Lägga pusselspel

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 41259 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Landskapspussel
  Spela
  Landskapspussel
  Spelat 42727 gånger

  Det är lätt att gå vilse i alla dessa fantastiska pussel. Utforska ett majestätiskt höfält eller en pittoresk sluttning i det här onlinespelet. Du kan sätta ihop alla pussel på ett av de tre olika lägena baserat på din skicklighetsnivå.

 • Dagligt puzzel
  Spela
  Dagligt puzzel
  Spelat 10212 gånger

  Du hittar ett nytt pussel som du kan testa varje dag som du spelar detta online bordspel. Du kan sätta ihop roliga och utmanande puzzel som innehåller bilder av valpar, kattungar och mycket mer!

 • Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spelat 735 gånger

  En massa valpar väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Hur snabbt kan du pussla ihop dem? Det finns sex olika pussel du kan prova på. Du kan också bestämma hur många bitar du vill använda. Prova att spela med 16, 36, eller till och med 100 bitar!

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spela
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelat 383 gånger

  Du kan spela med 25, 49, eller till och med 100 bitar i detta söta pusselspel. Se hur snabbt du kan pussla samman, lejonen, elefanterna, flodhästarna och mycket mer!

 • Pussel med tecknade katter
  Spela
  Pussel med tecknade katter
  Spelat 736 gånger

  Kan du sätta ihop alla dessa bedårande bilder av en massa katter? Det finns ett dussin av dem som du kan jobba med i detta onlinebaserade pusselspel.

 • Katt- och hundpussel
  Spela
  Katt- och hundpussel
  Spelat 5559 gånger

  Prova de här supersöta katt- och hundpusslen för massor med kul!

 • Stadspussel
  Spela
  Stadspussel
  Spelat 31258 gånger

  Är du redo för en utmaning? Se hur snabbt du kan sätta ihop de berömda städerna i det här pusselspelet. Du kan till och med välja hur många bitar som finns på varje pussel.

 • Daily Jigsaw
  Spela
  Daily Jigsaw
  Spelat 61781 gånger

  Få din dagliga pusseldos med de här roliga utmaningarna.

 • Kattpussel
  Spela
  Kattpussel
  Spelat 647 gånger

  Kan du pussla ihop alla dessa bedårande bilder av katter och kattungar? Du hittar dem alla bland de dussintal pussel som väntar på dig i detta utmanande onlinespel.

 • Daily Jigsaw Puzzle
  Spela
  Daily Jigsaw Puzzle
  Spelat 54324 gånger

  Ett nytt pussel varje dag! Tävla om dagens toppoäng eller ta det bara lugnt och ha kul.

 • Dagligt pussel
  Spela
  Dagligt pussel
  Spelat 11094 gånger

  Du kan prova på ett nytt pussel varje dag som du spelar detta onlinebaserade brädspel. Komponera bilder av mat, människor, djur och mycket mer! Det finns också olika svårighetslägen som definitivt kommer att sätta dina färdigheter på prov.

 • Memory för barn
  Spela
  Memory för barn
  Spelat 2251 gånger

  Detta bedårande minnesspel passar perfekt för både unga och äldre spelare. Hur snabbt kan du matcha alla de dolda föremålen på varje kort? Prova de olika lägena. Du kan dessutom utmana en vän i läget för två spelare!

 • Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spela
  Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spelat 251 gånger

  Dessa bedårande björnar kan knappt bärga sig. De är väldigt angelägna om att du ska pussla samman alla deras pussel i det här gulliga och gosiga pusselspelet. Testa tre olika lägen. Du kan spela det enkla innan du går vidare till det medelsvåra eller det svåra.

 • Pussel: Vilda djur
  Spela
  Pussel: Vilda djur
  Spelat 523 gånger

  De här vilda djuren vet verkligen hur man ska roa sig! Hur snabbt kan du lägga de pussel som visar dem och deras gulliga ungar? Det finns tre olika lägen som verkligen sätter dina pusselfärdigheter på prov. Pussla samman bilder på lejon, flodhästar och många andra djurarter!

 • Pussel med vilda djur
  Spela
  Pussel med vilda djur
  Spelat 4881 gånger

  Kan du lägga alla utmanande pussel som innehåller vackra foton på vargar och andra vilda djur i deras naturliga miljö? Du kan välja att dela upp dem i så få som 16 bitar eller så många som 100 i det här onlinespelet.

 • Dinosauriepussel
  Spela
  Dinosauriepussel
  Spelat 208 gånger

  Nu kan du sätta ihop nio fantastiska teckningar av dinosaurier i detta onlinebaserade pusselspel. Klarar du av att pussla samman Tyrannosaurus rex och alla hans dinosaurievänner? Du kan ändra inställningarna och använda så få som 16 stycken pusselbitar, eller så många som 100!

 • Sommarpussel
  Spela
  Sommarpussel
  Spelat 5619 gånger

  Även om vädret utomhus inte är så trevligt, kan du fortfarande fira sommaren med det här pusselspelet. Njut av några vackra bilder på blommor, solnedgångar och mycket mer medan du sätter samman dem.

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 11226 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • Storslaget pussel
  Spela
  Storslaget pussel
  Spelat 4614 gånger

  Klarar du av att sätta samman alla dessa härliga pussel? De avbildar allt från klassiska resmål i Europa, till katter som vilar i solen. Det finns också olika svårighetsgrader som passar lika perfekt till nya spelare som experter!

 • Panelore
  Spela
  Panelore
  Spelat 1491 gånger

  Kommer du att kunna hålla jämna steg med alla de färgglada blocken i detta tre-i-rad-pusselspel? Om de når skärmens topp är spelet slut! Koppla samman dem så snabbt du kan för att ta bort dem från brädet.

 • Matpussel
  Spela
  Matpussel
  Spelat 16669 gånger

  Hur snabbt kan du sätta ihop alla dessa delikata pussel? I det här utmanande onlinespelet kan du sätta ihop dem på tre olika lägen baserat på din skicklighetsnivå.

 • Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  Spelat 79 gånger

  Det finns mängder av söta tecknade hundvalpar i detta onlinebaserade pusselspel. Här kan du pussla ihop bilder av chihuahua-valpar, beagles och många andra gulliga vovvar. Ta reda på hur snabbt du kan slutföra alla dessa enastående pussel.

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spela
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelat 512 gånger

  En massa roligheter väntar dig i detta förtjusande och supergulliga pusselspel. Du kan sätta samman roliga bilder av en pingvin i en skidbacke, en sköldpadda som roar sig på en lekplats och till och med en krokodil som jobbar med sitt senaste sömnadsprojekt. Hur snabbt kan du få ihop varje pussel?

 • Daily Jigsaw
  Spela
  Daily Jigsaw
  Spelat 40519 gånger

  Ett nytt pussel varje dag! Tävla om dagens toppoäng eller ta det bara lugnt och ha kul.

 • Julpussel
  Spela
  Julpussel
  Spelat 2337 gånger

  Försök att pussla ihop de magiska julbilderna som är fulla av snö, julstämning och ljus. Gillar du pussel kommer du att älska det här julpusslet!

 • Christmas Time: Spot the Difference
  Spela
  Christmas Time: Spot the Difference
  Spelat 1341 gånger

  Nu är det jul igen, så kom i stämning med Christmas Time: Spot the Difference!

  Titta noga på två bilder med jultomten, hans renar och en bunt julklappar på varje nivå. Vid första anblick kanske de ser likadana ut, men det är de inte! Det gäller att hitta fem skillnader i varje bildpar i det här utmanande julspelet

  Back to Santaland: Merry Christmas, Smarty Bubbles: X-Mas Edition och Gingerbread House: Sara's Cooking Class är tre andra julspel du garanterat kommer att gilla! 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter skillnader. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja dem.

   

 • Prinsesspussel
  Spela
  Prinsesspussel
  Spelat 125 gånger

  Även prinsessor älskar pussel! Klarar du av att sammanfoga alla dessa bilder av dem i deras favoritklänningar i det här onlinebaserade pusselspelet? Det finns nio olika som du kan pussla ihop.

 • Sjöjungfruns pussel
  Spela
  Sjöjungfruns pussel
  Spelat 379 gånger

  Få den här lilla sjöjungfruns romantiska drömmar att bli verklighet!

 • Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun
  Spelat 42 gånger

  Hur snabbt kan du hitta rätt plats till alla bitar i Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun? Det finns tre olika pusselbitar som sätter dina färdigheter på prov. 

  Först ska du avgöra hur många pusselbitar du vill använda. Du kan spela med 6, 12 eller 24 bitar. Hur snabbt kan du pussla ihop kon, tjuren och ankan som tycker om att dansa i regnet? 

  Är du intresserad av andra pusselspel eller bondgårdsspel? Du kommer säkert tycka om Christmas Jigsaw Puzzle, Simply Jigsaw: Puzzle Fame och Farm Connect

  Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA för att flytta pusselbitarna till rätt plats.
 • Fyll i formen: Vår
  Spela
  Fyll i formen: Vår
  Spelat 637 gånger

  Fira vårens ankomst med de här roliga pusslen.

 • Barnpussel: Tiger
  Spela
  Barnpussel: Tiger
  Spelat 103 gånger

  Vad väntar på dig i den här djungeln? Jo, massor av fantastiska pussel med tigrar på! Kan du sätta samman alla dessa gulliga och coola katter? Här finns tre olika lägen som verkligen testar dina färdigheter.

 • Pixel Patch
  Spela
  Pixel Patch
  Spelat 852 gånger

  Kan du få fram bilden i den här pixelröran?

 • Battle Royale: Jigsaw Puzzle
  Spela
  Battle Royale: Jigsaw Puzzle
  Spelat 246 gånger

  En spännande slutstrid är på gång, men först måste den sättas samman. Kan du sammanfoga allt i Battle Royale: Jigsaw Puzzle

  Se om du kan få bitarna att falla på plats i de roliga pusslen. De föreställer hänsynslösa lönnmördare, farliga åsnor och minst en jättearg rosa kanin! Det finns tre olika svårighetsgrader som ser till att din hjärna får jobba i det här roliga men kluriga stridsspelet

  Om du gillar bitpusselspel borde du även prova Jigsaw Puzzle: Deluxe och The Daily Jigsaw.

  Så spelar du Battle Royale: Jigsaw Puzzle 

  Battle Royale: Jigsaw Puzzle är ett roligt och ovanligt bitpusselspel med en serie knasiga krigare inspirerade av kända karaktärer som John Wick. Du kan välja mellan tre olika svårighetsgrader: Lätt, mellan eller svårt. Svårighetsgraden bestämmer hur många bitar pusslet har. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja pusselbitar. 
  • VÄNSTERKLICKA OCH HÅLL NER för att flytta dem till rätt platser.
 • Love is Sweet Valentine 2
  Spela
  Love is Sweet Valentine 2
  Spelat 38 gånger

  Alla hjärtans dag är snart här! Kom i stämning inför årets mest romantiska dag med Love is Sweet Valentine 2

  Det är ett jättegulligt pusselspel om ett par förälskade ungdomar. De firar sitt förhållande i sex olika pussel i det här alla hjärtans dag-spelet.
  Du kan sätta ihop några av deras underbaraste och mest minnesvärda stunder tillsammans?

  Pusslen visar dem på romantiska cykelturer, kvällspromenader och mer därtill. Du kan välja hur många bitar du vill använda. Expert på pusselspel? Prova 100 bitar! 

  Bitpusselspel är ett utmärkt sätt att fördriva en regnig eftermiddag. Jigsaw Puzzle: Deluxe och The Daily Jigsaw är två andra du borde prova. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter pusselbitar. 
  • VÄNSTERKLICKA för att flytta och lägga ihop dem med andra delar. 

   

 • Pussel helt enkelt
  Spela
  Pussel helt enkelt
  Spelat 498585 gånger

  De fantastiska fotografierna ger de här dagliga pusslen det där lilla extra.