Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 73196 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 19225 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 16870 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 15206 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 11158 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 7066 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Empty Room Escape
  Spela
  Empty Room Escape
  Spelat 6280 gånger

  tmp

 • The Countries of Europe
  Spela
  The Countries of Europe
  Spelat 5949 gånger

  Har du koll på geografi? Testa din kunskap om Europas länder här!

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 5782 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Flykten från familjehuset
  Spela
  Flykten från familjehuset
  Spelat 5711 gånger

  Det är ett trevligt litet hus. I alla fall på utsidan. Kan du fly från det farliga förortshuset i det här utmanande onlinespelet?

 • Charlottes skatt
  Spela
  Charlottes skatt
  Spelat 5584 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spela
  Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spelat 5405 gånger

  Rita och Monica är ute på ett spännande äventyr och letar efter en förlorad skatt. Enligt legenden tillhörde skatten Drottning Sofia Charlotta och den är gömd i en mystisk kammare. Kan du hjälpa dem att hitta sex silvernycklar som de behöver för att låsa upp den i det är hitta föremål-spelet?

 • Wonders of Egypt
  Spela
  Wonders of Egypt
  Spelat 5199 gånger
 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 5092 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Mordet på herrgården
  Spela
  Mordet på herrgården
  Spelat 4924 gånger

  Norma jobbar som polis och hon utreder en mystisk händelse som har inträffat på en stor herrgård. Var det Fru Pauls make som dödade henne? Hjälp Norma att lösa mordet i det här hitta föremål-spelet.

 • Haunted Valley
  Spela
  Haunted Valley
  Spelat 4908 gånger

  Är du redo för mystiska händelser? Ta dig fram genom de kusliga och läskiga platserna i en hemsökt dal. Hjälp invånaren Gareth att hitta värdefulla saker som har försvunnit från hans hem.

 • Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spela
  Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spelat 4704 gånger

  Helen och Oscar är managers på ett lyxigt hotell och säsongen ska precis börja. Kan du hjälpa dem att förbereda allt inför årets första gäster i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Skogsfolket
  Spela
  Skogsfolket
  Spelat 4672 gånger

  Imala är medlem i en stam som lever djupt inne i en mystisk skog. Hennes hövding har bett henne att föra ett meddelande till en grannstam. På vägen stöter hon på problem. Kan du hjälpa henne slutföra uppdraget i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Pirater och skatter
  Spela
  Pirater och skatter
  Spelat 4239 gånger

  Pirater kan vara så stökiga! Följ med den här kaptenen när hon rengör sitt skepp och organiserar några andra platser. Hon skulle verkligen behöva din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Garden Secrets: Hidden Objects
  Spela
  Garden Secrets: Hidden Objects
  Spelat 4179 gånger

  Utforska en elegant egendom i det här hitta föremål-spelet. Kan du hitta alla gömda katter, växter och trädgårdsverktyg i den här majestätiska trädgårdens alla hörn?

 • Dolda bevis
  Spela
  Dolda bevis
  Spelat 4057 gånger

  Ashley är stjärnreporter på en av landets mest inflytelserika och lästa tidningar. Hennes senaste uppdrag handlar om försäljningen av ett stort oljeföretag. Har något olagligt inträffat under förhandlingarna? Följ med Ashley när hon utreder en story som kan hjälpa henne att vinna Pulitzer-priset, i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4007 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Baka chokladkaka
  Spela
  Baka chokladkaka
  Spelat 4007 gånger

  Den här coola kocken bakar en helt fantastisk och smarrig chokladkaka. Men hon behöver din hjälp i köket i det här gulliga matlagningsspelet online. Kan du hitta alla ingredienser och allt annat hon behöver för att skapa en fantastisk kaka?

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 3943 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Ella föder barn
  Spela
  Ella föder barn
  Spelat 3891 gånger

  Ella ska precis föda barn och hon måste snabbt ta sig till sjukhuset! Kan du se till så att hon har allt hon behöver i det här onlinespelet? Hon måste ta med sig blöjor, bebiskläder och mycket mer.

 • Underverkens land
  Spela
  Underverkens land
  Spelat 3703 gånger

  I ett glömt hörn på den här underliga ön finns magiska hemligheter. Följ med Alexis när hon försöker låsa upp dess mysterier i det här förtrollande hitta föremål-spelet.

 • Perfekt hus
  Spela
  Perfekt hus
  Spelat 3659 gånger

  Erics fru och deras barn är borta för dagen. Ett perfekt tillfälle för honom att städa deras hem och fixa lite saker. Kan du hjälpa honom att slutföra alla uppgifter innan de kommer tillbaka i det här roliga och utmanande hitta föremål-spelet?

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 3626 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 3552 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Titanic: dolda hemligheter
  Spela
  Titanic: dolda hemligheter
  Spelat 3540 gånger

  Kan du avslöja hemligheterna på världens mest berömda kryssningsfartyg?

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 3366 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Midnattståget
  Spela
  Midnattståget
  Spelat 3301 gånger

  Det är andra världskriget och den amerikanska spionen Nancy tar sig bakom fiendelinjerna för att hjälpa till att besegra den tyska armén. Följ med henne på ett snabbtåg som är fullt av tyska officerare när hon försöker slutföra sitt nästa uppdrag i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Mirakelvatten
  Spela
  Mirakelvatten
  Spelat 3120 gånger

  Vivian har spenderat flera år med att leta efter en magisk fontän i skogarna i det här förtrollande kungariket. Fontänen kanske kan bota hennes farfars sjukdom. Hon tror att hon hittat den bakom portarna till en mystisk kyrka. Kan du hjälpa henne att hämta vatten från den magiska fontänen i det här hitta föremål-spelet?

 • Cube Escape The Lake
  Spela
  Cube Escape The Lake
  Spelat 3055 gånger
 • Pirates and cannons
  Spela
  Pirates and cannons
  Spelat 2901 gånger

  Följ med på de ökända sjömännens äventyr och delta i jakten på världshavens skatter och belöningar. Sikta och spräng din motståndares flotta med bomber och dynamit. Använd skattmynten du hittat för att köpa coola uppgraderingar i butiken och skydda din piratära nu.

 • Hitta den försvunna hunden
  Spela
  Hitta den försvunna hunden
  Spelat 2809 gånger

  Megans hund är försvunnen! Han kanske är ute och vandrar runt nånstans i stan? Kan du hjälpa henne att hitta sitt älskade husdjur i det här hitta föremål-spelet?