Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 90615 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5392 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Roliga dolda föremål
  Spela
  Roliga dolda föremål
  Spelat 181 gånger

  Kommer du att kunna hitta alla saknade föremål i detta hitta-föremål-spelet? Du måste leta efter en massa olika saker i sovrum, kontor och andra stökiga rum. Se om du kan hitta allt på listan på varje nivå innan tiden går ut.

 • Underlandet kapitel 11
  Spela
  Underlandet kapitel 11
  Spelat 3084 gånger

  Ännu en runda av utredningar ska inledas i det senaste kapitlet av den mystiska serien med hitta föremål-spel. Kan du hitta alla föremål och ledtrådar i alla rum för att lösa fallet med de borttappade barnen?

 • Perfekt hus
  Spela
  Perfekt hus
  Spelat 4423 gånger

  Erics fru och deras barn är borta för dagen. Ett perfekt tillfälle för honom att städa deras hem och fixa lite saker. Kan du hjälpa honom att slutföra alla uppgifter innan de kommer tillbaka i det här roliga och utmanande hitta föremål-spelet?

 • Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spela
  Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spelat 6745 gånger

  Rita och Monica är ute på ett spännande äventyr och letar efter en förlorad skatt. Enligt legenden tillhörde skatten Drottning Sofia Charlotta och den är gömd i en mystisk kammare. Kan du hjälpa dem att hitta sex silvernycklar som de behöver för att låsa upp den i det är hitta föremål-spelet?

 • Nellys stökiga rum
  Spela
  Nellys stökiga rum
  Spelat 612 gånger

  Nelly måste städa upp den här oredan och det genast!

 • Fantomön
  Spela
  Fantomön
  Spelat 1558 gånger

  Massor av äventyr väntar på dig på den mystiska Fantomön. Andrea och hennes vänner spolades upp på öns stränder efter att ha överlevt en hemsk storm till sjöss. Kan du hjälpa dem att leta upp sin saknade utrustning och ett sätt att fly från ön, i det här rafflande spelet med dolda föremål?

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 4700 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Ellie och Annie: svarta och vita svanen
  Spela
  Ellie och Annie: svarta och vita svanen
  Spelat 13 gånger

  Ellie och hennes syster Annie spelar huvudrollerna i Svansjön och Ellie är försenad till nästa repetition. Kan du hjälpa henne att hitta en kostym och göra henne redo i det här kläder-spelet?

 • Dockans makeup
  Spela
  Dockans makeup
  Spelat 1106 gånger

  Vill du klä upp den här bedårande dockan? Ta en titt i alla dessa presentlådor. Det finns mängder av häftiga utstyrslar och accessoarer i var och en av dem. Kan du ge dockan en supercool stil i det här modespelet online för tjejer?

 • Flykten från familjehuset
  Spela
  Flykten från familjehuset
  Spelat 6235 gånger

  Det är ett trevligt litet hus. I alla fall på utsidan. Kan du fly från det farliga förortshuset i det här utmanande onlinespelet?

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 4007 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Pearl's Peril
  Spela
  Pearl's Peril
  Spelat 2582 gånger

  Pearl har inte pratat med sin pappa på flera år. Nu har han gått bort och han har lämnat en hel ö åt henne i arv! Följ med henne och hennes bästa vän när de utforskar ön i det här hitta föremål-spelet. Är allt verkligen som det ska på den här ön? Ta reda på det!

 • Ella föder barn
  Spela
  Ella föder barn
  Spelat 4569 gånger

  Ella ska precis föda barn och hon måste snabbt ta sig till sjukhuset! Kan du se till så att hon har allt hon behöver i det här onlinespelet? Hon måste ta med sig blöjor, bebiskläder och mycket mer.

 • Dolda bevis
  Spela
  Dolda bevis
  Spelat 4849 gånger

  Ashley är stjärnreporter på en av landets mest inflytelserika och lästa tidningar. Hennes senaste uppdrag handlar om försäljningen av ett stort oljeföretag. Har något olagligt inträffat under förhandlingarna? Följ med Ashley när hon utreder en story som kan hjälpa henne att vinna Pulitzer-priset, i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 16129 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Dollys kläder för möhippan
  Spela
  Dollys kläder för möhippan
  Spelat 347 gånger

  Dolly letar efter en supergullig utstyrsel som är perfekt för sin kompis möhippa. Följ med när hon går igenom alla presentlådor i jakt på kläder och accessoarer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Personal Shopper 6
  Spela
  Personal Shopper 6
  Spelat 2268 gånger

  Macy står inför en ny shoppingutmaning: bröllopsprylar!

 • Apa på uppdrag 2
  Spela
  Apa på uppdrag 2
  Spelat 415 gånger

  I den här roliga, apfyllda uppföljaren är ditt uppdrag att se till att aporna är glada!

 • Försenad till kemilektionen
  Spela
  Försenad till kemilektionen
  Spelat 469 gånger

  Den här studenten studerar kemi och hon är sen till lektionen i det här spelet för tjejer. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon behöver ta med sig från studentrummet? Hon behöver också din hjälp med att sätta ihop en fantastisk utstyrsel. Men du måste skynda dig. Hennes pojkvän väntar på henne!

 • Mordet under fullmånen
  Spela
  Mordet under fullmånen
  Spelat 2912 gånger

  Ett mystiskt mord har inträffat i det här stora och lyxiga huset. Butlern har mördats och vem är den skyldige? Följ med den modiga utredaren när hon letar efter mördaren i det här hitta föremål-spelet.

 • Hitta pingvinen
  Spela
  Hitta pingvinen
  Spelat 859 gånger

  Kan du hitta pingvinen bland alla de svartvita pandorna? Se hur många du kan hitta innan tiden är ute!

 • Det kinesiska templet
  Spela
  Det kinesiska templet
  Spelat 1275 gånger

  Stig in i templet och se om du kan lösa dess ändlösa mysterier. Sök efter dolda föremål i varje rum och upptäck alla hemligheter i det här onlinespelet.

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 1941 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Sjöjungfruprinsessans garderob
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans garderob
  Spelat 195 gånger

  Det råder ingen brist på stilar i havet! Gräv ut de rika juvelerna i den här sjöjungfruprinsessans garderob och gör henne till en kunglighet i havet. (Om du kan hitta dem i den stora röran...)

 • Night Adventure of Sleepwalker
  Spela
  Night Adventure of Sleepwalker
  Spelat 1022 gånger

  Var alltid snäll mot djur. Du vet ju faktiskt aldrig när de kan komma att rädda ditt liv!

 • Prinsessan rusar till baletten
  Spela
  Prinsessan rusar till baletten
  Spelat 154 gånger

  Ballerinan är försenad till repetitionen. Hjälp henne att göra sig i ordning så snabbt som möjligt i det här kläder-spelet. Hitta hennes skor och hjälp henne med frisyren också.

 • Isdrottningen: Stöda garderoben
  Spela
  Isdrottningen: Stöda garderoben
  Spelat 64 gånger

  Isdrottningens alla kläder är utspridda, vilket gör det så svårt att spela det här kläder-spelet! Hjälp henne att städa (och gör dig av med saker hon inte behöver). Din belöning: så många roliga paljetter som du kan hantera!

 • Titanic-museet
  Spela
  Titanic-museet
  Spelat 1165 gånger

  Det nya museet som är tillägnat det berömda skeppsvraket har öppnat portarna. Kan du hitta alla gömda föremål i varje scen i det här peka och klicka-spelet?

 • Nytt hem, nytt liv
  Spela
  Nytt hem, nytt liv
  Spelat 1934 gånger

  Den här affärsmannen har precis flyttat in i stadens coolaste och mest spännande område. Följ med när han utforskar sitt nya hem i det här hitta föremål-spelet.

 • Prinsessor i Christmasland
  Spela
  Prinsessor i Christmasland
  Spelat 841 gånger

  Dessa prinsessor visste inte att de var på väg på ett magiskt äventyr när de bestämde sig för att åka kälke. Nu har de hamnat i det förtrollande kungariket Christmasland där en grupp med älvor behöver deras hjälp för att förbereda allt inför julen. Följ med när de letar efter försvunna presenter och mycket mer i det här högtidliga onlinespelet.

 • Personal Shopper 2
  Spela
  Personal Shopper 2
  Spelat 1220 gånger

  Res runt jorden och shoppa med Marie i uppföljaren till Personal Shopper.

 • Ellis är skådespelare
  Spela
  Ellis är skådespelare
  Spelat 2634 gånger

  Ellie har alltid velat bli en Hollywood-skådespelare och nu håller hennes drömmar på att bli verkliga! Hennes första audition är imorgon. Se till så att Ellies smink är perfekt och att hennes kläder ser fantastiska ut i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 15709 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Hitta föremål i Faraos hus
  Spela
  Hitta föremål i Faraos hus
  Spelat 1589 gånger

  Det finns mängder av objekt utspridda på den här mystiska egendomen. Kan du hitta dem alla i det här utmanande hitta föremål-spelet?