Bågskytte

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 108389 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • Stickman Archer 2
  Spela
  Stickman Archer 2
  Spelat 47939 gånger

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 16015 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • Apple Shooter Champ
  Spela
  Apple Shooter Champ
  Spelat 9981 gånger

  Använd pil och båge i detta coola skjutspel och sikta noggrant så att du inte träffar din flickvän!

 • Bågskytt 2
  Spela
  Bågskytt 2
  Spelat 6137 gånger

  Ta reda på vem som är världens bästa bågskytt i det intensiva bågskyttespelet Bågskytt 2! Tävla mot datorn eller en vän!

 • Bowmaster Prelude
  Spela
  Bowmaster Prelude
  Spelat 5819 gånger

  Skjut pilar mot fiende trupper eller fånga fiendernas flagga och bli segrarna!

 • Save the Cowboy
  Spela
  Save the Cowboy
  Spelat 5176 gånger

  These cowboys are heading to the gallows. The only way they’ll live to see another day is with your help. Can you shoot the ropes so they can escape in this intense action game?

 • Surf-skyttarna
  Spela
  Surf-skyttarna
  Spelat 3890 gånger

  Är de surfare eller är de bågskyttar? De är båda två, och i det här coola och galna actionspelet är surfning inte det enda som händer! Följ med i surfarna medan de tar sig an några rejäla monster med fantastiska vapen som exploderande pilar och mer. Kan du hjälpa dem att besegra dessa stranddjur innan de förlorar?

 • Armborst i 3D
  Spela
  Armborst i 3D
  Spelat 3824 gånger

  Tror du att du är en bra skytt? Öva med ditt hårkors och skjut när du vill.

 • Skelettjägare
  Spela
  Skelettjägare
  Spelat 2654 gånger

  Förvandla de här skeletten till en hög av ben!

 • Bowman
  Spela
  Bowman
  Spelat 2639 gånger

  Det är en duell om liv och död i det här intensiva actionspelet. Tävla mot datorn eller andra spelare när du siktar med bågen. Kan du eliminera dem med pilarna innan de träffar dig?

 • Stickman Archer Online
  Spela
  Stickman Archer Online
  Spelat 2551 gånger

  Will your stickman survive this epic duel? Grab a bow and find out! It’s a fight to the death in this intense action game!

 • Streckgubbe skjuter pilar
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar
  Spelat 2019 gånger

  Hur många måltavlor kan du träffa i det här utmanande precisionsspelet? En enda miss innebär att spelet är över för den modiga och vågade skytten.

 • Spearman Hunters
  Spela
  Spearman Hunters
  Spelat 1888 gånger

  Den här modiga krigaren försöker överleva under flera dödliga dueller. Hur länge kan du hålla honom vid liv i det här intensiva actionspelet? Följ med när han försöker eliminera motståndarna med sina mäktiga spjut.

 • Stickman Archer 3
  Spela
  Stickman Archer 3
  Spelat 1626 gånger

  En grupp med bågskyttar vill peppra dig full med pilar. För att besegra dem måste du sikta och skjuta snabbt i det här spännande actionspelet. Men om du är sugen på en mer avslappnad utmaning kan du prova på att träffa måltavlor i rörelse i Waves-läget.

 • Streckgubbe skjuter pilar: Herr Pilman
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar: Herr Pilman
  Spelat 1103 gånger

  Kommer du att överleva alla dessa intensiva dueller på liv och död? Ta kontroll över din bågskytt i detta spännande actionspel. Du måste träffa alla dina motståndare med dina pilar innan de tar kål på dig med sina egna vapen!

 • Zombiejakt till häst
  Spela
  Zombiejakt till häst
  Spelat 989 gånger

  En smärre arme av skoningslösa zombier skapar en massa kaos ute på prärien och i den öken som ligger alldeles intill. Följ med den här modiga sheriffen medan han jagar dem på sin häst i detta nervkittlande 3D-actionspel. Kan du hjälpa honom att ta kål på de odöda med sitt trogna gevär, en kraftfull pilbåge och andra fenomenala vapen?

 • Shadow Archer
  Spela
  Shadow Archer
  Spelat 936 gånger

  Fem olika spellägen väntar dig i det här utmanande actionspelet. Kommer du att överleva dessa dueller? Försök att eliminera skytten innan han skjuter dig med en av sina pilar. Du måste skjuta snabbt om du vill ta dig därifrån levande!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spela
  Apple Shooter: Remastered
  Spelat 900 gånger

  Ett av världens farligaste stunttrick har återvänt i detta omgjorda actionspel. Rikta försiktigt din båge och se om du kan skjuta bort äpplet från din virtuella väns huvud. Ett enda misstag kan såra honom ordentligt!

 • Archery War
  Spela
  Archery War
  Spelat 665 gånger

  Det här är inte en vänskapstävling. Det är ett fullskaligt krig! Hur många dueller kan du överleva i det här intensiva actionspelet? Eliminera dina motståndare med din pilbåge innan de skjuter en pil genom ditt huvud!

 • Tornrikets försvar
  Spela
  Tornrikets försvar
  Spelat 619 gånger

  Ditt torn är under attack! Se till att vara snabb med din båge för att eliminera alla barbarer som vill erövra det i det här 3D-actionspelet. Kan du försvara ditt torn medan du pumpar dina fiender fulla med pilar?

 • Archerry
  Spela
  Archerry
  Spelat 563 gånger

  Du vet säkert vad bågskytte är men har du nånsin hört talas om körsbärsskytte? Det handlar om att skjuta med stora körsbär, och ibland ovanpå människors huvuden! Följ med den här skytten när han försöker träffa en massa frukt utan att göra illa sin modiga vän i det här heltokiga onlinespelet.

 • Bow Man
  Spela
  Bow Man
  Spelat 557 gånger

  Få din pil att flyga rakt och rätt. Träffa rakt i hjärtat på den andre snubben!

 • Game Of Bows
  Spela
  Game Of Bows
  Spelat 475 gånger

  Bara en bågskytt kommer överleva alla dessa farliga dueller. Utmana andra spelare från hela världen och prova på den mäktiga bågen. Kan du peppra dem fulla med pilar innan de skickar dig till graven i det här actionspelet för flera spelare?

 • Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spelat 420 gånger

  Den galna bågskytten är igång igen! Följ med honom medan han tar sikte och skjuter mot sina nästa mål i detta intensiva actionspel. Du kan följa med honom i skjutläget, arkadläget och mycket mer!

 • Shooting at Buddies
  Spela
  Shooting at Buddies
  Spelat 379 gånger

  Clint vill skjuta ner äpplen från sina bästa vänners huvuden. Vad kan gå fel? Kan du se till så att den dumdristiga skytten inte skickar sina kompisar till sjukhuset i det här konstiga och vilda actionspelet?

 • Bad Eggs Online 2
  Spela
  Bad Eggs Online 2
  Spelat 315 gånger

  De stygga äggen behöver en skicklig befälhavare innan de blir stekta!

 • Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spela
  Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spelat 278 gånger

  Dina fiender är på väg mot portarna! Du måste snabbt lära dig att hantera din nya båge innan de kommer för att plundra slottet i detta 3D-actionspel. Öva upp dina skyttefärdigheter innan det är dags att försvara det. För varje fiende du dödar kan du samla på dig mynt som du senare kan använda för att köpa coola uppgraderingar till din figur.

 • Stick Archer
  Spela
  Stick Archer
  Spelat 256 gånger

  Döda fiender, få pengar och låt inte fienden nå din sida.

 • Bow Master Japan
  Spela
  Bow Master Japan
  Spelat 232 gånger

  Töm ditt huvud på tankar. Stillhet och koncentration är nyckeln till att bemästra det här vapnet.

 • Arrow Spam
  Spela
  Arrow Spam
  Spelat 211 gånger

  Dessa två grupper av bågskyttar kommer att kämpa till siste man. Vilken sida vill du gå med? Gå med det röda eller blåa laget innan de börjar sikta i det här nostalgiska actionspelet.

 • The Dark Man
  Spela
  The Dark Man
  Spelat 98 gånger

  Den här mystiska bågskytten vill skjuta ner äpplen från dessa människors huvuden. Kan du hjälpa honom att göra det utan att göra någon illa i det här pusselspelet?

 • Bågskyttemästaren
  Spela
  Bågskyttemästaren
  Spelat 96 gånger

  Det kan bara finnas en bågskytt som är bäst i världen. Anta utmaningen och försök att bli bågskyttemästaren!

 • Bow Adventure
  Spela
  Bow Adventure
  Spelat 89 gånger

  Rädda Prinsessan Yaya från Grizwald och döda dina motspelare!

 • Bågskytte skjut på äpple
  Spela
  Bågskytte skjut på äpple
  Spelat 88 gånger

  Försök inte detta hemma! Kan du skjuta av ett äpple från den här killen i detta 3D-sportspel? Greppa en båge och en pil innan du sätter dina virtuella färdigheter som bågskytt till det ultimata testet. Men kom ihåg: pricksäkerhet räknas definitivt!

 • Skjuta pilbåge
  Spela
  Skjuta pilbåge
  Spelat 65 gånger

  Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel? Greppa en pilbåge och en pil innan du visar dina virtuella bågskyttefärdigheter. Du kan tjäna mynt för att köpa bättre pilbågar mellan nivåerna.