Roliga spel

 • Happy Wheels
  Spela
  Happy Wheels
  Spelat 223118 gånger

  Letar du efter ett udda racingspel? Du har hittat det.

 • Kärlekstest 2.0
  Spela
  Kärlekstest 2.0
  Spelat 192199 gånger

  Passar du och den du är kär i perfekt ihop? Få svaret av den här mystiska maskinen.

 • Fidget Spinner
  Spela
  Fidget Spinner
  Spelat 113942 gånger

  Försök att få en toppoäng i det här galet beroendeframkallande fidget spinner-spelet! Snurra leksaken så många gånger du kan, tjäna mynt och köp uppgraderingar!

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 108458 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 101176 gånger
 • Jewel Quest
  Spela
  Jewel Quest
  Spelat 64470 gånger

  Ge dig ut på en tropisk resa och para ihop de här mystiska juvelerna.

 • Bartender
  Spela
  Bartender
  Spelat 62694 gånger

  Häll, skaka och servera din egna mun-vattnandes cocktail!

 • Lemlästa en docka 2
  Spela
  Lemlästa en docka 2
  Spelat 54982 gånger

  Lemlästa olika trasdockor med hjälp av ett stort urval farliga vapen som luftvapen, elektropulsvapen, sprängvapen, kulor och många andra i det här roliga och virtuella fysikspelet!

 • My Dolphin Show 7
  Spela
  My Dolphin Show 7
  Spelat 54589 gånger

  Gör dig redo att visa dina senaste delfintrick. Din nästa stora show i poolen ska snart börja! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • My Dolphin Show 8
  Spela
  My Dolphin Show 8
  Spelat 38164 gånger

  Välkommen till ett paradis för havsdjur! Den populära showens succé fortsätter och erbjuder en kaskad med 126 nivåer att spela i 6 olika världar. Utför fantastiska trick som att hoppa genom munkar, skvätta ned publiken och skjuta mot fotbollsmål! Spela olika minispel för att motivera din delfin. Är du redo att dyka ner i en värld full av kul tillsammans med din söta delfin? Massor av skoj väntar!

 • Draw My Thing Online
  Spela
  Draw My Thing Online
  Spelat 33691 gånger

  Följ med spelare från hela världen i det här galna och vilda onlinespelet. Kan du lista ut det hemliga ordet eller frasen som ritas under varje runda? Ha roligt du med och rita en du också.

 • Spider Solitaire
  Spela
  Spider Solitaire
  Spelat 32560 gånger

  Du kommer att fastna i den här kortpatiensens spindelväv ...

 • Flip Master
  Spela
  Flip Master
  Spelat 31596 gånger

  På den här virtuella trampolinen kan du göra mängder av häftiga stunttrick och volter. Se hur många du lyckas göra i det här realistiska simuleringsspelet. Se bara till att inte landa på magen eller på huvudet. Det skulle verkligen göra ont!

 • Jewels Blitz 3
  Spela
  Jewels Blitz 3
  Spelat 26506 gånger

  Djupt inne i denna mystiska djungel finns ett tempel fyllt till bräden av värdefulla ädelstenar. Kan du koppla ihop dem alla i rätt ordning i det här tre-i-rad-pusselspelet? Men se upp! Några av dem är explosiva.

 • Fly från fängelset
  Spela
  Fly från fängelset
  Spelat 24714 gånger

  En tårta landade precis i din cell. Kanske innehåller den några prylar som kan hjälpa dig att rymma?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 21415 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 20823 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • My Dolphin Show 6
  Spela
  My Dolphin Show 6
  Spelat 20549 gånger

  Återvänd till bassängen och dina delfiner för ännu en dag med supercoola hopp och trick.

 • My Dolphin Show 4
  Spela
  My Dolphin Show 4
  Spelat 19945 gånger

  Det är dags att ta Las Vegas med storm, men är du och din delfin redo för en storpublik?

 • Superspin.io
  Spela
  Superspin.io
  Spelat 19841 gånger

  Kan du snurra snabbare än motståndarna i det här elektrifierande io-spelet? Ta kontroll över en spinner och samla på kraftföremål när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 18895 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Cookie Crush 2
  Spela
  Cookie Crush 2
  Spelat 18379 gånger

  Utforska en vacker skog medan du samlar på mängder av kakor och andra efterrätter i det här match 3-pusselspelet. Kan du sätta ihop dem i rätt grupper innan tiden tar slut?

 • The Rise of Atlantis
  Spela
  The Rise of Atlantis
  Spelat 18110 gånger

  Utforska de här forntida Medelhavsrikena och samla föremål från Atlantis!

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16487 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 15962 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Frizzle Fraz 6
  Spela
  Frizzle Fraz 6
  Spelat 15243 gånger

  Utforska en undervattensvärld och hjälp den här fluffiga lille killen att hitta sina försvunna vänner.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 15196 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Thrill Rush 3
  Spela
  Thrill Rush 3
  Spelat 13396 gånger

  Den här tjejens roliga dag i nöjesparken har tagit en ny vändning. Hjälp henne att få stopp på den här galna berg- och dalbanan!

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spela
  Troll Face Quest Internet Memes
  Spelat 12942 gånger

  That dastardly Troll Face is back in action and up to his old tricks again. Can you solve each one of the puzzles he’s created that are each based on a popular internet meme? As usual, the correct solutions for them might not be the obvious ones in this weird and wild online game.

 • Trollface Quest 1
  Spela
  Trollface Quest 1
  Spelat 12022 gånger

  Om du går i skrattskuggans dal, räds inte trollen.

 • Jag vill bli miljardär
  Spela
  Jag vill bli miljardär
  Spelat 11933 gånger

  Vem vill bli miljardär? Om du tror att du har det som krävs bör du starta din affärsverksamhet. Analysera hot, risker, vinstpotential och låt pengarna rulla in.

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 11709 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • The Worlds Hardest Game
  Spela
  The Worlds Hardest Game
  Spelat 11676 gånger

  Världens svåraste spel? Det måste du kolla in, eller hur?

 • Fleeing the Complex
  Spela
  Fleeing the Complex
  Spelat 11633 gånger

  Fleeing the Complex är ett av de senaste, coolaste och bästa peka och klicka-spelen någonsin för alla som gillar streckgubbar och äventyr. Du är en streckgubbe som är fängslad i ett fängelse med högsta säkerhet. Försök att fly till varje pris!

 • Den glömda världen
  Spela
  Den glömda världen
  Spelat 11344 gånger

  Res genom Den glömda världen och upptäck ett nytt skäl att samla pengar!

 • Mope.io
  Spela
  Mope.io
  Spelat 10930 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här gulliga io-spelet? Led musen och samla på mat och vatten. Kan du hålla honom säker från andra gnagare så att han kan bli stor och stark?