Lägga pusselspel

 • Storslaget pussel
  Spela
  Storslaget pussel
  Spelat 2696 gånger

  Klarar du av att sätta samman alla dessa härliga pussel? De avbildar allt från klassiska resmål i Europa, till katter som vilar i solen. Det finns också olika svårighetsgrader som passar lika perfekt till nya spelare som experter!

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 36045 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Katt- och hundpussel
  Spela
  Katt- och hundpussel
  Spelat 5244 gånger

  Prova de här supersöta katt- och hundpusslen för massor med kul!

 • Daily Jigsaw
  Spela
  Daily Jigsaw
  Spelat 58267 gånger

  Få din dagliga pusseldos med de här roliga utmaningarna.

 • Dagligt pussel
  Spela
  Dagligt pussel
  Spelat 8260 gånger

  Du kan prova på ett nytt pussel varje dag som du spelar detta onlinebaserade brädspel. Komponera bilder av mat, människor, djur och mycket mer! Det finns också olika svårighetslägen som definitivt kommer att sätta dina färdigheter på prov.

 • Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spelat 306 gånger

  En massa valpar väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Hur snabbt kan du pussla ihop dem? Det finns sex olika pussel du kan prova på. Du kan också bestämma hur många bitar du vill använda. Prova att spela med 16, 36, eller till och med 100 bitar!

 • Stadspussel
  Spela
  Stadspussel
  Spelat 29675 gånger

  Är du redo för en utmaning? Se hur snabbt du kan sätta ihop de berömda städerna i det här pusselspelet. Du kan till och med välja hur många bitar som finns på varje pussel.

 • Daily Jigsaw Puzzle
  Spela
  Daily Jigsaw Puzzle
  Spelat 52520 gånger

  Ett nytt pussel varje dag! Tävla om dagens toppoäng eller ta det bara lugnt och ha kul.

 • Sommarpussel
  Spela
  Sommarpussel
  Spelat 4992 gånger

  Även om vädret utomhus inte är så trevligt, kan du fortfarande fira sommaren med det här pusselspelet. Njut av några vackra bilder på blommor, solnedgångar och mycket mer medan du sätter samman dem.

 • Dagligt puzzel
  Spela
  Dagligt puzzel
  Spelat 6840 gånger

  Du hittar ett nytt pussel som du kan testa varje dag som du spelar detta online bordspel. Du kan sätta ihop roliga och utmanande puzzel som innehåller bilder av valpar, kattungar och mycket mer!

 • Matpussel
  Spela
  Matpussel
  Spelat 16016 gånger

  Hur snabbt kan du sätta ihop alla dessa delikata pussel? I det här utmanande onlinespelet kan du sätta ihop dem på tre olika lägen baserat på din skicklighetsnivå.

 • Pussel med tecknade katter
  Spela
  Pussel med tecknade katter
  Spelat 458 gånger

  Kan du sätta ihop alla dessa bedårande bilder av en massa katter? Det finns ett dussin av dem som du kan jobba med i detta onlinebaserade pusselspel.

 • Panelore
  Spela
  Panelore
  Spelat 1282 gånger

  Kommer du att kunna hålla jämna steg med alla de färgglada blocken i detta tre-i-rad-pusselspel? Om de når skärmens topp är spelet slut! Koppla samman dem så snabbt du kan för att ta bort dem från brädet.

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spela
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelat 262 gånger

  Du kan spela med 25, 49, eller till och med 100 bitar i detta söta pusselspel. Se hur snabbt du kan pussla samman, lejonen, elefanterna, flodhästarna och mycket mer!

 • Memory för barn
  Spela
  Memory för barn
  Spelat 1544 gånger

  Detta bedårande minnesspel passar perfekt för både unga och äldre spelare. Hur snabbt kan du matcha alla de dolda föremålen på varje kort? Prova de olika lägena. Du kan dessutom utmana en vän i läget för två spelare!

 • Julpussel
  Spela
  Julpussel
  Spelat 2057 gånger

  Försök att pussla ihop de magiska julbilderna som är fulla av snö, julstämning och ljus. Gillar du pussel kommer du att älska det här julpusslet!

 • Pussel med vilda djur
  Spela
  Pussel med vilda djur
  Spelat 4716 gånger

  Kan du lägga alla utmanande pussel som innehåller vackra foton på vargar och andra vilda djur i deras naturliga miljö? Du kan välja att dela upp dem i så få som 16 bitar eller så många som 100 i det här onlinespelet.

 • Emoji-pussel
  Spela
  Emoji-pussel
  Spelat 837 gånger

  Titta bara på alla coola och galna emojis som du kan sätta ihop igen i detta onlinebaserade pusselspel. Pussla ihop glada ansikten, skrattande ansikten och en massa andra helgalna ansikten! Det finns tre olika och utmanande lägen som verkligen sätter dina pusselfärdigheter på prov.

 • Landskapspussel
  Spela
  Landskapspussel
  Spelat 41320 gånger

  Det är lätt att gå vilse i alla dessa fantastiska pussel. Utforska ett majestätiskt höfält eller en pittoresk sluttning i det här onlinespelet. Du kan sätta ihop alla pussel på ett av de tre olika lägena baserat på din skicklighetsnivå.

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 11096 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • Kattpussel
  Spela
  Kattpussel
  Spelat 494 gånger

  Kan du pussla ihop alla dessa bedårande bilder av katter och kattungar? Du hittar dem alla bland de dussintal pussel som väntar på dig i detta utmanande onlinespel.

 • Pussel: Vilda djur
  Spela
  Pussel: Vilda djur
  Spelat 190 gånger

  De här vilda djuren vet verkligen hur man ska roa sig! Hur snabbt kan du lägga de pussel som visar dem och deras gulliga ungar? Det finns tre olika lägen som verkligen sätter dina pusselfärdigheter på prov. Pussla samman bilder på lejon, flodhästar och många andra djurarter!

 • Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spela
  Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spelat 135 gånger

  Dessa bedårande björnar kan knappt bärga sig. De är väldigt angelägna om att du ska pussla samman alla deras pussel i det här gulliga och gosiga pusselspelet. Testa tre olika lägen. Du kan spela det enkla innan du går vidare till det medelsvåra eller det svåra.

 • Sjöjungfruns pussel
  Spela
  Sjöjungfruns pussel
  Spelat 379 gånger

  Få den här lilla sjöjungfruns romantiska drömmar att bli verklighet!

 • Christmas Time: Spot the Difference
  Spela
  Christmas Time: Spot the Difference
  Spelat 1149 gånger

  Nu är det jul igen, så kom i stämning med Christmas Time: Spot the Difference!

  Titta noga på två bilder med jultomten, hans renar och en bunt julklappar på varje nivå. Vid första anblick kanske de ser likadana ut, men det är de inte! Det gäller att hitta fem skillnader i varje bildpar i det här utmanande julspelet

  Back to Santaland: Merry Christmas, Smarty Bubbles: X-Mas Edition och Gingerbread House: Sara's Cooking Class är tre andra julspel du garanterat kommer att gilla! 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter skillnader. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja dem.

   

 • Daily Jigsaw
  Spela
  Daily Jigsaw
  Spelat 39853 gånger

  Ett nytt pussel varje dag! Tävla om dagens toppoäng eller ta det bara lugnt och ha kul.

 • Pixel Patch
  Spela
  Pixel Patch
  Spelat 812 gånger

  Kan du få fram bilden i den här pixelröran?

 • Fyll i formen: Vår
  Spela
  Fyll i formen: Vår
  Spelat 603 gånger

  Fira vårens ankomst med de här roliga pusslen.

 • Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun
  Spelat 0 gånger

  Hur snabbt kan du hitta rätt plats till alla bitar i Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun? Det finns tre olika pusselbitar som sätter dina färdigheter på prov. 

  Först ska du avgöra hur många pusselbitar du vill använda. Du kan spela med 6, 12 eller 24 bitar. Hur snabbt kan du pussla ihop kon, tjuren och ankan som tycker om att dansa i regnet? 

  Är du intresserad av andra pusselspel eller bondgårdsspel? Du kommer säkert tycka om Christmas Jigsaw Puzzle, Simply Jigsaw: Puzzle Fame och Farm Connect

  Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA för att flytta pusselbitarna till rätt plats.
 • Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  Spelat 14 gånger

  Det finns mängder av söta tecknade hundvalpar i detta onlinebaserade pusselspel. Här kan du pussla ihop bilder av chihuahua-valpar, beagles och många andra gulliga vovvar. Ta reda på hur snabbt du kan slutföra alla dessa enastående pussel.

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spela
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelat 413 gånger

  En massa roligheter väntar dig i detta förtjusande och supergulliga pusselspel. Du kan sätta samman roliga bilder av en pingvin i en skidbacke, en sköldpadda som roar sig på en lekplats och till och med en krokodil som jobbar med sitt senaste sömnadsprojekt. Hur snabbt kan du få ihop varje pussel?

 • Ring Pass Not
  Spela
  Ring Pass Not
  Spelat 728 gånger

  Para ihop antingen symbol eller färg för att färdigställa en hel cirkel.

 • Dinosauriepussel
  Spela
  Dinosauriepussel
  Spelat 135 gånger

  Nu kan du sätta ihop nio fantastiska teckningar av dinosaurier i detta onlinebaserade pusselspel. Klarar du av att pussla samman Tyrannosaurus rex och alla hans dinosaurievänner? Du kan ändra inställningarna och använda så få som 16 stycken pusselbitar, eller så många som 100!

 • Pussel helt enkelt
  Spela
  Pussel helt enkelt
  Spelat 497735 gånger

  De fantastiska fotografierna ger de här dagliga pusslen det där lilla extra.

 • Barnpussel
  Spela
  Barnpussel
  Spelat 4289 gånger

  Det här pusselspelet är bara för barn... eller för de som vill prova på att ha roligt med mängder av gulliga djur. Hur snabbt kan du sätta ihop dem igen?

 • Dig it
  Spela
  Dig it
  Spelat 75 gånger

  Träna din hjärna med det här skattfyllda pusselspelet.