Klassisk

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 6776 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • 10 x 10 Disco
  Spela
  10 x 10 Disco
  Spelat 1308 gånger

  Du kan inte dansa natten lång på det diskotek som finns i detta utmanande pusselspel, men du kan enkelt skaka bort en timme eller mer! Hur länge klarar du av att passa in formerna i rutnätet strax under diskokulan?

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2283 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Sudoku: Classic
  Spela
  Sudoku: Classic
  Spelat 2278 gånger

  Bli bättre på sudoku i den här roliga och utmanande versionen av det klassiska pusselspelet. Kan du fylla varje rutnät med alla siffror innan tiden tar slut?

 • Dominoes Classic
  Spela
  Dominoes Classic
  Spelat 424 gånger

  Flera olika lägen väntar på dig i den här versionen av det klassiska spelet. Ställ in svårighetsgraden innan du tävlar mot datorn. Kan du tjäna massor av poäng innan dragen som du kan göra tar slut?

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 94 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • Blockträpussel
  Spela
  Blockträpussel
  Spelat 1573 gånger

  Kan du pressa in alla dessa träpusselbitar i skårorna på brädet? Försök att göra plats för dem i detta utmanande pusselspel. Lyckas du hamna på topplistan?

 • Onet Connect Classic
  Spela
  Onet Connect Classic
  Spelat 55075 gånger

  Gulliga djur, godis eller frukt - koppla ihop identiska brickor och rensa fältet innan tiden tar slut i det här roliga mahjongspelet!

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 260400 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 36 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Spindelharpan nedstämd
  Spela
  Spindelharpan nedstämd
  Spelat 1310 gånger

  Du kan jaga bort din nedstämdhet med denna utmanande onlineversion av spindelharpan. Förbättra dina färdigheter när du matchar alla kort. Du kan spela med en, två, eller till och med fyra färger.

 • Ludo för 4 spelare
  Spela
  Ludo för 4 spelare
  Spelat 403 gånger

  I denna onlineversion av Ludo kan du spela med upp till fyra spelare. Utmana dina vänner och familj i några omgångar av det klassiska brädspelet. Lyckas du få alla dina pjäser till din trekant innan de gör det?

 • Mahjong-dimensioner: Godis
  Spela
  Mahjong-dimensioner: Godis
  Spelat 578 gånger

  En värld fylld med supersöta utmaningar väntar dig i denna tredimensionella version av det älskade brädspelet. Matcha snabbt ihop olika sorters godis på alla blocken.

 • Classic Snake
  Spela
  Classic Snake
  Spelat 4721 gånger

  Det klassiska spelet återvänder i denna retrodoftande onlineversion. Njut av 8-bitars grafik medan du försöker göra din orm så kraftfull som möjligt. Du kan ändra ormens hastighetsinställningar innan du hjälper den att smaska i sig så många läckra äpplen som möjligt.

 • Tic Tac Toe med vänner
  Spela
  Tic Tac Toe med vänner
  Spelat 628 gånger

  Du kan utmana dina vänner eller en serie av online-motståndare i takt med att du visar upp dina färdigheter i den här online-versionen av det klassiska bordspelet. Var ska du placera din första X eller O?

 • Uno med kompisar
  Spela
  Uno med kompisar
  Spelat 2467 gånger

  Du kan spela den här onlineversionen av det klassiska kortspelet mot dina vänner eller datorn. Kommer du att kunna bli av med alla dina kort och få massvis av poäng?

 • Tetrolapse
  Spela
  Tetrolapse
  Spelat 1297 gånger

  Kan du hitta platser för de här unika formerna? Se om du kan matcha ihop dem och få dem att försvinna i det här utmanande pusselspelet.

 • Fruktlänkar
  Spela
  Fruktlänkar
  Spelat 613 gånger

  Kan du matcha de olika typer av frukt som finns i detta fräscha och fantastiska tre-i-rad-pusselspel? Länka samman alla vattenmeloner, jordgubbar och mycket mer medan du försöker nå målet på varje nivå.

 • Ludo-hjälten
  Spela
  Ludo-hjälten
  Spelat 800 gånger

  Kommer du att bli en hjälte i den utmanande onlineversionen av det här klassiska brädspelet? Välj din avatar innan du kastar tärningen. Lyckas du få alla dina polletter i målområdet medan du tävlar mot datorn eller spelar mot en vän?

 • Mahjong Shanghai
  Spela
  Mahjong Shanghai
  Spelat 591221 gånger

  Klassiskt Mahjong spel, klicka på par av likadana block!

 • Mahjong Chain: Classic
  Spela
  Mahjong Chain: Classic
  Spelat 6360 gånger

  I den här traditionella versionen av det älskade spelet kan du spela mer än 10 nivåer. Matcha ihop brickorna så snabbt som möjligt. Klockan tickar!

 • Zuma Boom
  Spela
  Zuma Boom
  Spelat 16 gånger

  Dessa färgglada bollar rullar alla mot ett hål som finns i slutet av denna böjda ränna. Klarar du av att förhindra att de faller ner i den i detta utmanande tre-i-rad-pusselspel? Ta kontroll över kanonen och förstör dem så snabbt du kan på varje spännande nivå.

 • Mahjong anslut: klassiskt
  Spela
  Mahjong anslut: klassiskt
  Spelat 2620 gånger

  Hur snabbt kan du ansluta alla plattor i denna utmanande version av Mahjong? Du måste spela snabbt för att slå klockan! Om du fastnar, klicka bara på glödlampans ikon för ett bra tips.

 • 2048 Guld
  Spela
  2048 Guld
  Spelat 1214 gånger

  Kan du slå samman alla block i denna utmanande version av det klassiska pusselspelet? Du måste se till att flytta alla samtidigt och i samma riktning. Så tänk noggrant över varje drag innan du trycker på någon av piltangenterna på ditt tangentbord!

 • Hearts: Classic
  Spela
  Hearts: Classic
  Spelat 2466 gånger

  Kan du besegra alla korthajar som väntar på dig i onlineversionen av detta klassiska spel? De är ganska bra på Hearts, men om du noggrant väljer vilket kort du ska spela under varje omgång bör du kunna vinna över dem.

 • Mahjong Connect
  Spela
  Mahjong Connect
  Spelat 3191 gånger

  Klockan tickar. Hur snabbt kan du para ihop alla brickor i denna onlineversion av det klassiska spelet? Klicka bara på glödlampan om du kör fast.

 • Beroendeframkallande patiens
  Spela
  Beroendeframkallande patiens
  Spelat 1681 gånger

  Den här unika versionen av det klassiska kortspelet är definitivt beroendeframkallande! Kommer du att kunna matcha alla nummer och färger innan tiden går ut på varje utmanande nivå?

 • Bästa klassiska mahjong-spelet
  Spela
  Bästa klassiska mahjong-spelet
  Spelat 10012 gånger

  Kan du erövra alla utmanande mahjong-layouter som väntar dig i den här traditionella versionen av det klassiska spelet? Para ihop brickorna så snabbt som möjligt.

 • Farlig bubbelskjutare
  Spela
  Farlig bubbelskjutare
  Spelat 3152 gånger

  Mängder med färgglada bubblor faller nedåt på skärmen och försöker krossa allt. Ska du låta dem styra och ställa så där? Självklart inte! Kämpa mot dem i den här spännande bubbelskjutaren.

 • Freecell-patiens
  Spela
  Freecell-patiens
  Spelat 296 gånger

  Har du lite tid över? Varför inte prova något av de här häftiga patiensspelen?

 • Legendariskt damspel
  Spela
  Legendariskt damspel
  Spelat 272 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en legend i denna onlineversion av det klassiska brädspelet? Ta dig an en serie virtuella motståndare samtidigt som du bemästrar de enkla, medelstora och hårda nivåerna.

 • Klassisk backgammon
  Spela
  Klassisk backgammon
  Spelat 7567 gånger

  Du kan spela mot datorn eller en kompis i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Samla dina spelpjäser, rulla tärningen och se om du kan vinna.

 • Klassisk Köks-Mahjong:
  Spela
  Klassisk Köks-Mahjong:
  Spelat 2066 gånger

  I det här köket väntar många utmanande pusselgåtor! Kan du matcha alla kulinariska brickor i den här versionen av det klassiska brädspelet? Timern aktiveras så snart du trycker på spelknappen – så jobba snabbt!

 • Sockermatchning
  Spela
  Sockermatchning
  Spelat 834 gånger

  Kocken i detta gulliga tre-i-rad-pusselspel har skapat en rejäl utmaning åt dig! Klarar du av att nå mål på varje spännande nivå?

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 522 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Mahjongpatiens deluxe
  Spela
  Mahjongpatiens deluxe
  Spelat 2030 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop alla brickor i den här utmanande versionen av det klassiska brädspelet? Jobba snabbt och besegra klockan så vinner du några mäktiga tidsbonusar.