Klassisk

 • Dominoes Classic
  Spela
  Dominoes Classic
  Spelat 625 gånger

  Flera olika lägen väntar på dig i den här versionen av det klassiska spelet. Ställ in svårighetsgraden innan du tävlar mot datorn. Kan du tjäna massor av poäng innan dragen som du kan göra tar slut?

 • Sudoku: Classic
  Spela
  Sudoku: Classic
  Spelat 2763 gånger

  Bli bättre på sudoku i den här roliga och utmanande versionen av det klassiska pusselspelet. Kan du fylla varje rutnät med alla siffror innan tiden tar slut?

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 3631 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Blockträpussel
  Spela
  Blockträpussel
  Spelat 2576 gånger

  Kan du pressa in alla dessa träpusselbitar i skårorna på brädet? Försök att göra plats för dem i detta utmanande pusselspel. Lyckas du hamna på topplistan?

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 270738 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 1663 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 10091 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 947 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Ludo för 4 spelare
  Spela
  Ludo för 4 spelare
  Spelat 1045 gånger

  I denna onlineversion av Ludo kan du spela med upp till fyra spelare. Utmana dina vänner och familj i några omgångar av det klassiska brädspelet. Lyckas du få alla dina pjäser till din trekant innan de gör det?

 • Onet Connect Classic
  Spela
  Onet Connect Classic
  Spelat 57318 gånger

  Gulliga djur, godis eller frukt - koppla ihop identiska brickor och rensa fältet innan tiden tar slut i det här roliga mahjongspelet!

 • Flipperspel 3D
  Spela
  Flipperspel 3D
  Spelat 162 gånger

  I detta 3D-arkadspel finns två fantastiska flipperspel du kan prova på. Ett av dem har ett livligt Day of the Dead-tema, medan det andra för dig direkt till stränderna på Octopus Island. Kan du skrapa ihop tillräckligt med poäng för att ta dig till topplistan?

 • Uno med kompisar
  Spela
  Uno med kompisar
  Spelat 3388 gånger

  Du kan spela den här onlineversionen av det klassiska kortspelet mot dina vänner eller datorn. Kommer du att kunna bli av med alla dina kort och få massvis av poäng?

 • Ludo-hjälten
  Spela
  Ludo-hjälten
  Spelat 1220 gånger

  Kommer du att bli en hjälte i den utmanande onlineversionen av det här klassiska brädspelet? Välj din avatar innan du kastar tärningen. Lyckas du få alla dina polletter i målområdet medan du tävlar mot datorn eller spelar mot en vän?

 • Fruktlänkar
  Spela
  Fruktlänkar
  Spelat 697 gånger

  Kan du matcha de olika typer av frukt som finns i detta fräscha och fantastiska tre-i-rad-pusselspel? Länka samman alla vattenmeloner, jordgubbar och mycket mer medan du försöker nå målet på varje nivå.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spela
  Mahjong Chain: Classic
  Spelat 7379 gånger

  I den här traditionella versionen av det älskade spelet kan du spela mer än 10 nivåer. Matcha ihop brickorna så snabbt som möjligt. Klockan tickar!

 • Snakes and Ladders
  Spela
  Snakes and Ladders
  Spelat 2281 gånger

  Blir du den första spelaren som når toppen av brädet i denna onlineversion av det klassiska spelet? Du kan spela originalutgåvan tillsammans med några gulliga varianter. Det finns en med rännor och stegar plus en annan som har makalösa kanoner som skjuter dig över hela spelbrädet!

 • Tetrolapse
  Spela
  Tetrolapse
  Spelat 1551 gånger

  Kan du hitta platser för de här unika formerna? Se om du kan matcha ihop dem och få dem att försvinna i det här utmanande pusselspelet.

 • Zuma Boom
  Spela
  Zuma Boom
  Spelat 44 gånger

  Dessa färgglada bollar rullar alla mot ett hål som finns i slutet av denna böjda ränna. Klarar du av att förhindra att de faller ner i den i detta utmanande tre-i-rad-pusselspel? Ta kontroll över kanonen och förstör dem så snabbt du kan på varje spännande nivå.

 • Beroendeframkallande patiens
  Spela
  Beroendeframkallande patiens
  Spelat 2213 gånger

  Den här unika versionen av det klassiska kortspelet är definitivt beroendeframkallande! Kommer du att kunna matcha alla nummer och färger innan tiden går ut på varje utmanande nivå?

 • Spindelharpan nedstämd
  Spela
  Spindelharpan nedstämd
  Spelat 1474 gånger

  Du kan jaga bort din nedstämdhet med denna utmanande onlineversion av spindelharpan. Förbättra dina färdigheter när du matchar alla kort. Du kan spela med en, två, eller till och med fyra färger.

 • Tic Tac Toe med vänner
  Spela
  Tic Tac Toe med vänner
  Spelat 849 gånger

  Du kan utmana dina vänner eller en serie av online-motståndare i takt med att du visar upp dina färdigheter i den här online-versionen av det klassiska bordspelet. Var ska du placera din första X eller O?

 • Freecell-patiens
  Spela
  Freecell-patiens
  Spelat 359 gånger

  Har du lite tid över? Varför inte prova något av de här häftiga patiensspelen?

 • Gyros.io
  Spela
  Gyros.io
  Spelat 1312 gånger

  Gör dig redo att slå iväg dina motståndare över hela banan i detta galna actionspel för flera spelare. Ta kontroll över ett snurrande gyrohjul medan du försöker knuffa ut de andra från spelplanen. Du kan också tjäna in poäng för att köpa nya gyrohjul mellan tävlingarna.

 • Mahjong anslut: klassiskt
  Spela
  Mahjong anslut: klassiskt
  Spelat 3038 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla plattor i denna utmanande version av Mahjong? Du måste spela snabbt för att slå klockan! Om du fastnar, klicka bara på glödlampans ikon för ett bra tips.

 • Legendariskt damspel
  Spela
  Legendariskt damspel
  Spelat 362 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en legend i denna onlineversion av det klassiska brädspelet? Ta dig an en serie virtuella motståndare samtidigt som du bemästrar de enkla, medelstora och hårda nivåerna.

 • Sockermatchning
  Spela
  Sockermatchning
  Spelat 921 gånger

  Kocken i detta gulliga tre-i-rad-pusselspel har skapat en rejäl utmaning åt dig! Klarar du av att nå mål på varje spännande nivå?

 • Klassisk Köks-Mahjong:
  Spela
  Klassisk Köks-Mahjong:
  Spelat 2472 gånger

  I det här köket väntar många utmanande pusselgåtor! Kan du matcha alla kulinariska brickor i den här versionen av det klassiska brädspelet? Timern aktiveras så snart du trycker på spelknappen – så jobba snabbt!

 • 10 x 10 Disco
  Spela
  10 x 10 Disco
  Spelat 1688 gånger

  Du kan inte dansa natten lång på det diskotek som finns i detta utmanande pusselspel, men du kan enkelt skaka bort en timme eller mer! Hur länge klarar du av att passa in formerna i rutnätet strax under diskokulan?

 • Ludo med vänner
  Spela
  Ludo med vänner
  Spelat 424 gånger

  Spela mot några vänliga automatiserade motståndare i denna fantastiska och väldigt gulliga version av det klassiska brädspelet. Det finns också ett onlineläge som gör att du kan utmana andra spelare från hela världen. Kan du få alla dina symboler till hemområdet före dina motspelare?

 • Ludo King
  Spela
  Ludo King
  Spelat 6127 gånger

  Du kan utmana datorn, vänner eller spelare från hela världen i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Kan du ta alla fyra spelbitarna till mållinjen innan de gör det?

 • Mahjongpatiens deluxe
  Spela
  Mahjongpatiens deluxe
  Spelat 2937 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop alla brickor i den här utmanande versionen av det klassiska brädspelet? Jobba snabbt och besegra klockan så vinner du några mäktiga tidsbonusar.

 • Bästa klassiska mahjong-spelet
  Spela
  Bästa klassiska mahjong-spelet
  Spelat 11047 gånger

  Kan du erövra alla utmanande mahjong-layouter som väntar dig i den här traditionella versionen av det klassiska spelet? Para ihop brickorna så snabbt som möjligt.

 • Mahjong-dimensioner: Godis
  Spela
  Mahjong-dimensioner: Godis
  Spelat 1753 gånger

  En värld fylld med supersöta utmaningar väntar dig i denna tredimensionella version av det älskade brädspelet. Matcha snabbt ihop olika sorters godis på alla blocken.

 • Mahjong Connect
  Spela
  Mahjong Connect
  Spelat 3451 gånger

  Klockan tickar. Hur snabbt kan du para ihop alla brickor i denna onlineversion av det klassiska spelet? Klicka bara på glödlampan om du kör fast.

 • Ludo för 2 spelare
  Spela
  Ludo för 2 spelare
  Spelat 260 gånger

  Minst två spelare kan njuta av denna version av Ludo, det klassiska brädspelet. Lyckas du få alla dina fyra pjäser till din trekant innan dina motståndare gör det? Kasta tärningen och ta reda på det!

 • 2048 Guld
  Spela
  2048 Guld
  Spelat 1655 gånger

  Kan du slå samman alla block i denna utmanande version av det klassiska pusselspelet? Du måste se till att flytta alla samtidigt och i samma riktning. Så tänk noggrant över varje drag innan du trycker på någon av piltangenterna på ditt tangentbord!