Hjärnspel

 • Ono Card Game
  Spela
  Ono Card Game
  Spelat 16783 gånger

  Kommer du att ha tur i den här onlineversionen av det klassiska kortspelet? Gör ditt bästa för att para ihop de numrerade korten medan du tävlar mot datorn eller andra spelare online.

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 38148 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 1268 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 11791 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Damspelmästare
  Spela
  Damspelmästare
  Spelat 2514 gånger

  Du kan spela mot en vän eller mot datorn i den här tidsversionen av det klassiska brädspelet. Kan du fånga alla deras spelbrickor innan de tar dina?

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 31173 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spela
  Operate Now: Brain Surgery
  Spelat 53734 gånger

  Detta ingrepp handlar om liv eller död. Har du tillräckligt stadiga händer för att klara den här patienten?

 • Mahjong Connect Classic
  Spela
  Mahjong Connect Classic
  Spelat 113024 gånger

  Det här är en ovanlig sorts mahjong där du ska para ihop två brickor genom att koppla ihop dem med en väg.

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 3332 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Snigeln Bob
  Spela
  Snigeln Bob
  Spelat 46623 gånger

  Hjälp den här slemmiga men snälla snigeln att ta sig till sitt sprillans nya hem!

  Snail Bob finns också på Apple App Store

 • Snigeln Bob 3
  Spela
  Snigeln Bob 3
  Spelat 16949 gånger

  HJÄLP! Snigeln Bob har det hett om öronen ... i öknen. Du måste få honom därifrån!

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 6022 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1573 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3741 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Adam och Eva 5 Del 2
  Spela
  Adam och Eva 5 Del 2
  Spelat 1323 gånger

  Adam sitter verkligen dåligt till den här gången! Han hänger just nu på ena sidan av en klippa medan han klänger sig fast på en triceratops svans! Kan du hjälpa grottmännen att komma ut ur denna, och andra, dinosaurieknipor i detta punkt och klicka pusselspel? Du kan utforska grottor, djungler, och till och med hans grannes hus i hans senaste äventyr med sin älskade Eva.

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 826 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 26656 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2664 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Träblock
  Spela
  Träblock
  Spelat 5486 gånger

  Kan du avlägsna alla träblock från rutnätet i detta knepiga pusselspel? Se om du kan hitta en bra plats att placera alla i medan du försöker att fylla varje rad.

 • Frågespel om logotyper
  Spela
  Frågespel om logotyper
  Spelat 4419 gånger

  Hur duktig är du på varumärken? Se om du kan identifiera dem och deras logotyper i det här frågespelet!

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 3478 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • Kapa repet
  Spela
  Kapa repet
  Spelat 16579 gånger

  Ibland finns inget alternativ – du måste kapa repet.

 • WOW-ord
  Spela
  WOW-ord
  Spelat 1339 gånger

  Kan du fylla alla tomma fyrkanter i detta knepiga onlinespel? Se om du kan komma på vilka ord som saknas med hjälp av de bokstäver som finns tillgängliga på var och en av de utmanande nivåerna.

 • Storslaget pussel
  Spela
  Storslaget pussel
  Spelat 3687 gånger

  Klarar du av att sätta samman alla dessa härliga pussel? De avbildar allt från klassiska resmål i Europa, till katter som vilar i solen. Det finns också olika svårighetsgrader som passar lika perfekt till nya spelare som experter!

 • Dagligt pussel
  Spela
  Dagligt pussel
  Spelat 9960 gånger

  Du kan prova på ett nytt pussel varje dag som du spelar detta onlinebaserade brädspel. Komponera bilder av mat, människor, djur och mycket mer! Det finns också olika svårighetslägen som definitivt kommer att sätta dina färdigheter på prov.

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3465 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Daily Jigsaw Puzzle
  Spela
  Daily Jigsaw Puzzle
  Spelat 53379 gånger

  Ett nytt pussel varje dag! Tävla om dagens toppoäng eller ta det bara lugnt och ha kul.

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4592 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1405 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Hjulius 3
  Spela
  Hjulius 3
  Spelat 9097 gånger

  Pussla dig fram genom biläventyren och vinn din drömbiltjejs hjärta!

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 1586 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Blomgårdsförälskelse match 3
  Spela
  Blomgårdsförälskelse match 3
  Spelat 2895 gånger

  Stig in i denna trädgård för att spela ett match 3 pusselspel som är sött och super kul. Kan du länka ihop alla de färgglada blommorna? Du kan testa arkadläget eller det mer traditionella klassiska läget.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4489 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Trädgården med magiska viskningar
  Spela
  Trädgården med magiska viskningar
  Spelat 1499 gånger

  Artha, Tistona och Sarata är tre systrar med magiska krafter. De gick precis in i denna mystiska trädgården med magiska viskningar. Kan du hjälpa dem att söka efter några av sina mest värdefulla föremål i detta förtrollande spel med gömda föremål?

 • Flygplatsinkräktare
  Spela
  Flygplatsinkräktare
  Spelat 1035 gånger

  Victoria är en modig detektiv som är fast besluten att stoppa en grupp brottslingar i detta hitta föremål-spel. Följ med henne medan hon samarbetar med några anställda på den hektiska flygplatsen för att stoppa banditernas djävulska planer som går ut på att kapa ett plan!

 • Färgrör
  Spela
  Färgrör
  Spelat 1081 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla dessa rör? Forma en väg mellan dem och matcha dem med en utgångspunkt i deras färger i detta utmanande pusselspel.