Sök-och-finn-spel

 • Titanic: dolda hemligheter
  Spela
  Titanic: dolda hemligheter
  Spelat 4890 gånger

  Kan du avslöja hemligheterna på världens mest berömda kryssningsfartyg?

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 2224 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 5928 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 6702 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 98036 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Mordet under fullmånen
  Spela
  Mordet under fullmånen
  Spelat 3237 gånger

  Ett mystiskt mord har inträffat i det här stora och lyxiga huset. Butlern har mördats och vem är den skyldige? Följ med den modiga utredaren när hon letar efter mördaren i det här hitta föremål-spelet.

 • Hotel Professionals
  Spela
  Hotel Professionals
  Spelat 1369 gånger

 • Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spela
  Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spelat 1193 gånger

  De här bedårande bebisarna ser likadana ut ... eller gör de det? Se om du kan hitta alla olikheter i detta gulliga och utmanande pusselspel.

 • Personal Shopper 2
  Spela
  Personal Shopper 2
  Spelat 1359 gånger

  Res runt jorden och shoppa med Marie i uppföljaren till Personal Shopper.

 • Apa på uppdrag 2
  Spela
  Apa på uppdrag 2
  Spelat 562 gånger

  I den här roliga, apfyllda uppföljaren är ditt uppdrag att se till att aporna är glada!

 • The Book of Hidden Objects
  Spela
  The Book of Hidden Objects
  Spelat 2455 gånger

  Eddie är en modig äventyrare som utforskar den mystiska ön Borgabunda i det här hitta föremål-spelet. Är du modig nog att följa med? Med sig har han en mystisk bok som hjälper honom att hitta den förlorade skatten på ön.

 • Dold historia
  Spela
  Dold historia
  Spelat 1884 gånger

  Alessia har precis fått sitt drömjobb som arkeolog i Italien. Kan du hjälpa henne när hon försöker restaurera landets mest berömda monument? Hon behöver all hjälp hon kan få i det här hitta föremål-spelet.

 • Flykten från familjehuset
  Spela
  Flykten från familjehuset
  Spelat 6697 gånger

  Det är ett trevligt litet hus. I alla fall på utsidan. Kan du fly från det farliga förortshuset i det här utmanande onlinespelet?

 • Mystiska varelser
  Spela
  Mystiska varelser
  Spelat 1380 gånger

  Cindy försökte ta det lugnt och slappna av i sin stuga när en grupp konstiga varelser plötsligt dök upp. Vill du följa med henne när hon försöker lista ut vad de har för sig i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Pirater och skatter
  Spela
  Pirater och skatter
  Spelat 6018 gånger

  Pirater kan vara så stökiga! Följ med den här kaptenen när hon rengör sitt skepp och organiserar några andra platser. Hon skulle verkligen behöva din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Dollys kläder för möhippan
  Spela
  Dollys kläder för möhippan
  Spelat 461 gånger

  Dolly letar efter en supergullig utstyrsel som är perfekt för sin kompis möhippa. Följ med när hon går igenom alla presentlådor i jakt på kläder och accessoarer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Dockans makeup
  Spela
  Dockans makeup
  Spelat 1182 gånger

  Vill du klä upp den här bedårande dockan? Ta en titt i alla dessa presentlådor. Det finns mängder av häftiga utstyrslar och accessoarer i var och en av dem. Kan du ge dockan en supercool stil i det här modespelet online för tjejer?

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 6721 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spela
  Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spelat 3139 gånger

  Några av världens smartaste människor skapade den här staden i hopp om att skapa en utopi. Men på vägen gick något fullständigt fel. Kan du upptäcka vad som hände med deras ambitösa projekt i nästa kapitel i den här hitta föremål-serien?

 • Vad gömmer sig i köket
  Spela
  Vad gömmer sig i köket
  Spelat 3555 gånger

  Stig in i köket på den här hektiska bistron. Kan du hitta alla dolda föremål? Du har bara några minuter på dig så du måste jobba snabbt i det här hitta föremål-spelet.

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 5673 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Spökskeppet
  Spela
  Spökskeppet
  Spelat 1534 gånger

  Andrew har seglat fram och tillbaka över Atlanten i årtionden. Liksom andra seglare vet han allt om det legendariska skeppet som seglar sitt vatten utan besättning. Kan det vara hemsökt? Följ med honom och hans två döttrar när de bestämmer sig för att lösa mysteriet en gång för alla i detta elektrifierande spel för dolda föremål.

 • Monkey Go Happy Mahem
  Spela
  Monkey Go Happy Mahem
  Spelat 448 gånger

  Ingen tycker om att se en apa ledsen! Lyckligtvis kan du muntra upp honom. Du behöver bara lista ut hur.

 • En kruka full med guld
  Spela
  En kruka full med guld
  Spelat 1430 gånger

  John och hans vänner är övertygade om att det fortfarande finns guld i en övergiven gruva som ligger strax utanför den här pittoreska staden. Kan du hjälpa dem att få tag på de saker de behöver för att hitta guldet i detta hitta föremål-spel?

 • Personal Shopper 6
  Spela
  Personal Shopper 6
  Spelat 2393 gånger

  Macy står inför en ny shoppingutmaning: bröllopsprylar!

 • Ella föder barn
  Spela
  Ella föder barn
  Spelat 4849 gånger

  Ella ska precis föda barn och hon måste snabbt ta sig till sjukhuset! Kan du se till så att hon har allt hon behöver i det här onlinespelet? Hon måste ta med sig blöjor, bebiskläder och mycket mer.

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 4407 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Apa på uppdrag till Nordpolen
  Spela
  Apa på uppdrag till Nordpolen
  Spelat 634 gånger

  Allas superledsna favoritapor är på väg till Nordpolen på ett viktigt uppdrag. De måste hjälpa jultomten att fixa hans verkstad i det här roliga julspelet. Kan du hjälpa dem att ta sig hela vägen över det frostiga vinterlandet så att de kommer dit i tid?

 • Dolda bevis
  Spela
  Dolda bevis
  Spelat 5460 gånger

  Ashley är stjärnreporter på en av landets mest inflytelserika och lästa tidningar. Hennes senaste uppdrag handlar om försäljningen av ett stort oljeföretag. Har något olagligt inträffat under förhandlingarna? Följ med Ashley när hon utreder en story som kan hjälpa henne att vinna Pulitzer-priset, i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Flygplatsinkräktare
  Spela
  Flygplatsinkräktare
  Spelat 1246 gånger

  Victoria är en modig detektiv som är fast besluten att stoppa en grupp brottslingar i detta hitta föremål-spel. Följ med henne medan hon samarbetar med några anställda på den hektiska flygplatsen för att stoppa banditernas djävulska planer som går ut på att kapa ett plan!

 • Trädgården med magiska viskningar
  Spela
  Trädgården med magiska viskningar
  Spelat 1906 gånger

  Artha, Tistona och Sarata är tre systrar med magiska krafter. De gick precis in i denna mystiska trädgården med magiska viskningar. Kan du hjälpa dem att söka efter några av sina mest värdefulla föremål i detta förtrollande spel med gömda föremål?

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 4210 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 17504 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Siffror i staden
  Spela
  Siffror i staden
  Spelat 1516 gånger

  Utforska gatorna i den här exotiska staden och se hur många siffror du kan hitta.

 • Vinterresanden
  Spela
  Vinterresanden
  Spelat 2892 gånger

  Den här äventyrliga tjejen älskar att gå på promenader genom stan, speciellt när det precis har snöat. Följ med henne ut på en nattvandring medan hon letar efter borttappade saker i det här hitta föremål-spelet.

 • Den försvunna hunden
  Spela
  Den försvunna hunden
  Spelat 1232 gånger

  Den här stackars pojken har tappat bort Jeff, familjens älskade hund. Kan du hjälpa honom att leta efter hunden i det här hitta föremål-spelet? På vägen måste han samla på mynt och värdefulla objekt.