Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 86587 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Titanic: dolda hemligheter
  Spela
  Titanic: dolda hemligheter
  Spelat 4167 gånger

  Kan du avslöja hemligheterna på världens mest berömda kryssningsfartyg?

 • Roliga dolda föremål
  Spela
  Roliga dolda föremål
  Spelat 22 gånger

  Kommer du att kunna hitta alla saknade föremål i detta hitta-föremål-spelet? Du måste leta efter en massa olika saker i sovrum, kontor och andra stökiga rum. Se om du kan hitta allt på listan på varje nivå innan tiden går ut.

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 1807 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 4963 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Nellys stökiga rum
  Spela
  Nellys stökiga rum
  Spelat 550 gånger

  Nelly måste städa upp den här oredan och det genast!

 • Perfekt hus
  Spela
  Perfekt hus
  Spelat 4262 gånger

  Erics fru och deras barn är borta för dagen. Ett perfekt tillfälle för honom att städa deras hem och fixa lite saker. Kan du hjälpa honom att slutföra alla uppgifter innan de kommer tillbaka i det här roliga och utmanande hitta föremål-spelet?

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 3938 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spela
  Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spelat 2743 gånger

  Några av världens smartaste människor skapade den här staden i hopp om att skapa en utopi. Men på vägen gick något fullständigt fel. Kan du upptäcka vad som hände med deras ambitösa projekt i nästa kapitel i den här hitta föremål-serien?

 • Mordet under fullmånen
  Spela
  Mordet under fullmånen
  Spelat 2775 gånger

  Ett mystiskt mord har inträffat i det här stora och lyxiga huset. Butlern har mördats och vem är den skyldige? Följ med den modiga utredaren när hon letar efter mördaren i det här hitta föremål-spelet.

 • Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spela
  Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spelat 6573 gånger

  Rita och Monica är ute på ett spännande äventyr och letar efter en förlorad skatt. Enligt legenden tillhörde skatten Drottning Sofia Charlotta och den är gömd i en mystisk kammare. Kan du hjälpa dem att hitta sex silvernycklar som de behöver för att låsa upp den i det är hitta föremål-spelet?

 • Underlandet kapitel 11
  Spela
  Underlandet kapitel 11
  Spelat 2959 gånger

  Ännu en runda av utredningar ska inledas i det senaste kapitlet av den mystiska serien med hitta föremål-spel. Kan du hitta alla föremål och ledtrådar i alla rum för att lösa fallet med de borttappade barnen?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 19328 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Ellie och Annie: svarta och vita svanen
  Spela
  Ellie och Annie: svarta och vita svanen
  Spelat 13 gånger

  Ellie och hennes syster Annie spelar huvudrollerna i Svansjön och Ellie är försenad till nästa repetition. Kan du hjälpa henne att hitta en kostym och göra henne redo i det här kläder-spelet?

 • Bortom den mörka skogen
  Spela
  Bortom den mörka skogen
  Spelat 828 gånger

  Djupt inne i denna mystiska skog bor en gammal häxa. Du har just vandrat på hennes egendom och hon är ovillig att låta dig gå fören du fullbordar en rad uppgifter för henne. Kan du hjälpa häxan att hitta alla hennes saknade föremål, i detta dolda föremål spel?

 • Titanic-museet
  Spela
  Titanic-museet
  Spelat 1051 gånger

  Det nya museet som är tillägnat det berömda skeppsvraket har öppnat portarna. Kan du hitta alla gömda föremål i varje scen i det här peka och klicka-spelet?

 • Hemligheternas ö
  Spela
  Hemligheternas ö
  Spelat 2162 gånger

  Mary har precis ärvt sina föräldrars gamla hus på en mystisk ö full av människor som vill ta hennes egendom. Kan du hålla henne säker i det här hitta föremål-spelet?

 • Flykten från familjehuset
  Spela
  Flykten från familjehuset
  Spelat 6069 gånger

  Det är ett trevligt litet hus. I alla fall på utsidan. Kan du fly från det farliga förortshuset i det här utmanande onlinespelet?

 • Balskräddaren
  Spela
  Balskräddaren
  Spelat 655 gånger

  Den här flitiga skräddaren måste skapa flera balutstyrslar den här eftermiddagen men hennes verkstad är hur stökig som helst! Kan du hjälpa henne att hitta sina arbetsverktyg innan hon välkomnar sin första kund i det här magiska simuleringsspelet?

 • Sjöjungfruprinsessans garderob
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans garderob
  Spelat 160 gånger

  Det råder ingen brist på stilar i havet! Gräv ut de rika juvelerna i den här sjöjungfruprinsessans garderob och gör henne till en kunglighet i havet. (Om du kan hitta dem i den stora röran...)

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 4504 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Flykten från medeltidskyrkan
  Spela
  Flykten från medeltidskyrkan
  Spelat 883 gånger

  Det måste finnas en väg ut från den här sekelgamla kyrkan. Klarar du av det? Hitta föremål och verktyg som du behöver för att fly i det här spännande äventyrsspelet.

 • Siffror i staden
  Spela
  Siffror i staden
  Spelat 1046 gånger

  Utforska gatorna i den här exotiska staden och se hur många siffror du kan hitta.

 • Fantasins portaler
  Spela
  Fantasins portaler
  Spelat 302 gånger

  Emmas bror har försvunnit in i den värld som ligger bortom fantasins portaler. Det är en värld fylld av magi och faror. Kan du hjälpa Emma att rädda honom innan det är för sent, i det här spännande hitta-föremål-spelet?

 • Dollys kläder för möhippan
  Spela
  Dollys kläder för möhippan
  Spelat 314 gånger

  Dolly letar efter en supergullig utstyrsel som är perfekt för sin kompis möhippa. Följ med när hon går igenom alla presentlådor i jakt på kläder och accessoarer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Dockans makeup
  Spela
  Dockans makeup
  Spelat 1055 gånger

  Vill du klä upp den här bedårande dockan? Ta en titt i alla dessa presentlådor. Det finns mängder av häftiga utstyrslar och accessoarer i var och en av dem. Kan du ge dockan en supercool stil i det här modespelet online för tjejer?

 • Prinsessan rusar till baletten
  Spela
  Prinsessan rusar till baletten
  Spelat 154 gånger

  Ballerinan är försenad till repetitionen. Hjälp henne att göra sig i ordning så snabbt som möjligt i det här kläder-spelet. Hitta hennes skor och hjälp henne med frisyren också.

 • Pirater och skatter
  Spela
  Pirater och skatter
  Spelat 5451 gånger

  Pirater kan vara så stökiga! Följ med den här kaptenen när hon rengör sitt skepp och organiserar några andra platser. Hon skulle verkligen behöva din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Skymningsprinsen
  Spela
  Skymningsprinsen
  Spelat 389 gånger

  Hesperia är den före detta hustrun till den ökända Count Dracula och ja, det är väl ganska komplicerat mellan dem. Hon och hennes vänner håller på att smyga in i slottet för att hämta några av hennes saker. Kan du hjälpa dem att samla ihop hennes ägodelar utan att den beryktade vampyren får reda på det i det här elektrificerande spelet med dolda föremål?

 • Personal Shopper 6
  Spela
  Personal Shopper 6
  Spelat 2232 gånger

  Macy står inför en ny shoppingutmaning: bröllopsprylar!

 • Personal Shopper 2
  Spela
  Personal Shopper 2
  Spelat 1176 gånger

  Res runt jorden och shoppa med Marie i uppföljaren till Personal Shopper.

 • Vad gömmer sig i köket
  Spela
  Vad gömmer sig i köket
  Spelat 2967 gånger

  Stig in i köket på den här hektiska bistron. Kan du hitta alla dolda föremål? Du har bara några minuter på dig så du måste jobba snabbt i det här hitta föremål-spelet.

 • Spökskeppet
  Spela
  Spökskeppet
  Spelat 761 gånger

  Andrew har seglat fram och tillbaka över Atlanten i årtionden. Liksom andra seglare vet han allt om det legendariska skeppet som seglar sitt vatten utan besättning. Kan det vara hemsökt? Följ med honom och hans två döttrar när de bestämmer sig för att lösa mysteriet en gång för alla i detta elektrifierande spel för dolda föremål.

 • Det kinesiska templet
  Spela
  Det kinesiska templet
  Spelat 1222 gånger

  Stig in i templet och se om du kan lösa dess ändlösa mysterier. Sök efter dolda föremål i varje rum och upptäck alla hemligheter i det här onlinespelet.

 • Night Adventure of Sleepwalker
  Spela
  Night Adventure of Sleepwalker
  Spelat 981 gånger

  Var alltid snäll mot djur. Du vet ju faktiskt aldrig när de kan komma att rädda ditt liv!

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 4055 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?