Sök-och-finn-spel

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5930 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 5181 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spela
  Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spelat 750 gånger

  De här bedårande bebisarna ser likadana ut ... eller gör de det? Se om du kan hitta alla olikheter i detta gulliga och utmanande pusselspel.

 • Titanic: dolda hemligheter
  Spela
  Titanic: dolda hemligheter
  Spelat 4547 gånger

  Kan du avslöja hemligheterna på världens mest berömda kryssningsfartyg?

 • Brevet från fantasiskogen
  Spela
  Brevet från fantasiskogen
  Spelat 1205 gånger

  Du har just fått en brådskande begäran från en magisk fe! Hon är fast besluten att hitta andra förtrollade varelser precis som sig själv i detta spel med dolda föremål. Följ med henne på ett episkt äventyr medan hon söker efter dem i ett mystiskt område som ligger strax bortom den här förödande skogen.

 • Roliga dolda föremål
  Spela
  Roliga dolda föremål
  Spelat 401 gånger

  Kommer du att kunna hitta alla saknade föremål i detta hitta-föremål-spelet? Du måste leta efter en massa olika saker i sovrum, kontor och andra stökiga rum. Se om du kan hitta allt på listan på varje nivå innan tiden går ut.

 • En kruka full med guld
  Spela
  En kruka full med guld
  Spelat 1022 gånger

  John och hans vänner är övertygade om att det fortfarande finns guld i en övergiven gruva som ligger strax utanför den här pittoreska staden. Kan du hjälpa dem att få tag på de saker de behöver för att hitta guldet i detta hitta föremål-spel?

 • Trädgården med magiska viskningar
  Spela
  Trädgården med magiska viskningar
  Spelat 1353 gånger

  Artha, Tistona och Sarata är tre systrar med magiska krafter. De gick precis in i denna mystiska trädgården med magiska viskningar. Kan du hjälpa dem att söka efter några av sina mest värdefulla föremål i detta förtrollande spel med gömda föremål?

 • Hotel Professionals
  Spela
  Hotel Professionals
  Spelat 1014 gånger

 • Flykten från medeltidskyrkan
  Spela
  Flykten från medeltidskyrkan
  Spelat 1071 gånger

  Det måste finnas en väg ut från den här sekelgamla kyrkan. Klarar du av det? Hitta föremål och verktyg som du behöver för att fly i det här spännande äventyrsspelet.

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4551 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Spökskeppet
  Spela
  Spökskeppet
  Spelat 1204 gånger

  Andrew har seglat fram och tillbaka över Atlanten i årtionden. Liksom andra seglare vet han allt om det legendariska skeppet som seglar sitt vatten utan besättning. Kan det vara hemsökt? Följ med honom och hans två döttrar när de bestämmer sig för att lösa mysteriet en gång för alla i detta elektrifierande spel för dolda föremål.

 • Flygplatsinkräktare
  Spela
  Flygplatsinkräktare
  Spelat 939 gånger

  Victoria är en modig detektiv som är fast besluten att stoppa en grupp brottslingar i detta hitta föremål-spel. Följ med henne medan hon samarbetar med några anställda på den hektiska flygplatsen för att stoppa banditernas djävulska planer som går ut på att kapa ett plan!

 • Pirater och skatter
  Spela
  Pirater och skatter
  Spelat 5743 gånger

  Pirater kan vara så stökiga! Följ med den här kaptenen när hon rengör sitt skepp och organiserar några andra platser. Hon skulle verkligen behöva din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 6483 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Hitta pingvinen
  Spela
  Hitta pingvinen
  Spelat 940 gånger

  Kan du hitta pingvinen bland alla de svartvita pandorna? Se hur många du kan hitta innan tiden är ute!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 21572 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

  Troll Face Quest: TV Shows finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Vindarnas dal
  Spela
  Vindarnas dal
  Spelat 805 gånger

  Barbara jobbar hårt på sin gård i Vindarnas dal, en region som är känd för sina blåsiga förhållanden. Hon behöver självklart lite hjälp. Följ med hennes vänner Carol och Donald medan de hjälper henne i detta hitta-föremål-spel.

 • Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spela
  Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spelat 2970 gånger

  Några av världens smartaste människor skapade den här staden i hopp om att skapa en utopi. Men på vägen gick något fullständigt fel. Kan du upptäcka vad som hände med deras ambitösa projekt i nästa kapitel i den här hitta föremål-serien?

 • Apa på uppdrag 2
  Spela
  Apa på uppdrag 2
  Spelat 461 gånger

  I den här roliga, apfyllda uppföljaren är ditt uppdrag att se till att aporna är glada!

 • Den mörka teorin
  Spela
  Den mörka teorin
  Spelat 726 gånger

  Häxan Amanda har alltid undrat vad som verkligen händer i den mystiska skogen nära hennes stuga. Blir folk verkligen till sten om de tar bort ett objekt och försöker att ta med sig dem hem? Följ med henne och hennes magiska vänner när de påbörjar en resa för att låsa upp skogens hemligheter i detta förtrollande spel med gömda föremål.

 • Vårens gudinna
  Spela
  Vårens gudinna
  Spelat 1082 gånger

  Eraela, vårens gudinna, har inte haft mycket tid att spendera i sin magiska trädgård på sistone. Det har verkligen blivit oorganiserat. Kan du hjälpa henne att återställa den till sin tidigare skönhet i detta spel med dolda föremål? Du måste ta bort allt från gamla fickur till vattenburkar.

 • Dollys kläder för möhippan
  Spela
  Dollys kläder för möhippan
  Spelat 368 gånger

  Dolly letar efter en supergullig utstyrsel som är perfekt för sin kompis möhippa. Följ med när hon går igenom alla presentlådor i jakt på kläder och accessoarer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 4067 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Hemligheternas ö
  Spela
  Hemligheternas ö
  Spelat 2271 gånger

  Mary har precis ärvt sina föräldrars gamla hus på en mystisk ö full av människor som vill ta hennes egendom. Kan du hålla henne säker i det här hitta föremål-spelet?

 • Vad gömmer sig i köket
  Spela
  Vad gömmer sig i köket
  Spelat 3340 gånger

  Stig in i köket på den här hektiska bistron. Kan du hitta alla dolda föremål? Du har bara några minuter på dig så du måste jobba snabbt i det här hitta föremål-spelet.

 • Siffror i staden
  Spela
  Siffror i staden
  Spelat 1268 gånger

  Utforska gatorna i den här exotiska staden och se hur många siffror du kan hitta.

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 4237 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Min bästis bröllop
  Spela
  Min bästis bröllop
  Spelat 1725 gånger

  Kathy gör sig redo för bröllopet mellan Jessica och hennes fästman. Det är hennes bästa vän så hon vill se till att allt blir perfekt för hennes speciella dag. Kan du hjälpa Kathy hitta dekorationer och andra saker hon behöver i detta dolda föremålsspel?

 • Vi blir vad vi ser
  Spela
  Vi blir vad vi ser
  Spelat 520 gånger

  Media är ett mäktigt verktyg. TV-nätverk, kameror och Twitter kan användas för både gott och ont. Hur kan du påverka livet för alla dessa söta personer i det här ovanliga simuleringsspelet?

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 21062 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Den försvunna artefakten
  Spela
  Den försvunna artefakten
  Spelat 2346 gånger

  Maria och Frank utreder ett inbrott på ett museum som är fullt av värdefulla antika föremål. En mystisk inbrottstjuv har stulit flera av föremålen. Kan du hjälpa de två privatdetektiverna att fånga tjuven i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 16387 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Prinsessans herrgård
  Spela
  Prinsessans herrgård
  Spelat 1522 gånger

  Den modige och järve prinsessan Nicole ärvde precis ett gammalt slott från sin fader kungen. Kan du hjälpa henne och hennes lojala riddare att hitta de guldmynt och andra värdefulla saker som de kommer att kunna använda för att finansiera en välbehövlig renovering som gör det till en lyxig herrgård? De behöver verkligen din hjälp i detta spel med dolda föremål.

 • Monkey Go Happy: Magic
  Spela
  Monkey Go Happy: Magic
  Spelat 2749 gånger

  De super sorgliga aporna är tillbaka i aktion. Häng med dem medan de utforskar ett vinter-sagoland i detta onlinespel. De kommer säkerligen att stöta på alla möjliga intressanta pussel och karaktärer längs med vägen.

 • Personal Shopper 2
  Spela
  Personal Shopper 2
  Spelat 1274 gånger

  Res runt jorden och shoppa med Marie i uppföljaren till Personal Shopper.