta intensiva actionspel?

 • Rocket Clash 3D
  Spela
  Rocket Clash 3D
  Spelat 236 gånger

  Kommer det röda laget att vinna nästa slag som väntar dig i detta spännande 3D-skjutspel? Eller kommer det blå laget att sluta som segrare? Det beror delvis på din förmåga att ta kål på dina motståndare med en massa helgrymma maskingevär och raketkastare!

 • Hobo 3: Efterlyst
  Spela
  Hobo 3: Efterlyst
  Spelat 649 gånger

  Vår vän den hemlösa luffaren har hamnat i trubbel igen! Håll honom trygg och säker på alla galna äventyr.

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 3071 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 245 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Rom Legionär Simulator
  Spela
  Rom Legionär Simulator
  Spelat 186 gånger

  Har du vad som krävs för att överleva som en laglös på gatorna i antikens Rom? Svinga ditt svärd och sök efter ännu bättre vapen medan du tar dig an dess modigaste krigare i detta action och äventyrsspel i 3D.

 • Handless Millionaire 2
  Spela
  Handless Millionaire 2
  Spelat 946 gånger

  Du måste erkänna att tillverkarna av detta galna onlinespel har koll. De vet verkligen hur man har roligt! Kan du fånga upp en massa pengar under det här kaosartade spelprogrammet innan dina virtuella händer blir avskurna av en trasig giljotin?

 • Motosierra
  Spela
  Motosierra
  Spelat 393 gånger

  Det här kallblodiga skelettet har blod på händerna. Hjälp honom att såga sig sig fram genom de mänskliga hindren. Det här spelet är inget för fegisar!

 • Handlös miljonär
  Spela
  Handlös miljonär
  Spelat 1108 gånger

  Om du lyckas ta dig igenom några nivåer i det här intensiva actionspelet kan du känna dig stolt. Håll fingrarna stadiga och sikta på den ändlösa pengahögen. Kan du undvika giljotinen?

 • Brutal.io
  Spela
  Brutal.io
  Spelat 784 gånger

  Det här io-spelet är brutalt! Svinga med svansen och träffa andra spelare innan de träffar dig. Kan du undvika att träffas? Annars är spelet över på nolltid!

 • Apple Shooter Champ
  Spela
  Apple Shooter Champ
  Spelat 10031 gånger

  Använd pil och båge i detta coola skjutspel och sikta noggrant så att du inte träffar din flickvän!

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 290 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Zombie Invasion
  Spela
  Zombie Invasion
  Spelat 428 gånger

  De levande döda är i farten igen. Stoppa dem och rädda alla desperata överlevande.

 • The Torture Game 2
  Spela
  The Torture Game 2
  Spelat 1734 gånger

  Got some time to kill? You can torture this guy with a vat full of acid in this blood-soaked action game. Do it slowly or get it over quickly if you’d prefer.

 • Bågskytt 2
  Spela
  Bågskytt 2
  Spelat 6192 gånger

  Ta reda på vem som är världens bästa bågskytt i det intensiva bågskyttespelet Bågskytt 2! Tävla mot datorn eller en vän!

 • Förtjäna att dö 2012
  Spela
  Förtjäna att dö 2012
  Spelat 1373 gånger

  Det bästa sättet att döda zombier på är att köra över dem med ett fyrhjulsdrivet fordron ...

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 615 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1301 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • Den sista striden: Union City
  Spela
  Den sista striden: Union City
  Spelat 5658 gånger

  En kvällstur till den här zombiedrabbade metropolen börjar bli riktigt intressant.

 • Straffa streckgubben
  Spela
  Straffa streckgubben
  Spelat 8173 gånger

  De här ondskefulla brottslingarna förtjänar hårda straff. Men vilka straff är upp till dig att bestämma i det här roliga webbspelet!

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 518 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Boxhead: 2 Player
  Spela
  Boxhead: 2 Player
  Spelat 2150 gånger

  Ditt mål: döda zombier. Din metod: riktigt feta vapen!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spela
  Apple Shooter: Remastered
  Spelat 942 gånger

  Ett av världens farligaste stunttrick har återvänt i detta omgjorda actionspel. Rikta försiktigt din båge och se om du kan skjuta bort äpplet från din virtuella väns huvud. Ett enda misstag kan såra honom ordentligt!

 • Straffa streckgubben 2
  Spela
  Straffa streckgubben 2
  Spelat 283 gånger

  De här stackars streckgubbarna kommer att drabbas av den värsta bestraffning du kan tänka dig. Välj mellan en mängd olika straff och se vad som händer!

 • Ricochet Kills 4
  Spela
  Ricochet Kills 4
  Spelat 3964 gånger

  Du måste använda din grymma fysikförmåga för att besegra den nya kullen av brottslingar. Skjut ner dem, en efter en, i det här onlinespelet.

 • Special Strike: DLC 3
  Spela
  Special Strike: DLC 3
  Spelat 466 gånger

  Gör dig redo för action. Nya zoner har öppnats upp i den här förstapersonskjutaren för flera spelare. Visa hur skicklig du är när du utmanar spelare från hela världen.

 • Plasmaexplosion
  Spela
  Plasmaexplosion
  Spelat 380 gånger

  Framtiden avgörs av din förmåga att förändra det förflutna.